sende var mı daficim makine varsa markası ne ve memnunmusun ve de kaç fincan kahve yapıyor
ben bir arkadaşta içitm Arçelik makinesi vardı sanki cezvedeki tadı alamadım gibi geldi
ben bakır cezvede yavaş yavaş pişiriyorum kahveyi şahsen hala ama bazen ihtiyaç oluyor çoklu yaparken
var canım BEKO pişirmesi çok güzel. çiğ bırakmıyor. bazılarının cezvede pişirdiği kahveyi pek içemem ben. bununkini beğeniyorum. çift cezve çift düğmeli cezveler. ister tek, ister çift fincan yapıyorsun. iki cezvede 4 fincan oluyor. ama ben önce çift düğmesine basıyorum. suyu alınca kapatıp tek düğmesine basıyorum 1 kerede 6 fincan çıkıyor. ben kahvede çok seçiciyim. her kahveyi içemiyorum. bakkallarda satılan mehmet efendinin tadı yanık geliyor. bazı markaları hiç beğenmiyorum. çarşıda asırlık kahveci var kahve için çarşıya çıkıyorumsende var mı daficim makine varsa markası ne ve memnunmusun ve de kaç fincan kahve yapıyor
ben bir arkadaşta içitm Arçelik makinesi vardı sanki cezvedeki tadı alamadım gibi geldi
ben bakır cezvede yavaş yavaş pişiriyorum kahveyi şahsen hala ama bazen ihtiyaç oluyor çoklu yaparken
Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
o zaman dafiye sorduğum sorulara sen de cevap ver hatun
ben hergün kullanıyorum elimden gelse gittiğim yere götürücemBenim 4-5 fincan alıyor markası sinbo..
Arada sırada kullanıyorum..
İlla olması gereken bir alet değil açıkçası...
sinbo benimde var ama o cezve gibi herşeyini kendim koyuyorum sapında düğmesi var. ama onu kullanmak zor. hemen taşırıyor.onu pek sevmedim.ama tatile giderken çantaya koyuyorum yineBenim 4-5 fincan alıyor markası sinbo..
Arada sırada kullanıyorum..
İlla olması gereken bir alet değil açıkçası...
Asuu ne düşünüyorsun alıcakmısın kahve makinası...Fikirleirmizi söyledik biz..
ben hergün kullanıyorum elimden gelse gittiğim yere götürücem
var canım BEKO pişirmesi çok güzel. çiğ bırakmıyor. bazılarının cezvede pişirdiği kahveyi pek içemem ben. bununkini beğeniyorum. çift cezve çift düğmeli cezveler. ister tek, ister çift fincan yapıyorsun. iki cezvede 4 fincan oluyor. ama ben önce çift düğmesine basıyorum. suyu alınca kapatıp tek düğmesine basıyorum 1 kerede 6 fincan çıkıyor. ben kahvede çok seçiciyim. her kahveyi içemiyorum. bakkallarda satılan mehmet efendinin tadı yanık geliyor. bazı markaları hiç beğenmiyorum. çarşıda asırlık kahveci var kahve için çarşıya çıkıyorumonun kahvesi çok güzel
sinbo benimde var ama o cezve gibi herşeyini kendim koyuyorum sapında düğmesi var. ama onu kullanmak zor. hemen taşırıyor.onu pek sevmedim.ama tatile giderken çantaya koyuyorum yine
bende tam tersi hiç sevmem birisine gitmeyi herkes bana gelsin isterimO derece yani..seni çılgın
Kahve sever üst komşum var , çok titiz bir hatun. gezmeyi de sever ama hep o gitsin kimse ona gelmesin hele çocuklular asla...
Evi dağılır,pislenir..
Canı kahve içmek istediğin de alır kahve makinasını gitmek istediği komşunun kapısını tıklar hadi kahve içelim deyip makinayı uzatır.
mikro dalgayı sadece buz çözdürmede kullanıyorum benbulaşık makinemi bekodan aldım 2 taksitim kaldı bitecek borcu
bitince alasım var bişeyler
bir ara mikrodalgaya takmıştım o da kaldı almadım
neler istiyor insanın canı da sıra gelmiyor ki hiç birşeye
bulaşık makinemi bekodan aldım 2 taksitim kaldı bitecek borcu
bitince alasım var bişeyler
bir ara mikrodalgaya takmıştım o da kaldı almadım
neler istiyor insanın canı da sıra gelmiyor ki hiç birşeye
bizim işyerinde de beko var memnunuz.Evde benim hem çaydanlık hem cezve olandan var arzum fakat bende ocakta seviyorum çayı ve kahveyi.İlk çıktığında almıştım kullanmıyorum.
çay makinasını bende sadece bayramlarda kullanıyorum.götürdüm köye köyde duruyor. nasılsa bayramda köyde oluyoruz. koyuyorum balkon camının önüne gelen giden balkonda döküp içiyor .bizim işyerinde de beko var memnunuz.Evde benim hem çaydanlık hem cezve olandan var arzum fakat bende ocakta seviyorum çayı ve kahveyi.İlk çıktığında almıştım kullanmıyorum.
işte öyle makinaya öööyyyle hamarat hatun lazım. benim gibi ihtiyarlar tembel işi otamatik kullanırniye eziklion makinamı şimdi..
Ayrıca dikkatli olmak lazım taşırmamak için.. bööyle gözlerini belertip bekleyecen kabarmaya başladığında fincanlara dökücen taammı.
arkadaştaki bunun Arçelik olanı işte zaten aynı gibi bekoylabenimki şu linktekinden canım
Türk Kahve Makinesi - Pişirici ve Isıtıcı Modelleri ve Fiyatları | BEKO
niye eziklion makinamı şimdi..
Ayrıca dikkatli olmak lazım taşırmamak için.. bööyle gözlerini belertip bekleyecen kabarmaya başladığında fincanlara dökücen taammı.
bende tam tersi hiç sevmem birisine gitmeyi herkes bana gelsin isterim
mikro dalgayı sadece buz çözdürmede kullanıyorum ben
buz çözdürmek için hem de kızlar okuldan gelince yemek ısıtması kolay olur dedimdi hani ben gezmelerde olacaktım güya ya
mikro dalga fırını ben de istiyorum bazen istemiyorum...Karasız bir haldeyim yıllardır
Mutfağın küçüklüğü de etken tabiii buna...Bir türlü yer ayarlıyamıyorum
Diimi ama en güzeli ocakta...
çay makinasını bende sadece bayramlarda kullanıyorum.götürdüm köye köyde duruyor. nasılsa bayramda köyde oluyoruz. koyuyorum balkon camının önüne gelen giden balkonda döküp içiyor .
işte öyle makinaya öööyyyle hamarat hatun lazım. benim gibi ihtiyarlar tembel işi otamatik kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?