Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler ,
Herkes iyidir umarım..

OĞlum hasta, bugün okuldan geldikten sonra sürekli uzanmış ve yorgun olduğunu söylemiş...
17:00 de evdeydim. bitkin bir halde ben hasta değilim deyip duruyor..Yarın okul gezisi var gezegen evine gidilecek onu kaçırmamak için ben hasta değilim sadece yorgunum diyor kuzum..
Sonrasın da zaten ateşlenmeye başladı 38,5-39 arası ateşi ;( bekliyorum başın da..

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

2014 senesi hepimize sağlık,huzur,mutluluk,barış,anlayış,sağduyu ve kilolarımızdan kurtulmayı nasip etsin..

KEndi adıma 2013 yılın da kayda değer hiç birşey yapmadım en büyük sorunum olan kilolarım konusun da yeteri kadar mücadele etmedim...Son aylar da sağlık sorunlarım nedeniyle gerekli sonucu almasam da başarısız bir seneydi...
Umarım 2014te ağırlığımın ciddi bir kısmını gönderir sağlıklı bir görüntüye ve bedene sahip olurum,oluruz...

Mutlu seneler canımcımlarım..

merhaba arkadaşlar
menüm
sabah kahvaltı yok
öğlen az mercimek çorbası+4tavuk kanat ızgara ayran
akşam yarım tost 2 mandalina

aralar yok bugün yıl sonu ve çok yoğun geçiyor.

Panel seni merak etmiştim. nasıl yolundamı herşey.?

geçmiş olsun yavruna senenin finalini yağıyo desene
yeni yıl
dileklerin inşallah gerçekleşir mutlu yıllar yenacığım öpüldün

günayydınnn herkeze mutlu günlerrr
yeni yılda umarım isteklerimiz gerçekleşir mutlu sağlıklı bi yıl diliyorum
Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, kolaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, vermesini diler mutlu yıllar dilerim:)))

Son düzenleme:

Kıyamam geçmiş olsun paşaya
Inşallah sabaha bişeyciği kalmaz da gidebilir geziye

Hayırlı sabahlar
Kızları okula gönderdim bugün uyumak yok
Çarşıya gideceğim hem de yürüyerek 40-50 dk civarı sürer haftasonu da eşimle kısa süreli veyavaş da olsa yürüdük bu haftasporlistesini sallarım artık :))))
Beslenme konusu kötü yine ama dün akşam misafir vardı gelen tatlıdan yedim malesef akşam yemeği yememiştim ona bile saysam dün yine de kötüydü
Bugün de arkadaşa gideceğim kahvaltıya çarşıdan sonra artık yine akşam dikkat etmeye çalışırım inşallah
Herkesi öpüyorum hayırlı seneler diliyorum
Akşam buralardayım gerçi

geçmişler olsun kuzuya inşallah iyi olmuştur içinde kalmaz gezisi

Günaydın,

Asuu,nursena ve hayriye iyi dilekleriniz için çok saolun..Allah razı olsun..
Gece 1-2 saat uyumuşumdur...4-5 saat arayla ateş düşürücü içirdim..
En düşüğü 37,5 oldu ateşi...Sabah uyandığın da çok neşeliydi 1 dilim tereyağlı ballı ekmek yedi,1 bardak süt içti..
OKuyup üfleyip çıktık evden Allaha emanet tüm çocuklar..Saat 12 gibi dönecekler umarım çok eğlenir ve ateşi çıkmaz...

Ben de evdeyim evi temizliyeyim biraz.. yolluğumu ve mutfak halımı yıkamaya verdim dün akşam..
Açık renk iyi hoş ta lekeler çok göze çarpıyor..

günaydın fıstıklar,

hepinize sağlık dolu, huzurlu, mutlu bir yeni yıl dilerim. umarım hepimiz 2014'de çok daha mutlu oluruz.

sevgiler, öpücükler

Yenam paşaya geçmiş olsun, inşallah atlatmıştır hemencecik. kocaman, güçlü adam olmuş da hastalığını gizler olmuş şerbetli :)
sabah daha iyiymiş sanırım, çok sevindim.

Nursena bayıldım yeni yıl dileklerine, bilmukabele inşallah :) yalnız o kellere saç olayı sanki biraz zor

---------

ben bildirim yapmasam da dikkat ediyorum. bugün serbest gün ama. artık canım ne isterse yapacağım, yiyeceğiz. cuma da bildirim var, inşallah çok almış olmam :)

hepinizi öperim, kendinize iyi bakın.

çok geçmiş olsun

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar....

Umarım;sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı bir yıl olur...

Rabbim gönlünüzün muradını versin;evlatlarınızdan hayırlar göreceğiniz bir yıl olsun...

2014 hepimiz için sağlıklı bir kilo nasip eder inşallah...

İnşallah Ülkemiz için de; huzur,refah,dürüstlük,adalet ve namus yılı olur ve sonsuza kadar devam eder...

2 gündür net çok ağır..Giremedim ve yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar

Umarım herkes iyidir..Nilüferim; tatlı oğluna geçmiş olsun.Çok mutlu döner gezisinden inşallah...

Geçmişte çok geriye gidemedim ama daha sonra okuyacağım..Şimdi biraz yemek işlerim var;sonra görüşürüz;hepinizi çok öptüm...

selam millet:)

dün kv geldi ve iş güç koşturma derkende bugün oldu işte, bugün öğlen 12ye doğruda hastane için eşimle kv çıktılar evden.

kv tahlil için falan aç kaldı, eşimde yemedi canı istemiyormuş, bende onlar gidince yerim bişeyler dedim ve bende hala açım.
eğer işleri erken biterse birlikte yersek diye bekliyorum şimdide, yok erken bitmezse ben kendim yiyeceğim artık.
açım aç dermişim:))))
ve çaysıııız.............

vakit varken size bi bakıyım dedim:)

bu arada netimiz yapıldı artık:)

hadi görüşürüz kıçeler..........

2014senesi 2013ten çok daha hayırlı olur inşaallah herkes için.....

belki bende 2014te hamile olurum:)

olur bence böyle arada bir canımcım.....
geçmişler olsun inşaallah.

allah allah çocuğa karışma yaaa, çocuk sadece yorgun işteee:)))))
sen bak hele şu şerbetliye:)))) maşaallah tatlışa
erkek adam oluyo artık yavaş yavaş......
bak şimdi yine anne olma duygularım depreştiiiii:)))
çok geçmiş olsun bu arada ablacığım, balık burcu çocuklar için gezegen evi çok şahane bi gezidir....
bugün daha iyiymiş okudum şerbetli, inşaallah güzelce gider gelirler hepsi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…