Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sessiz hatunlar akşam çok yiyip ağırlaştınız mı yoksa
Ben de akşamüstü kızımın geometri dersi sırasında uyuklamışım kafa sersem gibi olmuş açı kenar vs eşliğinde olunca
geometri - matematik pufsss hiç hoşlaşmam

Asucum dersaneler kapanıcakmış ne düşünüyorsun.?
Kötü oldu bizim için..
eğitim sistemi, ögretmen anlatımları aynı sınavlar kazık. sonra dersaneler kapanıyor. kızdıgım bu benim işte. sistemi değiştirin adam gibi ya da soruları ona göre yapın. cocuk kaç sene okula gidiyor okulda adam gibi ögrenemedigini dersanede bir kaç oyda ögreniyor. dersane sistemini alsınlar daha iyi. canlarını okudular bu ögrencilerin ya.

neyse ablam egitim setleri pahalanmadan alın. internette sesli anlatım videoları var. onlardan indirin. dersane düzenini eve taşır bi şekilde. kendi kendine ugrasıcak mecbur
bakcaz görcez haftaya artıkınnnnn :122::122::122:
hadi siz yapın bende kıskanıp yapayım yoksa yapcagım yok
evet kızımda anne zararlı diyor kimya öğretmeni okula bile aldırmadı diyor ama çok sık kullanmam ki zaten alsam da :)

biz hergün kullanıyoruz ya. olmazsa olmazıımız. herkes farklı saatlerde evde oluyor. tabaga koyup ısıtıyoruz hemen.
çözdürmede cok işe yarıyor gerçekten. biri geldi birden diyelim buzluktan al 5 dkda çözülsün. ben kullanışlı buluyorum. zararlı mararlı ama bizim vüücut bagısıklık yaptı sanırım

günaydın herkeslere,
cumartesi sendromundayım calısmak istemiyorum evimde uyumak istiyorum pufsss

niye eziklion makinamı şimdi..

Ayrıca dikkatli olmak lazım taşırmamak için.. bööyle gözlerini belertip bekleyecen kabarmaya başladığında fincanlara dökücen taammı.
benimde ondan kahve makinam allaha şükür taşırmadan yaptığım baki deildirrr:))))
bakır cezvede kıısık ateşte seviyom bennn kahveyiii

eşim yılbaşına ne alayım diye sorduuu
aldığını beğenmiyorum işime yarar şeyler alsın diye soruyo ona göre alıyo en azından paramız boşa gitmiyoo :)))
bazı özel süprizleri haricinde bayramdı yeni yıldı otür günlerde hep sorar:))
kanpanya var benimde ihtiyacım var vestelde almayı düşünüyorumm bakın bakalımm tost makinası suısıtıcı kahve pişirici 3 lü Vestel
aman ben aldımmm buraya taşındığımızda fırırnın üzerindeydi alel acele fırına tavuk sürdüm üzerinde mikroyu erittim bi güzel kapağını:)))
kullanıyomuydum çok deil çocuk küçükken gece sütü biberonda ısıtması kolaydıı
tavada ısıtmak daha güzel oluyoo ekmeği falan hamur gibi ediyo sevemedik yanii mikroyu
depoda şimdii kendileri

veeeee sporuma başladımmmm hehhehheeeeeee

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrrrr...
Ben kalkali 1saat oldu prenses uyuyunca bende uyudum :) oh ne guzel oldu vallah

Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.

Insallah sonuclar iyi cikar canim

Komsun cooook alemmis ya Nefret ederim öyle insanlardan... (belkide coook daginik bir hatun, insanlar görmesin diye misafir istemiyordur) :d

mikro dalga evet çok pratik ama çok zararlı buluyorum hiç düşünmedim.

Vallahi ben mikro dalgayi coooook kullaniyorum :) Bir keresinde fransizca kanalda görmüstüm. Insanlarin söyledigi kadar zararli degil demislerdi... sadece kapagini acik birakip öyle calistirirsan o zaman cok zararli olurmus...
hiçte yemeklerin tadi degismiyor yani :) cokta guzel oluyor mikro dalga... Türkiye'ye kayinvalidelere gittigimde cooook ariyorum mikro dalgayi... Onlarda yok cunku...

kızlar annemin evini temizledim geldim şimdi birşeyler atıştırıp kendi evime girişicem kimselerde yok geziyorsunuz demiiii
gezin gezin ben de temizlikle boğusayım

kızlar annemin evini temizledim geldim şimdi birşeyler atıştırıp kendi evime girişicem kimselerde yok geziyorsunuz demiiii

Ben sahsen gezmiyorum :)) bugün evde durucam :)
Kizin yas gunu icin evi temizlemistim her tarafi yerlestirmistim :) derli toplu bir ev olmasi super birseymis :)
Ufacik daginikligi hemen kaldiriyorum artik... Insallah böyle devam ederim
Camasirlarin kurumasini bekliyorum ondan sonra ütü yapicam...

Selamün aleyküm...

yok canım ben de evdeyim sabah beri temizlik yemek uğraşıyom çocukları yıkadım....anca oturdum ama hala çok iş var kaçıcam hemen...annemler yolda bu haftada onlar geliyoo...yarın akşama kadar fırsat bulup gelemeyebilirim...şimdik kaçıyorum..Allaha emanet olun.....

Kizlarrrr kizimin yas gunu resimlerini yükledim!! Yanliz görmek icin arkadas olmamiz lazim isteyenler arkadaslik göndersin
Hem benimde resimim var :)

Menüm

Sabah= yarım porsiyon Haşlanmış patatesli yumurta + 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara Öğün=5 badem+5 fındık+1 elma + 4 diyet bisküvü

Akşam= yarım kase lebeni çorbası + 1 adet içli köfte

Bugün çarşıya gittiğim için menüm böyle oldu malesef :44: İyi akşamlar

annen lerın yolu açık olsun sanada kolay gelsin canım
Merhaba beni de araniza kabul edermisiniz.95 kiloyum,mağdurum da
mağdurum :)

hoşgeldin tabi buyur gel

hayırlı geceler kızlar
hemen menümü paylaşayım
sabah
biraz sucuk
1 dilim peynir
1 kaşık bal
2 dilim çörek
tere
şekersiz çay

ara
3 kuru kayısı

öğlen
7 kaşık bamya
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara 2 kuru kaysı
3 catal biskuvili pasta

akşam

4 kaşık arapaşı çorbası
avuç içi kadar börek
1 catal revanı
1 elma

ayyy bana az geldi akşam simdi acıktım hemen su içeyım de bastırsın

Kızlaaaaaaarr

Bu saatte ne işi var evli barklı kadının pc başın da diye düşünenlere cevabım
Çok tempolu geçen günün yorgunluğuyla tavuk misali saat 20:30 da koltukta sızmışım yada bayılmışım kendimden geçmişim )
Böyle erken uyumak bünyeye ters tabiii wc ye diye kalktım bir türlü uyuyamadım..

Hadi iyi pazarlar,öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…