- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yarın eşimin işleri varmış vazcaydıkYetttimmaçtım ama oturamadım yemek yapıyorum bu arada yarın için...
Köye gitmemişin anlaşılan
ben gitmedim net gitti. bekliyorum gelmiyor modemi kapatıp açınca geldidafi bana lafı söyleyip gitti....
bende varda icraat yokhosgeldin face'ye :)
Kimlerde whatsapp var hala sülemediniz bana. Yoksada yok diyinde bileyim
uzun zamandır bu kadar saldırmamıştım yemeğekızzzz ne koltuğu nerden senin koltuğunnnnn bir yanlışlık olmuş düzeltildi işte :) valla ya yarış atı gibi çalışmak gerek yoksa zorrrr
nursena bu hafta alamadı önümüzdeki hafta hiç alamaz ,deli gibi spor yapacam niii haaa haaaaaaaaaaaaaaa .ha haftaya 3. olsun beni bozmaz :) benim gözüm yükseklerde bacıııııııı
verdiğin kiloları kutlamış olamazsın değil miyapma canım ya 1 ayda verdiğin 1 günde geliverir aman dikkat
aynen öyle canım ya bebişlere yetişebilmek sporun hası hası :) neyse olan oldu hatanı da biliyorsun bu hafta daha düzenli olur inşallah
aslında çok yememişsin ablacım sanki
gel gelllllllll seni de aramıza alalım :)
meyracım ne güzel gezin eşinle birlikte
bizden selam ilet Mevlana hazretlerine
daficim bence de fazla olmamış yediklerin
ben bugün fazla kaçırdım sanırsam özellikle de kahvaltıda
yenacım seneye kayıt ettirin o zaman sizde dersaneye kızın da girsin dersane sınavlarına indirim kazanır hem
ocağın ilk haftası burda sınavlar izmirde aynımı bilemem ama
hosgeldin face'ye :)
Kimlerde whatsapp var hala sülemediniz bana. Yoksada yok diyinde bileyim
Allah kabul etsiin canım ziyaretinizi..
ne güzel isteğin gerçekleşiyor..
Valla beni çok düşündürüyor...Seneye normal de bizim kayıt olmamız gerek belirsizlik kötü gerçekten...
meyracım ne güzel gezin eşinle birlikte
yenacım seneye kayıt ettirin o zaman sizde dersaneye kızın da girsin dersane sınavlarına indirim kazanır hem
Yeşilova,
nickin neden yeşilova.? İzmirlimisin.?
Tamamen merak olayı
asucum az yemeye alıştık çok şükür. insan kendini az yemeye alıştırınca milletin yediğine böylemeyracım ne güzel gezin eşinle birlikte
Bende de yok
Gökçecim, wat dedın gulım))
iyi geceler meyracımeşim pcyi istiyo, ben gideyim canlarım....
geçmişede sonra bakıcam bu arada, herkese iyi geceler....
senin iradenin maşallahı var daficim
asucum az yemeye alıştık çok şükür. insan kendini az yemeye alıştırınca milletin yediğine böylebakmaya başlıyor. bugün mevlitte
üçlü tabaklara büyük bölümüne tavuklu pilav doldurmuşlar . bir baktım insan üç öğünde ancak yertepe gibi dolu tabak, yanını 4 er dilim baklava, 1 de ayran . anaaaam bu yenirmi dedim. bir baktım bütün tabaklar boşaldı. gerçekten bende yiyordum demekki o kadar şeyi. ama şimdi kibarca geri çevirdim tabağımı sonra sadece ayranı aldım .afiyetle içtim
eşim pcyi istiyo, ben gideyim canlarım....
geçmişede sonra bakıcam bu arada, herkese iyi geceler....
içelim beraber ben yaparım herkeseŞöyle en köpüklüsünden türk kahvesi yapan olsada höpürdeterek içseydim ne güzel olurdu...
:)) yenacim resimleri az once yuklemeye calistim ama resim buyuk diyor...
yarin resimlerin boyutunu kucultup koyarim... yaticam simdi :) hadi herkese iyi geceler...
whatsappinizin olmamasi kötü olduneyse burdan konusmaya devam o zaman guzeller
ben yapayım istersen yenacım şimdi kahve makinaları en köpüklüsünden yapıyor zaten kahveyiŞöyle en köpüklüsünden türk kahvesi yapan olsada höpürdeterek içseydim ne güzel olurdu...
bak asu benden önce davrandı. hamarat hatuniçelim beraber ben yaparım herkese
iyi geceler canım resimleri bekleriz
ben yapayım istersen yenacım şimdi kahve makinaları en köpüklüsünden yapıyor zaten kahveyi
yenacım üniversite hazırlık için dersaneler 4-5 milyar yani bin lira deniliyor mecbur girecek belki indirim alır biraz napalım
ben yapayım istersen yenacım şimdi kahve makinaları en köpüklüsünden yapıyor zaten kahveyi
Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
Böyle inat ederse göndermiicem dersanesiz kazansın üniversiteyi..
hımmmm kızdım bak şimdi
benim de kahve makinam var ki..
Mesele hazıra konmakta
Teşekkür ederim sana ve asuya. borcunuz olsun kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?