Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayılıyorum sana Çok ağır romantiksin yalnız sen
Bakkal ve elele hihi canlandırdım şu an gözüm de..

Genel de hep birlikte çıkıyoruz çıktığımızda artık eşim maalesef oğlanın elini tutmayı tercih ediyor.

Hiç sorma ya şakşakçı milletiz işte...Kendi çocukları yok sanki...
Hani bir yardım hesabı açılsa Ebru'nun çocuğuna diye, az zorlasak bağışta bile bulunucaz..

Hoşgeldin aramıza...
Hepimizin ortak sorunu kilolar. burda yeri gelir eğlenerek,yeri gelir,dertleşerek,bol bol paylaşım yaparak ortak paydada buluşuyoruz..

Geçmiş olsun nilay...

--

MEyracım sana da geçmiş olsun...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canımcım...yavrularla böyle istesende yatamassın..Allah kolaylık versin tez zamanda şifa versin inşallah...

çok teşekkür ederim canım ama ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir motivasyon lazım bana..

öncelikle abur cuburu hamurişi pilav makarna tarzı yicekleri kes...ve başlangıç için enaz bir ay şekerli şeylerden uzak dur...akşamları 7 den sonra hiç bişey yeme bide yapabiliyosan günlük 30 dakika kadar spor yapmaya çalış canım şimdilik aklıma gelenler bunlar ve ben bunların çokkkkk faydasını gördüm....

ve en önemlisi bunu yapabileceğine inan....

sende hoşgeldin canım....önceki yazılarını farketmedim kusura bakma...bi süredir bende yoktum buralarda gözden kaçırmışım....

afiyet olsun bacım.....

sağol canım....

hepinize çok teşekkür ederim çok sıcak kanlı insanlarsınız. çok mutlu oldum tanıştiğıma. sizin için söz veriyorum bu gün artık çay ve kahve dışında bir şey yemeyeceğim.

bir ara karataya niyet edip becerememiştim....ama şuan elimdeki malzemeye göre yedim özellikle yapmadım yanii...
bence beceriyorsun canım ya aynen devam destekçinim :)
tarif anlaşıldıysa tamam sıkıntı yok o zaman :)

valla anlattıklarına bakılırsa öyle bir miden var ne yalan söyleyeyim :) gerçi senin o çikolatalı peyniri sanırım ülker ya da pınar şimdi bilemedim bak :) yapmışlardı . kııııııııııııııııız senin tarifi çalmışlar ya :)))
haklısın aslında sabah iştahım zaten olmuyor çoğu zaman fırsatta bulamıyorum.İş yoğunluğuna göre değişiyor benim kimi zaman öğlen dediğim 14:00 oluyor.
o zaman öğle yemeğini 14 te yap ve sıkı yap hem akşama çok yememiş olursun canım.
Tebrikler tebrikler :)

Menunde super olmus gercekten, ekmek bile yok :)
sağol canım karatayda ekmek yok ve ben 18 kasımdan bu yana 1 dilim yemedim :)
valla ablacım sen deneysel zayıflıyorsun :) nohut çorbasının tarifini versen güzelse bebişlere yaparım :)
teşekkür ederim nilüfer ablacım 1.lik ödülünüz beni çok onurlandırdı...

neden olmasın olabilir aslında hem güzelde resimlerim ben onları :) gülten dayıoğluda olur benden :)
kolay gelsin bacııııı
Çok tatlı anlatmışsın Özlem...Bayıldım üslubuna...

Ben şimdi bu büyük aşka kıyıp kaşıkla dalamam ki...
ahhh çok teşekkür ederim ablacım sen iste ben hep böyle veririm tarifleri :)
sen dal dal kalorisi düşük ve karataya uygun hain olan bizler değiliz ev sahibi zaten :)
canım benim hiç öyle düşünme bende burayla ilk tanıştığımda yeni doğum yapmıştım ve saylerinde 33 kilo verdim. şimdi niye burdasın deme yine doğum yaptım yine geldim :)))) beraber olunca üzülme gidecek hepsi sen yeter ki bildirim yap
geçmiş olsun nilayyyyyyyyyy

sana da geçmiş olsun tatlımmmmmmm

bugün kahvaltı yapmadım çünkü inanılmaz toktum .şunu biliyorum ki nohut beni ciddi ciddi tok tutuyor .ben menümü yazayım

ÖĞLE:
nohut yemeği
salata

AKŞAM:
köfteli patates yemeği
cacık
şehriye pilavı yapıyorum ondanda 1-2 kaşık yerim sanırım

hoş geldin canım azmin daim olsun. öncelikle kendine inan ben verebilirim de
sen güçlüsün iradelisin bunu bil. yemeğin azı çoğu olmaz. insan 1 tabakta yese aynı tadı alıyor. 1 kaşıkta yese aynı tadı alıyor. neden nefsimizi 1 kaşıkla körleyip, daha sağlıklı şeyler yiyip sağlıklı yaşamayalım.

nilaycım geçmiş olsun canım

ben istemeyince eşim çok zorlamaz canım. sadece o çok isterse ben onun isteğini kendiminkinin önüne alırım

hepinize çok teşekkür ederim çok sıcak kanlı insanlarsınız. çok mutlu oldum tanıştiğıma. sizin için söz veriyorum bu gün artık çay ve kahve dışında bir şey yemeyeceğim.
canım kendini çokta aç bırakma. kendini aç bırakırsan diyetin kısa sürer. nefsinin isteklerini uzun süre engelleyemezsin. sağlıklı yiyeceklerle kendini doyur. birden bire az yersen vucut direnişe geçer. kilo vermen zorlaşır.yavaş yavaş verdikce azalt. hemen çok vermeyi düşünme. çabuk giden çabuk gelir.yavaş yavaş sağlıklı ver. sonuçta biz bu kiloları bir günde almadık. 1 günde vermeyide düşünemeyiz.

özlemcim ben nohut çorbasından bıktım bugün öğleyin ısıttım ağzıma aldım yutamadım attım kaşığı elimden masanın üzerinde yarım lahmacun vardı onu yedim
ama tarifi tabiki veririm

1 bardak haşlanmış nohut
1 baş soğan
1 bardak kadar doğranmış kereviz sapı
3-4 diş sarımsak
yarım pırasa
üzerine isteğe göre su koyup kaynatılacak
sonra karabiber, zerdeçal, pul biber, kimyon eklenecek ve bilandırdan geçirilecek.
tuzsuz

merhaba kızlar hoşgeldiniz,
umutsuzluk yok moral bozmak yok. şişkoyum diyip dövünmek yok. biz zaten güzel hatunlarız daha da güzelleşicez zayıflayınca

ya eveeett ben bir ara öyle birşey görmüştüm sanki bak şimdi hatırladım. pınarındı sanırım. o zamanda cok dövünmüştüm bu benim projemdi diye. ben buna önceden üzülmüşüm yaa hatırladım şimdi bunuyorum resmen
özlemciiiiiiiiiiiiiiiğiiiiimm sen 33 kiloyu ne kadar zamanda verdin öyle. hep karatay mı yaptın birde? sorcam hep unutuyorum. bunuyorum diye boşuna demiyorum ben

ya siz çok tatlısınız ya gerçekten bek çok mutlu oldum şimdi inşallah yapabilecem artık yarın daha güzel bir şekilde yazacam ne yediklerimi ve bende başlıyorum sizin desteğinizle inşallah...

Merhaba kızlar evde çooook sıkılıyorum dört duvarla akraba olacaz yakında deli aşıklar gibi bakıyoruz birbirimize Ders çalışmaktan

sıkıldım evde olmaktan sıkıldım aç hissetmiyorum ama bitkin hissediyorum kendimi bugün 250 kere zıpladım ip atlar gibi :122::122:

galiba beynim sulandı ondan böyleyim

250 miii nasıl atladın kız o kadar ben sabah 30 akşam 30 günde 60 kere zor atlıyorum ama benim dizler ameliyatlı benim bu kadar atlayabilmem bile başarı hemende savunmaya geçtim kınım kınım kınıyorum kendimi

menüm:

kahvaltı saat 11,00:1 yumurtayla melemen,4 tane ceviz,1 kupa yeşilçay....

öğle 14,00:1porsiyon dünden kalan pırasa,bikaç kaşık yoğurt,3tane ceviz,1 kupa 9lu çay...

ara 17,00 gibi : 1 ayva,1 kupa form çayı....

akşam 19,00: 1 kase domates çorbası,1 porsiyon kaygana,1 kase yoğurt....

birazdan bir yeşilçay daha içerim.....mutfak kapandı artık...suyumda 2 litreyi geçti ama gerisini saymadım daha....

Elimde ip olmayınca rahat oluyor iple atlayamıyorum Valla bende bilmiyom nasıl oldu elli elli yapıp durdum :44::44:

Dizlerin amelyatlıysa o bile fazla canım sağlığından önemli değil ya

işe yarıyomu gerçektenn.....bende başlasammı kolay göründü gözümee....

bende oğluma farklı çorbalar deneyim diyorum çok teşekkür ederim.... tadı güzel oluyor mu abla?
bu arada bence sen aynı şeyi uzun süre yeme çünkü bu şekilde gidersen herşeyden bıkacaksın
çok üzgünümmmm senin acını tekrar hatırlattığım için çoooooooook üzgünüm evet ya pınardı reklamlarda beyin ben buldum ben buldum diyordu
yaşın kaç başın kaç ne bunaması daha dur yahu 80lik nineler senden iyi bak
canım ben o kiloyu 2011de ilk bebeğimi doğurduktan sonra verdim . o zaman karatay yapmadım kendimce birşeyler yaptım ama aslında karataya da benziyordu çünkü yine ekmek, pilav yoktu. saat 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve bence kilo vermek için en ideal zaman kış .kesinlikle öyle erkenden hava kararıyor ve akşam oldu deyip yemiyorsun :) eylülün başında başladım mart gibi 67 kiloydum . spor olarakta leslie yaptım
ya siz çok tatlısınız ya gerçekten bek çok mutlu oldum şimdi inşallah yapabilecem artık yarın daha güzel bir şekilde yazacam ne yediklerimi ve bende başlıyorum sizin desteğinizle inşallah...
başla canım sen destek oluruz
4 duvardan sonra zeminlede aşk yaşamışsın :)
seninki karataya çooooook uygun emin ol . farkında değilsin ama karatay yapıyorsun
işe yarıyomu gerçektenn.....bende başlasammı kolay göründü gözümee....
başla başla .bir modacı hoplaya zıplaya 30 kilo mu ne vermiş ya.

Ruh halim ilk gün sendromu yaşıyorum.karnım ağrıyor yaww.mutfak bulaşık makina dolu kim boşaltacak yaa.benim enerji toplamam lazım.işten yeni geldim biraz depresyondan çıkayım otururum pc ye.kendinize iyi bakın.bugün menü yok bende yoğun bir gündü.çok sağlıksız bir menü iki tuzlu kurupasta çay akşam üzeri küçük tabak muhallebi.
Akşama da papatya karışık bitki çayı içerim limonlu

iyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün sıkı bir şekilde başladım.
kahvaltı:1 dlim peynir,3yeşil zeytin,1haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek yeşil çay
öğlen: 1 biber dolması
yarım kase mercimek çorbası
ara:1 elma
akşam.4 adet haşlanmış kanat
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
su az içtim 1 litre
sporada bu gün başlayamadım ama yarın başlıyacam her gün 1 saat koşu bandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…