Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hemen menunü paylaşayım

sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal

ara
1 çay bardağı şekersiz sütlü kahve

öğlen
6 kaşık bamya yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
2 mandalina

akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt,
1 mandalina

Off bu ne ya resmen nefis mücadelesi veriyorum olmaz ki böyle mutfağa bi girdim komşu ıspanaklı börek getirmiş bakışıp kaldık

off bari gündüz getirseydi babam da elinde pişmaniyeyle gelmiş senin için aldım diye odama girdi bu kız kaç gündür bir şey

yemiyo bari bunu yesin kalorisi falan yoktur ye dedi canı ya oy bayılırım pişmaniyeye de ama bir gıdımcık bile almadım

İyi akşamlar

Menüm

Sabah = küçük bir armut + 1 haşlanmış yumurta+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün = 1 fincan biberiye çayı + 1 yeşil elma + 1 kuru kayısı + 2 badem + 2 fındık

Öğle = Yumurtalı pırasa kavurması + 1 dilim tam buğday ekmeği + 3 kaşık yoğurt

Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı

Akşam = 1 tane portakal

aaaa bendemi yazsam ne
bende hergün sabah akşam 7 şer şınav çekiyoruuuuuuummmmm 10 ar defa diz egzersizi için çöküp kalkıyoruuuummmm 30 ar defa ip atlıyoruuuuummmm ara sıra birazda mekik çekiyoruuuummmm sonracımaaaa salona her girişimde birkaç twıstır yapıyoruuuuuummmm birde işleri tek tek yapıyoruuummm benim spor nursenanınkini döver

Son düzenleme:
eee prensipli insansın vesselam :)
ya ben koltuktan kalkıp mutfaka gittim acaba sayılırmı ha bide 2 kat aşşa merdivenle indim
ne çok güldüm ya allah razı olsun, kız o sporu ben benim bebişle volta atarak yapıyorum o zaman o da sayılsın hele oğluşumun yeni çiş öğrendiğini varsayar ve her yarım saatte bir koştur koştur çişe gittiğimizi de sayarsak ooooo, hatta bugünkü ev temizliğinide eklersek oooooooooooooooooooooooooo
senin mnüler gayet güzel neden veremedin ki sen ya
2 dakika ile OGULCUKLARIM 5. sıraya yerleşiyor

söylemiştim affetmem
harikasın canım

dış mihraklara uyma :)

Gökçecim sen izin istemiştin, ben unutmuşum şimdi geldi aklıma sen yazınca. haftaya düzeltirim canım, kusura bakma.

----------

anneme gidiyoruz şimdi de bi bakayım dedim. görüşmek üzere fıstıklar..

menüm bugün biraz saçma oldu ama...

kahvaltı:2 yumurtayla peynirli omlet,4 ceviz,1 kupa 9 lu çay....

öğle:1 kase çorba,3 tane ceviz,6 tane yulaflı bisküvi,1 kupa yeşilçay....

akşam:1 kase çorba,10 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan....ve birde soda...

acayip şiş hissediyorum....birazdan yeşilçay içicem suyum 2 litreyi geçti gerisini saymadım....

AHAHAA KENDİMİİ yarış atu gibi hissettimmm ayrılda gel nursena :)))))
meğer koltuğumda gözü olan ne hatunlar var imişşşş
amma ben yedirtmem haftayaaa daha üst kolruklara oturucammm nihahhaaaa

spor spordur yapan arkadaşları tebrik ediyorumm

Nursena bana meydan okudun koltuktan oldun be gülüm
Ben markete giderken yürüdüğümü de sayayım bari
Eskisi gibi nerde yürüyeceğim arkadaşım dizi sakatlandık artık ama haftaya bikaç gün yürüyüş yapmaya çalışacağım

Tamam canim önemi yok
Haftaya tekrar bildirim yapicam. Insallah aldigim kiloyu veririm en azindan :)

merhaba güzellikler nasılsınız ben buradan ayrılalı 5 kilo aldım kesinlikle ayrılınca oldu kalınca da tam bildirim yapmayıp tembel bi öğrenci oluyoru neyse hef fırsatta girmeye çalışılan artık geçmişten kim kalmış kac kilo vermiş bir yoklayayım hoşçakalin canım arkadaşlarım

İŞLER KIZIŞIYOR SAYIN SEYİRCİLER.. SPOR İÇİN KOLTUK SAVAŞLARII BAŞLADI DAFİ NURSENA YA NURSENA ASUYA DİŞ GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR BAKALIM SONUÇ NE OLACAK!!
GÖZLER NURSENADA
NURSENA İLBATUMDAN KOLTUGUNU GERİ ALABİLECEK Mİ?
DAFİ DERECEYE GEÇECEK Mİ?
ASU BİRİNCİLİĞE KOŞACAK MI?

HEYECANLA ÖNÜMÜZDEKİ CUMA CANLI YAYINDA DERECEYE GİRENLERİ BEKLİYORUZ

kimse kimseyi yolmadan bitiriyorum burda

menü:
sabah: haşlanmış yumurta - yeşil biber- peynir
ara: 1 elma
öglen: 1 kase corba
ara: sütlü kahve , 3 tane kuru kayısı
akşam: etli türlü yemegi, cacık.

İyi akşamlar güzeller,

hadi kopun gelin iki lafın belini kıralım

Gökçeciğim partiniz güzel geçmiş sevindim canım nice yıllara tekrar...fotoları görmek isteriz

Yarın da yakın bir arkadaşımın oğlunun doğum günü var..Hediyesini geçen hafta almıştım ama vakit olarak nasıl araya sıkıştıracağım bilemiyorum..

Kaçak gulma nerdesin sen yaa...Bir görünüyosun bir kayboluyosun...

İyi akşamlar
Gulma tekrar hoşdöndün inşallah istikrarlı olursun bu sefer
Ben de burda olduğu halde kilo alan hatun kişiyim

esracım ellerine sağlık çok teşekkürler.Listede bulunana kilo veren vermeyen ismi listede olan arkadaşları,listeye girecek olan arkadaşları da herkesi bu zorlu yolda birlikte olduklarından dolayı tebrik ediyorum.

teşekkürler arkadaşlarherkes birinci ikinci üçüncü olsun isimlerimiz sırayla yan yana yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…