Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ellerine salık kilo veren herkezi kutlarım kilo veremeyen ama azmeden canlarıda kutlarım azımlerinden dolayı kendimide azime davet ediyorum acele posta ile
HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________ Bensu_Zayıflıyor

HAFTANIN 2.si _________ - 1,7 kg. _________ masalmelek :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. __________ Nursena

kızlar hepinizi kutlarım

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel [/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]15 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN 1.si ________220DK_______masalmelek
HAFTANIN 2.si__________105DK______panel
:118:
HAFTANIN 3.sü________15DK_______nursena
:124:

AYIN 1.si ________ - 4,2 kg. _______ Bensu_zayıflıyor:122:

AYIN 2.si _________ - 4,1 kg. _______ panel :81:

AYIN 3.sü ________ - 4 kg. _______ masalmelek

Ellerine sağlık esracım mehtapcım
Kilo verenleri sporcuları tebrik ederim
Nursena iki listede de varsın maşallah bir de 1 saat spor yapaydın ne olurdu kimbilir :)

Selamün aleyküm....

kilom 86,3

spor yok denicek kadar az...oyüzden yok...

çok ağrım var dayanamıyorum oturmaya oyüzden kaçıyom hemen az toparlıyayım kendimi gelirim genee....

geçmiş olsun kuzuuu neyin var regl felenmi yoksam dişmi :18::18:

gittim kuzuuu benım boğaz şiştimi iğnesiz geçmezzz iğnemi yidim geldim iğne yimek rejimi bozmaz demi

Çok sevindim kizlar :)

Tebrik eden herkese tesekkur ederim, 12 aralikta basladim diyete 122,7 kg ile.. diyet gunlukleri bolumundeki gunlugumde ve burada her gun ne yediysem menu seklinde yaziyorum zaten..

15 gunde 4,4 kg verdim çok şükür..

Ama inanin bana bu 15 gunde mumkun oldugunca kacamak yapmamaya calistim, kola, meyve suyu, abur cubur, pilav, makarna yemedim..

İnşallah bu azimle devam etmek istiyorum.

İstersek basarabiliriz..

olur bakalım nasıl verebilecek miyim :)

eline sağlık cnm liste için

ımm yılbaşııı serbestlik bilemedimki şimdi bence serbestiz arkadaş
ben istda annemlerde olcam muhakkak yirim birini atlasam öbürüne yakalanıyorum illaki ama yılbaşı dönüşü sıkı rejim bekler beni

süpersin bensu tbrk ederim azmin daim olsun inşallahh

he bide sevinucar hoşgeldin aramıza başka yeni arkadaşlar varsa sizlerde hoşgeldiniz

ya canlar şu lahana çorbası hakkında ne düşünüyorsunuz yapan var mı hiç aranızda ben bugün yaptın bi onu deneyeyim diyorum tabi yapabilirsem biraz kokuyo da

hiç denemedim cnm lahanayı hiç sevmem sanırım ben içemem ama içebiliyosan bi zararı olcagını sanmam hatta yararı olabilir zayıflamana ama tam net bilemicem cnm :44:

hiç denemedim cnm lahanayı hiç sevmem sanırım ben içemem ama içebiliyosan bi zararı olcagını sanmam hatta yararı olabilir zayıflamana ama tam net bilemicem cnm :44:

azıcık yaptım çorbadan bakayım bi işe yarıyor mu bu hafta inşallah motive olma haftası benim için inşallah veririm allahıımmm eski kilomu istiyoruuummm

kızlar tebrikler çalışan demir ışıldamış

azıcık yaptım çorbadan bakayım bi işe yarıyor mu bu hafta inşallah motive olma haftası benim için inşallah veririm allahıımmm eski kilomu istiyoruuummm

tabi cnm denemekten zarar gelmez lahana bi tek guatr ı olanlar için sakıncalı bildiğim kadarıyla
bende istiyorum eski kilomu ahhh ahh ozamanlar kendimi kilolu sanardım bi de senini hedef kaçtı cnm
bi de evlimisin çoluk çocuk felen varmıydı :44:

tebrikler canım süpersin azmin hep sursun birazda bize surtun de geçsin

evet canım evliyim bir kızım var zaten doğumdan sonra böyle dengem bozuldu boyum 1.72 eski kilomda 70 idi ama gayet memnundum zaten çok çıtaları sevmem. sonra 74 ile hamile kaldım 97 ile doğdum sonra çeşitli diyetlerle 78 e kadar düştüm ve bu iki ay baya bunalımlı bir dönem geçirdim ve ha bira durmadan yedim 93 e çıktım velhasıl çok berbat bir durumdayım canım ve 25 yaşındayım

Son düzenleme:

topiğinmi vardı kız senin? ben bilmiyordum he girip bakayım hemen

Allah bağışlasın kızını cnm benimde 1 oğlum var 17 aylık benımde boy 170 cnm hedefimde 70 olmak ozaman dediğin gibi gayet güzel oluyo inşallah ulaşıcaz hedeflerimize benim yaş 30 azucuk yaşlı kaldım yanında ama idare et hamişlikte okadar almana ragmen ne güzel vermişsin şimdi yine verirsin cnm bi kere başaran yine başarır

evet o zaman çok verdim inşallah yine veririm canım ayrıca kadınların yaşı yoktur herkes 25 yaşında burda ayrıca o zaman saat üçtan sonra ağzıma bir lokma dahi koymayarak vermiştim o kiloyu yani akşam yemeği hiç yemedim ve bir ayda 9 kilo verdim ama şimdi nasıl olur yapabilir miyim bilmiyorum

annemmm benn listelere girermiymişimmmm çok kötü bi aydan sonra sevinemediğim bir kiloyla listede olmak hiç yoktan iyidir sanırım
AYIN 1.si ________ - 4,2 kg. _______ Bensu_zayıflıyor:122:

AYIN 2.si _________ - 4,1 kg. _______ panel :81:

AYIN 3.sü ________ - 4 kg. _______ masalmelek
valla azmeden başarıyo arkadaş tebrik ederimmmm

aha aha 15 dakka narin fucum nası yıprandı 15 dakkalık spord anatamam kötü kötüü çok spor yapmam lazım çokkk

Ellerine sağlık esracım mehtapcım
Kilo verenleri sporcuları tebrik ederim
Nursena iki listede de varsın maşallah bir de 1 saat spor yapaydın ne olurdu kimbilir :)
kızımmm 15 dakka diye niye küçümsüyon beniiii ohh sen giremedin yaaaa nerde eski asuuu pehhhh yaşlandın annem sennn
haftaya giremezki geçemezki beniii :)))

vay be süpersin nasıl durdun 3ten sabahaa vay anasına ama buda şunu gösteriyo verdin ama aynı hızlada aldın yani sağlıksız olmus oluyo en güzeli düzenli az yemek amaaan aslında çok şey biliyoruz da yapmaya gelince

dimi ama bizim yaşımız felen yok kadınııız haklıyıııız
benım afacan uyandı şimdi çıkmam lazım yine görüşmek üzere öptüm herkescikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…