- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
ilk önce normal yemege alıstırıyorum kilo kontrol, sonra zayıflamaya calısıyorum az yiyorum. kendimi rahatsız eden yiyeceklerden uzak duruyorum onları belirledim. değişik değişik bişiler
:122::123::123::124::124: amin amiin .etmiştir belkide
selamünaleykum
hayırlı günler kızlar
anca toparladım kendimi canımda acayıp sıkkın aşimle tartıştım yine benmi çok alınganlaştım omu çok gıcıklaştı bu aralar anlamadım hiç boyle sık tartışmazdık biz ne oluyor anlamadım hayırlısı
sizler nasılsıınız moraller iyidir umarım geçmişe bir döneyim sonra gelirim gine
bende istiyorum mola kımsenın olmadıgı bıryerde kendimle başbaşa olmak ıstıyorum"Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir."
-----------------------
"Mola istiyorum hayat! Sabrettikçe üzerime geliyor gibisin.."
-----------------------
"Geldimi gitmeyen keçilerim var benim. Küçükbaş ticareti yapsam kesin köşeyi dönerim."
canım sorun olmamasına çok sevindimmSanırım telefından alıntı yapamıyorum ama özlemcim sende ahretliksin:)meyra ile kader ortaklıgımızda var.allahıma şükür sorun yok ama başka birşey için haftaya tekrar gideceğim.
geçmiş olsun canım tarifin sonucunu beklıyorumgünayyyydınnnnn kızlarrrrrr
haftasonu miğdem çok ağrıdı çok kötüydü sıkıcıydı dün az yürüdk düzelir gibi oldum uyuyamadım gecede
kafam allak bullakk
kzı okula götürdük şimdide uyuyasım var resmen ama ev temizlenecek yemek yok öğlene pöff yane
bütün bi yılın rehaveti üzerime çöktüü çok yorgun hissediyorum kendimi
kalkıp silkeneyim 2 çocuk eşimide sayarsam 3 çocuk bana bakıyo sonuçta
kahvaltımı yapayımmm şimcikkk
yumurta haşladım az peynir 1 galetayla yeşilçay daha ne olsun
bu arada tatlı ihtiyacı için bi tarif buldum hemen denicem kızlar
kuru kayısıyı 4 de yada 2 ye bölüp bi posete koyuyosun üzerine 1 kaşık kakao döküyosun az sallayım poşeti dolaba koyuyomuşsunn kakaoyu bitter kakaolar da varmış onlada yapabilirmişiz deneyelimmm kahvenin yanına harika oluyomuşş
hemen yapıyorum bakalım nası olcak bildirirm kızlar size
oluyor arada almazsın inşallahHayırlı haftalar herkese
Nursena geçmiş olsun canım
Ben de dün tam bir yaratık gibi yedim malesef bu sabah da kızlara kalkınca dünden beri devam eden tatlı isteğim yüzünden çikolata yedim yattım artık kahvaltım olsun kendileri napıyım bugün az kalorili beslenmeliyim kilo almak istemiyorum
ben alışkın degilim buna bende hassaslaştım sanırımEsinle tartismissin canim.. Takma kafana... Her evlilikte oluyorbazi dönemler daha SIK kavga ediliyor... Bazende haftalarca yada günler kavga edilmiyor... :) o yüzden takma kafan canim.
günaydın kızlar,
yorucu bir pazar ardından yine pazartesi. su arkadasımın isteme günü erkene alındı. 1 ocakta.şubatın 1i gibide nişan var. ozamana 85 olmayı planlıyorum. ayda 8-10 kilo fazla tabi biliyorum. ama hedefi fazla tutuyorumki saglam kilo vereyim.
birdeeeeeeee havada aşk kokusu var
ayyy süper hedeff kız belki talip neyim çıkar nişanda:)günaydın kızlar,
yorucu bir pazar ardından yine pazartesi. su arkadasımın isteme günü erkene alındı. 1 ocakta.şubatın 1i gibide nişan var. ozamana 85 olmayı planlıyorum. ayda 8-10 kilo fazla tabi biliyorum. ama hedefi fazla tutuyorumki saglam kilo vereyim.
birdeeeeeeee havada aşk kokusu var
saolsun eşim hiç yardımcı deildirr hani öle zor biride deil hani yemek konusunda falan kahvaltı koy yerGEcmis olsun canim!!! Allah sana güc kuvvet versin!!! Hem hasta olup hem 3cocukla zorBendede 2tane var
Sonucta kocalarimizda bir nevi cocuk :)
Gunaydin canimmm
vallahi canim 2ayda 10-15 kilo verebilirsin en azindan diye dusunuyorum... sonra ucunun salmazsan geride almazsin
valla o yaratık bide benim içimde varr taşı versen kemiircem nerdeyse neden dur durak bilmiyo bu iştahım bilemiyomHayırlı haftalar herkese
Nursena geçmiş olsun canım
Ben de dün tam bir yaratık gibi yedim malesef bu sabah da kızlara kalkınca dünden beri devam eden tatlı isteğim yüzünden çikolata yedim yattım artık kahvaltım olsun kendileri napıyım bugün az kalorili beslenmeliyim kilo almak istemiyorum
oluyo böle barışırsınız inşallah bir an önce bu aralar bende çok alınganımmmmselamünaleykum
hayırlı günler kızlar
anca toparladım kendimi canımda acayıp sıkkın aşimle tartıştım yine benmi çok alınganlaştım omu çok gıcıklaştı bu aralar anlamadım hiç boyle sık tartışmazdık biz ne oluyor anlamadım hayırlısı
sizler nasılsıınız moraller iyidir umarım geçmişe bir döneyim sonra gelirim gine
selam kızlarrr..
nasılsınızya inanın artı her pc nin önüne geldiğimde ilk bu sayfayı açıyorum gerçekten çok iyi geldiniz bana ben ki ne kadar obur olmuştum bu aralar artık yemiyorum yaa üstelik günde bi 10 dk da spor yapmaya başladııımmm çok mutluyuum bu gün sabah sadece 2 dilim ekmek ve 2 kaşık yoğurt yedim hala daha bir şey yemedimm.
bu arada hasta olan arkadaşım midenin ilacı süttür her gece yatmadan önce bir bardak iç geçer mide ağrın tatlım çok geçmiş olsuunn..
canım bi tanemizde eşiyle tartışmış olur öyle nazar değmiştir nazaarrbol bol dua et canım
bende istiyorum mola kımsenın olmadıgı bıryerde kendimle başbaşa olmak ıstıyorum
canım sorun olmamasına çok sevindimm
ayyy süper hedeff kız belki talip neyim çıkar nişanda:)
bide bakmışsın 2014 te yeni aşklara yelken açmışsın
Eki Görüntüle 914022 sabah kahvaltım az peynir
yarım simit yeşil çay 4 zeytin
arada 10 tane fındık
4 kuru kayısı
öğlen
ot kavurdum içlerinden sadece ebe gümecini tanıyom diğerleri adı sanı nedir bilinmez muğla pazarlarının olmazsa olmazı poşet poşet satıyolar bende alıp kavurup yoğurtlayıp yiyomm :))
2 dlim tam buğday ekmek
2 dlm sucuk
ortaca dayız şimdiliktalip niye cıkıyor üst üste cıkmasın ya kafam karışıyor o zaman
hem yelkeni açtım kiiiii
çay candır caaaansen muğlada nerdeydin bakem
ben bu hafta aynı kalmışım neyse buna da şükür . aslında dün sinirlenip abuk subuk beslenmesem verirmişim. akşam nescafe eşliğinde 1 paket bisküvi yedim
süt sevmem ama içeyim bugün bari birazdaha iyi gibiyimm akşam azıyo nedense inşallah bugün geçer artık
Eki Görüntüle 914027
ben kaçayımmm temizliğime kaldığım yerden devam edeyimmm öpüldünüz
çıkmıycak canım inşallah hayırlı haberler alacaksınTeşekkürler canım bakalım artık biraz canım yanacak sanırım haftaya ama olacak o kadar artık onda da birşey çıkmaz ise tamamdır bu iş:18::18:
ben bu hafta aynı kalmışım neyse buna da şükür . aslında dün sinirlenip abuk subuk beslenmesem verirmişim. akşam nescafe eşliğinde 1 paket bisküvi yedim
çıkmıycak canım inşallah hayırlı haberler alacaksın
canın saolsun artı degilya önemli olan o
ortaca dayız şimdilik
olsun artı deil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?