Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ESSELAMÜN ALEYKUM
hayılı sabahlar güzel pazarlar herkeze
kızlar ben bugun gine kv lerdeyim gine misafir var ,nşallah hasarsız kurtulurum artık yarın görüşürüz inşallah hepinizi koaman öpüyoorum

ne güzel kendini kontrol etmişsin
Bana dua edin arkadaşlar yarın doktora gideceğim.güzel sonuçlar verir inşallah rabbim.sorun çıkmaz inşallah.
geçmiş olsun nihalcim hayırlı haberlerle dön inşllah
iyiymiş :) beni hiç istemezdi sanırım 1-2 yıl sonra :)
olmaz olmaz inanıyorum ben sana

valla benim haftay kadar çılgınlar gibi spor yapmam lazım :)

dün kahvaltıyı yaptıktan sonra dışarı çıktık alışveriş için . bayağı gezdik oğluşuma hediye falan aldık. eve geç gelince bayağı acıktığımızı fark ettik . yemeği yapıp çıkmıştım zaten . neyse 1 tabak yedim bezelye yanında 2-3 kaşık yoğurtla ve 2 kaşıkta makarna yedim. uzun zamandır makarna yememiştim canım çekti. akşama da arkadaşlar gelecekti oturmaya kısır falan yaptık. onlarla da oturdum 1 tabak kısır ve 2 kurabiye yedim ve sabah ne göreyim artıdayım. ya sen 1 hafta dikkat et 1 öğün bunları ye ve anında + olacak iş değil. bulgur su tutar diyorlardı diğer grupta hatta 1e 10 oranında diyede açıklamışlardı geçenlerde ama ben bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim çünkü bulgur pilavı yediğim zamanlar böyle olmuyordu tamam belki pilavdan 1 tabak yemedim ama bu kadar da olacağını hiç düşünmedim pişman mıyım değilim çünkü bulgur serbest normalde . emzirmesem 1 günlük detoks yaparım ama şimdi zor. yarına ne olur bilemiyorum ya üzgünüm ama

kızlar merhaba .. uzun zamandır gırmedım topıke baya degısşmıs kışılerımız...

arkadslar evden katalog aracılığı ıle pıerra cardın ve miorre urunlerı (çamasır,corap,temzılık urunlerı,gecelım vs)satmak ısteyenınız olursa kendıma alt uye arıyorum.bılgınız olsun.urunlerın kalıpları oldukça genış.turk olcu yapısına uygun :) ben 88 kıloyum zor camasır ve gecelık buluyordum bu yuzden uye olmustum. şimdi satısını yapıyorum.acıkcası ugrasırsanız bol kazanç saglayan bır iş...arkads cevrenız genısse eger bu ışı kolaylıkla yapabılırsınız.belırlı surelerde sıparıs verme zorunluluğu yok. 70 tl lık mınımumsıparıs verdığınız de kargonuzda ucretsız gelıyor. ılgılenen olursa özelden mesaj atarsanız sevınırım.

selam kızlar......

napıyonuz bakıyım?:)
inşaallah herkeste keyifler yerindedir......
ben ancak şimdi girebildim nete.
geçmişide okumadım henüz.....
sizide özledim......

eşim bi yarım saat önce kadar çıktı dışarıya, bir dolaşacak....
aman dolaşsın:) iyi gelir.....
en iyi erkek çalışan erkek bence:)

dün eşimle gittik mevlana hzlerine, rabbim kabul etsin inşaallah.
selamlarınızıda ilettim inşaallah mevlana hzlerine.....
öyle özlemişimki mevlana hzlerini ziyaret etmeyi, bahçesine girdiğimde çok duygulandım, gözlerim doldu, koca kadın ağlayacaktım nerdeyse:)
ben ağlamak geldimi genelde tutamam nerde olursam olayım.

yarında kv gelicek işte, ne zaman gelir bilmiyorum, salı eşimle doktora gitcekler.

"Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir."

-----------------------

"Mola istiyorum hayat! Sabrettikçe üzerime geliyor gibisin.."

-----------------------

"Geldimi gitmeyen keçilerim var benim. Küçükbaş ticareti yapsam kesin köşeyi dönerim."

Teşekkürler ahretlik ben doktora gidiyorum yarın

ahretlik hıı:))))

nasıl geçti canım doktorla randevun???

HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________ Bensu_Zayıflıyor

HAFTANIN 2.si _________ - 1,7 kg. _________ masalmelek :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1 kg. __________ Nursena
AYIN 1.si ________ - 4,2 kg. _______ Bensu_zayıflıyor:122:

AYIN 2.si _________ - 4,1 kg. _______ panel :81:

AYIN 3.sü ________ - 4 kg. _______ masalmelek

toptan tebrikler kızlar.....

esracım; ellerine sağlık.....

gittim kuzuuu benım boğaz şiştimi iğnesiz geçmezzz iğnemi yidim geldim iğne yimek rejimi bozmaz demi

çok geçmiş olsun canım....

yok bozmaz:))))
ama orucu bozar dermişim bende

sizide tebrik ederim kızlar.....

mehtap, canım; ellerine sağlık......

canım olur böyle sıkma canını......

Eh yani dedigin gibi erkenden sizinca öyle olur tabi :) Insallah sonrasinda uyuyabilmissindir canim...

Iyi olmus senin için sonunda gidebildin :)

selm kızlar
bugün sabah kahvaltı yapmadım çünkü çok geç uyandık saat bir gibi 2 patlıcan dolması yedim 3 bardak çay içtim az önce de 4 tane lahana sarması yedim bir dilim baklava yedim ve çok kalorili şeyler olduğu için günü kapattııımm bu günlük bu kadar

Son düzenleme:
Evettttt Bugün misafirlerimiz öğlene doğru gittiler onlarla kalori değerlerine uygun güzel bi kahvaltı yaptım onlar biber kızarttılar bende

biber közledim böylelikle gözüm kalmadı Öğle de hava güzel olduğundan mangala gittik ailecek o yüzden akşamı burada bitiriyorum

vee hemen menü paylaşımı yapıyorum

Sabah

1 adet haşlanmış yumurta
1 közlenmiş yeşil biber
1 yemek kaşığı pişmiş domates
2 dilim keçi peyniri
2-3 dal roka
2 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği (Amma da yemişim ay )

Ara Öğün= Şekerli türk kahvesi

İkindi

5 adet tavuk kanadı
1 tane şiş kebap

Ara Öğün = Çeyrek tane portakal + 1 elma

Anam bu gün çok olmuş :18::18:

Akşam kalkıp lesie yapayım bari bana bu gece spor göründü :118:

Dün kendime sıkılaştırı ve selülit giderici yağ aldım spor yapmadan önce sürecem kadın öyle kullanırsan işe daha çok yarar dedi

bakalım kullanıp görecez en azından sporla sarkma olmaz inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamün aleykümm....

bugünüm güzel geçti...dün akşam yengem aradı sabah kahvaltıya gelelim diye sevindik bizde...sonra sabah aradı çocuk gece çok

ateşlenmiş hastaneye gitmişler gelemicez dedi..kaldıkmı bizbize...annem ve kardeşimle beraber bi kahvaltı keyfi yaptık sonrada

çamlıcaya çıktık ordan üsküdara indik derken gezdik biraz..hava soğuktu ama bana iyi geldi..3 haftadır kapı dışarı çıkmamıştım....bugün

abartılı olmayacak şekilde kaçamaklarım oldu...börekten ve simitten ikişer ısırık aldım...ama akşam yemeği yemedim ve yeşilçaya

talim inşallah artı görmem....neyse kuzum altını doldurmuş öyle diyo gidip bezini değişem...

ne bileyim canım ya öyle güzel devam ederken olmadı bu hemde çok dikkat ediyorum biliyorsun yani 1 günde ben kilo alacaksam vay halime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…