Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl adaletsiz bir dünya..Kimi soğuktan ölüyor kimi de örneğin Ebru gündeş.. kocasının naaptığı belli tvde acıtasyon yapıp ağlıyor...Her karanlık gecenin sabahı var diye..
acaip kızıyorum serdar ortaç ve ebru gündeç ikilisine ezelden beri ahmet kaya olayından beri bu olay iyice tuzu biberi oldu...

Herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum..

bende sabah güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi kendime şekersiz bir nescafe yapıcam, 2 si bir arada olanlardan yoksa yapmasam mı bilemiyorum.. kalorisi de az değil hani

Herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum..

bende sabah güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi kendime şekersiz bir nescafe yapıcam, 2 si bir arada olanlardan yoksa yapmasam mı bilemiyorum.. kalorisi de az değil hani

Ben nescafeyi sütle tatlandırıp içiyorum...Krema olayı kalorili kahve değil..

bensiz yersen tabiii böyle olur

geçmiş olsun öptüm çok ablam

krema derkene? şeyedemedim?!?!

bebeğe çok üzüldüm ya. neden devletten yardım almamışlar dicemde anlamsız olcak. nüfusa bile kayıt ettirmedigine göre. bunun gibi bir sürü vaka var. van hala üşümekte. o kadar yardım nerede belli değil? insanlar o kadar duyarsız olmuşki artık. kar yagdıgı zaman kedi kenara sıgınmış üşümüş belli ki. adam dükkan önü diye kovalıyor. onun hemen yanındaki dükkan ise gitmiş mama almış hayvanları besliyor. hala gelmişler kuran kursu için yardım topluyorlar. sokakta bir sürü aç ve üşüyen insanlar hayvanlar varken manası ne ki bunun? oldugum muhitte bir sürü dernek var birde. böyle diyince hemen imansız ilan ediyorlar beni

herkese günaydın bu arada

Hayırlı günler
Yenacım miden için geçmiş olsun
Ben de dün kalan bulgur pilavını kısıra dönüştürüp turşuyla yedim sonra da yatıp uyuyunca midem ve ben acayip yandık tüm akşam geç vakit uyuyunca da sabah kadar uyuyamadım
Hastalıktan sonra uyku düzeni iyice uçtu halbuki ne kadar düzenli uykum vardı
Sabah kızlara kalkınca yine 1 Trabzon hurması yedim bikaç da kuru kayısı
Öğlem bir arkadasa gideceğim kızına şal başlayacağız muhlama eşliğinde bugünkü tek ve önemli öğünüm bu olacak akşam da geçiştireceğiz mecburen

şimdi hatun kişi bişey sorucam. bu tavada sarımsagı kavuruyoruz ya. onu sogukmu ekliyoruz yoksa sıcak mı servis ediyoruz?
karnım acıktı yaaaaaaaaaaaaaa

selamun aleyküm kızlaarr
bugün nasılsınız
yena yumurtalı köftenin, asu turşuylan bulgurun azizliğine uğramış yazık size çok geçmiş olsun
ve aleykümselam hayriyecim
kolay gelsin

buda o semtin insanlarının ayıbı
insanlar mallarının zekatını gerçek ihtiyaç sahiplerine verseler, bu manzaralar kalkar ortadan.
bizim kapıcı dairesinde oturan birisi vardı, genç kocası çalışmıyor, kadının iki çocuğu var birisi bebekti.kadını her hafta temizliğe çağırdım. ben bebeğe baktım kadın temizlik yaptı. akşam parasını alıp gitti.
apartmanda gün yapıyorduk, güne gittiğimde komşular bana güldü'' hem bebek bakıyorsun, hem para ödüyorsun'' dediler.''gencecik adam gitsin çalışsın karısına çocuklarına baksın'' dediler.kadında istiyor kocası çalışsın ama çalışmıyor. zamanında yapmış bir hata kaçarak evlenmiş.ailesi sahip çıkmıyor '' ayrılsam iki çocukla dul kadının yaşaması daha zor hiç değilse çocuklarım biraz büyüsün'' diyor.ben ona hiç iş yaptırmadan da yardımcı olabilirdim, ben yemeğime 1 tas su fazla koysam onlarda doyardı biliyorum ama bu o kadını hazırcılığa alıştırırdı. ve benim yanıma geldiğinde hep kendisini bana karşı borçlu hissederdi.onun için iş verdim.komşulara dedim. adam çalışmıyor diye bu masum çocuklarımı cezalandıralım? bunların günahı ne ? bu çatı altında bu çocuklar açlıktan, soğuktan hasta olursa bu burada oturanların ayıbı günahı olur dedim. elektriği , gaz ı kesildi. havalandırmadan aşağıya kalın bir ara kabloyla elektrik verdim, elektrikli sobayıda verdim, hem çocuklarını ısıt, hem bir ampul tak idare et dedim. ben fazla elektrik ödedim diye fakir olmadım. o çocuklarda hasta olmadı.vijdanım rahat.bir süre sonra (biz burda yokken) adamın bazı kötü hareketlerinden dolayı apartmandan kovmuşlar.kadın kabloları toplayıp kapıya bırakıp gitmiş.

ben her zaman türk kahvesini tercih ederim

Son düzenleme:
sen ne gönlü güzel bir insansın ya.

demin bir haber okudum canım sıkıldı. üzüldüm kıza umarım tedavisi olur

ABD'nin Mississippi eyaletine bağlı South Haven'da yaşayan 23 yaşındaki genç kadın çağımızın en acımasız hastalıklarından biri olan obezitenin pençesinde. 305 kilo ağırlığındaki genç kadın tüm gününü evde televizyon karşısında geçiriyor. 23 yaşında 305 kilo - Dünya Genel- ntvmsnbc.com

bu obezite cok enteresan birşey ya. sanırım 90-130 arası filan sınır gibi. sonrasında önüne geçemiyorlar. okuduğum haberler hep bu yönde. bu kızda da öyle olmuş.kötü beslenme şekillerinden doguyor hep işte bunlar. geçen senelerde vardı bazı cocuklar aşırı kiloluydu orantısız bir şekilde hemde. 10 yasında cocuk kocaman bir göbege sahip. beslenme düzeni hep abur cubur. çocuk tam gelişim çağında düzgün besinleri alamayınca vücudu şekil değiştiriyor şimdi aileler biraz bilinçlendi de o görüntüler kayboldu.

Selamün aleykümm...

yenacım geçmiş olsun canım....

havamız çok güzel kendimi evden dışarı atasım varda nere gidem bilemedim...canım sıkıldı....az bi size bakam yemek yapmaya gidicem....sonrada dağ gibi olan ütüme girişeyim...nasıl eziyet geliyo ütü yapmak anlatamam yaa...nefret ediyommmm....

herkese hayırlı günler yıllardır kiloyla mücadele ediyorum ama sonuç hep hüsran artık bu işi bitirmek istiyorum ALLAHIN izniyle benide aranıza alırmısınız yardımlarınıza desteyinize ihtiyacım var.adım elif 32 yaşında,6 yaşında 1 oğlum var veeeeeee 91 kiloyum.

şimdi hatun kişi bişey sorucam. bu tavada sarımsagı kavuruyoruz ya. onu sogukmu ekliyoruz yoksa sıcak mı servis ediyoruz?

Ben zaten hiçç birşey anlamadım.Buzdolabında yoğurtla bulguru bekletiyoruzda sonra onlarıda tavayamı atıyoruz.

özlem hanımanlamı kıtlığı olan arkadaşlar için daha detaylı yazarsanız sevinirim.anlamadım arkadaş.
Mehtap sen niye bir kısmını anlamışsınn

merhaba hoşgeldin mehtap bende.
destek filan müthiş bizde. gelen bir gelmeyen bin pişman. sonra bırakamıyorsun burayı
şu an nelr yapıyorsun peki? herhangi bir listen var mı?

yok öyle değil, bak şimdi tavayı yogurtla dolaba koyuyoruz bulgurla sarımsagı kavuruyoruz. sonra ikisini birleştirip imha ediyoruz

şaka bi yana dolaptakileri ilave etmiyoruz tavaya. yogurt bulgur dolapta takılıyor. tava ile sarımsak ateşte takılıyor. sonrasını bilmiyorum. soslu makarna gibi sıcak sos mu döküyoruz yoksa sarımsagıdamı sogutup atıyoruz bilemedim.
ilbatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm dogru mu anlattım hatunum :44::44:

Yahut süttozu diyeyim..Anladınmı şimdi

Bebek beni kahretti.. insan anne olunca psikopat bir şelkil de tüm çocuklara bebeklere üzülüyor ..
oğluma her sarıldığımda yetimhanedeki çocukları düşünüyorum örneğin.
Bugün günlerden hüzün...

Mıhlama mı.??? Beyzuş duymasın...))

asucum evet çok düzenliydi uykun..

Daficim keşke herkes senin gibi olsa hadi herkesi geçtim sayıca daha fazla olunsa....

MAalesef öyle değil işte ve maalesef gerçekler çok ama çok acı...
Bu arada seni çok takdir ediyorum o manada..Allah hayrını kabul etsin canım...

ŞEkerim bana türk, nes farketmiyor.. yeter ki kafein olsun titretsin beni..

Ütü=nefret

Zeynepçim duygularıma tercüman oldun

Hoşgeldin aramıza...
Mehtap arkadaşımız gereken açıklamayı yapmış

Bence Özlem senin ve panelin saçını çekecek...

Merhabalar
Gittim yedim geldim :) abartmadım bence ama akşam hafif geçireceğim tabii
Ben de kahveciyim türk nes farketmez
Çayı da severim yeri ayrı tabii
Ay ben yine halsiz düştüm ya halbuki hiçbişey yapmadım yedim konuştum geldim

Arkadaşlar, benim bugün içimde bir yeme isteği var neden acaba yaa..

öğleyin köfte yedim yanında da şu kırmızı biber sosundan aldım biraz ve bir tanede biber turşusu yedim..

o mu açtı iştahımı ne oldu..

kötü durumdayım

geçmiş olsun canımmmmm
Herkese iyi geceler :)

24/12/2013 MENÜ;

SABAH: peynir, zeytin, az recel, 1 dilim ekmek, cay

ÖĞLE: 1 kase corba, patlican yemegi,cacik,salata

AKSAM: kabak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek
menün çok güzel afiyet olsun canım
bncede peynir zeytin falan ye :) 1 elma yiyebilirsin canım o kadarda değil yani
eritirsin hiçbir şeyin kalmaz merak etme
bak sen anlamışsın tarifi :) çok leziz çok dene tekrar bence
yavrum ya nasıl üzüldüm anlatamam. yazık ya adalet bu mu?
geçmiş olsun ....
mıhlamaya bayılrırımmmmmmmmmm
yoooo ekle çıkarınca ve karıştır :)
sana da çok geçmiş olsun canım
hoşgeldin
allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim :)))) he hee tavaya at allaammm yaaaa
mehtaba alkış o zaman :)
ay ne güldüm ya sağolllll :) hayır çocuklar uyuyor seslide gülemedim içimde kaldı :) kafalarına göre takılıyorlar ha :)

saçları elimde kalacak böyle giderse :)

TARİFİN YENİ VERSİYONU :)

malzemeler:
1 bardak bulgur
4 bardak yoğurt
dereotu
taze soğan (yeşil kısımları )
15-20 ceviz
tuz
pulbiber
yağ
3-4 diş sarımsak

YAPILIŞI:
1. aşama: yoğurt ve bulgur geniş bir kapta karıştırılıp dolaba konur ve bu süper ikili 4-5 saat burada takılırlar .birbirlerine alışınca büyük bir aşk yaşarlar. ve nihayet o 4-5 saat geçer şimdi aralarına yabancılar girecek belkide bu mükemmel aşka engel olacaktır. tam da denildiği gibi olur araya birileri girer ve aşk çıkmaz bir hale girer :)

2. aşama: yoğurtlu bulgurun aşkından ölen dereotu ve taze soğan yapan kişinin kafasına uygun miktarda doğranır ve onların bulunduğu kocaaaaaaaaa kaba konurlar :)

3.aşama: eee tek aşk bunlarınki değil ya sarımsakta yağa aşıktır. bunun farkına varan ev sahibi onları hemen tavada buluşturuverir. ancak çoooook severken bir araya geldiklerinle aslında hiçte birbirlerine uygun olmadıklarını görürler çok acı çekerler acaba neden ? üzerlerine bir miktar acı pulbiber dökülmüş gibidir ondan olabilir mi, sanki :) hep bu ev sahibi var ya bulsam dövecem aşka mani oldu bak :)

4. aşama: yahu benim neyim eksik diyen tuz da koca kapta yerini alır :)

5. aşama: cevizler ,bizi niye ezikliyorsunuz bize de yer açın derler ve kırıla kırıla eklenirler kocaaaaaaa kaba :)

6.aşama: zaten biz hiç birbirimize göre değilmişiz diyen ve aynı tavada bile kalmaya dayanamayan sarımsak ve yağda kendilerini koca kaba atarak intihar ederler :)

bizim hain ev sahibi de onları hepsine bir güzel karıştır eeee herkes birbirine aşık olunca sıkıntı olmaz ve enfes bir tada ulaşırlar .tabi bu aşk biraz soğuğa denk gelir ve onlar daha sımsıkı sarılırlar birbirlerine . dolap soğuktur neticede değil mi :)

E HADİ AFİYET OLSUN BARİ :) ha yoooook bu da olmadı derseniz kafanızı kırarım ha :)

durrrrrrrrr hemen durrrrrr

afiyet olsun ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…