selam millet:)
dün kv geldi ve iş güç koşturma derkende bugün oldu işte, bugün öğlen 12ye doğruda hastane için eşimle kv çıktılar evden.
kv tahlil için falan aç kaldı, eşimde yemedi canı istemiyormuş, bende onlar gidince yerim bişeyler dedim ve bende hala açım.
eğer işleri erken biterse birlikte yersek diye bekliyorum şimdide, yok erken bitmezse ben kendim yiyeceğim artık.
açım aç dermişim:))))
ve çaysıııız.............
vakit varken size bi bakıyım dedim:)
bu arada netimiz yapıldı artık:)
hadi görüşürüz kıçeler..........
Geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 915294
ARKADAŞLAR BUNU SİZİN İÇİN YAPTIMMMMMMMMM UMARIM TADI GÜZEL OLMUŞTUR.
BU AKŞAM HERKES BURAYI HATIRLASIN VE HEPİMİZ İÇİN DUA EDELİMMMMM.HANGİMİZİN DUASININ KABUL OLACAĞI BİLİNMEZ.hERKES PASTA YERKEN BENİ HATIRLASIN.
ohhh afiyet olsunben bu mezroyu yerim:))))
çok güzel olmuş, eline sağlık canım.....
ahretlik ben az önce yediklerimde feci kaçırdım:))))
ne yedim söyliyimmi:)
1,5 yufka ekmeğe bol kaymak sürdüm ve yedim
aman neyse yedim gitti artık:)
kuzum pasta harıka ama ben bugun de serbest bırakmıycam kendimi tabi inşallahEki Görüntüle 915294
BU AKŞAM HERKES BURAYI HATIRLASIN VE HEPİMİZ İÇİN DUA EDELİMMMMM.HANGİMİZİN DUASININ KABUL OLACAĞI BİLİNMEZ.hERKES PASTA YERKEN BENİ HATIRLASIN.
amin ablamYeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar....
Umarım;sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı bir yıl olur...
Rabbim gönlünüzün muradını versin;evlatlarınızdan hayırlar göreceğiniz bir yıl olsun...
2014 hepimiz için sağlıklı bir kilo nasip eder inşallah...
İnşallah Ülkemiz için de; huzur,refah,dürüstlük,adalet ve namus yılı olur ve sonsuza kadar devam eder...
selam millet:)
dün kv geldi ve iş güç koşturma derkende bugün oldu işte, bugün öğlen 12ye doğruda hastane için eşimle kv çıktılar evden.
kv tahlil için falan aç kaldı, eşimde yemedi canı istemiyormuş, bende onlar gidince yerim bişeyler dedim ve bende hala açım.
eğer işleri erken biterse birlikte yersek diye bekliyorum şimdide, yok erken bitmezse ben kendim yiyeceğim artık.
açım aç dermişim:))))
ve çaysıııız.............
vakit varken size bi bakıyım dedim:)
bu arada netimiz yapıldı artık:)
hadi görüşürüz kıçeler..........
2014senesi 2013ten çok daha hayırlı olur inşaallah herkes için.....
belki bende 2014te hamile olurum:)
geçti canım çok şukur ben bu diyetten alınganlaştım sanırım:26: canım rabbim kv şifalar versin sanada yeni yılda nurtopu gibi bir bebişolur bence böyle arada bir canımcım.....
geçmişler olsun inşaallah.
ohhh afiyet olsun
geçti canım çok şukur ben bu diyetten alınganlaştım sanırım:26: canım rabbim kv şifalar versin sanada yeni yılda nurtopu gibi bir bebiş
geçmiş olsun ablacım.İyi geceler ,
Herkes iyidir umarım..
OĞlum hasta, bugün okuldan geldikten sonra sürekli uzanmış ve yorgun olduğunu söylemiş...
17:00 de evdeydim. bitkin bir halde ben hasta değilim deyip duruyor..Yarın okul gezisi var gezegen evine gidilecek onu kaçırmamak için ben hasta değilim sadece yorgunum diyor kuzum..
Sonrasın da zaten ateşlenmeye başladı 38,5-39 arası ateşi ;( bekliyorum başın da..
Eki Görüntüle 915294
ben bu mezroyu yerim:))))
çok güzel olmuş, eline sağlık canım.....
ahretlik ben az önce yediklerimde feci kaçırdım:))))
ne yedim söyliyimmi:)
1,5 yufka ekmeğe bol kaymak sürdüm ve yedim
aman neyse yedim gitti artık:)
İyi geceler ,
Herkes iyidir umarım..
OĞlum hasta, bugün okuldan geldikten sonra sürekli uzanmış ve yorgun olduğunu söylemiş...
17:00 de evdeydim. bitkin bir halde ben hasta değilim deyip duruyor..Yarın okul gezisi var gezegen evine gidilecek onu kaçırmamak için ben hasta değilim sadece yorgunum diyor kuzum..
Sonrasın da zaten ateşlenmeye başladı 38,5-39 arası ateşi ;( bekliyorum başın da..
sağol canım.
eşimle telefonda görüştümde bir yoğunluk varmış oyüzden randevuya rağmen sıra bekliyoruz dedi, öyle olunca bende gittim karnımı doyurdum, bi çay yaptım geldim ahretlik:)
sen napıyon bacım? iştemisin sen şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?