kızlarrr menüm
sabah
1 yumurta
1dilim kaşar peyniri
1 diliem tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
2 tane zeytin
ara
1 elma
öğlen
1 tane kabaktan yaptığım yumurtasız mucver krep tavasında az yada pişirdim
1 dilim ekmek
1 kase yoğur
ara 3 tane kuru kayısı
akşam 1 tabak nohut yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yogut
1 kivi
kızlar sizce kısa günlerde hiçmi ara yapmasam
canım bence kısa gün uzun gün fark etmez ara öğün önemlidir saatine göre ye güneşin doğuş ve batışına göre değil.
bu arda menün çok sağlıklı böyle gidersen bence çok güzel kilo verebilirsinn
Allah'ım çooookkkk mutluyum diyetisyenden geldim bugün 27 gün oldu başlayalı 4 kilo vermişim ve bunun 3.300 ü yağdan Allah'ım böyle devam etmeyi nasip etsin
Allah'ım çooookkkk mutluyum diyetisyenden geldim bugün 27 gün oldu başlayalı 4 kilo vermişim ve bunun 3.300 ü yağdan Allah'ım böyle devam etmeyi nasip etsin
İyi akşamlar kızlar
Çok yemeyin haaaaa
Ben hergünkü gibi yedim bugün de yani yine başarısızım tek fark olarak 50 dk kadar yürüyüş yaptım
Bende başlıyorum burda görmüştüm 25 er günlük uygulanan bir diyet akalım ne olacak siz hangi diyetleri uyguuyorsunuz....
iyi akşamlar ablacım nasılsın...ben çok yemedim şuan açlıktan kırılıyom ama genede yemicem....ayrıca bugünün benim için bir özelliği yokki ne için kaçamak yapıcamki...
yürüyüş içinde tebrik ederim...kim tutar seniii...ah bende yapabilsem bişeyler çok üşeniyorum yaa...zaten gün yetmiyo hiçbişeye...
aynen benim içinde hiçç bir önemi yok ve bende bozmadım diyetimi yeterince bozdum zateniyi akşamlar ablacım nasılsın...ben çok yemedim şuan açlıktan kırılıyom ama genede yemicem....ayrıca bugünün benim için bir özelliği yokki ne için kaçamak yapıcamki...
yürüyüş içinde tebrik ederim...kim tutar seniii...ah bende yapabilsem bişeyler çok üşeniyorum yaa...zaten gün yetmiyo hiçbişeye...
Bizde de özel bir durum yok canım her zamanki gibi işte bu ara toparlayamıyorum bir türlü malesef irade sıfır
Yürüyüşü haftada 3 gün yapabilsem süper olur ama günler çok kısa dediğin gibi zaman yetmiyor gerçekten bir de ben geç kalkıyorum gün zaten yarı olmuş oluyor
canım benım dun dunde kaldı sıkı bir şekilde aynen devameminim yapacağına senin çocuklar okula gitmiyormuydu ?onlardan sonra yatmasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?