hımmmmmmmmm krema filan diyince aklımda değişik seyler türediYahut süttozu diyeyim..Anladınmı şimdi
Bebek beni kahretti.. insan anne olunca psikopat bir şelkil de tüm çocuklara bebeklere üzülüyor ..
oğluma her sarıldığımda yetimhanedeki çocukları düşünüyorum örneğin.
Bugün günlerden hüzün...
Bence Özlem senin ve panelin saçını çekecek...
turşu acıktırmıştır yime onu yimeeeArkadaşlar, benim bugün içimde bir yeme isteği var neden acaba yaa..
öğleyin köfte yedim yanında da şu kırmızı biber sosundan aldım biraz ve bir tanede biber turşusu yedim..
o mu açtı iştahımı ne oldu..
kötü durumdayım
üniversitede fonksiyonel gıda diye bir ders vardı. yeni ürün bulup deniyorduk ordan kaldı bu abuk subuk fikirler. üzümlü ayran yapmış insanım yabncede peynir zeytin falan ye :) 1 elma yiyebilirsin canım o kadarda değil yani
bak sen anlamışsın tarifi :) çok leziz çok dene tekrar bence
yoooo ekle çıkarınca ve karıştır :)
allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim :)))) he hee tavaya at allaammm yaaaa
mehtaba alkış o zaman :)
ay ne güldüm ya sağolllll :) hayır çocuklar uyuyor seslide gülemedim içimde kaldı :) kafalarına göre takılıyorlar ha :)
saçları elimde kalacak böyle giderse :)
durrrrrrrrr hemen durrrrrrArkadaşlar, benim bugün içimde bir yeme isteği var neden acaba yaa..
öğleyin köfte yedim yanında da şu kırmızı biber sosundan aldım biraz ve bir tanede biber turşusu yedim..
o mu açtı iştahımı ne oldu..
kötü durumdayım
Merhabalar
Gittim yedim geldim :) abartmadım bence ama akşam hafif geçireceğim tabii
Ben de kahveciyim türk nes farketmez
Çayı da severim yeri ayrı tabii
Ay ben yine halsiz düştüm ya halbuki hiçbişey yapmadım yedim konuştum geldim
sakin ol canım ya yeni yıla daha az kiloyla gir lütfennnndur demek kolay
neyse şimdi biraz daha sakinim :)
hımmmmmmmmm krema filan diyince aklımda değişik seyler türedikahve delisiyim abla bende ama ben filtreye bayılıyorum ya. happy moons die bi yer acılmıs kadıköyde ya da ben yeni gördüm muhteşem yapıyorlar ya ilk defa filtre kahve nasıl bişeymiş onu anladım, tattım.. nefissssss eve kahve makinesi almayı düşünüyorum içesim geldiginde hergün kafeye gidip o kadar para veremem batarım.
hüzünlenme sen kıyamammmm
özlem kafamı kırsa yeri valla
turşu acıktırmıştır yime onu yimeee
üniversitede fonksiyonel gıda diye bir ders vardı. yeni ürün bulup deniyorduk ordan kaldı bu abuk subuk fikirler. üzümlü ayran yapmış insanım ya
ya o değilde neden evde kaldıgımı anladım şimdiben olsam bende benle evlenmem. zehirlenir ölürüz yaa
o senin güzelliğin canım benimsen ne gönlü güzel bir insansın ya.
ve aleykümselam zeynepcim.Selamün aleykümm...
yenacım geçmiş olsun canım....
havamız çok güzel kendimi evden dışarı atasım varda nere gidem bilemedim...canım sıkıldı....az bi size bakam yemek yapmaya gidicem....sonrada dağ gibi olan ütüme girişeyim...nasıl eziyet geliyo ütü yapmak anlatamam yaa...nefret ediyommmm....
hayırlı günler elif. aramıza hoş geldin. azmin daim olsunherkese hayırlı günler yıllardır kiloyla mücadele ediyorum ama sonuç hep hüsran artık bu işi bitirmek istiyorum ALLAHIN izniyle benide aranıza alırmısınız yardımlarınıza desteyinize ihtiyacım var.adım elif 32 yaşında,6 yaşında 1 oğlum var veeeeeee 91 kiloyum.
amiin canım sağolasın. aslında yaptığım şeyi söylemek pek doğru değil. herzaman her yaptığımıda söylemem bunu örnek olması açısından söyledim. Allah beni affetsinYahut süttozu diyeyim..Anladınmı şimdi
Bebek beni kahretti.. insan anne olunca psikopat bir şelkil de tüm çocuklara bebeklere üzülüyor ..
oğluma her sarıldığımda yetimhanedeki çocukları düşünüyorum örneğin.
Bugün günlerden hüzün...
Mıhlama mı.??? Beyzuş duymasın...))
asucum evet çok düzenliydi uykun..
Daficim keşke herkes senin gibi olsa hadi herkesi geçtim sayıca daha fazla olunsa....
MAalesef öyle değil işte ve maalesef gerçekler çok ama çok acı...
Bu arada seni çok takdir ediyorum o manada..Allah hayrını kabul etsin canım...
ŞEkerim bana türk, nes farketmiyor.. yeter ki kafein olsun titretsin beni..
Ütü=nefret
Zeynepçim duygularıma tercüman oldun
Hoşgeldin aramıza...
Mehtap arkadaşımız gereken açıklamayı yapmış
Bence Özlem senin ve panelin saçını çekecek...
asucum sen kendine bir okut istersen. okumakta şifa vardırMerhabalar
sakin ol canım ya yeni yıla daha az kiloyla gir lütfennnn
üzümlü ayran mı kız sen ilginçsin nerden buldun üzümlü ayranı valla haklısın ben olsam bende evlenmem korkarım yahu hayır kendimi denek gibi hissetmek istemem bir ömür boyu yanizehirlenmesi de cabası tabi
alemsiniz yaaTARİFİN YENİ VERSİYONU :)
malzemeler:
1 bardak bulgur
4 bardak yoğurt
dereotu
taze soğan (yeşil kısımları )
15-20 ceviz
tuz
pulbiber
yağ
3-4 diş sarımsak
YAPILIŞI:
1. aşama: yoğurt ve bulgur geniş bir kapta karıştırılıp dolaba konur ve bu süper ikili 4-5 saat burada takılırlar .birbirlerine alışınca büyük bir aşk yaşarlar. ve nihayet o 4-5 saat geçer şimdi aralarına yabancılar girecek belkide bu mükemmel aşka engel olacaktır. tam da denildiği gibi olur araya birileri girer ve aşk çıkmaz bir hale girer :)
2. aşama: yoğurtlu bulgurun aşkından ölen dereotu ve taze soğan yapan kişinin kafasına uygun miktarda doğranır ve onların bulunduğu kocaaaaaaaaa kaba konurlar :)
3.aşama: eee tek aşk bunlarınki değil ya sarımsakta yağa aşıktır. bunun farkına varan ev sahibi onları hemen tavada buluşturuverir. ancak çoooook severken bir araya geldiklerinle aslında hiçte birbirlerine uygun olmadıklarını görürler çok acı çekerler acaba neden ? üzerlerine bir miktar acı pulbiber dökülmüş gibidir ondan olabilir mi, sanki :) hep bu ev sahibi var ya bulsam dövecem aşka mani oldu bak :)
4. aşama: yahu benim neyim eksik diyen tuz da koca kapta yerini alır :)
5. aşama: cevizler ,bizi niye ezikliyorsunuz bize de yer açın derler ve kırıla kırıla eklenirler kocaaaaaaa kaba :)
6.aşama: zaten biz hiç birbirimize göre değilmişiz diyen ve aynı tavada bile kalmaya dayanamayan sarımsak ve yağda kendilerini koca kaba atarak intihar ederler :)
bizim hain ev sahibi de onları hepsine bir güzel karıştır eeee herkes birbirine aşık olunca sıkıntı olmaz ve enfes bir tada ulaşırlar .tabi bu aşk biraz soğuğa denk gelir ve onlar daha sımsıkı sarılırlar birbirlerine . dolap soğuktur neticede değil mi :)
E HADİ AFİYET OLSUN BARİ :) ha yoooook bu da olmadı derseniz kafanızı kırarım ha :)
TARİFİN YENİ VERSİYONU :)
malzemeler:
1 bardak bulgur
4 bardak yoğurt
dereotu
15-20 ceviz
tuz
pulbiber
yağ
3-4 diş sarımsak
YAPILIŞI:
1. aşama: yoğurt ve bulgur geniş bir kapta karıştırılıp dolaba konur ve bu süper ikili 4-5 saat burada takılırlar .birbirlerine alışınca büyük bir aşk yaşarlar. ve nihayet o 4-5 saat geçer şimdi aralarına yabancılar girecek belkide bu mükemmel aşka engel olacaktır. tam da denildiği gibi olur araya birileri girer ve aşk çıkmaz bir hale girer :)
2. aşama: yoğurtlu bulgurun aşkından ölen dereotu ve taze soğan yapan kişinin kafasına uygun miktarda doğranır ve onların bulunduğu kocaaaaaaaaa kaba konurlar :)
3.aşama: eee tek aşk bunlarınki değil ya sarımsakta yağa aşıktır. bunun farkına varan ev sahibi onları hemen tavada buluşturuverir. ancak çoooook severken bir araya geldiklerinle aslında hiçte birbirlerine uygun olmadıklarını görürler çok acı çekerler acaba neden ? üzerlerine bir miktar acı pulbiber dökülmüş gibidir ondan olabilir mi, sanki :) hep bu ev sahibi var ya bulsam dövecem aşka mani oldu bak :)
5. aşama: cevizler ,bizi niye ezikliyorsunuz bize de yer açın derler ve kırıla kırıla eklenirler kocaaaaaaa kaba :)
6.aşama: zaten biz hiç birbirimize göre değilmişiz diyen ve aynı tavada bile kalmaya dayanamayan sarımsak ve yağda kendilerini koca kaba atarak intihar ederler :)
bizim hain ev sahibi de onları hepsine bir güzel karıştır eeee herkes birbirine aşık olunca sıkıntı olmaz ve enfes bir tada ulaşırlar .tabi bu aşk biraz soğuğa denk gelir ve onlar daha sımsıkı sarılırlar birbirlerine . dolap soğuktur neticede değil mi :)
E HADİ AFİYET OLSUN BARİ :) ha yoooook bu da olmadı derseniz kafanızı kırarım ha :)
kız yurdu infilak olcaktı son anda döndük işte. iğrenc bişeydi o üzümlü ayran. üzümlerle yogurt hebaoldu ona yanarız. ögrenciyiz para yok yeni gıda arıyoruz , abuk subuk seyler. sonra cikolatalı peynir yaptıydımhoca illa köy peyniriyle yap diyince bişeye benzemedi. en son havuctan bi sos yapmıştım ama unuttum.
turşu acıktırmıştır yime onu yimeee
sakin ol canım ya yeni yıla daha az kiloyla gir lütfennnn
malzemeler:
1 bardak bulgur
4 bardak yoğurt
dereotu
15-20 ceviz
tuz
pulbiber
yağ
3-4 diş sarımsak
YAPILIŞI:
unutmanda da var bir hayırrrrrr
malzemeler:
1 bardak bulgur
4 bardak yoğurt
dereotu
15-20 ceviz
tuz
pulbiber
yağ
3-4 diş sarımsak
YAPILIŞI:
selam kızlar:)
eşim izinli olduğundan gelemedim bugünde hiç, ey gelemiyom gerçekten:)
yarında KVler geliyor hastane için, ne vakit muayene sonlanır, ne vakit evlerine dönerler bilmiyorum
bi iznimiz vardı 1hafta zaten, eşimle yalnız kalmak istiyorum ben yaaaa
neyse vesselam izin bitip, misafirleride uğurlayınca ancak kkya düzenli bakabileceğim galiba, gidişat bunu gösteriyor şuan canlarım.....
hadi öptüm hepinizi, görüşürüz
Günaydın kızlar gününüz güzel ve hafif geçsin...
Dün yurmurtalıköfte yedim çiğköftenin yumurtalı versiyonu..Çok sevdiğim bir tat ama öldüm. midem feci rahatsız oldu dünden beri kıvranıyorum...geçmiş oslun bana
ÖZlemcim senin tarif çok leziz bişey cevizsiz yemiştim ben ama ceviz iyice bomba yapar kesin ve tüm gün tok tutucu hale gelir
bir öğün yedinmi tamamsın
Meyracım eşinle mutluluklar dilerimaslın da bir haftayı iyi değerlendirin soğukta elele sinema ya gitmek güzeldir...salep içmeye gidin miisss gibi tarçın kokusu eşliğin de..
Ben çok özledim eşimle elele yürümeyi
Konya'da, henüz nüfusa bile kayıt edilmemiş olan 40 günlük Ayaz bebek, emzirmek için uyanan annesi tarafından ölü bulundu. Otopside zatürreden öldüğü anlaşılan Ayaz bebeğin annesi, 2 çocuğu ile birlikte camları kırık olduğu için naylonla örtülü tek odalı kerpiç evde kalıyordu.
KONYA - Konya'nın Ereğli İlçesi'nde henüz nüfusa kayıt ettirilmeyen 40 günlük Ayaz bebek, emzirmek için uyanan 21 yaşındaki annesi Maviş Eşme tarafından yattığı yerde ölü bulundu. Ayaz, bebeğin yapılan otopsisinde zatürreeden öldüğü anlaşıldı. 2 çocuğu ile birlikte camları kırık olduğu için naylonla örtülü tek odalı kerpiç evde kalan Maviş Eşme'nin, çevreden topladığı odunlarla ısınmaya çalıştığını belirten yakınları, Ayaz bebeğin de soğuktan zatürre olarak öldüğünü öne sürdü.
Taşbaşı Mahallesi Elmacı Sokakta 2 katlı kerpiç evin ikiye bölünmüş olan tek odalı bölümünde oturan ve eşi askerde olan 2 çocuk annesi Maviş Eşme, dün gece saat 03.30 sıralarında bebeği Ayazı emzirmek için uyandı. Maviş Eşme, henüz nüfusa kayıt ettirmediği oğlunu yatağında hareketsiz halde bulunca çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine üst katta oturan eşinin akrabası 59 yaşındaki Şevket Gezici ve ailesi geldi. Bebeğin nefes almadığı ve ölmüş olduğunu saptayan aile, sabah defin işlemleri için 2 Nolu sağlık Ocağına giderek ölüm raporu almak istedi.
Eve gelen sağlık görevlileri, vücudunda herhangi bir yara, darp ve boğulma izi bulunmayan bebeğin ölümünden şüphelenmeleri üzerine polis haber verildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ayaz bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
CAMLARI KIRIK ODADA KALIYORLAR
Çocukları 2.5 yaşındaki Berat Ulak ve Ayaz ile tek odalı kerpiç evde kalan Maviş Eşmenin dini nikahla yaşadığı eşi Onur Ulakın Çanakkalede vatani görevini yaptığı belirtildi. Maviş Eşmenin çocuklarıyla kaldığı odanın pencere camlarının bir bölümü kırık olduğu için naylonla örttüğü görüldü. Eşmenin bitişiğinde oturan üvey ablası NeclaGenç ve üst katta oturan eşinin akrabası Şevket Gezicinin yardımıyla geçimini sağladığı belirtildi.
Konya Dr. Faruk Sükan doğum ve Çocuk Hastanesi Morguna kaldırılan Ayaz bebeğin, yapılan otopsisinde zatürreden öldüğü anlaşıldı.
ODUN BULURLARSA YAKIYORLARDI
Maviş Eşmenin üvey ablası Necla Genç, yeğeni Ayazın, soğuktan üşüdüğü için öldüğünü söyledi. Geçimini kağıt toplayarak sağlayan Genç, Kız kardeşimin eşi askerde. Bizlerin yardımıyla geçimini sağlıyor. Devletten her hangi bir yardım almıyor. Çevreden odun bulursa onları getirip, sobada yakarak iki çocuğunu ısıtmaya çalışıyor. Battaniyeye sarılı olmasına rağmen evin camlarını bazıları kırık olduğu için Ayaz üşümüş. Tabii annesi ve biz de bunu fark edemedikdedi.
Merhabalar
Kolay gelsin meyracım
Evde erkeğin olması zaten zor bir de kv olunca daha zordur öpüyorum seni
ayyyy anlatma anlatma vallahi midem kalktı yahu... sen bu dediklerini her yemekten önce yazda yemeden içmeden kesilelim mümkünse :))))kız yurdu infilak olcaktı son anda döndük işte. iğrenc bişeydi o üzümlü ayran. üzümlerle yogurt hebaoldu ona yanarız. ögrenciyiz para yok yeni gıda arıyoruz , abuk subuk seyler. sonra cikolatalı peynir yaptıydımhoca illa köy peyniriyle yap diyince bişeye benzemedi. en son havuctan bi sos yapmıştım ama unuttum.
amin cümlemizi ablacım
alemsiniz yaaAllah sizi iyi etsin
reca ederim bacııııı
bencede :)unutmanda da var bir hayırrrrrr
o iyi olur bakyok bişey yemedim kızlar eve gidince de yemeyi düşünmüyorum.. belki bir salata corba yaparım ..
teşekkür ederim canım :) sen üniversitedeyken bunları yaptıysan bizde bunları yaptık :) ben çocuk öyküleri yazardım boş zamanlarımda hatta yıllığımda bile yazarsesli güldüm derler ya seslinin ötesine geçtim haykırıyorumkoptum burda ayy karnıma agrılar girdii gülmekten. ne güzel anlatmışsın yaa ahaha entrika pembe dizi gibi yemek tarifi. hayal gücüne hayran kaldım muhteşemsin.
dimiiiiiiiiiiiiii
yaaaa benden sorulur bu hikayeler :)ohh şükür sonunda 2,5 saat süren ütü faslını bitirdim...ve mutfaktan bir ayva kapıp yorgun adımlarla pc ye geldim...az takılam birazdan eşim gelir zaten..çok şükür yemeğimde hazır...
dafi ablacım göndereydin senin iki parça ütünüde yapardım başlamışken...
süperr bir aşk hikayesii...
bende öptümmmmmmmmmtoparlanıp eve gidiyorum ben hatunlar öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?