Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmmmmmmm krema filan diyince aklımda değişik seyler türedi kahve delisiyim abla bende ama ben filtreye bayılıyorum ya. happy moons die bi yer acılmıs kadıköyde ya da ben yeni gördüm muhteşem yapıyorlar ya ilk defa filtre kahve nasıl bişeymiş onu anladım, tattım.. nefissssss eve kahve makinesi almayı düşünüyorum içesim geldiginde hergün kafeye gidip o kadar para veremem batarım.

hüzünlenme sen kıyamammmm
özlem kafamı kırsa yeri valla

turşu acıktırmıştır yime onu yimeee

üniversitede fonksiyonel gıda diye bir ders vardı. yeni ürün bulup deniyorduk ordan kaldı bu abuk subuk fikirler. üzümlü ayran yapmış insanım ya
ya o değilde neden evde kaldıgımı anladım şimdi ben olsam bende benle evlenmem. zehirlenir ölürüz yaa

durrrrrrrrr hemen durrrrrr

afiyet olsun ablacım

hoşbulduk kızlar.şimdilik yaptığım uyduğum liste yok son 2 aydır sözde diyetteyim 2kilo veriyorum tekrar alıyorum hep böyle gitti.yarın inşallah düzenli bir şekilde başlıyorum.

dur demek kolay

neyse şimdi biraz daha sakinim :)
sakin ol canım ya yeni yıla daha az kiloyla gir lütfennnn

üzümlü ayran mı kız sen ilginçsin nerden buldun üzümlü ayranı valla haklısın ben olsam bende evlenmem korkarım yahu hayır kendimi denek gibi hissetmek istemem bir ömür boyu yani zehirlenmesi de cabası tabi

ay çat kapı misafirim geldi.
inegölde oturun yeğenimin bebeği olmuştu. gelin doğum yaptı bir ay sonra yeğenim yüz felci geçirmişti. kontrole gelmiş test sonuçları geç çıkacakmış. bebeğide aşıya getirmişler.
sonuçlar çıkıncaya kadar bebek perişan olmasın diye bize gelmişler.bende hemen birşeyler hazırladım. geçengün dondurucuya kaldırdığım lahmacunlar iyi geldi tostta yaptım tam buğday ekmeğinden.çay demledim. birşeyler daha koydum. onları doyurdum. bende onların yanında çorbamı içmedim 1 dilim ekmeği ikiye katlayıp tost yaptım onu yedim.
kızlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum yazın salça yaparken patlıcan yaptım demiştim.'' patlıcanları soyup cam kavanoza koydum, salça kaynarken üzerinin köpüğünü patlıcanların üzerine döktüm biraz tuz atıp kapattım'' demiştim.''nasıl birşey olacak bizede yaz'' demiştiniz.hatta yena turşu gibi olur herhalde demişt.bu hafta köyden gelirken 1 kavanozunu alıp getirdim. ablam kavanozu görünce ''açınca bizede söylersin güzel birşey olursa bizde yaparız'' dedi. bende hemen kavanozu açtım , küçük küçük doğradım kızarttım.sofraya koydum. tadı güzeldi biz beğendik.biraz mayhoş turşu kavurmasını andırıyor. yoğurtlayınca dahada güzel oldu. gelinde çok beğendi.ablama ''anne buyaz yaparsan banada yapalım dedi.
sen ne gönlü güzel bir insansın ya.
o senin güzelliğin canım benim

ve aleykümselam zeynepcim.
ay benimde var bir iki parça ütülesem iyi olacakta zor geliyor.

hayırlı günler elif. aramıza hoş geldin. azmin daim olsun

amiin canım sağolasın. aslında yaptığım şeyi söylemek pek doğru değil. herzaman her yaptığımıda söylemem bunu örnek olması açısından söyledim. Allah beni affetsin

asucum sen kendine bir okut istersen. okumakta şifa vardır

kız yurdu infilak olcaktı son anda döndük işte. iğrenc bişeydi o üzümlü ayran. üzümlerle yogurt hebaoldu ona yanarız. ögrenciyiz para yok yeni gıda arıyoruz , abuk subuk seyler. sonra cikolatalı peynir yaptıydım hoca illa köy peyniriyle yap diyince bişeye benzemedi. en son havuctan bi sos yapmıştım ama unuttum.

alemsiniz yaa Allah sizi iyi etsin

unutmanda da var bir hayırrrrrr

sesli güldüm derler ya seslinin ötesine geçtim haykırıyorum koptum burda ayy karnıma agrılar girdii gülmekten. ne güzel anlatmışsın yaa ahaha entrika pembe dizi gibi yemek tarifi. hayal gücüne hayran kaldım muhteşemsin.

dimiiiiiiiiiiiiii

ohh şükür sonunda 2,5 saat süren ütü faslını bitirdim...ve mutfaktan bir ayva kapıp yorgun adımlarla pc ye geldim...az takılam birazdan eşim gelir zaten..çok şükür yemeğimde hazır...

dafi ablacım göndereydin senin iki parça ütünüde yapardım başlamışken...

süperr bir aşk hikayesii...

selam kızlar:)

eşim izinli olduğundan gelemedim bugünde hiç, ey gelemiyom gerçekten:)
yarında KVler geliyor hastane için, ne vakit muayene sonlanır, ne vakit evlerine dönerler bilmiyorum
bi iznimiz vardı 1hafta zaten, eşimle yalnız kalmak istiyorum ben yaaaa
neyse vesselam izin bitip, misafirleride uğurlayınca ancak kkya düzenli bakabileceğim galiba, gidişat bunu gösteriyor şuan canlarım.....

hadi öptüm hepinizi, görüşürüz

Kolay gelsin meyracım
Evde erkeğin olması zaten zor bir de kv olunca daha zordur öpüyorum seni

çok sağol ablacım benim:)
yarın kvler geliyo, oyüzden eşimle ne kadar yalnız kalabilicez pek bilmiyorum şuan artık malesef
neyse hayırlısı herşeyin.....
aslında birlikte bi yerlere gitmeyi planlamıştık, düşünmüştük, duruma göre bakıcaz artık bizde....

miden içinde çok geçmiş olsun ablacım.....

bebeğin ismide ayaz ne ilginçtir......
bende çok üzüldüm

2gündür bende türk kahvesi içemedim:)
dur belki bende yapıp içerim bu akşam:)
midemde kötü gerçi....

mide için sanada çok geçmiş olsun ablacığım.....
bende dün midemi biraz azdırdım:)
dün sarımsaklı yoğurt eşliğinde makarna yaptım akşama, epeydir yememiştik, özlemiştim:)
vesselam güya havalar soğuk doğal antibiyotik olsun, güç versin diye bolca sarımsak rendeledim yoğurda:))))
ne biliyim biber gibi acı olacağını o kadar:)))
midemin yanmasını kenara bırakayım, yerken ağzımız yandı isot yer gibi:)))
vur dediler öldürdüm:))))

ayyyy anlatma anlatma vallahi midem kalktı yahu... sen bu dediklerini her yemekten önce yazda yemeden içmeden kesilelim mümkünse :))))

alemsiniz yaa Allah sizi iyi etsin

amin cümlemizi ablacım
reca ederim bacııııı
bencede :)
yok bişey yemedim kızlar eve gidince de yemeyi düşünmüyorum.. belki bir salata corba yaparım ..

o iyi olur bak
teşekkür ederim canım :) sen üniversitedeyken bunları yaptıysan bizde bunları yaptık :) ben çocuk öyküleri yazardım boş zamanlarımda hatta yıllığımda bile yazar
özlem okula neden gelirdi? yanıt: öykü yazmaya :)
eee şimdi yaş ilerleyince pembe dizi versiyonuna geçtik tabi nereye kadar çocukluk yahu :)

eee tamam güldün güldün de anladın mı bari bu kez :) gül hep inşallah
yaaaa benden sorulur bu hikayeler :)
toparlanıp eve gidiyorum ben hatunlar öpüldünüz
bende öptümmmmmmmmm

Menüm

Sabah= 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim ballı ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 sap roka + şekersiz çay + 1 dilim kepekli ekmek

Ara Öğün = 2 fincan biberiye çayı

Öğle= 1 porsiyon patates ezmesi + yarım domates + roka + 3 kaşık yoğurt

Ara Öğün= 1 portakal + 1 fincan limonlu yeşil çayı

Akşam= 3 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli 1 çay kaşığı keten tohumu + yarım elma

bugün yediklerim :)

SABAH:
zeytin
peynir
3 kuru kayısı
1 bardak tarçınlı süt
1 çay bardağı badem

ÖĞLE:
kabak yemeği
yoğurt

AKŞAM:
nohut yemeği
salata
yarım soğan ( Türk filmlerindeki gibi kırmadım ha söğüş )

BUGÜN:
oğluşum kurabiye istedi yaptım ,eşim poğaça istedi yaptım ama hiçbirinden yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…