ne güzel kendini kontrol etmişsin
yarın eşimin işleri varmış vazcaydık
yarın öğleden sonra gideriz dedi. çok iş var hem aklım köyde hemde hiç gidesim yok
ben gitmedim net gitti. bekliyorum gelmiyor modemi kapatıp açınca geldi
bende varda icraat yok
uzun zamandır bu kadar saldırmamıştım yemeğeçok yememek için tam iştahım yerindeyken masadan kalktım biraz evin içinde dolaştım. sonra eşim kalkıncaya kadar kahveyi yaptım. iyikide kalkmışım daha yiyebilirdim. sonradan şiştim ve çok yediğimi farkettim
geçmiş olsun nihalcim hayırlı haberlerle dön inşllahBana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
iyiymiş :) beni hiç istemezdi sanırım 1-2 yıl sonra :)O derece yani..seni çılgın
Kahve sever üst komşum var , çok titiz bir hatun. gezmeyi de sever ama hep o gitsin kimse ona gelmesin hele çocuklular asla...
Evi dağılır,pislenir..
Canı kahve içmek istediğin de alır kahve makinasını gitmek istediği komşunun kapısını tıklar hadi kahve içelim deyip makinayı uzatır.
olmaz olmaz inanıyorum ben sanaesselamün aleykum
hayırlı sabahlar güzel hafta sonları herkeze
bugun biraz yorgun kalktım nedense birazdan gidip annemin evini temzliycem sonra polis kaynım geliyor kvlere gidicem 2 gün ordayız
artık rabbim bana yardım etsin
canım ziyaretini rabbim kabul etsin bizdende selam götür mevlana hazretlerine bizlerede dua et inşallah
inşallah birdaha böyle olmayacak
canım o dediğindende face de yok malesef
kuzum rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah
aynen benim oğlum daha 4 sınıfta ama hiç durmadan masraf bide her gördüklerine özeniyorlar zamane çocuları gerçı ben o an ımkanım olsada almıyorum hemen çok hazıra alışmasın diye emek harcarsa kıymet bilir inşallah doğru yapıyorumdur:44:
geometri - matematik pufsss hiç hoşlaşmam
eğitim sistemi, ögretmen anlatımları aynı sınavlar kazık. sonra dersaneler kapanıyor. kızdıgım bu benim işte. sistemi değiştirin adam gibi ya da soruları ona göre yapın. cocuk kaç sene okula gidiyor okulda adam gibi ögrenemedigini dersanede bir kaç oyda ögreniyor. dersane sistemini alsınlar daha iyi. canlarını okudular bu ögrencilerin ya.
neyse ablam egitim setleri pahalanmadan alın. internette sesli anlatım videoları var. onlardan indirin. dersane düzenini eve taşır bi şekilde. kendi kendine ugrasıcak mecbur
bakcaz görcez haftaya artıkınnnnn :122::122::122:
hadi siz yapın bende kıskanıp yapayım yoksa yapcagım yok
biz hergün kullanıyoruz ya. olmazsa olmazıımız. herkes farklı saatlerde evde oluyor. tabaga koyup ısıtıyoruz hemen.
çözdürmede cok işe yarıyor gerçekten. biri geldi birden diyelim buzluktan al 5 dkda çözülsün. ben kullanışlı buluyorum. zararlı mararlı ama bizim vüücut bagısıklık yaptı sanırım
günaydın herkeslere,
cumartesi sendromundayım calısmak istemiyorum evimde uyumak istiyorum pufsss
Teşekkürler ahretlikben doktora gidiyorum yarın
HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________ Bensu_Zayıflıyor
HAFTANIN 2.si _________ - 1,7 kg. _________ masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. __________ Nursena
AYIN 1.si ________ - 4,2 kg. _______ Bensu_zayıflıyor:122:
AYIN 2.si _________ - 4,1 kg. _______ panel:81:
AYIN 3.sü ________ - 4 kg. _______ masalmelek
gittim kuzuuu benım boğaz şiştimi iğnesiz geçmezzz iğnemi yidim geldim iğne yimek rejimi bozmaz demi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]220 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD]105 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]15 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si ________220DK_______masalmelek
HAFTANIN 2.si__________105DK______panel :118:
HAFTANIN 3.sü________15DK_______nursena :124:
dün kahvaltıyı yaptıktan sonra dışarı çıktık alışveriş için . bayağı gezdik oğluşuma hediye falan aldık. eve geç gelince bayağı acıktığımızı fark ettik . yemeği yapıp çıkmıştım zaten . neyse 1 tabak yedim bezelye yanında 2-3 kaşık yoğurtla ve 2 kaşıkta makarna yedim. uzun zamandır makarna yememiştim canım çekti. akşama da arkadaşlar gelecekti oturmaya kısır falan yaptık. onlarla da oturdum 1 tabak kısır ve 2 kurabiye yedimve sabah ne göreyim artıdayım. ya sen 1 hafta dikkat et 1 öğün bunları ye ve anında + olacak iş değil. bulgur su tutar diyorlardı diğer grupta hatta 1e 10 oranında diyede açıklamışlardı geçenlerde ama ben bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim çünkü bulgur pilavı yediğim zamanlar böyle olmuyordu tamam belki pilavdan 1 tabak yemedim ama bu kadar da olacağını hiç düşünmedim pişman mıyım değilim çünkü bulgur serbest normalde . emzirmesem 1 günlük detoks yaparım ama şimdi zor. yarına ne olur bilemiyorum ya üzgünüm ama
Kızlaaaaaaarr
Bu saatte ne işi var evli barklı kadının pc başın da diye düşünenlere cevabım
Çok tempolu geçen günün yorgunluğuyla tavuk misali saat 20:30 da koltukta sızmışım yada bayılmışım kendimden geçmişim)
Böyle erken uyumak bünyeye ters tabiii wc ye diye kalktım bir türlü uyuyamadım..
Hadi iyi pazarlar,öpüldünüz...
selam kızlar......
napıyonuz bakıyım?:)
inşaallah herkeste keyifler yerindedir......
ben ancak şimdi girebildim nete.
geçmişide okumadım henüz.....
sizide özledim......
eşim bi yarım saat önce kadar çıktı dışarıya, bir dolaşacak....
aman dolaşsın:) iyi gelir.....
en iyi erkek çalışan erkek bence:)
dün eşimle gittik mevlana hzlerine, rabbim kabul etsin inşaallah.
selamlarınızıda ilettim inşaallah mevlana hzlerine.....
öyle özlemişimki mevlana hzlerini ziyaret etmeyi, bahçesine girdiğimde çok duygulandım, gözlerim doldu, koca kadın ağlayacaktım nerdeyse:)
ben ağlamak geldimi genelde tutamam nerde olursam olayım.
yarında kv gelicek işte, ne zaman gelir bilmiyorum, salı eşimle doktora gitcekler.
ahretlik hıı:))))
nasıl geçti canım doktorla randevun???
toptan tebrikler kızlar.....
esracım; ellerine sağlık.....
çok geçmiş olsun canım....
yok bozmaz:))))
ama orucu bozar dermişim bende
sizide tebrik ederim kızlar.....
mehtap, canım; ellerine sağlık......
canım olur böyle sıkma canını......
Iyi olmus senin için sonunda gidebildin :)
ne bileyim canım ya öyle güzel devam ederken olmadı bu hemde çok dikkat ediyorum biliyorsun yani 1 günde ben kilo alacaksam vay halime :)
Sanırım telefından alıntı yapamıyorum ama özlemcim sende ahretliksin:)meyra ile kader ortaklıgımızda var.allahıma şükür sorun yok ama başka birşey için haftaya tekrar gideceğim.
yesem mi acaba? hayır hayır yemeyeceğim kızlarr nerdesiniizzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?