Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay daficim keske herkes sen gibi olsa canim... Herkes sen gibi olsa zorluk ceken olmaz canim...

Yenacim yazdigin habere coook uzuldum ya... dicek bir sey bulamiyorum...

Hosgeldinnnn

Tarif super olmus canim Cok fena guldum vallahi!!!

kilo bildirimi:
99.8 kg

bu arada bizim net hala yapılmış değil, haftayada yapılırmı bilmiyorum, ama haftaya yapılmasada artık netin durumuna göre spor listesini bi müddet ben yapmaya başlarım, sürekli yapamam ama kızlar bunu ifade edeyim şimdiden ama bi süre yapabilirim, sürekli yapabilsem başım gözüm üstüne ama yapamam. neyse bakalım geleceğe allah kerim.....

sana da geçmiş olsun tatlımmmmmmm
harika ,tebrikler meyra...

çok teşekkür ederim canım benim......

hamarat arkadaşım benim:)
maşaallah

afferim hiç yememişsin pastadan, tebrikler canımcım.......

şimdiden yarınki cuma toplantın için kolay gelsin canııım

kıyamamsana sen 4 günün tadını çıkar canım

geçmiş olsun canım sıkı gıyın üzerini havalar çok soğuk

sağol canım benim.........

Hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim herkese
Bugün 3 saat uykum var akşam olurmu ki bilmem
Cuma olduğu içine eşim de erken kalkacak bugün ben de o cumaya çıkınca arkadaşıma gideceğim o nedenle şimdi yemek işimi halletmem lazım yani bana uyku yok :)

Günaydınlar herkerse

Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Geçen haftaki Kilom= 85.2

Şimdiki Kilom= 83.5

günayydınn yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hayırlı cumalar herkeze

kilomu bildirem 89 kiloyum bu hafta çok şükür
spor 15 dakkacık(

Spor bildirimi nasıl yapıyoruz acaba canlar haftalık toplamı mı söylüyoruz yoksa bir günlük falan mı :111::103:

vay vayyy leslie yapılmış. o değilde ben hala yapmadım spor filan he bencede kış güzel rahat herşeyi yapabilmek açısından havanın erken kararması hele on numara bir fırsat. ve tebrik ederim valla iyi kilo vermişsin maşaaallaaahh hedef nedir şimdi bakem kaç olcaz
tebrik ediyoruuumm kaçamaktan kaçılmış. işte böyle azimle olacak bu zayıflama olayı eferem efereemm
bugün 20 dk leslie yaptım
cvp yazdıydım buna yaa aaa spor yaptın ben yapmadım gözüme mi sokuyorsun
canım dilersen listeyi devralabilirim diledigin zaman. başka alası olan varsa alabilir sıkıntı yok. kimse ugrasamam, vakit olmuyor, listeyle mi ugrasıcam filan derse ben yaparım yani. duruma göre şeeederiz
Günaydınlar herkerse

Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Geçen haftaki Kilom= 85.2

Şimdiki Kilom= 83.5

vaay vayyy vayyy giden kiloya bak sen. tebrikler hatun

çok pis kıskandım
Spor bildirimi nasıl yapıyoruz acaba canlar haftalık toplamı mı söylüyoruz yoksa bir günlük falan mı :111::103:
canım haftalık ve dakika olarak.
atıyorum günde 1 saat yaptın 7 *60 = 420 dk. gibi

selamlar hatun kişiler,

kilo bildirimi yapaayım : 94.2
insan ben gibii beslenir ve spor yapmazsa veremez işte böyle yumurta haslıom şimdi karatalı kahvaltı yapcam

Son düzenleme:
20/12/2013 89.1 kg
27/12/2013 88.2Kg
Bir hafta toplamda spor 1 saat 15 dk dans
Hafta toplamı 30 dk plates topu çalışmaları.
Toplam spor 105 dk spor

günaydın herkese,
hayırlı cumalar, güzel bildirimler dilerim :)
ben bu hafta nasıl geçti anlamadım. ne çabuk cuma oldu farketmedim hiç. haftayı bitirdiğimiz gibi yılı da bitiyoruz bu hafta. umarım önümüzdeki yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirir.
ben de haftaya başlarım artık bildirime, yeni yıl gelmiş başlamamak olur mu :)

Hımm yok canım yanlış anlatmadın ama 300 ip atlamayı kaç dakikada yaptığımı bilemedim :) bari on dakika olsun 220 dk toplamda

olsun

İki gecedir aç uyudum az da olsa eksi görürüm diye umutluydum ama kilom aynı malesef
84.5

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
hemen bildirim yapıp kaçıyorum
mevlite gidicem eşim başımda bekliyor

kilo bildirimi

kilo : 88. 1

spor : yok

kilo bildirimi: 85.6 ile rezil bir durum (( Artılar artılarrrrrr. Malesef sanırım ben koptummm Umarım herkes eksilerdedir. Bol azimli diyetler diliyorum hepinize güzelleeeeerrr :) Ben yapamadım siz yapın ühüüüü ühüüüüü ühüüüüü

Selamün aleyküm....

kilom 86,3

spor yok denicek kadar az...oyüzden yok...

çok ağrım var dayanamıyorum oturmaya oyüzden kaçıyom hemen az toparlıyayım kendimi gelirim genee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…