Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun romantik orkidem ....Mideye dikkat et lütfen.

Demek sen el ele sinema falan....Ne güzel...Bence sinemaya gitmeyi bekleme her an tut elinden...

Ben hiç sinemayı,karı ,yağmuru beklemem;bakkala gitsek tutarım elinden..Allah muhafaza kaçar maçar...

Hiç sorma canım;nasıl yüreğim yandı (tüm vicdan sahibi olanların yandığı gibi) bilemezsin..

Bu yavrucuğun vebali kimin bilemem ama çok merhametsiz ve maddiyat kökenli bir toplum olduk.

Ebru'ya ben de çok kızdım;kocası olacak naneleri yiyor(hem ne nane Allah islah etsin dürüstlük,merhamet namus ihsan etsin);Ebru da benim çocuğum kötü etkileniyor diye ağlıyor;daha kötüsü paraları çalınan insanlar kendilerine değil Ebru'ya acıyıp bir de alkışlıyorlar...

Sana da çok geçmiş olsun Asucuğum..

Bulgur+acı+turşu beraberliği müthiş lezzetli ama kavuruyor valla..

Ben de çok yaşadım bunu...

Ne güzel ve ne doğru bir davranış bu..Allah merhametini daim etsin ve arttırsın inşallah...

Çoğunluk senin gibi düşünebilse zaten zorda olanların derdi çözülürdü...

selamun aleyküm güzeller
bugün köye gitme ihtimali var.eşime gitmek istemediğimi söyledim ama bakalım ne olucak. köyü dağınık bırakıp geldim. aslında bende gidip toparlamak istiyorum ama mutfakta dondurucuyu mutfağın ortasına çektik, buzdolap bile açılmıyor. dondurucuyu koyduğumuz yerin kalebodurlarını kırdılar. o kalebodurlar yapılmadan dondurucuyu yerine koyamam. haftasonu gidelim kırık yeri yaptıralım temizliğimi yapar gelirim dedim. köye gidince gelen giden olucak mutfakta birşey yapamıycam benim için çok zor olucak.yarında eltimin gelinini bebek mevliti var. gitsek bile yarın gelmem gerekecek. akşam tekrar gidicem. ay bilmiyorum işte sesli düşündüm şimdi.
değişik değişik takılıyorsun abla hiçbirini bilmiyorum bunların, sütlü bulgur corbasıda neymiş
yaa özleeeeeeeeeeemm bana laf diyorsun baksana burda daha değişik şeyler oluyor
canım bu bulgur çorbasını eskiden çapa yapmaya gittiğimizde kuşluk vakti pişirip tarlaya getirirlerdi.yada tütün ekilirken , çim yolup tarlaya gittiğimizde içerdik. soğukta içilebilen bir çorba olduğu için tarlada içerdik. çokta iyi gelirdi bize.
bulguru 1 bardak suyla pişirip üzerine süt dökülüyor sütle pişene kadar kaynatılıyor. tuzunu atıp indiriyorsun. üzerine tereyağ yakılıyor. soğuk yenecekse tereyağ donar diye sıvı yağla kaymak kavurup dökerlerdi yaşlılarımız. ben hiç yağsız tüketiyorum. besleyici bir çorba bilmiyorum aldırırmı verdirirmi

Son düzenleme:

Çok tatlı anlatmışsın Özlem...Bayıldım üslubuna...

Ben şimdi bu büyük aşka kıyıp kaşıkla dalamam ki...

arkadaşlar ben aranıza yeni geldim. yalnız çok mutsuzum çünkü şişkoyum ben 74 kilo ile hamile kaldım bu arada boyum 1.72. 97 kilo ile doğuma gittim daha sonra kendimce bir sürü diyet yaptım ve en son 78 e kadar düştüm. ama daha sonra bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira yedim şu anda 93 kiloyum ve çok mutsuzum lütfen bana destek olun benimle birlikte zayıflamak isteyen bana bu yolda eşlik eden kimse var mı. işin kötü yani kilo aldıkça daha bunalıma girdim ve şu anda hala yiyorumm inanın çok utanıyorum dışarı çıkmaya bile aynalara küstüm bir tane dahi kıyafetim bana olmuyor. çoğu akrabamızın imalı sözleri kilomla ilgili şakaları dahada bunaltıyor beni kırıyor velhasıl çok ama çok mutsuzum......

hoşgeldin...diyet sabır işi canım...öncelikle milletin ne dediğini boşver...zayıflamaya kendi sağlığın için karar ver ve başla....burayı bulmanda ayrıca güzel...hepimizin derdi aynı çok güzel destek motivasyon var...arkadaşlar sağolsun...burdan ayrılmadığın sürece elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız sana canım....hadi yolumuz açık azmimiz daim olsun...

akşam için yemeğimi yaptım evide süpürdüm bılaşıklarda tamam...öğle yemeğimide yedimm ve yeşilçayımı kapıp geldim ama kimseler yok ben gene kendi kendime konuşuyomm....bu saatlerde nilay olurdu..nerelerdesin bacım....

Son düzenleme:
selam millet:)

kvgilin hastane işi salıya kaldı, sadece kv pazartesiden gelicek bize.
randevu gerekliymiş gideceği o doktora, oyüzden en erken randevu salıya veriliyomuş, velhasıl salıya kaldı yani.
sevindim bu duruma, neden derseniz; az bi tatilim vardı eşimle geçireceğim o gidicekti çünkü, ama şimdi 4gün bize kaldı inşaallah.
amaaan düşünen kimde bizi.....
neyse

eşimde yeni dışarı çıktı, akşama gelir artık 7gibi, bunaldı iyice 2gündür evin içinde:))))
yine iyi dayandı eskiye nazaran:)))))

benimde yine evde işler güçler var işte yapılıcak.....

az biraz bi geçmişe bakıyım bende şimdi bir............

aaa yeni farkettim, bugün benim tartı günümdüüüü.....
unuttum....
neyse unutmadan tartılıyım artık bi ara.....
acaba 2hanelilere geçiş yapcammı çok merak ediyoruuuummmm......
inşaallah.......

hastayııııım bacım boğazım ağrıyo sanırsam akşam dr yolu gözüküyo banaaa:18: kırgınım kımıldıycak halim yok kuzumm bi bakam dedim seni yazmış görünce yazam dedim afacanda şimdi uyandı oyy oyy çocuk oyun ister ilgilenmek ister ama anne yatmak isteeer oy anam oy neyse bacım ben çıkayım yarın gelmeye çalışırım öptüm seni kocaman kızçelerinide öptüm herkescikleri öptüm hasta hasta size bulaşmasa bari

çok teşekkür ederim canım ama ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir motivasyon lazım bana..

hoşgeldin :)

fakat hiçbişeyi kafana takıp mutsuz olmana gerek yok istediğin kiloya düşebilirsin sadece neyi nasıl yapıcağını öğrenmen lazım

şuan 93 kilosun ve hedefin kaç kiloya düşmek ?

slm arkadasım durumumuz aynıymış ama benim kilom biraz daha fazla.. bende yeni katıldım aranıza bu siteye zaten üyeydim ama bi süre takip edemedim burda birbirimize moral ve destek vererek süper zayıflayacagımza inanıyorum.. ben 16 aralıkta diyete basladım ve kafamda bitirdim olayı ZAYIFLAYACAGIM die .. bir kız bebegim var yürüyüse cıkamıyorum leslie sansone pragramı var youtube da 1 mil ile ona basladım ve kendime göre bir yemek programı cıkardım sporumuda yapıorum yemegimi meyvemide yıorum ama cok dikkat edıyorum .. boyum 1.73 kilom 105 di suanda 103 ... boyum oldugundan dolayı kilom göze carpmıyordu ama bigun aynada kendime dikkatli bakınca cok cirkin göründüm gözüme.. utandım resmen kendimden.. ve karar verdim sende öyle yap karar ver karar vermek ve azmetmek cok önemli ben inanıyorum sende inan...

Meyracım oğlan anası potansiyel kaynana olarak az çemkireyim sana
ne var oğlunun evine gelmesinmi kadın..

öptüm seni şap şup..

ben seni yerim yerim:)
gelsin gelsinde çok az olan tatilimizi mahvetmeden buyursun gelsin:)

bende seni öptüüüüm:) muuucks

iyi ettin ablacım sesli düşündünde
bencede en mantıklısı gitmemeniz, hayırlısı olsun inşaallah ablam.....
bi sihirli değnek olacak erkeklerin başına değdirdinmi 180derece değişiverecekler:)))))
nihahahaha:)))))))
ama öyle bi değnek yok malesef:)
öpüyorum koccaman

afiyet olsun bacım.....

çok geçmiş olsun nilayım......
adaçayı iççç....
dün akşam bende çok kötü oldum, burnum nasıl tıkandı görecektin, dermansızlıktan yıkılıyordum inan, yatarken içtiğim adaçayı çok iyi geldi.....
sabahta bi hüplettim...
artık bu soğuklarda hergün 1sb adaçayı içicem, tedbir açısından, doğal antibiyotik.....
bende öptüm

ARKADASLAR BİR GÜNLÜK PROGRAMIM.. sabah ac karnına ılık limonlu su iciyorum sonra evi toparla bebekle ilgilen hareket oluo yarımsaat sonra kahvaltı yapıyorum 2 dilim kepekli light ekmek 1 yumurta zeytin peynir birazcık recel domates bnların miktarını az az ayarlıyorum 1 saat sonra leslie ile sporumu yapıyorum ... 12 ile 1 arası bir kase yogurt ve 1 kivi yiyorum yada diyet için marketlerde gevrekler var sütle karıştırılıor bir kase ondan yiyorum esim 5 te geliyor genelde yemegi 6 da yeriz ogün ne yaptıysan küçük tabaklarım var az az koyup yiyorum bol su iciyorum günde 2 bardak lipton besi bi arada cay ve 2 bardak sekersiz yesilcay içiyorum ... aburcuburu tamamen bıraktım ... bunları yapmama ragmen cok yavas kilo veriyorum cünkü hipotiroidim var ama moralim yüksek sonuçta zayıflıyorum :)

benim bugün karnım ağrıyo hafif hafif, üşütme galiba o da....
normalde pek karnım ağrımaz benim.
burası çok soğuk yafff, feci....
eşimi geçirirken bile kapıdan gelen soğuktan ayaklarım buz kesti.... düşünün artıkın.....
e ne olcak üstümü örtüp yatma alışkanlığımda yok, alıyorum artık soğukları hep galiba
üstümü örtüp yatamıyorum kilo aldığımdan beri, bunalıyorum üstümde bişey oldumu......
bende kalın giyinip yatmaya özen gösteriyorum hal böyle olunca, çorap hariç.....

benimde bir kızım var 2 yaşında 25 yaşındayım ve gençliğim böyle gidecek diye çok korkuyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…