Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr menüm

sabah
1 yumurta
1dilim kaşar peyniri
1 diliem tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
2 tane zeytin

ara
1 elma
öğlen
1 tane kabaktan yaptığım yumurtasız mucver krep tavasında az yada pişirdim
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara 3 tane kuru kayısı

akşam 1 tabak nohut yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yogut
1 kivi

kızlar sizce kısa günlerde hiçmi ara yapmasam

canım bence kısa gün uzun gün fark etmez ara öğün önemlidir saatine göre ye güneşin doğuş ve batışına göre değil.
bu arda menün çok sağlıklı böyle gidersen bence çok güzel kilo verebilirsinn

bugünkü menüm

sabah yok
öğlen bardak çorba

akşam belli değil birazdan kayınvalidemlere gideceğiz hindi var kesin onu biliyorum başka ne var bilmiyorum ama
içecek olarak limonata ve ayran tercihim bu akşam maden suyu.

Allah'ım çooookkkk mutluyum diyetisyenden geldim bugün 27 gün oldu başlayalı 4 kilo vermişim ve bunun 3.300 ü yağdan Allah'ım böyle devam etmeyi nasip etsin

mutlu mutlu musmutlu yılaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!..

Eklentiler

• $47609_4808034412423_1501832848_n.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 41
İyi akşamlar kızlar
Çok yemeyin haaaaa
Ben hergünkü gibi yedim bugün de yani yine başarısızım tek fark olarak 50 dk kadar yürüyüş yaptım

İyi akşamlar kızlar
Çok yemeyin haaaaa
Ben hergünkü gibi yedim bugün de yani yine başarısızım tek fark olarak 50 dk kadar yürüyüş yaptım

iyi akşamlar ablacım nasılsın...ben çok yemedim şuan açlıktan kırılıyom ama genede yemicem....ayrıca bugünün benim için bir özelliği yokki ne için kaçamak yapıcamki...

yürüyüş içinde tebrik ederim...kim tutar seniii...ah bende yapabilsem bişeyler çok üşeniyorum yaa...zaten gün yetmiyo hiçbişeye...

Bizde de özel bir durum yok canım her zamanki gibi işte bu ara toparlayamıyorum bir türlü malesef irade sıfır
Yürüyüşü haftada 3 gün yapabilsem süper olur ama günler çok kısa dediğin gibi zaman yetmiyor gerçekten bir de ben geç kalkıyorum gün zaten yarı olmuş oluyor

essselamun aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
bugun dayanamadım ve tartıldım ekside gördüm kendimi çokkk mutlu oldum

aynen benim içinde hiçç bir önemi yok ve bende bozmadım diyetimi yeterince bozdum zaten artık kaçamak maçamak yok

canım benım dun dunde kaldı sıkı bir şekilde aynen devam eminim yapacağına senin çocuklar okula gitmiyormuydu ?onlardan sonra yatmasan

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım
Bugün tatil olmasına rağmen erkenciyim
Büyük kızım dersane sınavına gitti onun çıkışına küçük kızımla gideceğiz ordan da annemlere geçeceğiz uzun zamandır gitmemiştim

Günaydın dünkü menümü yazamadım şimdi yazayım

Sabah = 1 dilim ballı ekmek+ 2 zeytin + 1 çay kaşığı keten tohumu + şekersiz çay

Ara Öğün= 1 portakal + 2 badem + 2 fındık

Öğle= Patatesli karnıbahar graten + yarım domates + 1 salatalık

Ara Öğün = 2 elmalı top + bitki çayı

Akşam = kızılcık reçelli 3 kaşık yoğurt + 1 kuru kayısı

canım benım dun dunde kaldı sıkı bir şekilde aynen devam eminim yapacağına senin çocuklar okula gitmiyormuydu ?onlardan sonra yatmasan

Haklısın canım aslında yatmasam süper olacak ama geç yatınca bir de eşim de evde uyuyor olunca zor oluyor yatmamak
Bir gün yatmasam ertesi gün dayanamıyorum uykusuzluğa malesef uykuyu severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…