Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım aslında yatmasam süper olacak ama geç yatınca bir de eşim de evde uyuyor olunca zor oluyor yatmamak
Bir gün yatmasam ertesi gün dayanamıyorum uykusuzluğa malesef uykuyu severim

Bende sen gibiyim canim bayilirim uykuya :)

Yeni yildan herkese merhaba

Ben dun aksam dana gibi yedim!!!!!

Bugun normal yigcem abartmadan!!! yarinda xay miydi yoksa baskasininmiydi unuttum 3günlük detoks vardi ya bol yumurtali onu yapicam... ondan sonrasida allah kerim

yani anliycaginiz bu hafta +olurum cuma gunu buyuk ihtimal...

selam hatunlarım,
ben işteyim. mutsuzum uykusuzum. dün patron calısmıcaz demişti. arkadaşıma gidicektim. sonra bizim ev müsait diye bize cagırdım. oda bizi ekti. kardeşimle geçirdik yılbasını. hatta kardeşim uyudu o sırada kapıda köpek va bizim bitane. onla girdim yılbasına patronda aksam 9 gibi aradı yarın işimiz var gel diye. iyice dellendim ben. sinirden filan yedimde yedim valla.
geldim işe. beyfendi öglen geldi. dısarı cıktı şimdi. saf saf duruyorum ne diye geldiysek ne işimiz varsa artık.
yani 2014e böyle merhaba dedim.

merhaba,ben yeni üyeyim, nereye yazacagımı ve kimden soracagımı bilmiyordum ,araştırma sırasında buraya rast geldım, başka günlüklere yazdım ama zayıflamak icin yuruyecek yolda arkadaş bulamadım,kilom 90 üzeri,1 aydır diyetteyim şu an ne kadar oldugunu bilmiyorum,tartılmadım,diyete başlarken 96 kiloyla başladım,aranıza alırsanız sevinirim,defalarca diyet ve spor yaptım,cok kilo verdim ve dikkat etmedim tekrar geri geldi kilolar,birbirimize destek olursak başarılı olacagımızı sanırım,Birlikten Güc Dogar,inanıyorum ve katılıyorum,Allah yardımcımız olsun,AMİN.Ellerinize ve emeginize saglık,teşekkür ederim.

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza.
birbirimize destek oluyoruz bizde burada işte. güzel bir platform emin olabilirsin.
bizler ne yapıyoruz dersen,,
hergün menümüzü paylaşıyoruz. cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz. iki arkadasımız liste yapıyor. 1. 2. 3. diye taçlandırıyoruz kraliçelerimizi. 2 haftalık düzenli katılımdan sonra listeye girebilirsin.
kimimiz diyetisyene gidiyor, kimimiz karatay yapıyor, kimisi kendine liste yapıyor. birbirlerimizin menülerinden yola cıkarak bişeyler yapıyoruz işte. sporda yapmaya calısıyoruz. dışarıda spor yapamıyor cogumuz. evde leslie yapıyoruz. leslie egzersizleri diye youtubedan aratırsan cıkar karsına. yapmasıda kolay.

Son düzenleme:
selamün aleyküm...

yoruldumm...kaç saattir temizlik yapıyomm...çocuklarıda yıkadım arada...daha yemek yapmadım neyapsam onuda bilmiyom zaten belki kahvaltıyla geçiştiriiriz...eşimde evde çocuk gibi yaa...yarın akşam anneme gidicem..cuma dişçiden randevum var bikaç gün kalıcam oyüzden bugün temizliği halledeyim yarında ütülerimi yaparım diye düşündüm ama daha elim ayağım kalkmıyoo...diyete gelince iyi gidiyo gibiii...şimdilik benden haberler böyle...

hoşgeldinn....mehtapcım çok güzel anlatmış herşeyi....başarılar diliyorum....

Merhabalar beni de alirmisiniz aranıza:)bende 93 kiloyum bugun diyetisyene gittim. Listemi aldım hemen başladım. Emziriyorum 6 aylık bebegim var insallah hep birlikte zayıflar fıstık gibi oluruz:)) spor ve yemek menülerimizi paylaşıyoruz dımı arkadaslar şimdilik 15 gun icin hedefim 2 kilo

Cok guzel anlatmışsiniz gercekten. Ellerinize saglık.

Musmutlu iyi akşamlar kızlarrr

Menü paylaşımı yapayım sizlere

Sabah = 1 haşlanmış yumurta + 3 dilim keçi peyniri(teflonda kızarttım yağsız hoş oldu :)) + yarım domates + yarım salatalık + 1,5

yemek kaşığı yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 1,5 dilim tam buğday ekmeği (Amma da yemişim )

Ara Öğün= 1 fincan Biberiye çayı

Öğle= dünden kalan patatesli karnıbahar graten + yarım domates + 1 tane salatalık

Akşam= 1 yeşil elma + 2 badem + 3 fındık + 1 elmalı top

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı + yarım kuru kayısı

işte böylee kızlarr

hain patron
ama ginede işsiz olmaktan iyidir canım sabır
hoşgeldin canım azmin hep devam etsin burda destek bol hepberaber zayıflıyoruz baze talkılıyoruz ama vazgeçmiyoruz
sede hoşgeldin canım aramıza
İyi akşamlar güzeller
Nerelerdesiniz yine
be burdayım

iyi akşamalarrr
yeni yıla komşularla girdik az kaçırdım malesef
zaten vücudumm miğdem acayipp yakıştıramadım kendime kıyafet çok fene moralim piskolojim bozuk girdim yeni yıla
inşallah yaza zayıflarız hep beraber
kilomu takan biri deildimm takii 96 dan 80 ne inip yeiden 90 olduğumdan berii kendimi sevmiyorummm aynalara küstümm resmen kıyafetimm eşorman lar olduu resmen

Nursena ben de bugün annemlere gittim kahvaltı yapmadan gitmiştim saat 2 civarı sofraya oturdum Allah ne verdiyse affetmedim valla
Pişmanım tabii ama irade yok hala
Artık durmamız lazım napsak bilemiyorum ama bu gidişat kötü

eşimde akşam kızıyo lasly yapmıon rejim yapıyorum diyon sofraya oturdunmu onu tırtıkla bunu tırtıkla bi dünya yiyosun farkında deisin diyo

Sağol canım akşam aldım yattım biraz da ama geçmedi malesef
Benim ağrılar canı isteyince giden türden

çok iyi bilirim o hali...Rabbim şifa versin inşaallah....

aboooo bunları sendenmi duyuyorum nakadar ayıpppp....pesmi ediyosun yaniiii...tamam 90 olduysan ne var unut herşeyi...bak bugünde bitti yarın yeni birgün ve yeniden hiç bişey olmamış gibi başla...biçoğumuz aylardır aynı durumdayız....hep sen gaz verdin bize şimdi sakın sen pes etme olurmuu....hem daha beni geççeksinki senn....bekliyom bak...

aynı beni tarif rttin nursena. boyunda 1.72 ise tıpkı bensin seni çoook iyii anlıyorum canım

Kızlar kızlar gelemmi..
Yanağızdan öpemmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…