Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu günkü menüm

sabah : 1 trabzon hurması, 1 muz, 1 avuç gün kurusu

ara : 2 fincan yeşil çay

öğle : 1 tabak nohut çorbası,

ara : 1 fincan kahve

akşam : 1 dilim ekmek, 5 kaşık çorba, 3 kaşık yoğurtlu makarna, 1 parça kemikli et, 2 kaşık tavuk yahni, 1 fincan kahve
2 litre su

inşallah ablacım eminol rüyalarıma gırıyor artık bende bugun izinverdim kendime umarım kötü yapmamışımdır yarından itibaren gine dört elle sarılacam inşallah
aslında kaçamak pek yapmıyorum ama hareketım pek yok leslie yapayım dedim kaç gündür ev işlerinden beceremedim bide ben kısa zaman önce yapıp bırakmıştım acaba direniyormu vucut diyorum bilmiyorum bide cuma harici tartılmıycam ınsanın pisgolojisi bozuluyo

süpermiş çok toktutar eminim canımda bu bi öğünmü 15 20 ceviz çok değilmi

arkadaşlar merhaba , hepinize kolay gelsin

yeni üye oldum ve dışarda kilo vermek isteyen insanlara yardımcı oluyodum şimdi de burdaki arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum..

aramızda spor yapmayan ve kilo vermek isteyen kaç kişi var?

spor ve diyet ayrılmaz bi ikilidir kilo vermek ve sıkılaşmak için mutlaka spor yapın..

spor veya diyetle ilgili fikir alışverişi yapmak isteyenler varsa yardımcı olabilirim.. =)

selam kızlar
bugun kardeşimle hanımı bızdelerdi hanımı hastalanmış annemlerde burada değil mecbur bana getırdı sabahtan berı hiç oturmadım ayaklarım ağrıdı yenı gıttıler bende bırazdan gırıp banyoyu temızlıycem sıze bır meraba diyeyim dedim bugun ne pişirdiysem evdekilere yedim ama pişman olmadım bır gunluk mola verdim yarın aynen devam inşallah ama bu cumadan pek ümitli deyilim hayırlısı

canım vücut hemen direnmez vücudun direndiği kilolar genelde uzun süre kaldığın kilolardır. örneğin 80 kiloda yıllarca yaşadın bu kiloya geldiğinde vücut ister istemez direnebilir. ama bence sen kaçamak yapmıyorum diyorsunda bugün izin verdim diyorsun neden ve niye izin verdin? yani neyi hak ettiğini düşündünde izinli saydın kendini. ideal kilona yaklaşmış olsan ya da özel bir gün olsa anlarım ama diyetin ortasında sırf yakınlarım geldi diye izin vermek bu yolda ilerlerken ne kadar mantıklı. kafanda bitirdiğinde o izin dediğin ve ödül dediğin şeyden kaçıyorsun emin ol. sende biraz daha yüklen inan olacaktır. düşünsene haftalarca diyet yaptım diyorsun sonra aaaa çok sıkıldım dur kendimi ödüllendireyim diyorsun ve hoooooop verdiğin bütün kilolar geri geliyor. hemde ne uğruna ufacık bir zevk uğruna. ben o kiloları kolay vermedim ki almak bu kadar kolay olsun. benim her zaman düşüncem bu haftalarca uğraşıpta emeğimi zayi edemem yani.... dediğin çok doğru sık sık tartılma gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor. ne günse o gün tartıl yeter. hem leslie yapıyorum demişsin bence tekrar başla canım mutlaka fayda edecektir. ben spor yapınca karnım hiç acıkmazdı hemde yine emeğime acır yiyeceğim varsada yemezdim yahu ne acıdım kendime beeeeee

tarif oldukça güzel canım zaten oldukça çok oluyor o nedenle 15-20 ceviz çok değil yani 3-5 kişinin evine geldiği bir zaman da yapıp verebilirsin fazlasıyla yetiyor . ben yazın çok seviyorum soğuk soğuk aslında ama şimdide yenilir yani .afiyet olsun canım

buranın en çok sevdiğim yönü herkes birbirine o kadar destek ki süperrrr süper insan yakınındaki arkadaşlardan böyle destek göremez :

Annene tekrar gecmis olsun canim! Insallah sonuclar iyi cikar..
Insallah basa cikabilirim..
Bende hic ne annemlere ne kayinvalidemlere hatta kimseye söylemem siz disinda... Birde bu olayda Yunus abiye :)

Guzelim kendine bir saldiri olarak görme! Hamileyken kilo vermek bebek icin cok tehlikeli olabilir canim... Ama tabikide saglikli besleniceksin... Her gün yada her ögün fast food yemiceksin... cikolata tatli falan asiri sekilde yemiyceksin... Sadece saglikli beslenerek kilo almamaya calisicaksin... Ama yok 5kilo daha vermek istiyorum su tarihe kadar falan. Cok yanlis guzelim! bebeginin sagligini tehlikeye atmis oluyorsun...

Gökçecim eşinle umarım yoluna girmiştir herşey...küçük yaşta büyük sorumlulukların var geçim derdi zor hepimizin dertleri türlü türlü...Allah yardımcımız olsun...

Amin canim sagol

seni bırak ben okurken yoruldum :) kolay gelsin canım şimdiden

sagol canim... Daha bitmedi bir suru is var :S Camlari sildi esim butun evin... Bende salonu hal ettim... Birde mutfagi... Yarin cocugun odasi bizim oda birde tuvalet banyu var... Bakalim biraz poposumu kaldirabilirsem pastanin birini yapmak istiyorum...

Sabah = 1 haşlanmış yumurta + 3 dilim peynir+ 1 dilim ballı kepek ekmeği+ 1 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay

Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı

Öğle= 1 porsiyon tavuk göğsü haşlaması + 1 porsiyon salata

Ara Öğün= 1 tane kuru kayısı + 1 badem + 1 fındık + 1 fincan biberiye çayı

Akşam = 3 kaşık keten tohumlu yoğurt + 1 tane kivi

Bugünlük bu kadarrrr

korkarım cumaya kadar eriyeceksin bu gidişle
işten sonra gökçe :
böyle mi olur ki :)

KIZLAR HEPİNİZE ÇOOOOOOOOOK GÜZEL RÜYALAR ÖPÜLDÜNÜZ BEN ÇIKIYORUM

Pc açamadım henüz telefondan girdim geçmiş yapamadım misafirler var film izliyoruz.
Ben iyileştim.artık
menü yazayımmmm mıııı:)
Sabah:greyfurt suyu bir bardak
Öğlen:kumpir
Akşam 1 tabak nohutlu et+ 4 Yk pilav+küçük kase hoşaf
Çay içiyoruz+ 4 adet kestane

Güzel menü

Herkese iyi geceler :)

24/12/2013 MENÜ;

SABAH: peynir, zeytin, az recel, 1 dilim ekmek, cay

ÖĞLE: 1 kase corba, patlican yemegi,cacik,salata

AKSAM: kabak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek

elmadan oluşan kahvaltıma ambargo uyguladı hatuna bakk sen tamam tamam peynir zeytin filan yicem

hazırla geliyoruz toplanıp

MEHTABBBBBBBBBBBB canım gördüm nihayet seni :) saçların çok güzel olmuş güle güle kullan

iletilerim senden oluşmuş yaaa bi kaç ileti daha olcaktı burda yaa sonunda gördün mü beni cennete giriş biletin benden hade bakalım begendigine sevindim bende alıştım gibi ilk kez bu kadar açtım

beyzuş ablaaaaaaaaaaaaaaaaa lokumummm seni seviyoruuuzz.

zeyzey buranın tadı tuzu havası baska ya. insanın kalbinde yer ediyor.

bugün çok kötü beslendim. öncekilerde kötüydü biliyorum ama bugün vahimdi bişey yemedim desem yeri.

haydin gittim ben ay lav yuu beybilerim

Son düzenleme:
selam millet:)

bizim netin bağlantısı yoktu yine dünden beri, akşam üstü geldi bağlantı, işte her an gidebilir pat diye.
eşim evde diye değil net olmadığı için gelemedim bugün hiç, dünde ilbatumla sohbet ederken gitti bağlantı birden

geçmişten habersizim, ancak netin başına şimdi geçebildim, iş yaptım akşam habire.
hele evde erkek olunca iş bitmiyoki anacığım.....
canı sağolsun eşimin tabiki yinede, iş dünyanın kanunu:)
çok yoruldum, kafam yere düştü düşecek uykudan.....
gidip yatayım ben biran önce, geçmiştende biii haberim henüz, bi ara okurum artık.

bu arada bizim burada bi soğuk varki sormayın, inanın sisli sibirya soğukları var burada....
zemheriki ne zemheri soğuk.......

hı KVgile gitme olayı yattı şükür:)
eşimle konuştum ben bu soğukta gitmem dedim, sende gitme dedim 1günlüğüne bile dedim, tamam dedi ama bilmiyom artık:)
eşime eserlerse 180derece aksinide yapabilir, ama büyük ihtimal yattı:)))) ha hi ho ho:)))))))))
kvgil yada sadece kv gelicek, eşim doktora götürcek kvyi, şu soğukta.....
bi abesler yaaaa, neyse benlik bişey değil, olacak şeyler bunlar, oyüzden başımın üstünde yerleri vardır evimde her zaman.
eşim götürcek nihayetinde birde.
ahhh ah kıymet bilseler ne iyilikler ederimde kvgile, bilen yok, oyüzden bende mecbur kalıyorum böyle davranmaya, ilk zamanlar ne iyilikler ettim onlara ama karşılığı aksi oldu, hemde büyük.......
neyse amaaaan, geçtim.
iyiki varsınız kızlar.......
artık kvgilde ne zaman gelir, ne kadar kalır hiç bilmiyorum, bakıcaz görcücez artık:)

amanıııın destan yazmışım:)))
aman net gider falan ben hemen postalayım hele şu mesajımı bi:)
hepinizi öptüm, görüşürüz kızlar

korkarım cumaya kadar eriyeceksin bu gidişle
işten sonra gökçe :
böyle mi olur ki :)

KIZLAR HEPİNİZE ÇOOOOOOOOOK GÜZEL RÜYALAR ÖPÜLDÜNÜZ BEN ÇIKIYORUM

Az yiyorum ama pekte dikkat etmiyorum beslenmeme... bakalim... En azindan bu hareketle eritirim kilo almam bari :)

bugunki menum:

sabah cikolatali kruvasan

ogle 2adet peynirli tost

aksam etli sebzeli bulgur (babam yapmis :) kizi annemlere birakmistim gittim hazir yemege kondum)

ara elma ve portakal ikiside yarim olarak

eve gelincede esimle orta sekerli turk kahvesi :)

ve eve geldigimden beri ara ara dinlenip tekrar devam islere... :) dolaplarin icini bile hallettim sayilir sanki millet dolaplarin icine bakicak muhahha olsun hazir temizlik sevdasi geldi yapayim bare

hadi herkese hayirli geceler :) bende hala enerji var gideyim bir kac bisi daha yapiyim sonra yatarim...

Ruh ikizimi ararken, Ruh Öküzümü buldum.

hadi ben kaçtım bu sefer

Son düzenleme:
slmm günayyydınn kıızlarrrrr
sabahh 1 nescafe 2dlm süzme yoğurtlu üzeri nane pul biberli ekmek yedimm işler beni beklerr dün yattım bugün temizlik varr maalesef öpüldünüz

esselamün aleykum
günaydı kızlar
dün yaptığın saçma sapan günden sonra bugun yenıden sıkı bir şekilde başladım birdaha boyle bir saçmalık olmıycak 1 marta kadar yarın mısafırım var bugün koklu bir temizlik yapıcam inşallah geçmişi okuyamadım artık akşama hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar gününüz güzel ve hafif geçsin...

Dün yurmurtalıköfte yedim çiğköftenin yumurtalı versiyonu..Çok sevdiğim bir tat ama öldüm. midem feci rahatsız oldu dünden beri kıvranıyorum...geçmiş oslun bana

ÖZlemcim senin tarif çok leziz bişey cevizsiz yemiştim ben ama ceviz iyice bomba yapar kesin ve tüm gün tok tutucu hale gelir
bir öğün yedinmi tamamsın

Meyracım eşinle mutluluklar dilerim aslın da bir haftayı iyi değerlendirin soğukta elele sinema ya gitmek güzeldir...salep içmeye gidin miisss gibi tarçın kokusu eşliğin de..
Ben çok özledim eşimle elele yürümeyi

Konya'da, henüz nüfusa bile kayıt edilmemiş olan 40 günlük Ayaz bebek, emzirmek için uyanan annesi tarafından ölü bulundu. Otopside zatürreden öldüğü anlaşılan Ayaz bebeğin annesi, 2 çocuğu ile birlikte camları kırık olduğu için naylonla örtülü tek odalı kerpiç evde kalıyordu.

KONYA - Konya'nın Ereğli İlçesi'nde henüz nüfusa kayıt ettirilmeyen 40 günlük Ayaz bebek, emzirmek için uyanan 21 yaşındaki annesi Maviş Eşme tarafından yattığı yerde ölü bulundu. Ayaz, bebeğin yapılan otopsisinde zatürreeden öldüğü anlaşıldı. 2 çocuğu ile birlikte camları kırık olduğu için naylonla örtülü tek odalı kerpiç evde kalan Maviş Eşme'nin, çevreden topladığı odunlarla ısınmaya çalıştığını belirten yakınları, Ayaz bebeğin de soğuktan zatürre olarak öldüğünü öne sürdü.

Taşbaşı Mahallesi Elmacı Sokak’ta 2 katlı kerpiç evin ikiye bölünmüş olan tek odalı bölümünde oturan ve eşi askerde olan 2 çocuk annesi Maviş Eşme, dün gece saat 03.30 sıralarında bebeği Ayaz’ı emzirmek için uyandı. Maviş Eşme, henüz nüfusa kayıt ettirmediği oğlunu yatağında hareketsiz halde bulunca çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine üst katta oturan eşinin akrabası 59 yaşındaki Şevket Gezici ve ailesi geldi. Bebeğin nefes almadığı ve ölmüş olduğunu saptayan aile, sabah defin işlemleri için 2 Nolu sağlık Ocağı’na giderek ölüm raporu almak istedi.

Eve gelen sağlık görevlileri, vücudunda herhangi bir yara, darp ve boğulma izi bulunmayan bebeğin ölümünden şüphelenmeleri üzerine polis haber verildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ayaz bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

CAMLARI KIRIK ODADA KALIYORLAR

Çocukları 2.5 yaşındaki Berat Ulak ve Ayaz ile tek odalı kerpiç evde kalan Maviş Eşme’nin dini nikahla yaşadığı eşi Onur Ulak’ın Çanakkale’de vatani görevini yaptığı belirtildi. Maviş Eşme’nin çocuklarıyla kaldığı odanın pencere camlarının bir bölümü kırık olduğu için naylonla örttüğü görüldü. Eşme’nin bitişiğinde oturan üvey ablası NeclaGenç ve üst katta oturan eşinin akrabası Şevket Gezici’nin yardımıyla geçimini sağladığı belirtildi.

Konya Dr. Faruk Sükan doğum ve Çocuk Hastanesi Morgu’na kaldırılan Ayaz bebeğin, yapılan otopsisinde zatürreden öldüğü anlaşıldı.

ODUN BULURLARSA YAKIYORLARDI

Maviş Eşme’nin üvey ablası Necla Genç, yeğeni Ayaz’ın, soğuktan üşüdüğü için öldüğünü söyledi. Geçimini kağıt toplayarak sağlayan Genç, ’’Kız kardeşimin eşi askerde. Bizlerin yardımıyla geçimini sağlıyor. Devletten her hangi bir yardım almıyor. Çevreden odun bulursa onları getirip, sobada yakarak iki çocuğunu ısıtmaya çalışıyor. Battaniyeye sarılı olmasına rağmen evin camlarını bazıları kırık olduğu için Ayaz üşümüş. Tabii annesi ve biz de bunu fark edemedik’’dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…