sağol nursenacım neden olmasın. bir bakarsın buralara yolun düşer görüşürüz.yaw sen anlattıkça köyünüze gelesim geliyoo güle güle oturun inşallah
hiçte değilbenimde vaaaaaarr hemide çeyizimde. insan çeyizine bebek koyar mıben koyarım
Eki Görüntüle 906671 şunun gibi 3 tane var. bu eve geçen ay taşındık. evi taşırken onlar çıktı ortaya. rezil oldum herkes dalga geçti , evlenince onlarla oynanmıyor filan diye.ama seviyorum ya napıyım.
ve aleykümselam canım.esselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
kızlar ben kılo veremiyorum deliricem
yenacım sağlığın iyi olsunda kiloları nasıl olsa verirsin. şerbetli paşayıda benim için öpGünaydın arkadaşlar...
Uğrayamadım çok yoğun ve yorgunum oğlum uyuyunca ben de hemen uyuyorum..
Beslenmeme dikkat ediyorum..haplar korktuğum gibi iştahımı açmadı ama ciddi bi eksilme yok baskül de..
Dolayısıyla bu durum beni üzüyor acaba bıraksammı diye düşünüyorum sonra sağlığım daha önemli diye vazgeçiyorum...
bir de dr.tedaviden sonra daha iyi kilo verirsiniz kansızlık ve b 12 eksikliği kilo veriminide güçlendiriyor demişti...:26:
amaaaan hep şikayet hep şikyate.. siz de bıktınız benim hap gündemimden
Naapiim hapçıyım aaabiii..
gerçekten işledi ama bundan sonra ısınacaz inşallah.Daficiğim içine işlemiş soğuklar çok dikkat et kendine....
Neden yalnız kaldın yardıma gelen olsaymış keşke...
ve aleykümselam seni görmek güzelSelamün aleykümm....
bende geldimm...ama kimsecikler kalmamışş...
sağol nursenacım neden olmasın. bir bakarsın buralara yolun düşer görüşürüz.yaw sen anlattıkça köyünüze gelesim geliyoo güle güle oturun inşallah
hiçte değilbenimde vaaaaaarr hemide çeyizimde. insan çeyizine bebek koyar mıben koyarım
Eki Görüntüle 906671 şunun gibi 3 tane var. bu eve geçen ay taşındık. evi taşırken onlar çıktı ortaya. rezil oldum herkes dalga geçti , evlenince onlarla oynanmıyor filan diye.ama seviyorum ya napıyım.
ve aleykümselam canım.esselamün aleykum
yenacım sağlığın iyi olsunda kiloları nasıl olsa verirsin. şerbetli paşayıda benim için öpGünaydın arkadaşlar...
Beslenmeme dikkat ediyorum..haplar korktuğum gibi iştahımı açmadı ama ciddi bi eksilme yok baskül de..
Dolayısıyla bu durum beni üzüyor acaba bıraksammı diye düşünüyorum sonra sağlığım daha önemli diye vazgeçiyorum...
bir de dr.tedaviden sonra daha iyi kilo verirsiniz kansızlık ve b 12 eksikliği kilo veriminide güçlendiriyor demişti...:26:
gerçekten işledi ama bundan sonra ısınacaz inşallah.Daficiğim içine işlemiş soğuklar çok dikkat et kendine....
ve aleykümselam seni görmek güzelSelamün aleykümm....
bende geldimm...ama kimsecikler kalmamışş...
Aklım neredeydi derken fazla ileri gittiğinizi düşünüyorum. Hem kadın doğum doktoru ile birlikte aynı hastanedeki diyetisyene birlikte gidiyorum, bilinçsiz bir irade değil bendeki. Tam tersine karnımdaki bebeğimi düşündüğüm için bunlar. Belirttiğim gibi hamile olduğumu bilmeden başlamıştım diyete hamilelik öncesi zayıflayayım diye ama olmadı.
Sizden ricam "hamileyken diyet yapılmaz" gibi yanlış ifadeler kullanarak yanlış bilinçlendirmeyelim forumdaki diğer arkadaşlarıda. Asıl kilolu bayanların hamilelik döneminde yediklerine daha çok dikkat etmesi gerekir.
seni bırak ben okurken yoruldum :) kolay gelsin canım şimdidenGecmis olsun canim!!! Benim kendimi bildim bileli burnum tikali... arada bir deligi bir kac saat nefes aliyor.. sonra tekrar tikali... ameliyat olmam lazim ama bir turlu vakit bulamadim... :)
Bence yarin falan doktora gidin canim... Gerci durumu iyise kusmadiysa basi dönmüyorsa sorun yok canim. Ama yinede siz gidin bi gözükün doktora...
Coook coook gecmis olsun canim! Annenin ellerinden operim.
Sagol canim :))
persembe gunu icin tekrar yapicam aynisini ustelik 2tane.... yaklasik cocuklar dahil 20kisi olucaz evde...
yarin ve carsamba gunu dip köse temizlik yapmam lazim... cunku daginik bir hatunum ben ayol
bakalim esimle beraber yapicaz o camlari silicek ben toparliycam. supercem birde parkeleri o siler artik... bilgisayar masasini toparlar... ayyyyy simdiden yoruldum
neyse iyi geceler guzeller...
ha birde bugun alisverise gittik almanya'ya... fransadan'da ufakligin yas gunu hediyelerini aldik... insallah begenir :)
hımmm albümlere bakayım bebeeeem o zaman :)albümlere ekledim bebeem
hoşgeldin.
başınız sağ olsun.
bebeklerede mutlu sağlıklı yıllar dilerim
yirim seniiiii beğen beni sev beniii
eee ben ne zaman kaçamak yapcam o zamaaannn !!!!
ya şu karatayı bana anlatır mısın? ben beceremiyorum kendi kendime liste oluşturmayı. :44: senin listeni çalsam oluyor mu
uykum kaçtı topiğe sardım. yazarken uykum geldi. haydin iyi geceler. ortalıgı temizledim. anahtar paspasın altında. sabah ilk gelen açsın topiğimizi , çayı koysun gelcezgünaydınlar kendisine burdan bakalım kim o şanslı çaycımız
alkışşşşşşşşşşşşşşgünaydınnnn
bugün topiği ben açıyorum güzeller,
ılık su içildi, haşlanmış yumurta eşliğinde kahvaltı yapıldı ve çalışmaya başlandı. haaa bir de unutmadan herkes öpüldüüüüü
canım stres yapma mutlaka biryerlerdebir yanlışlık vardır. yani gün içinde o ufacık denilen kurabiye, bisküvi bile maalesef engel oluyor. sıfır kaçamakla dene 1 hafta ve ekmeği azalt hatta yeme bak ben yemiyorum. pilav makarna unut 1 hafta . ne olacak ya ömürden 1 haftada dayanılır değil mi? ha yine vermezsen o zman başka bir yol deneriz. üzülme tamam mı tatlım?esselamün aleykum
hapçı seniiiiiiiiiiiiii :))) neyse iştahını açmaması iyi.Günaydın arkadaşlar...
Kıyamam sizeÇok ama çok geçmiş olsun beyuzuşum...Allah beterinden korusun...İyi ki sen varmışsın yanın da, hemen gereken müdaheleyi yapmışsın canım....
Öpüyorum ikinizede.
Ben kilo verdim ama özellikle yaptığımdan değil..ilk 4 ay mide bulantısından yemediğim için kilo vermiştim...
Sonrasın da normale döndüm ve almaya başladım...
Ayrıca gebelikte diyet yapılmaz yetmezmiş gibi bir de hedef koymuşsun önüne...
Kusura bakma ama bu kadar kararlı ve iradeliysen şimdiye kadar aklın nerdeydi yazık değilmi karnında ki masum canlıya...
ÖZelmeciğim çok geçmiş olsun...
ayrıca tebrikler canım..
Allah rahmet eylesin canım...
Yeni yaşınız da hayırlı olsun..
nursenacım geçmiş olsun kızlara...Sana da kolay gelsin okurken güldüm valla..
Bu yoğunlukla gezmeyide araya sıkıştırmışsın
Sorma ikide bir mailime bakıyorum anket göndermişlermi diye yok gelen giden...Anket ortamını da kuruttum girişim yaparak)
Daficiğim içine işlemiş soğuklar çok dikkat et kendine....
evet ya dünde eşim söyledi ana baba günüydü girilmiyor bile dedi. yılların firmasıydı ya şaşırdım valla.ayyy şunuda sölemeden geçemicemm kızlar rodi iflas etmiş valla nası bi indirim var anlatamam ben kardeşime para yolladım burda yok avm lerde daha çok ürün var 25 tl ye bot aldı valla kargoda gelince yollarım resminii trençkot almış görümcem 15 tl ye valla ihtiyacı olan baksın
esracım canım çok geçmiş olsun. çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına inşllah herşey çok güzel olacak..selamlar herkese,
nasıl keyifler? umarım herkes iyidir. biz dün doktora götürdük annemi, mr ve biyopsili endoskopi istedi. inşallah ocagın 15 gibi hepsi bitmiş olacak. doktor olumsuz bi şey söylemedi, emin olmamız gerek dedi. hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah. moralimiz düzeldi şükür, annem daha iyi şimdi.
Geçmişe bakayım dedim ama bitecek gibi değil. Gökçecim biraz daha sakinlemişsiniz sanırım sevindim, ama bizim yeme bozukluğumuz bi bağımlılık olduğu gibi kızların söylediği gibi eşinin sorunu da bağımlılık boyutuna geliyor olabilir. sen aklı başında bi kadınsın, başa çıkabileceğinden eminim. güçlü ol yeter ki canım.
Nursena yazdığını okudum, bizde de benzer bi durum var. kimselere pek anlatmam sorun yaşadığımızda eşimle. hele bi kere ettim bi hata, ondan beri anneme de hiç anlatmıyorum. çünkü dediğin gibi biz unutsak da onlar unutmuyor. en iyisi büyük bi sorun yoksa olayı uzatmamak, dediğin gibi küs bile olsan elele tutuşmak :)
Beyzuş abla geçmiş olsun annene, çok üzüldüm. Allahtan sen yanındaymışsın. verilmiş sadakanız vardır, malesef yaşla beraber böyle kazalar, kırıklar artıyor. inşallah bi daha yaşamazsınız. üzülme sen de, ne mutlu senin gibi bi evladı var annenin bak derdine derman olan.
Özlemcim ehliyetin hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kullanırsın hep. ayrıca geçmiş olsun, hastaymışsın. kilolar için de tebrikler, harika gidiyorsun :)
hastalarımıza geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
bi Meryemcim ben de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Yeni yaşın bir sürü güzellik getirsin inşallah sana.
çıtır leblebiyi çok severim afiyet olsunHayırlı günler canlarım
Eşimin mahkemede şahitlik işi vardı az önce gitti arkadaşıyla
Ben de napsam dedim oturdum kaldım
Geçen haftadan beri kimseyle görüşmedim arkadaşlara gidesim var ama soğukda çıkmayı gözüm yemiyor
Nursena benimde nasıl gezmek istiyor canım anlatamam ama işte olmuyor
Sabah kızlara kalkınca 1 dilim tereyağı ballı ekmek yedim bir Trabzon hurmsı ve biraz da armut bunlar benim kahvaltım oldu
Az önce de sodayla 1 avuç çıtır leblebi yedim
bende kabak yaptımmmmmmmm bile :) sağol canım muckssssçok teşekkür ederim tatlım :) bugün daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür..
dün akşam eve gidince acele yaptım kabak yemeğini ama güzel oldu.. tavsiye ederim..
teşekkürler canımmmmmerhaba kızlar;
hastalara geçmiş olsun kg veren güzelleride canı gönülden tebrik ederim.
benim yıl sonu dolayısı ile işler çok yoğun pek keyfimde yok diyet anlamında canınızı sıkmak istemem
Beyzuşcum anneciğine geçmişler olsun canım
Özlemcim iftiharımız senide tebrik ederimn verdiğin kg ler için
unuttuklarım varsa affola çok yazamıyorum ama takipteyim.
MERYEMCİM TEKRAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZU
herkese merhaba...
geçmişe göz attım üzücü olaylar var...
hasta olanlara Allah şifa versin...
Gökçecim eşinle umarım yoluna girmiştir herşey...küçük yaşta büyük sorumlulukların var geçim derdi zor hepimizin dertleri türlü türlü...Allah yardımcımız olsun...
Beyzuş ablam annecine geçmiş olsun önemli bişey olmasında...
Özlem ehliyetin hayırlı olsun kazasız belasız kullan bebelerini gezdir canım...
Diyete gelince ne tam salınmış ne de toparlanmış regl oldum şimdi onun sancısı ve iştahı ile başaçıkayım kendime 3 ay verdim kızlar...bu 3 ayda elimden gelenin fazlasını yapmam lazım tedavi için...daha uzatmak istemiyorum Allahtan başka bişey olmazsa...
hepinize sevgiler bu sancı azalırsa akşama görüşrüz...
makarna pilav ekmek yemiyorum zaten. güzelmiş. sabah kahvaltıda elma yesem ne olur. ben kahvaltıda meyve yemeyi cok seviyorum kahvaltılık yiyesim gelmiyorhımmm albümlere bakayım bebeeeem o zaman :)
canım karatayın özü ekmek, makarna, pirinç pilavı yok. meyve sadece 1 adet o da tercihen sabahları. kuru kayısı falan yiyebilirsin hatta sabah kahvaltıda içine kaymak fındıkfıstık,ceviz falan koyarak. aynı şekilde kuru incirde yenilenilir. acıktığında tuzsuz ayranı istediğin kadar tüketebilirsin. yediğin herşeyi doyana kadar ye et, kurubakliyat salata yoğurt ne varsa. sabah kahvaltıda yumurtanı bol tereyağlı, kıymalı, pastırmalı yapabilirsin hatta melemen de yapabilirsin. şekerli şeyleri tüketmiyorsun bu kadar. öğünüde kendine göre yap.
sabah: klasik kahvaltı ekmeksiz
öğle: çorba ye ,salata ye ,sebze yemeği ye ,cacık ye yani ne istersen
akşam: öğleyle aynı olabilir ne istersen ama ekmek yok
işlendim yüzüm gülmüyor eşlenip beter olmayayımMeryem,yeni yaşın kutlu olsun,sana güzellikl ve sağlık getirsin
esracım sevindim iyi olmanıza...İyi düşünün iyi olsun..Ve iyi olacak
Mehtappp, hayırlısıyla sen de önce iş sonra eş lenirsin
Yapabileceğimiz birşey olursa haberdar et bizi.
Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Beyzuş ablacım geçmiş olsun Allah korusun beterinden inşallah sadaka bence de iyi olur ablacım
Ben uyanalı daha yarım saat oldu malesef son bikaç gündür iyice düzen bozuldu hasta olunca gündüz uyuduk yattık derken gece uyuyamayınca böyle oldu düzeltmek lazım mutlaka
Dün malum akşam mantı yedim bugün azcık kısını yapayım diye niyetliyim
Sabah kızlara kalkınca 1 mandalina ve 2 ceviz yedim
Şimdi 1 bardak sütle k flakes yemeyi düşünüyorum kahvaltı olayına girersem fazla kaçırabilirim akşama da çorba yoğurt olabilir veya salata
Selamün aleykümm....
bu saat oldu hala kendime gelemedim çok uykum varr..kuzular tepeme dikilip anne acıktık demeseler hiç çıkmazdım yataktan..biraz geçmiş okudum ama gözlerim kapanıyodu okurken...bir sürüde işim var ama önce size bir selam vereyim dedim.....
kızlarr tebrik ediyorum...bende girmek istiyorum artık bu listeyee....
esracım ellerine sağlık...
oo spor listemiz yıkılıyo resmenn bu ne halll....hepimizi kınıyorum bu konudaa...
gökçecim ellerine sağlık....
geldim nursenam geldim...artık buralardayım..şimdilik misafirleride atlattım diyete tam gaz devam inşallah....
bu arada 90 nı görmüşsün böyleoldum resmennn... çok çabuk toparlanmalıyızz.....hadi gel tekrar iddialaşalımmm....
çok çok geçmiş olsun beyzuş ablacım...Rabbim şifalar versin...
hoşbuldum panelcim...geçmişe dalmıştım ben çıkana kadar sen gitmişsin..
bu arada asuman ablacım sana ve enişteye çok geçmiş olsun....
sağol canım inşallah bir an önce iyileşiriz . evde yap canım ya ben leslie ile verdim valla
mantıııııııııııı çok severim ellerine sağlık ablacım
ohhhh maşallahhhh oyna oynayabildiğin kadar
çok geçmiş olsun ablacım. kızlara katılıyorum sadaka verin mutlaka. yasinde okuyun.
ablacım yanlış hatırlıyorsun ben gofrete yenik düştüm :) çekirdeği kim yediyse artık suçlu o
menün güzel ama maşallah
sağol ablacım allah razı olsun, gitsinler artık yeter taşıdığım ama :)
çok geçmiş olsun arkadaşım ama ihmal etmeyin mutlaka doktora götürün, bir kontrol etsinler.
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler.Allah bin kere razı olsun sizlerden.Varlığınız bile yeterli...geçmiş olsun ablam ambulansı cagırsaydınız yine keşke en azından o an içiniz rahatlardı. neyse çok çok geçmiş olsun öperim teyzemin ellerinden.
hayırlı olsun. ama nasıl hedefliyorsun orayı bilemedim. kendi kendine bir diyet kesinlikle yapmamalısın. bazı seyleri yemekten kesemezsin. bebek gelişim aşamasında ve ilk 3-4 ay cok cok önemlidir. organları vücudu oluşacak. doktora danışıp bir liste isteyebilirsin. en azından kilonu koruyabilecegin fazla almayacagın sağlıklı bir liste. kilo vereni pek görmedim hamileyken. doktoruna yine danış belki bazı imkanlar vardır.
Başınız sağolsun canım.Allah sabır versin sizlere.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah rahmet eylesin..merhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
makarna pilav ekmek yemiyorum zaten. güzelmiş. sabah kahvaltıda elma yesem ne olur. ben kahvaltıda meyve yemeyi cok seviyorum kahvaltılık yiyesim gelmiyor
deneyeyim bende böyle birşeyler bakalım teşekkürler listeni sızdırdıgın için
işlendim yüzüm gülmüyor eşlenip beter olmayayım
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler.Allah bin kere razı olsun sizlerden.Varlığınız bile yeterli...
İlk şoku atlatınca ;yani ertesi gün 112 yi aradık gelip aldılar,film falan çekildi.Hamd olsun bir şey yokmuş..Şimdi çok iyi zaten başıyla ilgili bir şikayet bildirmiyor,sadece poposu acıyormuş sadece onu söylüyor...
Başınız sağolsun canım.Allah sabır versin sizlere.Mekanı cennet olsun inşallah.Allah rahmet eylesin..
ÖZLEM;
Maaşallah canım..Çok iyi gidiyorsun şükürler olsun..Darısı hepimizin başına inşallah...
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,peynir,zeytin,salatalık
ÖĞLEN: 2 Galeta,1 bardak ayran
ARA: 1 Trabzon hurması
AKŞAM: 1 Tabak bakla ve 1 kase yoğurt
ARA: 4-5 adet kuru kayısı
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH: Aynı
ÖĞLEN: 1 Tabak lor3 galeta
AKŞAM: Tavuk ızgara var henüz yemedik tabii.Birde sanırım közlenmiş patlıcandan salata yapacağım..
Arkadaşlar; menüme çok dikkat ediyorum,kaçamakta yok fakat kilo azalması yok.Bunu moralim bozuk kilo veremiyorum anlamında yazmıyorum;sadece bu hafta benden beklentiniz yüksek olmasın...
slm millet nasılsınız
haftasonu üniversitede okuyan yegenım geldi şehir dışından dün akşam yolcu ettik ondan giremedim topikimize
güzel geçti amma velakin biraz ipin ucunu kaçırdım :18:tabi telafi edicem ama bu hafta fazla bişeycik gitmez benden sanırsam
geçmişe bakamadım baya ilerlemişsiniz azcık bakabildiğim kadarıylann yolcum gelmiş hoşgelmiş esramında annesinden iyi hbrler gelmiş ki ocak ortasında dahada netleşicek anneciğinin bişeyi olmadıgımeryemin doğumgünüymüş kutlarım nice güzel yıllara..
ımm heh bide gökçemin ireminin doğumgününüde kutlarım Rabbim güzel ömürler versin kızçene
başkaa başkaa aklımda kalanlar bunlar olmus herkescikleri öperimm
bugün karatay grubunda paylaştım burada da paylaşayım :) ben çok severek yapıyor ve yiyorum BEYZUS abla bizim karataya da uygun yani :) belki biliyorsunuzdur ama yazayım ben
SOĞUK KISIR (YOĞURTLU KISIR )
1 bardak ince bulguru 4 bardak yoğurtla karıştırıp buzdolabında 4-5 saat bekletiyorsunuz. içine ince kıyılmış dereotu ve taze soğanı ekliyorsunuz ( isteğe göre yapın). içine 15-20 cevizi elinizle kırarak ekleyin. 1 tavaya 1 çay bardağına yakın (ben tercihen daha az yapıyorum) sıvıyağ koyun içine 3-4 diş sarımsağı bıçakla küçülterek ekleyin ve hafif kavurun tam ocaktan indirecekken yine zevkinize göre pulbiber ekleyin .tuzunu falan da isteğinize göre ekleyin. hem basit hemde oldukça sağlıklı hem de karataya uygun :) AFİYET OLSUN
DİĞER GRUPTA SORDULAR : bulgur pişmiyor çiğden konuyor zaten yoğurtla buzdolabında şişiyor :)
hoşbuldum canım....artık burdayım...
ilginç bir tarifmiş not ettim bir ara denicemmm...ama 1 çay bardağı yağ biraz fazla sankim...:44:
özlem tarifin güzelmiş
bende bu nohut çorbasından bıktım. hiç yiyesim gelmiyor iki gün daha sabredeyim sonra bulgur çorbası yapmak istiyorum. onu seviyorum severek yerim. oda öğle öğünü için iyi olur diye düşünüyorum.cumadan itibaren 1 hafta bulgur çorbasını deneyeceğim. bunu birisi önermedi. ben bu gün düşündüm . her hafta birşeyleri değiştirerek devam edeyim o zaman kaçamak yapmamaya çalışırım. sabahları sarımsak turşusunu içince hiç iştahım olmuyor. öğlende tek tip besleniyorum. tek akşam kalıyorondada frenlemeye çalışıyorum. önümüzdeki salı diğer sarımsak turşularımda olacak o zaman üç öğün içerim. iştahım kapanır inşallah. onu deneyim bunu deneyeyim derken kendimi frenliyerek gidiyorum. yılgınlık gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?