Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar
Bugün gelen giden oldu biraz o nedenle yoğundum sonra da kızım yarın okula götürmek için poğaça istedi onu yaptım şimdi oturdum ancak
Geçen haftaya göre azcık artım var yarına atarım inşallah 84 ü kaybetmek istemiyorum aslında 83 görmek istiyordum ama olmadı
Bugün yoğunluktan saat 5 e kadar oturup yemek yeme fırsatım olmadı saat 5 de yoğurtlu kuru biber kavurması zeytin peynir bikaç dilim de ekmek yedim çay eşliğinde

şu reglı bi atlatam sonra başlıyam bakalım inşallah işe yarar...şimdilik karatay ama nekadar düzenli böyle devam eder bilmiyom...

masalmelek

Bilmiyorum ki canım bende ara ara yapıyorum öğle yemeğinden sonraları şu an o kadar çok şey yapıyorum ki hangisi işe yarıyor

bilmiyorum

anladım canım bi denicem bakalım artık....

selam millet....

tartıldım ve gramda olsa kilo vermişim bu hafta şükür:)
bu hafta -800gr benden:)
2li rakamlara kıl payıda olsa gördüm çok şükür artık bu hafta, kıl payıda olsaaaa çok sevindim ben buna:)

neyse ben kaçar.....

Farklı kilolarda kişiler ip atlayarak kaç kalori yakar?

10 dakika sürede
60 KG biri 100 kalori
70 KG biri 117 Kalori
80 KG biri 133 Kalori
90 KG biri 150 kalori yakıyormuş

İnternetten buldum

Menümü yazayım bari

Sabah
2-3 dilim sucuk + 5 yeşil zeytin + 1 dilim kepekli ekmek + 1 şekersiz çay

Ara Öğün
1 fincan biberiye çayı + küçük bi armut

Öğle
5 kaşık pirinç pilavı + 3 kaşık etli kuru fasülye + havuçlu yeşillik salatası+ yarım kepekli ekmek

Ara Öğün
1 fincan Biberiye çayı

Akşam
bu akşam acıkmadım

kıyamam canım ya geçer üzülme. neyse bugünü de böyle atlatmış ol .
menün gayet güzel kolay gelsin
şu reglı bi atlatam sonra başlıyam bakalım inşallah işe yarar...şimdilik karatay ama nekadar düzenli böyle devam eder bilmiyom...

devam edebildiğin kadar et ve inan zamanla ekmek falan aramıyorsun. dedim ya ben 18 kasından bu yana 1 dilim yemedim
harika ,tebrikler meyra...
10 dkda 133 kalori çok iyi ya ama atlanabilir mi bilmiyorum :)

işe yarıyomu gerçektenn.....bende başlasammı kolay göründü gözümee....
hiç yoktan iyidir

bende oğluma farklı çorbalar deneyim diyorum çok teşekkür ederim.... tadı güzel oluyor mu abla?
bu arada bence sen aynı şeyi uzun süre yeme çünkü bu şekilde gidersen herşeyden bıkacaksın
tadı fena değil canım yeniliyor işte. beni usandıran sıfır tuz olmasıydı

10 dakka 133 kalori çok iyiymiş...ama ben 10 dakka aralıksız zıplayamamki fenalık geçiririm nefesin kesilir...neyse genede ufaktan başlıcam....

edicem özlemcim çok sağol desteğin için...

iyi geceler.bu gün yine çok zorlayıcı geçti benim için
menüm
sabah
3 dilim tb.ekmeği
1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
2 bardak tek şekerli çay
ara türk kahvesi
2 kuş lokumu
öğlen
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim tb.ekmeği
ara
3ceviz
1 elma
akşam
1 tane küçük boy ızgara uskumru
baya bi salata yedim
3 dilim ekmek
saat 9 da bir avuç beyaz leblebi 1 portakal
menüm nasıl sizce?
gün içinde ne çok aburcubur yermişim meğer bi çekmecem var her dakka başında buluyorum kendimi zor tutuyorum sabah engel olamadım kuş lokumundan yedim ama yinede 2 taneyle firenledim kendimi
gün boyu nefsimle savaş halindeyim ne zor buğazına hakim olmak bazen diyorum ah para olsada miğdeyi küçülttürsem

İyi geceler arkadaslar :)

Bugun cok yogun gecti gunduz giremedim hic..

Hemen menumu vereyim..

26/12/2013 MENÜ;

SABAH: peynir, zeytin, 1 yumurta, 1 dilim ekmek

ÖĞLE: YOK

AKŞAM: 3 küçük kofte, 3 mucver, 3 kasik pirasa, 1 kase yogurt

bu yediklerinle gün boyu nasıl dayanıyorsun tebrik ederim
ben yazarken bakıyorumda dünyaları yemişim diyorum ama gün boyu aç geziyorum işin aslı

hayırlı geceler kızlar
tam gündüzkü misafiri atlattım derken akşam eltımler geldi ellerinde kocaman bir yaş pasta :18:amaa kardeşiniz azına bile surmedi herkeze kocaman dilimler kestimki bitsin diye bir dilim kaldı onuda hemen dolaba kaldırdım yarın çocuklara yedirecem bugün çokkk yoruldum ev darman dumn oldu aslında bu temizliği misafirden sonra yapmak lazım yarınkı cuma toplantısıda bende saat 10 da toplanıyoruz inşallah yetişirim şimdi biraz geçmişe bakayım gelirim

Selam :)

Ben ogle yemegimi de duzgun bir sekilde yiyorum aslinda ama bugun iş uzadi o yuzden kaldi ..

Aksam da elimden geldigince hafif yemeye calisiyorum.. kac gundur kizartma yemiyodum ama sanirim mucver yagda kizartildigi icin dokundu su an midem fena

Senin menun gayet dengeli gozukuyor, dolu dolu olduguna bakma kac kilosun bilmiyorum tabi ama diyetin ilk evreleri boyle olmali.

Son düzenleme:
menün güzel görünüyor.
canım mide küçültmek çare değil.
bizim gelinlerden birisinin annesi midesini küçülttü. sağlıklı beslenmeyip çok dikkat etmediği için iki sene içinde iki katı kilo aldı. ilk sene acayip zayıflamıştı zor tanıyorduk . şimdi eskisinden kötü durumda. canını yaktığıyla kaldı.

bugünkü menü

sabah : 1 haşlanmış yumurta, 2 küçük dilim ekmekle tost, birkaç tane gün kurusu

öğle : 1 kaşık çorba, yarım lahmacun

akşam :1 dilim ekmek , 3 kaşık yoğurtlu baskı patlıcan, 2 parça külbastı, 3 kaşık yoğurt, 1 fincan kahve

ara : 1 bardak süt

2,5 litre su

10 dakka 133 kalori çok iyiymiş...ama ben 10 dakka aralıksız zıplayamamki fenalık geçiririm nefesin kesilir...neyse genede ufaktan başlıcam....

edicem özlemcim çok sağol desteğin için...
ne demek canım ya hep destek tam destek
tebriklerrrrrrr

canım hoşgeldin aramıza umutsuz olmak yok vericez inşallah gidecek bu kilolar
kıyamamsana sen 4 günün tadını çıkar canım
kuzum çok geçmiş olsunsıcak ballı süt çok iyi geliyor boğaz arısına
çok teşekkür ederim canım ama ne yapacağımı bilmiyorum iyi bir motivasyon lazım bana..
motivasyonun kıralı burda gelllll
tebrik ederim azmini az olsun bizim olsun aynen devam
geçmiş olsun canım sıkı gıyın üzerini havalar çok soğuk
benimde bir kızım var 2 yaşında 25 yaşındayım ve gençliğim böyle gidecek diye çok korkuyorum canım
geçmesin tabi busefer bitsin inşallah
ya benim eşimde hiç tutmyor artık elımı koluna girmemi istiyor yaşlanmışız guya artık
oh afıyet olsun ablam yarımdan bişey olmaz
ya siz çok tatlısınız ya gerçekten bek çok mutlu oldum şimdi inşallah yapabilecem artık yarın daha güzel bir şekilde yazacam ne yediklerimi ve bende başlıyorum sizin desteğinizle inşallah...

tebriklerrrr
canım menun güzel ama sankı çokekmekolmuş:44:

valla supersın bide ben mucverı fırında yapıyorum hafıf oluyor

Guzel hatunlarrrr!!! Gecmise bakmadan yazayim dedim :)) Misafirler gideli 1bucuk saat oluyor... Biraz ortaligi toparladim. Ve simdide pc basina gectim :)

Dün giremedim... Cunku annemlere kahvaltiya gittik ordan gelince gece 2ye kadar ev isleriyle ugrastim...

Coook kalabalikti... 30kisiye yakindik... ben 20civari olur diye dusunmustum... ama daha kalabalik oldu babamin sulale genis :) Birde aile olarak gorustugumuz arkadas var onlarida cagirmistim...

Irem hanim hediyelerine bayildi... Yarin resim koyarim bakarsiniz Su an biraz gecmis okuyup. ondan sonra bacaklarimi uzatip tv izliycem... fena halde yoruldum... (eh normal insan misafir agirlamaya alisik olmayinca) ama guzel oluyormus ya hosuma gitti

ikl başta bi 70 olmak istiyorum eski kıyafetlerime girmek için canım

1 ayda spor ve beslenme programıyla yağdan 4-5 kg verdirdiğim kişiler var

ve hepsi özgüven sorunuyla gelip kendilerine güvenerek çıkıyolar :)

bende ne kadar kilo vermek isteyen varsa hepsine ulaşıp yardımcı olmak istiyorum :)

kilolarından problem yaşayan kalmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…