Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar cooooooookkkkkkkk ama coooooooookkkkkkkkkkk dikkat etmeye calışıyorum kendime yasaklar koydugum için mi acaba bu kadar tatlı geliyorlar ... aslında simdi tokum ama ac gibi hissediyorum kndimi .. birsey yemek kesinlkle istemiyorum bi yesilcay icim bari

Sanırım telefından alıntı yapamıyorum ama özlemcim sende ahretliksin:)meyra ile kader ortaklıgımızda var.allahıma şükür sorun yok ama başka birşey için haftaya tekrar gideceğim.

doktor randevunun iyi geçtiğine sevindim ahretlik:)

evet:)

şöyle söyliyim canım; hassas teraziler daha çabuk belirtir artıyı:)
okiş:)
of ya o kadarda hassas olunmaz ki :)
Sanırım telefından alıntı yapamıyorum ama özlemcim sende ahretliksin:)meyra ile kader ortaklıgımızda var.allahıma şükür sorun yok ama başka birşey için haftaya tekrar gideceğim.

aman sorun olmasında canım

yesem mi acaba? hayır hayır yemeyeceğim kızlarr nerdesiniizzz..

sakin ben gibi yapip yemeeeeeeeeee :) git bir bitki cayi yada yesil cay ic :)

Ayni seylerden bende muzdaripim... ama kendimizi tutmamiz lazim canim!!! bir kaç gün tutunca mide ve beyin alisiyor

günayyyydınnnnn kızlarrrrrr

haftasonu miğdem çok ağrıdı çok kötüydü sıkıcıydı dün az yürüdk düzelir gibi oldum uyuyamadım gecede
kafam allak bullakk
kzı okula götürdük şimdide uyuyasım var resmen ama ev temizlenecek yemek yok öğlene pöff yane

bütün bi yılın rehaveti üzerime çöktüü çok yorgun hissediyorum kendimi
kalkıp silkeneyim 2 çocuk eşimide sayarsam 3 çocuk bana bakıyo sonuçta

kahvaltımı yapayımmm şimcikkk
yumurta haşladım az peynir 1 galetayla yeşilçay daha ne olsun

bu arada tatlı ihtiyacı için bi tarif buldum hemen denicem kızlar

kuru kayısıyı 4 de yada 2 ye bölüp bi posete koyuyosun üzerine 1 kaşık kakao döküyosun az sallayım poşeti dolaba koyuyomuşsunn kakaoyu bitter kakaolar da varmış onlada yapabilirmişiz deneyelimmm kahvenin yanına harika oluyomuşş

hemen yapıyorum bakalım nası olcak bildirirm kızlar size

günaydın kızlar,

yorucu bir pazar ardından yine pazartesi. su arkadasımın isteme günü erkene alındı. 1 ocakta. şubatın 1i gibide nişan var. ozamana 85 olmayı planlıyorum. ayda 8-10 kilo fazla tabi biliyorum. ama hedefi fazla tutuyorumki saglam kilo vereyim.
birdeeeeeeee havada aşk kokusu var

GEcmis olsun canim!!! Allah sana güc kuvvet versin!!! Hem hasta olup hem 3cocukla zor Bendede 2tane var
Sonucta kocalarimizda bir nevi cocuk :)

Gunaydin canimmm

vallahi canim 2ayda 10-15 kilo verebilirsin en azindan diye dusunuyorum... sonra ucunun salmazsan geride almazsin

o ucu önemli zaten. salınca gidiyor ama yok cok normal düzendeyim su anda ne alıyorum ne veriyorum. normal beslenmeye alıstım şimdi biraz az kalorili yemeye calısıcam verebileyim diye. cok enteresan taktikler deniyorum. yaza kadar zayıflamam lazııııııım

Neymis o enteresan taktikler cooook merak ettim vallahi!!! Söyle bakimmm hemen

hadi bakalım hayırlısı

Hayırlı haftalar herkese
Nursena geçmiş olsun canım
Ben de dün tam bir yaratık gibi yedim malesef bu sabah da kızlara kalkınca dünden beri devam eden tatlı isteğim yüzünden çikolata yedim yattım artık kahvaltım olsun kendileri napıyım bugün az kalorili beslenmeliyim kilo almak istemiyorum

miden için geçmiş olsun...

inşaallah canım....
en güzelide havada aşk kokusunun olması:)
inşaallah rabbim gönlüne göre hayırlı bi eş nasip eder sana, amin.

bu arada herkese selam....

kv 2de inecek otogara, eşim gidip alıp gelicek.
kv gelmeden evi şöyle bi süpürüp toz alsam yeter, sonra yine zaten işler hep beni bekler herzaman olduğu gibi......

havada bugün çok kapalı burada, ev yine zindan gibi......

herkesleri öperim, görüşürüz kızlar

bu hafta bende eşim evde olduğu için aşırı olmasada kaçırdım yediklerimde hep, özellikle haftasonu......
çerez, kola falan......
bu haftaki hedefim sabit kalmam malesef......

Selamün aleykümm....

nasılsınız bacılar....ben iyiyim...ama acıktım gidip yemek yemeliyim...akşamada yemek yapcam daha...hiç bişey yapasım yok bu gün tembellik edicem yemek yapıp sonra çocukalrla oynarım bütün gün....he bu arada bugün accıkta olsa eksi gördüm çok mutlu oldum inşallah devamıda gelir...

nursenacım geçmiş olsun....

asuman abla sen üstesinden gelirsin o çikolatanın üzülme....

mehtappp hadi bakalım hayırlı haberlerinide alırız inşallah...

biraz tarçınlı süt içsen iyi olur galiba ablacığım, dünden beri oluşan kan şekeri yüksekliğini dengeler belki.
ben böyle yapıyorum, iyi geliyo bana.
tarçın kan şekerini dengelermiş.

Neymis o enteresan taktikler cooook merak ettim vallahi!!! Söyle bakimmm hemen
ilk önce normal yemege alıstırıyorum kilo kontrol, sonra zayıflamaya calısıyorum az yiyorum. kendimi rahatsız eden yiyeceklerden uzak duruyorum onları belirledim. değişik değişik bişiler
hadi bakalım hayırlısı
teşekkür ederim balım

inşaallah canım....
en güzelide havada aşk kokusunun olması:)
inşaallah rabbim gönlüne göre hayırlı bi eş nasip eder sana, amin.

:122::123::123::124::124: amin amiin . etmiştir belkide

biraz tarçınlı süt içsen iyi olur galiba ablacığım, dünden beri oluşan kan şekeri yüksekliğini dengeler belki.
ben böyle yapıyorum, iyi geliyo bana.
tarçın kan şekerini dengelermiş.

İyi fikir meyracım dünden beri salep de istiyor canım olmazsa salep yapıp içerim gün içinde

inşallah inşallaahh

selamünaleykum
hayırlı günler kızlar
anca toparladım kendimi canımda acayıp sıkkın aşimle tartıştım yine benmi çok alınganlaştım omu çok gıcıklaştı bu aralar anlamadım hiç boyle sık tartışmazdık biz ne oluyor anlamadım hayırlısı
sizler nasılsıınız moraller iyidir umarım geçmişe bir döneyim sonra gelirim gine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…