Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen bendensin..Ben çayı çaydanlıkta severim,kahveyi cezvede...
ÇAy makinası pratik oluyor ama sanki yavan bir tadı oluyor gibi..

var canım BEKO pişirmesi çok güzel. çiğ bırakmıyor. bazılarının cezvede pişirdiği kahveyi pek içemem ben. bununkini beğeniyorum. çift cezve çift düğmeli cezveler. ister tek, ister çift fincan yapıyorsun. iki cezvede 4 fincan oluyor. ama ben önce çift düğmesine basıyorum. suyu alınca kapatıp tek düğmesine basıyorum 1 kerede 6 fincan çıkıyor. ben kahvede çok seçiciyim. her kahveyi içemiyorum. bakkallarda satılan mehmet efendinin tadı yanık geliyor. bazı markaları hiç beğenmiyorum. çarşıda asırlık kahveci var kahve için çarşıya çıkıyorum onun kahvesi çok güzel

panelcim Allah hayırlı şifalar versin. en güzel sonuçlarla dön inşallah

Asuu ne düşünüyorsun alıcakmısın kahve makinası...Fikirleirmizi söyledik biz..

Benim 4-5 fincan alıyor markası sinbo..
Arada sırada kullanıyorum..
İlla olması gereken bir alet değil açıkçası...
sinbo benimde var ama o cezve gibi herşeyini kendim koyuyorum sapında düğmesi var. ama onu kullanmak zor. hemen taşırıyor.onu pek sevmedim.ama tatile giderken çantaya koyuyorum yine

ben hergün kullanıyorum elimden gelse gittiğim yere götürücem

O derece yani..seni çılgın

Kahve sever üst komşum var , çok titiz bir hatun. gezmeyi de sever ama hep o gitsin kimse ona gelmesin hele çocuklular asla...
Evi dağılır,pislenir..
Canı kahve içmek istediğin de alır kahve makinasını gitmek istediği komşunun kapısını tıklar hadi kahve içelim deyip makinayı uzatır.

bulaşık makinemi bekodan aldım 2 taksitim kaldı bitecek borcu
bitince alasım var bişeyler
bir ara mikrodalgaya takmıştım o da kaldı almadım
neler istiyor insanın canı da sıra gelmiyor ki hiç birşeye

bizim işyerinde de beko var memnunuz.Evde benim hem çaydanlık hem cezve olandan var arzum fakat bende ocakta seviyorum çayı ve kahveyi.İlk çıktığında almıştım kullanmıyorum.

sinbo benimde var ama o cezve gibi herşeyini kendim koyuyorum sapında düğmesi var. ama onu kullanmak zor. hemen taşırıyor.onu pek sevmedim.ama tatile giderken çantaya koyuyorum yine

niye eziklion makinamı şimdi..

Ayrıca dikkatli olmak lazım taşırmamak için.. bööyle gözlerini belertip bekleyecen kabarmaya başladığında fincanlara dökücen taammı.

Son düzenleme:
bende tam tersi hiç sevmem birisine gitmeyi herkes bana gelsin isterim

mikro dalgayı sadece buz çözdürmede kullanıyorum ben

mikro dalga fırını ben de istiyorum bazen istemiyorum...Karasız bir haldeyim yıllardır
Mutfağın küçüklüğü de etken tabiii buna...Bir türlü yer ayarlıyamıyorum

bizim işyerinde de beko var memnunuz.Evde benim hem çaydanlık hem cezve olandan var arzum fakat bende ocakta seviyorum çayı ve kahveyi.İlk çıktığında almıştım kullanmıyorum.

Diimi ama en güzeli ocakta...

çay makinasını bende sadece bayramlarda kullanıyorum.götürdüm köye köyde duruyor. nasılsa bayramda köyde oluyoruz. koyuyorum balkon camının önüne gelen giden balkonda döküp içiyor .

Ayrıca dikkatli olmak lazım taşırmamak için.. bööyle gözlerini belertip bekleyecen kabarmaya başladığında fincanlara dökücen taammı.
işte öyle makinaya öööyyyle hamarat hatun lazım. benim gibi ihtiyarlar tembel işi otamatik kullanır

arkadaştaki bunun Arçelik olanı işte zaten aynı gibi bekoyla
ne biliyim bana tatsız geldi sanki ya da kedi ve ciğer meselesi

mikro dalga evet çok pratik ama çok zararlı buluyorum hiç düşünmedim.

aslında evet kalabalık ile makina rahat.Bizde bütün gece ocaktan demlik inmiyor doğalgaz ucuza geliyor elektrikten o yüzden kaldırdım elektrikliyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…