Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sessiz hatunlar akşam çok yiyip ağırlaştınız mı yoksa
Ben de akşamüstü kızımın geometri dersi sırasında uyuklamışım kafa sersem gibi olmuş açı kenar vs eşliğinde olunca

herkese iyi akşamlarrr
arkadaşlar bugün menüm çok güzeldi.
hem çok stresli birgündü yoğun gergin sevinç hepsi vardı.
bir iş toplantımız vardı sonucu çok önemliydi.Sabahtan gergin geçti
öğleden sonra iş toplantısı süper geçti küçük kutlama gibi yapıldı kimse kahvaltı bile yapmamıştı pizza partisi yapıldı arkasından pasta.Bu arada diğer işleri hallediyoruz stres iş yoğunluğu ben masama ne geldiyse yedim.Çok geç çıktım işten.
akşam yemeği yok zaten yiyecek halim yok çatlıcam.

soda bitki çayı filan artık.

2 dakika ile OGULCUKLARIM 5. sıraya yerleşiyor

söylemiştim affetmem
ayyy çok teşekkurler şekercim

canım sen kuzularla ayın spor bırıncısı olursun benim hesaba göre ya benim menüler güzelde ben geçen hafta bi kafama esti de ne istediğsem yedimya çok birşey yapmışgibi o mahvetti beni ama bu hafta kesınlıkle abartmak yok yarında leslie ye başlıyorum bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
Sessiz hatunlar akşam çok yiyip ağırlaştınız mı yoksa
Ben de akşamüstü kızımın geometri dersi sırasında uyuklamışım kafa sersem gibi olmuş açı kenar vs eşliğinde olunca
çok yedik geçekten
ben mevlitte sadece ayran içince bütün gün aç kaldım kulaklarım uzadı açlıktan. dışardayım diye suda içmedim.
eve geldim hemen 1 bardak muzlu süt yaptım ama kesmedi akşam saldırdım yemeğe 2 dilim ekmek yedim. dilimler pek büyük değildi ama uzun zamandır iki dilim yememiştim. 1 dilim et, iki parça kemikli et yarım tabakta yoğurt yedim. üzerinede 1 fincan kahve içtim. damacana gibi şiştim

Kızım bana face hesabı almış..
Ama nasıl davet edilir naapılır hiçç bilmiyorum incelemekte içimden gelmiyor...
Allahım ne cahilim sosyal paylaşım hesabı olmayanları dövüyorlar ben nasıl kullanılacağını bilmiyorum

Son düzenleme:

buluruz biz seni ya da sen ismimizle arama yap arkadaşlık iste canım
hoş geldin bu arada face ye

Meyra nasıl gidiyor tatil.?

gittinizmi sinemaya

Asucum dersaneler kapanıcakmış ne düşünüyorsun.?
Kötü oldu bizim için..

selam millet:)

Meyra nasıl gidiyor tatil.?

gittinizmi sinemaya

iyi şükür:)
yok gitmedik ablacım:))))
yarın hz mevlanaya gidicez inşaallah, ona seviniyorum bende.....
çünkü epeydir gitmek istiyordum mevlana hzlerine, ama bi türlü kısmet olmuyordu...

bu arada adnan şensesi çok severdim ben, vefaat etmiş, yeni öğrendim, şaşırdım vede üzüldüm
mekanı cennet olsun inşaallah.

Asucum dersaneler kapanıcakmış ne düşünüyorsun.?
Kötü oldu bizim için..

belirsizlik kötü tabii kapanması neyse de sistem aynıyken nasıl hazırlanılacak o mesele
neyse 2 sene içinde kapanacakmış büyük kızım yine devam edecek yani dersaneye hatta haftaya dersanelerin indirim sınavları var vakti yettiğince bikaçına girecek kızım
sonrasında da bazı şeyler netleşir herhalde yeni sınav sistemi felan
ucu acık sorular olacakmış demişler okulda

hosgeldin face'ye :)

Kimlerde whatsapp var hala sülemediniz bana. Yoksada yok diyinde bileyim

kızzzz ne koltuğu nerden senin koltuğunnnnn bir yanlışlık olmuş düzeltildi işte :) valla ya yarış atı gibi çalışmak gerek yoksa zorrrr
nursena bu hafta alamadı önümüzdeki hafta hiç alamaz ,deli gibi spor yapacam niii haaa haaaaaaaaaaaaaaa .ha haftaya 3. olsun beni bozmaz :) benim gözüm yükseklerde bacıııııııı
verdiğin kiloları kutlamış olamazsın değil mi yapma canım ya 1 ayda verdiğin 1 günde geliverir aman dikkat
aynen öyle canım ya bebişlere yetişebilmek sporun hası hası :) neyse olan oldu hatanı da biliyorsun bu hafta daha düzenli olur inşallah
aslında çok yememişsin ablacım sanki
gel gelllllllll seni de aramıza alalım :)

Allah kabul etsiin canım ziyaretinizi..
ne güzel isteğin gerçekleşiyor..

Valla beni çok düşündürüyor...Seneye normal de bizim kayıt olmamız gerek belirsizlik kötü gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…