Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asucum yemek ısıtmak için sağlıksız diye kullanmıyorum ben. onda ısınan yemeği yiyesim gelmiyor. buzuda acele olursa çözdürüyorum yoksa çıkartırım saatler öncesinden ahesteee aheste çözülsün işinin adı ne

Offf saat çok geç olmuş ;(
Uyumak lazım ;(

Hadi iyi geceler,tatlı rüyalar hanımlar...

BEYZUŞ hanım BEYZUŞ hanım saat kaç oldu yeni geliyosun..El bel de smıley

Naber uzayan peynirli künefem ) annen nasıl oldu canım.?

iyiymiş. bizim oğlumuzda köylerde hep lojmandaydı. şimdi ilçeye geldi ilçeninde hiçbir camisinin lojmanı yok.burdan ev almıştık biz ona burdakinin kirasını alıp oraya veriyor.

iyiymiş. bizim oğlumuzda köylerde hep lojmandaydı. şimdi ilçeye geldi ilçeninde hiçbir camisinin lojmanı yok.burdan ev almıştık biz ona burdakinin kirasını alıp oraya veriyor.

lojman olmasa halimiz harap canım
tek maaşla kirada otursak yanmıştık maaşın yarısı kiraya giderdi
şimdi bile üzerine ekle yakıt vs anamız ağlıyor valla

BEYZUŞ hanım BEYZUŞ hanım saat kaç oldu yeni geliyosun..El bel de smıley

Naber uzayan peynirli künefem ) annen nasıl oldu canım.?

İyi geceler canımmmmmm
Annem iyi şükürler olsun.Kafa iyileşiyor.
Üst katta gelindeydik te yeni geldik.Egemen yün patik istedi onunla uğraştım bu gün şekerim.Bu yüzden gelemedim...
Tatlı dilli bal kaymağım benim.

lojman olmasa halimiz harap canım
tek maaşla kirada otursak yanmıştık maaşın yarısı kiraya giderdi
şimdi bile üzerine ekle yakıt vs anamız ağlıyor valla
çocuklar olunca tabiki zor. helede okula gidiyorsa Allah yadım etsin. masrafları hiç bitmiyor. kız kardeşim iki çocuğun masraflarını karşılayamıyor. birisi üni, birisi lise son. kendiside çalışıyor yetiştiremiyor.yurt parasını biz verelim dedik. oğlan kardeşim harçlık gönderiyor. geldikce bizde biraz harçlık veriyoruz ama yinede çok zorlanıyor. burslu gibi biz okutalım dedik. eşimin yeğenlerde var okuyan hepsine güç yetmiyor.

şükür halimize ama çok zor gerçekten
dersane okul yol harçlık yeme içme daha neler neler tek maaşla imkansız nerdeyse
neyse hadi hayırlı geceler
yarın devam ederiz muhabbete inşallah

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar güzel hafta sonları herkeze
bugun biraz yorgun kalktım nedense birazdan gidip annemin evini temzliycem sonra polis kaynım geliyor kvlere gidicem 2 gün ordayız
artık rabbim bana yardım etsin

canım ziyaretini rabbim kabul etsin bizdende selam götür mevlana hazretlerine bizlerede dua et inşallah
inşallah birdaha böyle olmayacak
hosgeldin face'ye :)

Kimlerde whatsapp var hala sülemediniz bana. Yoksada yok diyinde bileyim
canım o dediğindende face de yok malesef
Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
kuzum rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah
şükür halimize ama çok zor gerçekten
dersane okul yol harçlık yeme içme daha neler neler tek maaşla imkansız nerdeyse
neyse hadi hayırlı geceler
yarın devam ederiz muhabbete inşallah

aynen benim oğlum daha 4 sınıfta ama hiç durmadan masraf bide her gördüklerine özeniyorlar zamane çocuları gerçı ben o an ımkanım olsada almıyorum hemen çok hazıra alışmasın diye emek harcarsa kıymet bilir inşallah doğru yapıyorumdur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…