- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ayyy çok teşekkurler şekercim2 dakika ile OGULCUKLARIM 5. sıraya yerleşiyor
söylemiştim affetmem
eee prensipli insansın vesselam :)
ne çok güldüm ya allah razı olsun, kız o sporu ben benim bebişle volta atarak yapıyorum o zaman o da sayılsın hele oğluşumun yeni çiş öğrendiğini varsayar ve her yarım saatte bir koştur koştur çişe gittiğimizi de sayarsak ooooo, hatta bugünkü ev temizliğinide eklersek oooooooooooooooooooooooooo
senin mnüler gayet güzel neden veremedin ki sen ya
harikasın canım
dış mihraklara uyma :)
çok yedik geçektenSessiz hatunlar akşam çok yiyip ağırlaştınız mı yoksa
Ben de akşamüstü kızımın geometri dersi sırasında uyuklamışım kafa sersem gibi olmuş açı kenar vs eşliğinde olunca
yenaa çok sessiz duruyorsun
Kızım bana face hesabı almış..
Ama nasıl davet edilir naapılı hiçç bilmiyorum incelemekte içimden gelmiyor...
Allahım ne cahilim sosyal hesabı olmayanları dövüyorlar ben nasıl kullanılacağını bilmiyorum
buluruz biz seni ya da sen ismimizle arama yap arkadaşlık iste canım
hoş geldin bu arada face ye
) Hoşbulduk Yılbaşından sonra daha fazla vaktim olacak o zaman öğrenirim..
Akarım bende feys alemlerine
Meyra nasıl gidiyor tatil.?
gittinizmi sinemaya
Asucum dersaneler kapanıcakmış ne düşünüyorsun.?
Kötü oldu bizim için..
Kızım bana face hesabı almış..
Ama nasıl davet edilir naapılır hiçç bilmiyorum incelemekte içimden gelmiyor...
Allahım ne cahilim sosyal paylaşım hesabı olmayanları dövüyorlar ben nasıl kullanılacağını bilmiyorum
kızzzz ne koltuğu nerden senin koltuğunnnnn bir yanlışlık olmuş düzeltildi işte :) valla ya yarış atı gibi çalışmak gerek yoksa zorrrrAHAHAA KENDİMİİ yarış atu gibi hissettimmm ayrılda gel nursena :)))))
meğer koltuğumda gözü olan ne hatunlar var imişşşş
amma ben yedirtmem haftayaaa daha üst kolruklara oturucammm nihahhaaaa
spor spordur yapan arkadaşları tebrik ediyorumm
nursena bu hafta alamadı önümüzdeki hafta hiç alamaz ,deli gibi spor yapacam niii haaa haaaaaaaaaaaaaaa .ha haftaya 3. olsun beni bozmaz :) benim gözüm yükseklerde bacııııııııİŞLER KIZIŞIYOR SAYIN SEYİRCİLER.. SPOR İÇİN KOLTUK SAVAŞLARII BAŞLADI DAFİ NURSENA YA NURSENA ASUYA DİŞ GEÇİRMEYE ÇALIŞIYOR BAKALIM SONUÇ NE OLACAK!!
GÖZLER NURSENADA
NURSENA İLBATUMDAN KOLTUGUNU GERİ ALABİLECEK Mİ?
DAFİ DERECEYE GEÇECEK Mİ?
ASU BİRİNCİLİĞE KOŞACAK MI?
HEYECANLA ÖNÜMÜZDEKİ CUMA CANLI YAYINDA DERECEYE GİRENLERİ BEKLİYORUZ
kimse kimseyi yolmadan bitiriyorum burda
menü:
sabah: haşlanmış yumurta - yeşil biber- peynir
ara: 1 elma
öglen: 1 kase corba
ara: sütlü kahve , 3 tane kuru kayısı
akşam: etli türlü yemegi, cacık.
verdiğin kiloları kutlamış olamazsın değil miherkese iyi akşamlarrr
arkadaşlar bugün menüm çok güzeldi.
hem çok stresli birgündü yoğun gergin sevinç hepsi vardı.
bir iş toplantımız vardı sonucu çok önemliydi.Sabahtan gergin geçti
öğleden sonra iş toplantısı süper geçti küçük kutlama gibi yapıldı kimse kahvaltı bile yapmamıştı pizza partisi yapıldı arkasından pasta.Bu arada diğer işleri hallediyoruz stres iş yoğunluğu ben masama ne geldiyse yedim.Çok geç çıktım işten.
akşam yemeği yok zaten yiyecek halim yok çatlıcam.
soda bitki çayı filan artık.
aynen öyle canım ya bebişlere yetişebilmek sporun hası hası :) neyse olan oldu hatanı da biliyorsun bu hafta daha düzenli olur inşallahayyy çok teşekkurler şekercim
canım sen kuzularla ayın spor bırıncısı olursunbenim hesaba göre ya benim menüler güzelde ben geçen hafta bi kafama esti de ne istediğsem yedimya çok birşey yapmışgibi o mahvetti beni ama bu hafta kesınlıkle abartmak yok yarında leslie ye başlıyorum bakalım hayırlısı
aslında çok yememişsin ablacım sanki
çok yedik geçekten
ben mevlitte sadece ayran içince bütün gün aç kaldım kulaklarım uzadı açlıktan. dışardayım diye suda içmedim.
eve geldim hemen 1 bardak muzlu süt yaptım ama kesmediakşam saldırdım yemeğe 2 dilim ekmek yedim. dilimler pek büyük değildi ama uzun zamandır iki dilim yememiştim. 1 dilim et, iki parça kemikli et yarım tabakta yoğurt yedim. üzerinede 1 fincan kahve içtim. damacana gibi şiştim
gel gelllllllll seni de aramıza alalım :)Kızım bana face hesabı almış..
Ama nasıl davet edilir naapılır hiçç bilmiyorum incelemekte içimden gelmiyor...
Allahım ne cahilim sosyal paylaşım hesabı olmayanları dövüyorlar ben nasıl kullanılacağını bilmiyorum
bende yok ondan:))hosgeldin face'ye :)
Kimlerde whatsapp var hala sülemediniz bana. Yoksada yok diyinde bileyim
selam millet:)
iyi şükür:)
yok gitmedik ablacım:))))
yarın hz mevlanaya gidicez inşaallah, ona seviniyorum bende.....
çünkü epeydir gitmek istiyordum mevlana hzlerine, ama bi türlü kısmet olmuyordu...
bu arada adnan şensesi çok severdim ben, vefaat etmiş, yeni öğrendim, şaşırdım vede üzüldüm
mekanı cennet olsun inşaallah.
Valla beni çok düşündürüyor...Seneye normal de bizim kayıt olmamız gerek belirsizlik kötü gerçekten...belirsizlik kötü tabii kapanması neyse de sistem aynıyken nasıl hazırlanılacak o mesele
neyse 2 sene içinde kapanacakmış büyük kızım yine devam edecek yani dersaneye hatta haftaya dersanelerin indirim sınavları var vakti yettiğince bikaçına girecek kızım
sonrasında da bazı şeyler netleşir herhalde yeni sınav sistemi felan
ucu acık sorular olacakmış demişler okulda
bende yok ondan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?