Geçmiş olsun romantik orkidem ....Mideye dikkat et lütfen.
Demek sen el ele sinema falan....Ne güzel...Bence sinemaya gitmeyi bekleme her an tut elinden...
Ben hiç sinemayı,karı ,yağmuru beklemem;bakkala gitsek tutarım elinden..Allah muhafaza kaçar maçar...
Hiç sorma canım;nasıl yüreğim yandı (tüm vicdan sahibi olanların yandığı gibi) bilemezsin..
Bu yavrucuğun vebali kimin bilemem ama çok merhametsiz ve maddiyat kökenli bir toplum olduk.
Ebru'ya ben de çok kızdım;kocası olacak naneleri yiyor(hem ne nane Allah islah etsin dürüstlük,merhamet namus ihsan etsin);Ebru da benim çocuğum kötü etkileniyor diye ağlıyor;daha kötüsü paraları çalınan insanlar kendilerine değil Ebru'ya acıyıp bir de alkışlıyorlar...
arkadaşlar ben aranıza yeni geldim. yalnız çok mutsuzum çünkü şişkoyumben 74 kilo ile hamile kaldım bu arada boyum 1.72. 97 kilo ile doğuma gittim daha sonra kendimce bir sürü diyet yaptım ve en son 78 e kadar düştüm. ama daha sonra bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira yedim şu anda 93 kiloyum ve çok mutsuzum lütfen bana destek olun benimle birlikte zayıflamak isteyen bana bu yolda eşlik eden kimse var mı. işin kötü yani kilo aldıkça daha bunalıma girdim ve şu anda hala yiyorumm inanın çok utanıyorum dışarı çıkmaya bile aynalara küstüm bir tane dahi kıyafetim bana olmuyor. çoğu akrabamızın imalı sözleri kilomla ilgili şakaları dahada bunaltıyor beni kırıyor velhasıl çok ama çok mutsuzum......
hastayııııım bacım boğazım ağrıyo sanırsam akşam dr yolu gözüküyo banaaa:18: kırgınım kımıldıycak halim yok kuzumm bi bakam dedim seni yazmış görünce yazam dedim afacanda şimdi uyandı oyy oyy çocuk oyun ister ilgilenmek ister ama anne yatmak isteeer oy anam oy neyse bacım ben çıkayım yarın gelmeye çalışırım öptüm seni kocaman kızçelerinide öptüm herkescikleri öptüm hasta hasta size bulaşmasa bari
hastayııııım bacım boğazım ağrıyo sanırsam akşam dr yolu gözüküyo banaaa:18: kırgınım kımıldıycak halim yok kuzumm bi bakam dedim seni yazmış görünce yazam dedim afacanda şimdi uyandı oyy oyy çocuk oyun ister ilgilenmek ister ama anne yatmak isteeer oy anam oy neyse bacım ben çıkayım yarın gelmeye çalışırım öptüm seni kocaman kızçelerinide öptüm herkescikleri öptüm hasta hasta size bulaşmasa bari
çok teşekkür ederim canım ama ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir motivasyon lazım bana..
slm arkadasım durumumuz aynıymış ama benim kilom biraz daha fazla.. bende yeni katıldım aranıza bu siteye zaten üyeydim ama bi süre takip edemedim burda birbirimize moral ve destek vererek süper zayıflayacagımza inanıyorum.. ben 16 aralıkta diyete basladım ve kafamda bitirdim olayı ZAYIFLAYACAGIM die .. bir kız bebegim var yürüyüse cıkamıyorum leslie sansone pragramı var youtube da 1 mil ile ona basladım ve kendime göre bir yemek programı cıkardım sporumuda yapıorum yemegimi meyvemide yıorum ama cok dikkat edıyorum .. boyum 1.73 kilom 105 di suanda 103 ... boyum oldugundan dolayı kilom göze carpmıyordu ama bigun aynada kendime dikkatli bakınca cok cirkin göründüm gözüme.. utandım resmen kendimden.. ve karar verdim sende öyle yap karar ver karar vermek ve azmetmek cok önemli ben inanıyorum sende inan...
afiyet olsun bacım.....
bence beceriyorsun canım ya aynen devam destekçinim :)bir ara karataya niyet edip becerememiştim....ama şuan elimdeki malzemeye göre yedim özellikle yapmadım yanii...
tarif anlaşıldıysa tamam sıkıntı yok o zaman :)anladım tabi pembe dizili entrikalı olunca anlamayacagım şey yok
midesi kalkmışmış ben onları yiyip içtim ya. çöplük gibi midem vardır söylemesi ayıpcikolatalı peynirim cok güzeldi aslında köy peyniri cok tuzlu olunca olmadı. labne ile nutellayı kavanozda birbirine karıştır bak ozaman göreyim ben seni... ya da karıştırma nutella bu sakata gitmeyek
istemeden karatay olmuş seninki
abla senin sassyli şaşili bir su vardı ne oldu o ?
menüm:
sabah: peynir zeytin elma
ögle : salata
ara: 3 tane ceviz
akşam : çiğköfteç ( az yemeye çalıştım (!) )
öpüyorum iyi gecelerrr
o zaman öğle yemeğini 14 te yap ve sıkı yap hem akşama çok yememiş olursun canım.haklısın aslında sabah iştahım zaten olmuyor çoğu zaman fırsatta bulamıyorum.İş yoğunluğuna göre değişiyor benim kimi zaman öğlen dediğim 14:00 oluyor.
sağol canım karatayda ekmek yok ve ben 18 kasımdan bu yana 1 dilim yemedim :)Tebrikler tebrikler :)
Menunde super olmus gercekten, ekmek bile yok :)
valla ablacım sen deneysel zayıflıyorsun :) nohut çorbasının tarifini versen güzelse bebişlere yaparım :)
benüm menüler her hafta değişiyor canımbu hafta sarımsak turşusu çayı var her sabah 1 tatlı kaşığı sarımsak turşusu içiyorum.
önümüzdeki hafta günde üç defa birer kaşık içicem . bu hafta nohut çorbası içtim. haftaya sütlü bulgur çorbası var listemde.
teşekkür ederim nilüfer ablacım 1.lik ödülünüz beni çok onurlandırdı...Gününüz aydın olsun sevgili arkadaşlarım..
Pembe dizi kıvamın da yemek tarifi kategorisin de sizi 1.likle ödüllendiriyoruz özlem hanım
Okurken içimden geçiriyordum öykü vb dalın da değerlendir bu yeteneğini diye meğer sen de yazıyormuşsun zamanın da..
Emekli olunca yahut çocuklar büyüyünce neden olmasın değilmi..Sen de bir muzaffer izgü olabilirsin..
filitre kahve çok sert.. ivana sert..
afiyet olsun daficim.Gayet güzel işe yaradı demek..
Meyracım oğlan anası potansiyel kaynana olarak az çemkireyim sana
ne var oğlunun evine gelmesinmi kadın..
öptüm seni şap şup..
Labne ve yumurta sarısını karıştırıp çocuklarına yedirmiş anne kişisiyim ben de
kolay gelsin bacıııııesselamün aleykum
günaydınlar canlarım
hepınızı önce kocaman bi öpeyimözledim ya bıgun giremedim eksk birşeyler oldu sankı
bugün misafirlerim gelecek dün temizlik yaptı amma kuzularheryeri dağıttı gine birazdan tekrar girişecem şöyle bir toplayım işe girişmeden size bir bakayım dedim geçmişe bakamadım inşallah akşama neyse ben kalkayım hemen öğlen oluyor hepicinizi kocaman
öpyüm
ahhh çok teşekkür ederim ablacım sen iste ben hep böyle veririm tarifleri :)Çok tatlı anlatmışsın Özlem...Bayıldım üslubuna...
Ben şimdi bu büyük aşka kıyıp kaşıkla dalamam ki...
canım benim hiç öyle düşünme bende burayla ilk tanıştığımda yeni doğum yapmıştım ve saylerinde 33 kilo verdim. şimdi niye burdasın deme yine doğum yaptım yine geldim :)))) beraber olunca üzülme gidecek hepsi sen yeter ki bildirim yaparkadaşlar ben aranıza yeni geldim. yalnız çok mutsuzum çünkü şişkoyumben 74 kilo ile hamile kaldım bu arada boyum 1.72. 97 kilo ile doğuma gittim daha sonra kendimce bir sürü diyet yaptım ve en son 78 e kadar düştüm. ama daha sonra bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira yedim şu anda 93 kiloyum ve çok mutsuzum lütfen bana destek olun benimle birlikte zayıflamak isteyen bana bu yolda eşlik eden kimse var mı. işin kötü yani kilo aldıkça daha bunalıma girdim ve şu anda hala yiyorumm inanın çok utanıyorum dışarı çıkmaya bile aynalara küstüm bir tane dahi kıyafetim bana olmuyor. çoğu akrabamızın imalı sözleri kilomla ilgili şakaları dahada bunaltıyor beni kırıyor velhasıl çok ama çok mutsuzum......
geçmiş olsun nilayyyyyyyyyyhastayııııım bacım boğazım ağrıyo sanırsam akşam dr yolu gözüküyo banaaa:18: kırgınım kımıldıycak halim yok kuzumm bi bakam dedim seni yazmış görünce yazam dedim afacanda şimdi uyandı oyy oyy çocuk oyun ister ilgilenmek ister ama anne yatmak isteeer oy anam oy neyse bacım ben çıkayım yarın gelmeye çalışırım öptüm seni kocaman kızçelerinide öptüm herkescikleri öptüm hasta hasta size bulaşmasa bari
benim bugün karnım ağrıyo hafif hafif, üşütme galiba o da....
normalde pek karnım ağrımaz benim.
burası çok soğuk yafff, feci....
eşimi geçirirken bile kapıdan gelen soğuktan ayaklarım buz kesti.... düşünün artıkın.....
e ne olcak üstümü örtüp yatma alışkanlığımda yok, alıyorum artık soğukları hep galiba
üstümü örtüp yatamıyorum kilo aldığımdan beri, bunalıyorum üstümde bişey oldumu......
bende kalın giyinip yatmaya özen gösteriyorum hal böyle olunca, çorap hariç.....
hoş geldin canım azmin daim olsun. öncelikle kendine inan ben verebilirim dearkadaşlar ben aranıza yeni geldim. yalnız çok mutsuzum çünkü şişkoyumben 74 kilo ile hamile kaldım bu arada boyum 1.72. 97 kilo ile doğuma gittim daha sonra kendimce bir sürü diyet yaptım ve en son 78 e kadar düştüm. ama daha sonra bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira yedim şu anda 93 kiloyum ve çok mutsuzum lütfen bana destek olun benimle birlikte zayıflamak isteyen bana bu yolda eşlik eden kimse var mı. işin kötü yani kilo aldıkça daha bunalıma girdim ve şu anda hala yiyorumm inanın çok utanıyorum dışarı çıkmaya bile aynalara küstüm bir tane dahi kıyafetim bana olmu yor. çoğu akrabamızın imalı sözleri kilomla ilgili şakaları dahada bunaltıyor beni kırıyor velhasıl çok ama çok mutsuzum......
nilaycım geçmiş olsun canımhastayııııım bacım boğazım ağrıyo sanırsam akşam dr yolu gözüküyo banaaa:18: kırgınım kımıldıycak halim yok kuzumm bi bakam dedim seni yazmış görünce yazam dedim afacanda şimdi uyandı oyy oyy çocuk oyun ister ilgilenmek ister ama anne yatmak isteeer oy anam oy neyse bacım ben çıkayım yarın gelmeye çalışırım öptüm seni kocaman kızçelerinide öptüm herkescikleri öptüm hasta hasta size bulaşmasa bari
ben istemeyince eşim çok zorlamaz canım. sadece o çok isterse ben onun isteğini kendiminkinin önüne alırımben seni yerim yerim:)
gelsin gelsinde çok az olan tatilimizi mahvetmeden buyursun gelsin:)
bende seni öptüüüüm:) muuucks
iyi ettin ablacım sesli düşündünde
bencede en mantıklısı gitmemeniz, hayırlısı olsun inşaallah ablam.....
bi sihirli değnek olacak erkeklerin başına değdirdinmi 180derece değişiverecekler:)))))
nihahahaha:)))))))
ama öyle bi değnek yok malesef:)
öpüyorum koccaman
canım kendini çokta aç bırakma. kendini aç bırakırsan diyetin kısa sürer. nefsinin isteklerini uzun süre engelleyemezsin. sağlıklı yiyeceklerle kendini doyur. birden bire az yersen vucut direnişe geçer. kilo vermen zorlaşır.yavaş yavaş verdikce azalt. hemen çok vermeyi düşünme. çabuk giden çabuk gelir.yavaş yavaş sağlıklı ver. sonuçta biz bu kiloları bir günde almadık. 1 günde vermeyide düşünemeyiz.hepinize çok teşekkür ederim çok sıcak kanlı insanlarsınız. çok mutlu oldum tanıştiğıma. sizin için söz veriyorum bu gün artık çay ve kahve dışında bir şey yemeyeceğim.
bence beceriyorsun canım ya aynen devam destekçinim :)
slm arkadasım durumumuz aynıymış ama benim kilom biraz daha fazla.. bende yeni katıldım aranıza bu siteye zaten üyeydim ama bi süre takip edemedim burda birbirimize moral ve destek vererek süper zayıflayacagımza inanıyorum.. ben 16 aralıkta diyete basladım ve kafamda bitirdim olayı ZAYIFLAYACAGIM die .. bir kız bebegim var yürüyüse cıkamıyorum leslie sansone pragramı var youtube da 1 mil ile ona basladım ve kendime göre bir yemek programı cıkardım sporumuda yapıorum yemegimi meyvemide yıorum ama cok dikkat edıyorum .. boyum 1.73 kilom 105 di suanda 103 ... boyum oldugundan dolayı kilom göze carpmıyordu ama bigun aynada kendime dikkatli bakınca cok cirkin göründüm gözüme.. utandım resmen kendimden.. ve karar verdim sende öyle yap karar ver karar vermek ve azmetmek cok önemli ben inanıyorum sende inan...
arkadaşlar ben aranıza yeni geldim. yalnız çok mutsuzum çünkü şişkoyumben 74 kilo ile hamile kaldım bu arada boyum 1.72. 97 kilo ile doğuma gittim daha sonra kendimce bir sürü diyet yaptım ve en son 78 e kadar düştüm. ama daha sonra bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira yedim şu anda 93 kiloyum ve çok mutsuzum lütfen bana destek olun benimle birlikte zayıflamak isteyen bana bu yolda eşlik eden kimse var mı. işin kötü yani kilo aldıkça daha bunalıma girdim ve şu anda hala yiyorumm inanın çok utanıyorum dışarı çıkmaya bile aynalara küstüm bir tane dahi kıyafetim bana olmuyor. çoğu akrabamızın imalı sözleri kilomla ilgili şakaları dahada bunaltıyor beni kırıyor velhasıl çok ama çok mutsuzum......
bence beceriyorsun canım ya aynen devam destekçinim :)
tarif anlaşıldıysa tamam sıkıntı yok o zaman :)
valla anlattıklarına bakılırsa öyle bir miden var ne yalan söyleyeyim :) gerçi senin o çikolatalı peyniri sanırım ülker ya da pınar şimdi bilemedim bak :) yapmışlardı . kııııııııııııııııız senin tarifi çalmışlar ya :)))
250 miiiMerhaba kızlar evde çooook sıkılıyorum dört duvarla akraba olacaz yakında deli aşıklar gibi bakıyoruz birbirimize Ders çalışmaktan
sıkıldım evde olmaktan sıkıldım aç hissetmiyorum ama bitkin hissediyorum kendimi bugün 250 kere zıpladım ip atlar gibi :122::122:
galiba beynim sulandı ondan böyleyim
250 miiinasıl atladın kız o kadar ben sabah 30 akşam 30 günde 60 kere zor atlıyorum ama benim dizler ameliyatlı benim bu kadar atlayabilmem bile başarı hemende savunmaya geçtim kınım kınım kınıyorum kendimi
250 miiinasıl atladın kız o kadar ben sabah 30 akşam 30 günde 60 kere zor atlıyorum ama benim dizler ameliyatlı benim bu kadar atlayabilmem bile başarı hemende savunmaya geçtim kınım kınım kınıyorum kendimi
işe yarıyomu gerçektenn.....bende başlasammı kolay göründü gözümee....
bende oğluma farklı çorbalar deneyim diyorum çok teşekkür ederim.... tadı güzel oluyor mu abla?özlemcim ben nohut çorbasından bıktımbugün öğleyin ısıttım ağzıma aldım yutamadım attım kaşığı elimden masanın üzerinde yarım lahmacun vardı onu yedim
ama tarifi tabiki veririm
1 bardak haşlanmış nohut
1 baş soğan
1 bardak kadar doğranmış kereviz sapı
3-4 diş sarımsak
yarım pırasa
üzerine isteğe göre su koyup kaynatılacak
sonra karabiber, zerdeçal, pul biber, kimyon eklenecek ve bilandırdan geçirilecek.
tuzsuz
çok üzgünümmmm senin acını tekrar hatırlattığım için çoooooooook üzgünümmerhaba kızlar hoşgeldiniz,
umutsuzluk yok moral bozmak yok. şişkoyum diyip dövünmek yok. biz zaten güzel hatunlarız daha da güzelleşicez zayıflayınca
ya eveeett ben bir ara öyle birşey görmüştüm sanki bak şimdi hatırladım. pınarındı sanırım. o zamanda cok dövünmüştüm bu benim projemdi diye. ben buna önceden üzülmüşüm yaa hatırladım şimdi bunuyorum resmen
özlemciiiiiiiiiiiiiiiğiiiiimm sen 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin öyle. hep karatay mı yaptın birde? sorcam hep unutuyorum. bunuyorum diye boşuna demiyorum ben
başla canım sen destek oluruzya siz çok tatlısınız yagerçekten bek çok mutlu oldum şimdi inşallah yapabilecem artık yarın daha güzel bir şekilde yazacam ne yediklerimi ve bende başlıyorum sizin desteğinizle inşallah...
4 duvardan sonra zeminlede aşk yaşamışsın :)Merhaba kızlar evde çooook sıkılıyorum dört duvarla akraba olacaz yakında deli aşıklar gibi bakıyoruz birbirimize Ders çalışmaktan
sıkıldım evde olmaktan sıkıldım aç hissetmiyorum ama bitkin hissediyorum kendimi bugün 250 kere zıpladım ip atlar gibi :122::122:
galiba beynim sulandı ondan böyleyim
seninki karataya çooooook uygun emin ol . farkında değilsin ama karatay yapıyorsunmenüm:
kahvaltı saat 11,00:1 yumurtayla melemen,4 tane ceviz,1 kupa yeşilçay....
öğle 14,00:1porsiyon dünden kalan pırasa,bikaç kaşık yoğurt,3tane ceviz,1 kupa 9lu çay...
ara 17,00 gibi : 1 ayva,1 kupa form çayı....
akşam 19,00: 1 kase domates çorbası,1 porsiyon kaygana,1 kase yoğurt....
birazdan bir yeşilçay daha içerim.....mutfak kapandı artık...suyumda 2 litreyi geçti ama gerisini saymadım daha....
başla başla .bir modacı hoplaya zıplaya 30 kilo mu ne vermiş ya.işe yarıyomu gerçektenn.....bende başlasammı kolay göründü gözümee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?