- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
mikro dalga fırını ben de istiyorum bazen istemiyorum...Karasız bir haldeyim yıllardır
Mutfağın küçüklüğü de etken tabiii buna...Bir türlü yer ayarlıyamıyorum
Diimi ama en güzeli ocakta...
asu senin kendi evinmi lojmanmıaynen bir sebebim de yer sorunu benim
mikro dalga evet çok pratik ama çok zararlı buluyorum hiç düşünmedim.
asu senin kendi evinmi lojmanmı
Offf saat çok geç olmuş ;(
Uyumak lazım ;(
Hadi iyi geceler,tatlı rüyalar hanımlar...
iyiymiş. bizim oğlumuzda köylerde hep lojmandaydı. şimdi ilçeye geldi ilçeninde hiçbir camisinin lojmanı yok.burdan ev almıştık biz ona burdakinin kirasını alıp oraya veriyor.kısmen lojman denebilir canım
o nasıl oluyor dersen lojmanda oturduk bikaç sene sonra aynı bina da başka bir daireye taşındık daha büyük olduğu için lojmanın kirasını alıp üzerine ekliyoruz biraz da
iyiymiş. bizim oğlumuzda köylerde hep lojmandaydı. şimdi ilçeye geldi ilçeninde hiçbir camisinin lojmanı yok.burdan ev almıştık biz ona burdakinin kirasını alıp oraya veriyor.
BEYZUŞ hanım BEYZUŞ hanım saat kaç oldu yeni geliyosun..El bel de smıley
Naber uzayan peynirli künefem) annen nasıl oldu canım.?
hadi Allah rahatlık versin hepinize
beyzuş ablacım sen geldin ben gittim gibi oldu ama kusura bakma
çocuklar olunca tabiki zor. helede okula gidiyorsa Allah yadım etsin. masrafları hiç bitmiyor. kız kardeşim iki çocuğun masraflarını karşılayamıyor. birisi üni, birisi lise son. kendiside çalışıyor yetiştiremiyor.yurt parasını biz verelim dedik. oğlan kardeşim harçlık gönderiyor. geldikce bizde biraz harçlık veriyoruz ama yinede çok zorlanıyor. burslu gibi biz okutalım dedik. eşimin yeğenlerde var okuyan hepsine güç yetmiyor.lojman olmasa halimiz harap canım
tek maaşla kirada otursak yanmıştık maaşın yarısı kiraya giderdi
şimdi bile üzerine ekle yakıt vs anamız ağlıyor valla
çocuklar olunca tabiki zor. helede okula gidiyorsa Allah yadım etsin. masrafları hiç bitmiyor. kız kardeşim iki çocuğun masraflarını karşılayamıyor. birisi üni, birisi lise son. kendiside çalışıyor yetiştiremiyor.yurt parasını biz verelim dedik. oğlan kardeşim harçlık gönderiyor. geldikce bizde biraz harçlık veriyoruz ama yinede çok zorlanıyor. burslu gibi biz okutalım dedik. eşimin yeğenlerde var okuyan hepsine güç yetmiyor.
canım ziyaretini rabbim kabul etsin bizdende selam götür mevlana hazretlerine bizlerede dua et inşallahselam millet:)
iyi şükür:)
yok gitmedik ablacım:))))
yarın hz mevlanaya gidicez inşaallah, ona seviniyorum bende.....
çünkü epeydir gitmek istiyordum mevlana hzlerine, ama bi türlü kısmet olmuyordu...
bu arada adnan şensesi çok severdim ben, vefaat etmiş, yeni öğrendim, şaşırdım vede üzüldüm
mekanı cennet olsun inşaallah.
inşallah birdaha böyle olmayacakkızzzz ne koltuğu nerden senin koltuğunnnnn bir yanlışlık olmuş düzeltildi işte :) valla ya yarış atı gibi çalışmak gerek yoksa zorrrr
nursena bu hafta alamadı önümüzdeki hafta hiç alamaz ,deli gibi spor yapacam niii haaa haaaaaaaaaaaaaaa .ha haftaya 3. olsun beni bozmaz :) benim gözüm yükseklerde bacıııııııı
verdiğin kiloları kutlamış olamazsın değil miyapma canım ya 1 ayda verdiğin 1 günde geliverir aman dikkat
aynen öyle canım ya bebişlere yetişebilmek sporun hası hası :) neyse olan oldu hatanı da biliyorsun bu hafta daha düzenli olur inşallah
aslında çok yememişsin ablacım sanki
gel gelllllllll seni de aramıza alalım :)
canım o dediğindende face de yok malesefhosgeldin face'ye :)
Kimlerde whatsapp var hala sülemediniz bana. Yoksada yok diyinde bileyim
kuzum rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahBana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
şükür halimize ama çok zor gerçekten
dersane okul yol harçlık yeme içme daha neler neler tek maaşla imkansız nerdeyse
neyse hadi hayırlı geceler
yarın devam ederiz muhabbete inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?