Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm
sabah 6-7 fındık+1 mandalina
öğlen bir poğaça+çay
akşam:1 tabak nohutlu et(dün akşamdan bitti artık)+4 ince dilim sucuk+1 küçük tb hoşaf
çay filan içerim bitki çayı olabilir.

ay çok sağol canım yapmışkadar oldun

menüm:

kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,3 tane ceviz,3 küp kaşar,1 tatlı k.labne, 1 kupa yeşilçay....

öğle:büyük bir kase salata,bikaç kaşık yoğurt....1 kupa yeşilçay.....

ara:3 tane ceviz,1 kupa 9lu çay..

akşam:1 porsiyon pırasa,1 kase yoğurt...1 kupa yeşilçay....

pırasayı accık bulgurla yaptım...az öncede 10 tane çekirdek çitledim...görünce dayanamadım...:26:

nihalcim sabahları ve öğleleri çok az yemiyor musun? ben kuruyemişi hergün 1 çay bardağı yiyorum ve yanında bir sürü şeyle
sende mi karatay yapıyorsun liste ona bayağı uygun :)

nihalcim sabahları ve öğleleri çok az yemiyor musun? ben kuruyemişi hergün 1 çay bardağı yiyorum ve yanında bir sürü şeyle

sende mi karatay yapıyorsun liste ona bayağı uygun :)

bir ara karataya niyet edip becerememiştim....ama şuan elimdeki malzemeye göre yedim özellikle yapmadım yanii...

25/12/2013 MENÜ;

SABAH: peynir, zeytin,1 haslanmis yumurta, biraz bal, 2 dilim tam bugday ekmegi, 1 bardak cay

ÖĞLE: 6 izgara kofte, 1 dilim kepekli ekmek, ayran (yaninda 1 tk aci kirmizi biber sosu ve 1 adet biber tursusu)

AKŞAM: 6 küçük nugget (firinda isitildi), bol salata (gobek marul, domates, biraz peynir), 1 kase yogurt, 1 dilim tb ekmek

BUGÜN DIGER GUNLERDEN FARKLI OLARAK DAHA BIR ACTIM..

İSTAHIM ACILDI BIRDEN, KENDIMI ZOR TUTTUM..

Yarina duzelirim umarim..

menün gayet güzel görünüyo canım....regl dönemi falansa iştah açılması normal....görmezden duymazdan gelmeye çalış....

bugünkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek, 1 küp peynir, 4 yeşil zeytin, 1 tk.bal, 1 tk. kaymak, birkaç gün kurusu

ara : 1 trabzon hurması

öğle: 1 dilim ekmekten tost, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan, 2 bardak çay

ara : 1 mandalina, yarım nar

akşam : 2 minik dilim beyaz ekmek, 1 porsiyon ızgara hamsi, yeşil salata

ara : 1 fincan kahve
2 litre su

şmdi 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum.

anladım tabi pembe dizili entrikalı olunca anlamayacagım şey yok
midesi kalkmışmış ben onları yiyip içtim ya. çöplük gibi midem vardır söylemesi ayıp cikolatalı peynirim cok güzeldi aslında köy peyniri cok tuzlu olunca olmadı. labne ile nutellayı kavanozda birbirine karıştır bak ozaman göreyim ben seni... ya da karıştırma nutella bu sakata gitmeyek

bir ara karataya niyet edip becerememiştim....ama şuan elimdeki malzemeye göre yedim özellikle yapmadım yanii...
istemeden karatay olmuş seninki

abla senin sassyli şaşili bir su vardı ne oldu o ?

menüm:
sabah: peynir zeytin elma
ögle : salata
ara: 3 tane ceviz
akşam : çiğköfteç ( az yemeye çalıştım (!) )

öpüyorum iyi gecelerrr

Son düzenleme:

biraz öyle oldu sankim...

hayırlı geceler canım...

haklısın aslında sabah iştahım zaten olmuyor çoğu zaman fırsatta bulamıyorum.İş yoğunluğuna göre değişiyor benim kimi zaman öğlen dediğim 14:00 oluyor.

Tebrikler tebrikler :)

Menunde super olmus gercekten, ekmek bile yok :)

iyi geceler
şükür bu gün diyetime tekrrar başlamayı başardım inşallah devamını getirebilirim
menüm
sabah
3 dilim tb.ekmeği
1yumurta
5 yeşil zeytin
1tk.bal kaymak
2 bardak tek şekerli çay
biraz dereotu

ara
türk kahvesi

öğlen
2dilim tb.ekmeği
1 tabak ıspanak

ara
3 tane ceviz

akşam
2 dilim tb.ekmeği
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurtla beraber
1 kase çorba
gece 9 da bir avuç beyazleblebi yedim
yani gün boyu kafama göre takıldım belli bir liste uygulamadım sanki daha rahattım şuanda aç hissetmiyorum kendimi
ama hemen yatıyım ki heran gözüm dönebilir

abla senin sassyli şaşili bir su vardı ne oldu o ?
benüm menüler her hafta değişiyor canım bu hafta sarımsak turşusu çayı var her sabah 1 tatlı kaşığı sarımsak turşusu içiyorum.
önümüzdeki hafta günde üç defa birer kaşık içicem . bu hafta nohut çorbası içtim. haftaya sütlü bulgur çorbası var listemde.

Gününüz aydın olsun sevgili arkadaşlarım..

Pembe dizi kıvamın da yemek tarifi kategorisin de sizi 1.likle ödüllendiriyoruz özlem hanım

Okurken içimden geçiriyordum öykü vb dalın da değerlendir bu yeteneğini diye meğer sen de yazıyormuşsun zamanın da..
Emekli olunca yahut çocuklar büyüyünce neden olmasın değilmi..Sen de bir muzaffer izgü olabilirsin..

filitre kahve çok sert.. ivana sert..

afiyet olsun daficim.Gayet güzel işe yaradı demek..

Meyracım oğlan anası potansiyel kaynana olarak az çemkireyim sana
ne var oğlunun evine gelmesinmi kadın..

öptüm seni şap şup..

Labne ve yumurta sarısını karıştırıp çocuklarına yedirmiş anne kişisiyim ben de

esselamün aleykum
günaydınlar canlarım

hepınızı önce kocaman bi öpeyim özledim ya bıgun giremedim eksk birşeyler oldu sankı
bugün misafirlerim gelecek dün temizlik yaptı amma kuzularheryeri dağıttı gine birazdan tekrar girişecem şöyle bir toplayım işe girişmeden size bir bakayım dedim geçmişe bakamadım inşallah akşama neyse ben kalkayım hemen öğlen oluyor hepicinizi kocaman
öpyüm

Son düzenleme:
değişik değişik takılıyorsun abla hiçbirini bilmiyorum bunların, sütlü bulgur corbasıda neymiş
yaa özleeeeeeeeeeemm bana laf diyorsun baksana burda daha değişik şeyler oluyor

Gününüz aydın olsun sevgili arkadaşlarım..

filitre kahve çok sert.. ivana sert..

Labne ve yumurta sarısını karıştırıp çocuklarına yedirmiş anne kişisiyim ben de
günaydın abloşşş,

kim bilir annem neleri karıştırıp yedirdi bana. demekki anneden geçen özellikler bunlar. benim hiiiiiiçç bi suçum yok

günaydın hatunlar,
sabah sabah cok gerginim. evde usb kablomu aradım aradım bulamadım. onla sarj ediyorum teli. kardeşimle annemi aradım bilmiyorlar çantamdaydı kimse görmemiş ne hikmetse. ama odada terör esmiş. çantam açılmış, karıştırılmış, makyaj malzemelerim kullanılmış kardeşim tarafından ama içinden cıkanlar geri girmemiş. çok dağınık ya bu kız. tamam erken kalkıyor şimdi servisle gidicem diye ama akşamda dagınık. bu kızı hizaya getirmem lazım. elimde kalıcak iki günde yoksa.

Ben de sizleri çoookkkk seviyorum...Çok tatlısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…