Sessiz hatunlar akşam çok yiyip ağırlaştınız mı yoksa
Ben de akşamüstü kızımın geometri dersi sırasında uyuklamışım kafa sersem gibi olmuş açı kenar vs eşliğinde olunca
eğitim sistemi, ögretmen anlatımları aynı sınavlar kazık. sonra dersaneler kapanıyor. kızdıgım bu benim işte. sistemi değiştirin adam gibi ya da soruları ona göre yapın. cocuk kaç sene okula gidiyor okulda adam gibi ögrenemedigini dersanede bir kaç oyda ögreniyor. dersane sistemini alsınlar daha iyi. canlarını okudular bu ögrencilerin ya.Asucum dersaneler kapanıcakmış ne düşünüyorsun.?
Kötü oldu bizim için..
bakcaz görcez haftaya artıkınnnnn :122::122::122:kızzzz ne koltuğu nerden senin koltuğunnnnn bir yanlışlık olmuş düzeltildi işte :) valla ya yarış atı gibi çalışmak gerek yoksa zorrrr
nursena bu hafta alamadı önümüzdeki hafta hiç alamaz ,deli gibi spor yapacam niii haaa haaaaaaaaaaaaaaa .ha haftaya 3. olsun beni bozmaz :) benim gözüm yükseklerde bacıııııııı
evet kızımda anne zararlı diyor kimya öğretmeni okula bile aldırmadı diyor ama çok sık kullanmam ki zaten alsam da :)
Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
benimde ondan kahve makinam allaha şükür taşırmadan yaptığım baki deildirrr:))))niye eziklion makinamı şimdi..
Ayrıca dikkatli olmak lazım taşırmamak için.. bööyle gözlerini belertip bekleyecen kabarmaya başladığında fincanlara dökücen taammı.
aman ben aldımmm buraya taşındığımızda fırırnın üzerindeydi alel acele fırına tavuk sürdüm üzerinde mikroyu erittim bi güzel kapağını:)))mikro dalga fırını ben de istiyorum bazen istemiyorum...Karasız bir haldeyim yıllardır
Mutfağın küçüklüğü de etken tabiii buna...Bir türlü yer ayarlıyamıyorum
Diimi ama en güzeli ocakta...
veeeee sporuma başladımmmm hehhehheeeeeeeEki Görüntüle 911539
Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
O derece yani..seni çılgın
Kahve sever üst komşum var , çok titiz bir hatun. gezmeyi de sever ama hep o gitsin kimse ona gelmesin hele çocuklular asla...
Evi dağılır,pislenir..
Canı kahve içmek istediğin de alır kahve makinasını gitmek istediği komşunun kapısını tıklar hadi kahve içelim deyip makinayı uzatır.
mikro dalga evet çok pratik ama çok zararlı buluyorum hiç düşünmedim.
kızlar annemin evini temizledim geldim şimdi birşeyler atıştırıp kendi evime girişicem kimselerde yok geziyorsunuz demiiii
gezin gezin ben de temizlikle boğusayım
kızlar annemin evini temizledim geldim şimdi birşeyler atıştırıp kendi evime girişicem kimselerde yok geziyorsunuz demiiii
gezin gezin ben de temizlikle boğusayım
annen lerın yolu açık olsun sanada kolay gelsin canımSelamün aleyküm...
yok canım ben de evdeyim sabah beri temizlik yemek uğraşıyom çocukları yıkadım....anca oturdum ama hala çok iş var kaçıcam hemen...annemler yolda bu haftada onlar geliyoo...yarın akşama kadar fırsat bulup gelemeyebilirim...şimdik kaçıyorum..Allaha emanet olun.....
Merhaba beni de araniza kabul edermisiniz.95 kiloyum,mağdurum da
mağdurum :)
kendi basina kilo vermek gercekten cok zorHosgeldin!!! Devamli burda olursan kilo vermek icin yeterince kadar motive olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?