- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bende oğluma farklı çorbalar deneyim diyorum çok teşekkür ederim.... tadı güzel oluyor mu abla?
bu arada bence sen aynı şeyi uzun süre yeme çünkü bu şekilde gidersen herşeyden bıkacaksın
çok üzgünümmmm senin acını tekrar hatırlattığım için çoooooooook üzgünümevet ya pınardı reklamlarda beyin ben buldum ben buldum diyordu
yaşın kaç başın kaç ne bunaması daha dur yahu 80lik nineler senden iyi bak
canım ben o kiloyu 2011de ilk bebeğimi doğurduktan sonra verdim . o zaman karatay yapmadım kendimce birşeyler yaptım ama aslında karataya da benziyordu çünkü yine ekmek, pilav yoktu. saat 6dan sonra hiçbir şey yemedim ve bence kilo vermek için en ideal zaman kış .kesinlikle öyle erkenden hava kararıyor ve akşam oldu deyip yemiyorsun :) eylülün başında başladım mart gibi 67 kiloydum . spor olarakta leslie yaptım
başla canım sen destek oluruz
4 duvardan sonra zeminlede aşk yaşamışsın :)
seninki karataya çooooook uygun emin ol . farkında değilsin ama karatay yapıyorsun
başla başla .bir modacı hoplaya zıplaya 30 kilo mu ne vermiş ya.
masalmelek
Bilmiyorum ki canım bende ara ara yapıyorum öğle yemeğinden sonraları şu an o kadar çok şey yapıyorum ki hangisi işe yarıyor
bilmiyorum
anladım canım bi denicem bakalım artık....
kıyamam canım ya geçer üzülme. neyse bugünü de böyle atlatmış ol .Ruh halimilk gün sendromu yaşıyorum.karnım ağrıyor yaww.mutfak bulaşık makina dolu kim boşaltacak yaa.benim enerji toplamam lazım.işten yeni geldim biraz depresyondan çıkayım otururum pc ye.kendinize iyi bakın.bugün menü yok bende yoğun bir gündü.çok sağlıksız bir menü iki tuzlu kurupasta çay akşam üzeri küçük tabak muhallebi.
Akşama da papatya karışık bitki çayı içerim limonlu
menün gayet güzel kolay gelsiniyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün sıkı bir şekilde başladım.
kahvaltı:1 dlim peynir,3yeşil zeytin,1haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek yeşil çay
öğlen: 1 biber dolması
yarım kase mercimek çorbası
ara:1 elma
akşam.4 adet haşlanmış kanat
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
su az içtim 1 litre
sporada bu gün başlayamadım ama yarın başlıyacam her gün 1 saat koşu bandı
devam edebildiğin kadar et ve inan zamanla ekmek falan aramıyorsun. dedim ya ben 18 kasından bu yana 1 dilim yemedimşu reglı bi atlatam sonra başlıyam bakalım inşallah işe yarar...şimdilik karatay ama nekadar düzenli böyle devam eder bilmiyom...
anladım canım bi denicem bakalım artık....
harika ,tebrikler meyra...selam millet....
tartıldım ve gramda olsa kilo vermişim bu hafta şükür:)
bu hafta -800gr benden:)
2li rakamlara kıl payıda olsa gördüm çok şükür artık bu hafta, kıl payıda olsaaaa çok sevindim ben buna:)
neyse ben kaçar.....
10 dkda 133 kalori çok iyi ya ama atlanabilir mi bilmiyorum :)Farklı kilolarda kişiler ip atlayarak kaç kalori yakar?
10 dakika sürede
60 KG biri 100 kalori
70 KG biri 117 Kalori
80 KG biri 133 Kalori
90 KG biri 150 kalori yakıyormuş
İnternetten buldum
Menümü yazayım bari
Sabah
2-3 dilim sucuk + 5 yeşil zeytin + 1 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay
Ara Öğün
1 fincan biberiye çayı + küçük bi armut
Öğle
5 kaşık pirinç pilavı + 3 kaşık etli kuru fasülye + havuçlu yeşillik salatası+ yarım kepekli ekmek
Ara Öğün
1 fincan Biberiye çayı
Akşam
bu akşam acıkmadım
hiç yoktan iyidirişe yarıyomu gerçektenn.....bende başlasammı kolay göründü gözümee....
tadı fena değil canım yeniliyor işte. beni usandıran sıfır tuz olmasıydıbende oğluma farklı çorbalar deneyim diyorum çok teşekkür ederim.... tadı güzel oluyor mu abla?
bu arada bence sen aynı şeyi uzun süre yeme çünkü bu şekilde gidersen herşeyden bıkacaksın
Farklı kilolarda kişiler ip atlayarak kaç kalori yakar?
10 dakika sürede
60 KG biri 100 kalori
70 KG biri 117 Kalori
80 KG biri 133 Kalori
90 KG biri 150 kalori yakıyormuş
İnternetten buldum
Menümü yazayım bari
Sabah
2-3 dilim sucuk + 5 yeşil zeytin + 1 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay
Ara Öğün
1 fincan biberiye çayı + küçük bi armut
Öğle
5 kaşık pirinç pilavı + 3 kaşık etli kuru fasülye + havuçlu yeşillik salatası+ yarım kepekli ekmek
Ara Öğün
1 fincan Biberiye çayı
Akşam
bu akşam acıkmadım
kıyamam canım ya geçer üzülme. neyse bugünü de böyle atlatmış ol .
menün gayet güzel kolay gelsin
devam edebildiğin kadar et ve inan zamanla ekmek falan aramıyorsun. dedim ya ben 18 kasından bu yana 1 dilim yemedim
harika ,tebrikler meyra...
10 dkda 133 kalori çok iyi ya ama atlanabilir mi bilmiyorum :)
İyi geceler arkadaslar :)
Bugun cok yogun gecti gunduz giremedim hic..
Hemen menumu vereyim..
26/12/2013 MENÜ;
SABAH: peynir, zeytin, 1 yumurta, 1 dilim ekmek
ÖĞLE: YOK
AKŞAM: 3 küçük kofte, 3 mucver, 3 kasik pirasa, 1 kase yogurt
iyi geceler.bu gün yine çok zorlayıcı geçti benim için
menüm
sabah
3 dilim tb.ekmeği
1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
2 bardak tek şekerli çay
ara türk kahvesi
2 kuş lokumu
öğlen
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
ara
3ceviz
1 elma
akşam
1 tane küçük boy ızgara uskumru
baya bi salata yedim
3 dilim ekmek
saat 9 da bir avuç beyaz leblebi 1 portakal
menüm nasıl sizce?
gün içinde ne çok aburcubur yermişim meğer bi çekmecem var her dakka başında buluyorum kendimi zor tutuyorum sabah engel olamadım kuş lokumundan yedim ama yinede 2 taneyle firenledim kendimi
gün boyu nefsimle savaş halindeyim ne zor buğazına hakim olmak bazen diyorum ah para olsada miğdeyi küçülttürsem
menün güzel görünüyor.iyi geceler.bu gün yine çok zorlayıcı geçti benim için
menüm
sabah
3 dilim tb.ekmeği
1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
2 bardak tek şekerli çay
ara türk kahvesi
2 kuş lokumu
öğlen
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
ara
3ceviz
1 elma
akşam
baya bi salata yedim
3 dilim ekmek
menüm nasıl sizce?
gün içinde ne çok aburcubur yermişim meğer bi çekmecem var her dakka başında buluyorum kendimi zor tutuyorum sabah engel olamadım kuş lokumundan yedim ama yinede 2 taneyle firenledim kendimi
gün boyu nefsimle savaş halindeyim ne zor buğazına hakim olmak bazen diyorum ah para olsada miğdeyi küçülttürsem
ne demek canım ya hep destek tam destek10 dakka 133 kalori çok iyiymiş...ama ben 10 dakka aralıksız zıplayamamki fenalık geçiririm nefesin kesilir...neyse genede ufaktan başlıcam....
edicem özlemcim çok sağol desteğin için...
tebriklerrrrrrrhayırlı geceler kızlar
tam gündüzkü misafiri atlattım derken akşam eltımler geldi ellerinde kocaman bir yaş pasta :18:amaa kardeşiniz azına bile surmediherkeze kocaman dilimler kestimki bitsin diye bir dilim kaldı onuda hemen dolaba kaldırdım yarın çocuklara yedirecem bugün çokkk yoruldum ev darman dumn oldu aslında bu temizliği misafirden sonra yapmak lazım yarınkı cuma toplantısıda bende saat 10 da toplanıyoruz inşallah yetişirim şimdi biraz geçmişe bakayım gelirim
canım hoşgeldin aramıza umutsuz olmak yok vericez inşallah gidecek bu kilolararkadaşlar ben aranıza yeni geldim. yalnız çok mutsuzum çünkü şişkoyumben 74 kilo ile hamile kaldım bu arada boyum 1.72. 97 kilo ile doğuma gittim daha sonra kendimce bir sürü diyet yaptım ve en son 78 e kadar düştüm. ama daha sonra bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira yedim şu anda 93 kiloyum ve çok mutsuzum lütfen bana destek olun benimle birlikte zayıflamak isteyen bana bu yolda eşlik eden kimse var mı. işin kötü yani kilo aldıkça daha bunalıma girdim ve şu anda hala yiyorumm inanın çok utanıyorum dışarı çıkmaya bile aynalara küstüm bir tane dahi kıyafetim bana olmuyor. çoğu akrabamızın imalı sözleri kilomla ilgili şakaları dahada bunaltıyor beni kırıyor velhasıl çok ama çok mutsuzum......
kıyamamsana sen 4 günün tadını çıkar canımselam millet:)
kvgilin hastane işi salıya kaldı, sadece kv pazartesiden gelicek bize.
randevu gerekliymiş gideceği o doktora, oyüzden en erken randevu salıya veriliyomuş, velhasıl salıya kaldı yani.
sevindim bu duruma, neden derseniz; az bi tatilim vardı eşimle geçireceğim o gidicekti çünkü, ama şimdi 4gün bize kaldı inşaallah.
amaaan düşünen kimde bizi.....
neyse
eşimde yeni dışarı çıktı, akşama gelir artık 7gibi, bunaldı iyice 2gündür evin içinde:))))
yine iyi dayandı eskiye nazaran:)))))
benimde yine evde işler güçler var işte yapılıcak.....
az biraz bi geçmişe bakıyım bende şimdi bir............
aaa yeni farkettim, bugün benim tartı günümdüüüü.....
unuttum....
neyse unutmadan tartılıyım artık bi ara.....
acaba 2hanelilere geçiş yapcammı çok merak ediyoruuuummmm......
inşaallah.......
kuzum çok geçmiş olsunsıcak ballı süt çok iyi geliyor boğaz arısınahastayııııım bacım boğazım ağrıyo sanırsam akşam dr yolu gözüküyo banaaa:18: kırgınım kımıldıycak halim yok kuzumm bi bakam dedim seni yazmış görünce yazam dedim afacanda şimdi uyandı oyy oyy çocuk oyun ister ilgilenmek ister ama anne yatmak isteeer oy anam oy neyse bacım ben çıkayım yarın gelmeye çalışırım öptüm seni kocaman kızçelerinide öptüm herkescikleri öptüm hasta hasta size bulaşmasa bari
motivasyonun kıralı burda gelllllçok teşekkür ederim canım ama ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir motivasyon lazım bana..
tebrik ederim azmini az olsun bizim olsun aynen devamARKADASLAR BİR GÜNLÜK PROGRAMIM.. sabah ac karnına ılık limonlu su iciyorum sonra evi toparla bebekle ilgilen hareket oluo yarımsaat sonra kahvaltı yapıyorum 2 dilim kepekli light ekmek 1 yumurta zeytin peynir birazcık recel domates bnların miktarını az az ayarlıyorum 1 saat sonra leslie ile sporumu yapıyorum ... 12 ile 1 arası bir kase yogurt ve 1 kivi yiyorum yada diyet için marketlerde gevrekler var sütle karıştırılıor bir kase ondan yiyorum esim 5 te geliyor genelde yemegi 6 da yeriz ogün ne yaptıysan küçük tabaklarım var az az koyup yiyorum bol su iciyorum günde 2 bardak lipton besi bi arada cay ve 2 bardak sekersiz yesilcay içiyorum ... aburcuburu tamamen bıraktım ... bunları yapmama ragmen cok yavas kilo veriyorum cünkü hipotiroidim var ama moralim yüksek sonuçta zayıflıyorum :)
geçmiş olsun canım sıkı gıyın üzerini havalar çok soğukbenim bugün karnım ağrıyo hafif hafif, üşütme galiba o da....
normalde pek karnım ağrımaz benim.
burası çok soğuk yafff, feci....
eşimi geçirirken bile kapıdan gelen soğuktan ayaklarım buz kesti.... düşünün artıkın.....
e ne olcak üstümü örtüp yatma alışkanlığımda yok, alıyorum artık soğukları hep galiba
üstümü örtüp yatamıyorum kilo aldığımdan beri, bunalıyorum üstümde bişey oldumu......
bende kalın giyinip yatmaya özen gösteriyorum hal böyle olunca, çorap hariç.....
geçmesin tabi busefer bitsin inşallahbenimde bir kızım var 2 yaşında 25 yaşındayım ve gençliğim böyle gidecek diye çok korkuyorum canım
ya benim eşimde hiç tutmyor artık elımı koluna girmemi istiyor yaşlanmışız guya artıkBayılıyorum sanaÇok ağır romantiksin yalnız sen
Bakkal ve elele hihi canlandırdım şu an gözüm de..
Genel de hep birlikte çıkıyoruz çıktığımızda artık eşim maalesef oğlanın elini tutmayı tercih ediyor.
Hiç sorma ya şakşakçı milletiz işte...Kendi çocukları yok sanki...
Hani bir yardım hesabı açılsa Ebru'nun çocuğuna diye, az zorlasak bağışta bile bulunucaz..
Hoşgeldin aramıza...
Hepimizin ortak sorunu kilolar. burda yeri gelir eğlenerek,yeri gelir,dertleşerek,bol bol paylaşım yaparak ortak paydada buluşuyoruz..
Geçmiş olsun nilay...
--
MEyracım sana da geçmiş olsun...
oh afıyet olsun ablam yarımdan bişey olmazözlemcim ben nohut çorbasından bıktımbugün öğleyin ısıttım ağzıma aldım yutamadım attım kaşığı elimden masanın üzerinde yarım lahmacun vardı onu yedim
ama tarifi tabiki veririm
1 bardak haşlanmış nohut
1 baş soğan
1 bardak kadar doğranmış kereviz sapı
3-4 diş sarımsak
yarım pırasa
üzerine isteğe göre su koyup kaynatılacak
sonra karabiber, zerdeçal, pul biber, kimyon eklenecek ve bilandırdan geçirilecek.
tuzsuz
ya siz çok tatlısınız yagerçekten bek çok mutlu oldum şimdi inşallah yapabilecem artık yarın daha güzel bir şekilde yazacam ne yediklerimi ve bende başlıyorum sizin desteğinizle inşallah...
tebriklerrrrselam millet....
tartıldım ve gramda olsa kilo vermişim bu hafta şükür:)
bu hafta -800gr benden:)
2li rakamlara kıl payıda olsa gördüm çok şükür artık bu hafta, kıl payıda olsaaaa çok sevindim ben buna:)
neyse ben kaçar.....
canım menun güzel ama sankı çokekmekolmuş:44:iyi geceler.bu gün yine çok zorlayıcı geçti benim için
menüm
sabah
3 dilim tb.ekmeği
1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
2 bardak tek şekerli çay
ara türk kahvesi
2 kuş lokumu
öğlen
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
ara
3ceviz
1 elma
akşam
baya bi salata yedim
3 dilim ekmek
menüm nasıl sizce?
İyi geceler arkadaslar :)
Bugun cok yogun gecti gunduz giremedim hic..
Hemen menumu vereyim..
26/12/2013 MENÜ;
SABAH: peynir, zeytin, 1 yumurta, 1 dilim ekmek
ÖĞLE: YOK
AKŞAM: 3 küçük kofte, 3 mucver, 3 kasik pirasa, 1 kase yogurt
ikl başta bi 70 olmak istiyorum eski kıyafetlerime girmek için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?