Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi guzel seyler belirlemissin canim

Birde hadi hayirlisi bakalim!!! Insallah mutlu olursun canim

Esinle tartismissin canim.. Takma kafana... Her evlilikte oluyor bazi dönemler daha SIK kavga ediliyor... Bazende haftalarca yada günler kavga edilmiyor... :) o yüzden takma kafan canim.

bende istiyorum mola kımsenın olmadıgı bıryerde kendimle başbaşa olmak ıstıyorum
Sanırım telefından alıntı yapamıyorum ama özlemcim sende ahretliksin:)meyra ile kader ortaklıgımızda var.allahıma şükür sorun yok ama başka birşey için haftaya tekrar gideceğim.
canım sorun olmamasına çok sevindimm
geçmiş olsun canım tarifin sonucunu beklıyorum
oluyor arada almazsın inşallah
Esinle tartismissin canim.. Takma kafana... Her evlilikte oluyor bazi dönemler daha SIK kavga ediliyor... Bazende haftalarca yada günler kavga edilmiyor... :) o yüzden takma kafan canim.
ben alışkın degilim buna bende hassaslaştım sanırım

hadı hayırllısı güzellik rabbim kıymetini bilecek insanlarla karşılaştırsın

ayyy süper hedeff kız belki talip neyim çıkar nişanda:)
bide bakmışsın 2014 te yeni aşklara yelken açmışsın
saolsun eşim hiç yardımcı deildirr hani öle zor biride deil hani yemek konusunda falan kahvaltı koy yer
ama gel gelelim dağınıklık hat safhada
evhanımıda olunca yardım falan düşünülmüyo zaten
valla o yaratık bide benim içimde varr taşı versen kemiircem nerdeyse neden dur durak bilmiyo bu iştahım bilemiyom
oluyo böle barışırsınız inşallah bir an önce bu aralar bende çok alınganımmmm

kızlar kuru kayısı ve kakao çok güzel oldu tavsiye ederim tatlı ihtiyacı için süperr

Son düzenleme:
selam kızlarrr..
nasılsınız ya inanın artı her pc nin önüne geldiğimde ilk bu sayfayı açıyorum gerçekten çok iyi geldiniz bana ben ki ne kadar obur olmuştum bu aralar artık yemiyorum yaa üstelik günde bi 10 dk da spor yapmaya başladııımmm çok mutluyuum bu gün sabah sadece 2 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurt yedim hala daha bir şey yemedimm.

bu arada hasta olan arkadaşım midenin ilacı süttür her gece yatmadan önce bir bardak iç geçer mide ağrın tatlım çok geçmiş olsuunn..

canım bi tanemizde eşiyle tartışmış olur öyle nazar değmiştir nazaarr bol bol dua et canım

Merhabaaa kızlarrr

İnternette dolaışrken çok hoş ve kalorisi az bir tatlıya rastladım paylaşayım dedim

Malzemeler
2 adet elma
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet ceviz
Üzerini süslemek için hindistan cevizi

Yapılışı
Yulaf kepeği besin değeri açısından çok zengindir ve içerisindeki yüksek lif oranı sayesinde tokluk hissi verir. Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Magnezyum ,çinko,demir ve selenyum mineralleri içerisinde yüksek oranda bulunur ve protein oranı yüksektir. B grubu vitaminlerini de barındırır.
Yulaf kepeğinin tadını almıyorsunuz, içerisinde hiç şeker yok, ara öğünler için yeşil çay ile tüketilebilecek çok sağlıklı bir tatlı.

2 adet elmayı rendeleyin, teflon yada seramik bir tavada rengi dönene dek kavurun. Rengi dönünce içerisine toz tarçını ve küçük küçük kırdığınız cevizleri ekleyin. 1 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyip iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda elinizle top şeklini vererek hindistan cevizine bulayın. Buzdolabında 1 saat bekletin.

Yanında yeşil çay yada alternatif bir bitki çayı ile öğün aralarında tüketmenizi tavsiye ederim. Tatlı krizlerini çözen sağlıklı bir atıştırmalık. Afiyet olsun…

sabah kahvaltım az peynir
yarım simit yeşil çay 4 zeytin
arada 10 tane fındık
4 kuru kayısı
öğlen
ot kavurdum içlerinden sadece ebe gümecini tanıyom diğerleri adı sanı nedir bilinmez muğla pazarlarının olmazsa olmazı poşet poşet satıyolar bende alıp kavurup yoğurtlayıp yiyomm :))
2 dlim tam buğday ekmek
2 dlm sucuk

süt sevmem ama içeyim bugün bari birazdaha iyi gibiyimm akşam azıyo nedense inşallah bugün geçer artık

ben kaçayımmm temizliğime kaldığım yerden devam edeyimmm öpüldünüz

ayyy süper hedeff kız belki talip neyim çıkar nişanda:)
bide bakmışsın 2014 te yeni aşklara yelken açmışsın

talip niye cıkıyor üst üste cıkmasın ya kafam karışıyor o zaman

hem yelkeni açtım kiiiii

çay candır caaaan sen muğlada nerdeydin bakem

Son düzenleme:
ben bu hafta aynı kalmışım neyse buna da şükür . aslında dün sinirlenip abuk subuk beslenmesem verirmişim. akşam nescafe eşliğinde 1 paket bisküvi yedim

talip niye cıkıyor üst üste cıkmasın ya kafam karışıyor o zaman

hem yelkeni açtım kiiiii

çay candır caaaan sen muğlada nerdeydin bakem
ortaca dayız şimdilik
ben bu hafta aynı kalmışım neyse buna da şükür . aslında dün sinirlenip abuk subuk beslenmesem verirmişim. akşam nescafe eşliğinde 1 paket bisküvi yedim

olsun artı deil ya

eveeet sevgili arkadaşlar bu günde yemeklerle vedalaşma vakti geldi çattı akşam 5 ten sonra artık yasak yemek yemek.

hemen bu gün ne yedim yazıyorum
sabah 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğut
öğlen 5 kaşık bulgur pilavı azıcık acı biber turşusu
akşam çeyrek tost

ayy çok mu ekmekli bi gün olmuş yaa off :26:
neyse sağlık olsun yavaş yavaş vereceğiimm

Teşekkürler canım bakalım artık biraz canım yanacak sanırım haftaya ama olacak o kadar artık onda da birşey çıkmaz ise tamamdır bu iş:18::18:
çıkmıycak canım inşallah hayırlı haberler alacaksın

canın saolsun artı degilya önemli olan o

Menüm...

Sabah = 3/4 domates + yarım salatalık + 3-4 dal roka + 2 dilim peynir + 1 dilim tam buğday ekmeği + şekersiz çay

Ara Öğün = küçük bir elma + 2 çiğ badem + 2 çiğ fındık

Öğle = 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar + 1/4 domates + yarım salatalık + 3 yemek kaşığı şeker pancarı haşlaması + 1 dilim ekmek

Ara Öğün = 1 tane elmalı top+ 1 fincan yeşil çay

Akşam = yok

merhaba arkadaşlar
menüm
sabah kahvaltı yok
öğlen az mercimek çorbası+4tavuk kanat ızgara ayran
akşam yarım tost 2 mandalina

aralar yok bugün yıl sonu ve çok yoğun geçiyor.

menüm...

çok geç kalktım kahvaltı yapasım yoktu oyüzden

1 kase çorba sonrasında 3 tane ceviz...

öğle:1 kase çorba,1 tane muz...

akşam:1 kase karalahana yemeği ve 1 dilim mısır ekmeği...

ne kadar alakasız bir menü ama ne yapayım genede yazdım işte...bütün gün 3 kupa yeşilçay 1 kupada 9 lu çay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…