Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[video=youtube;qdo26SmvVAU]http://www.youtube.com/watch?v=qdo26SmvVAU[/video]

ne de güzel gitti şimdi bu parça......
şahane.

herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,sevdikleri ile birlikte,başarılı kavgasız,sorunsuz,bol paralı,huzur dolu yıllar diliyorum.Yaşadığımız kötü şeyleri geride bırakıp yeni bir yıla hoşgeldin diyoruz.
benim için yeni yıl akşamı sadece ailen ile birlikte toplu bir yemek,pasta,çerez demek bu akşam artık serbest herşey bana.
herşey gönlünüzce olsun.

herkese mutluluk, huzur, sağlık, sevgi, kazanç veee en önemlisi bol zayıflamalı süper bi fizik, taş gibi fit bir yıl diliyoruuummm..
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK GÜZEL GÜNLER SİZLERLE OLUR İNŞALLAH........

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

sağol canım.

eşimle telefonda görüştümde bir yoğunluk varmış oyüzden randevuya rağmen sıra bekliyoruz dedi, öyle olunca bende gittim karnımı doyurdum, bi çay yaptım geldim ahretlik:)

sen napıyon bacım? iştemisin sen şimdi?

ARKADAŞLAR BUNU SİZİN İÇİN YAPTIMMMMMMMMM UMARIM TADI GÜZEL OLMUŞTUR.
BU AKŞAM HERKES BURAYI HATIRLASIN VE HEPİMİZ İÇİN DUA EDELİMMMMM.HANGİMİZİN DUASININ KABUL OLACAĞI BİLİNMEZ.hERKES PASTA YERKEN BENİ HATIRLASIN.

ben bu mezroyu yerim:))))

çok güzel olmuş, eline sağlık canım.....

ahretlik ben az önce yediklerimde feci kaçırdım:))))
ne yedim söyliyimmi:)
1,5 yufka ekmeğe bol kaymak sürdüm ve yedim
aman neyse yedim gitti artık:)

selam kızlar
rabbim 2014 de bize boll bol huzur ve sağlık bol helel kazanıp helel harcayacağımız para hayırlı evlaatlar güzel dostluklar(sizler gibi ) ve boll boll eksi kilo lar vesin inşallah seneye bu zamana hepımızın bırer başarı topigi olsun AMİN

ohhh afiyet olsun
kuzum pasta harıka ama ben bugun de serbest bırakmıycam kendimi tabi inşallah
amin ablam

2014senesi 2013ten çok daha hayırlı olur inşaallah herkes için.....

belki bende 2014te hamile olurum:)

olur bence böyle arada bir canımcım.....
geçmişler olsun inşaallah.
geçti canım çok şukur ben bu diyetten alınganlaştım sanırım:26: canım rabbim kv şifalar versin sanada yeni yılda nurtopu gibi bir bebiş

geçmiş olsun ablacım.

harika

selam kızlar,
yarın calısıp calısmayacagım belli değil. hala plan yapamadım. calsıırsam evdeyim calısmazsam arkadasımın evdeyim. her halukarda evdeyim

herkese güzel bir sene diliyorum. 2013ü hiç sevmedim. 13 geçtiginden midir nedir tertemiz bir sene başlıyor umarım hepimiz bu sene için güzel şeyler yaparız. hedeflerimiz, hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle.

"Gel de birbirimizin kıymetini bilelim. Çünkü ansızın ayrılacağız birbirimizden."

Hz. Mevlana

yarında günüm vardı, gidemicem malesef misafirden ötürü, neyse sağlık olsun....

ben daha fazla oyalanmadan kalkıyım artıkın:)
eşimgil gelmeden evdeki işleri bi hallediyim.
görüşürüz

Olsun olsun bugün tatil
ya sadece 00:00 da yemiyelim yeni yıla nasıl girersen öyle devam edermiş yaaa

Cok gecmis olsun oglusuna canim!!! Neyse yinede gitmis gezmeye :) Insallah iyi gecmistir!!

Tontislerimmmm Yeni yilin hepimize saglik, sevgi, mutluluk, huzur, para, ve ideal kilomuza ulasacagimiz bir yil olur insallah!!!

Tabiii biz 2014u beklerken 2013s gelirsede sasmam muhahhahaa (Baattin'den alinti)

yenacım geçmiş olsun....

menüm:

kahvaltı öğle bir arada:1 yemek kaşığı kadar çemen,yarım dilim tam b. ekmek,yoğurtlu közlenmiş biber,1 kupa yeşilçay....

ara:1 greyfurt ve 1 kupa 9lu çay....

akşam:3 kepçe lahana ve bir dilim mısır ekmeği...1kupa yeşilçay....

mutfak kapandı....çok acıkırsam meyve yada süt düşünüyorum ama belkide bişey yemem....öyle işte...

canım görmemişim kusura bakma evet işteyim ama bugün yoğunlukta var birde size pasta yaptım ya ortalığı topluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…