- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Haklısın canım aslında yatmasam süper olacak ama geç yatınca bir de eşim de evde uyuyor olunca zor oluyor yatmamak
Bir gün yatmasam ertesi gün dayanamıyorum uykusuzluğa malesef uykuyu severim
merhaba,ben yeni üyeyim, nereye yazacagımı ve kimden soracagımı bilmiyordum ,araştırma sırasında buraya rast geldım, başka günlüklere yazdım ama zayıflamak icin yuruyecek yolda arkadaş bulamadım,kilom 90 üzeri,1 aydır diyetteyim şu an ne kadar oldugunu bilmiyorum,tartılmadım,diyete başlarken 96 kiloyla başladım,aranıza alırsanız sevinirim,defalarca diyet ve spor yaptım,cok kilo verdim ve dikkat etmedim tekrar geri geldi kilolar,birbirimize destek olursak başarılı olacagımızı sanırım,Birlikten Güc Dogar,inanıyorum ve katılıyorum,Allah yardımcımız olsun,AMİN.Ellerinize ve emeginize saglık,teşekkür ederim.KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
merhaba,ben yeni üyeyim, nereye yazacagımı ve kimden soracagımı bilmiyordum ,araştırma sırasında buraya rast geldım, başka günlüklere yazdım ama zayıflamak icin yuruyecek yolda arkadaş bulamadım,kilom 90 üzeri,1 aydır diyetteyim şu an ne kadar oldugunu bilmiyorum,tartılmadım,diyete başlarken 96 kiloyla başladım,aranıza alırsanız sevinirim,defalarca diyet ve spor yaptım,cok kilo verdim ve dikkat etmedim tekrar geri geldi kilolar,birbirimize destek olursak başarılı olacagımızı sanırım,Birlikten Güc Dogar,inanıyorum ve katılıyorum,Allah yardımcımız olsun,AMİN.Ellerinize ve emeginize saglık,teşekkür ederim.
merhaba,ben yeni üyeyim, nereye yazacagımı ve kimden soracagımı bilmiyordum ,araştırma sırasında buraya rast geldım, başka günlüklere yazdım ama zayıflamak icin yuruyecek yolda arkadaş bulamadım,kilom 90 üzeri,1 aydır diyetteyim şu an ne kadar oldugunu bilmiyorum,tartılmadım,diyete başlarken 96 kiloyla başladım,aranıza alırsanız sevinirim,defalarca diyet ve spor yaptım,cok kilo verdim ve dikkat etmedim tekrar geri geldi kilolar,birbirimize destek olursak başarılı olacagımızı sanırım,Birlikten Güc Dogar,inanıyorum ve katılıyorum,Allah yardımcımız olsun,AMİN.Ellerinize ve emeginize saglık,teşekkür ederim.
hoşgeldin aramıza.
birbirimize destek oluyoruz bizde burada işte. güzel bir platform emin olabilirsin.
bizler ne yapıyoruz dersen,,
hergün menümüzü paylaşıyoruz. cuma günleri kilo ve spor bildirimi yapıyoruz. iki arkadasımız liste yapıyor. 1. 2. 3. diye taçlandırıyoruz kraliçelerimizi.2 haftalık düzenli katılımdan sonra listeye girebilirsin.
kimimiz diyetisyene gidiyor, kimimiz karatay yapıyor, kimisi kendine liste yapıyor. birbirlerimizin menülerinden yola cıkarak bişeyler yapıyoruz işte. sporda yapmaya calısıyoruz. dışarıda spor yapamıyor cogumuz. evde leslie yapıyoruz. leslie egzersizleri diye youtubedan aratırsan cıkar karsına. yapmasıda kolay.
hain patronselam hatunlarım,
ben işteyim. mutsuzum uykusuzum. dün patron calısmıcaz demişti. arkadaşıma gidicektim. sonra bizim ev müsait diye bize cagırdım. oda bizi ekti. kardeşimle geçirdik yılbasını. hatta kardeşim uyudu o sırada kapıda köpek va bizim bitane. onla girdim yılbasınapatronda aksam 9 gibi aradı yarın işimiz var gel diye. iyice dellendim ben. sinirden filan yedimde yedim valla.
geldim işe. beyfendi öglen geldi. dısarı cıktı şimdi. saf saf duruyorum ne diye geldiysek ne işimiz varsa artık.
yani 2014e böyle merhaba dedim.
hoşgeldin canım azmin hep devam etsin burda destek bol hepberaber zayıflıyoruz baze talkılıyoruz ama vazgeçmiyoruzmerhaba,ben yeni üyeyim, nereye yazacagımı ve kimden soracagımı bilmiyordum ,araştırma sırasında buraya rast geldım, başka günlüklere yazdım ama zayıflamak icin yuruyecek yolda arkadaş bulamadım,kilom 90 üzeri,1 aydır diyetteyim şu an ne kadar oldugunu bilmiyorum,tartılmadım,diyete başlarken 96 kiloyla başladım,aranıza alırsanız sevinirim,defalarca diyet ve spor yaptım,cok kilo verdim ve dikkat etmedim tekrar geri geldi kilolar,birbirimize destek olursak başarılı olacagımızı sanırım,Birlikten Güc Dogar,inanıyorum ve katılıyorum,Allah yardımcımız olsun,AMİN.Ellerinize ve emeginize saglık,teşekkür ederim.
sede hoşgeldin canım aramızaMerhabalar beni de alirmisiniz aranıza:)bende 93 kiloyum bugun diyetisyene gittim. Listemi aldım hemen başladım. Emziriyorum 6 aylık bebegim var insallah hep birlikte zayıflar fıstık gibi oluruz:)) spor ve yemek menülerimizi paylaşıyoruz dımı arkadaslar şimdilik 15 gun icin hedefim 2 kilo
be burdayımİyi akşamlar güzeller
Nerelerdesiniz yine
İyi akşamlar güzeller
Nerelerdesiniz yine
hain patron
ama ginede işsiz olmaktan iyidir canım sabır
hoşgeldin canım azmin hep devam etsin burda destek bol hepberaber zayıflıyoruz baze talkılıyoruz ama vazgeçmiyoruz
sede hoşgeldin canım aramıza
be burdayım
bende geldimm....
Hoşgeldiniz
Benim bu akşam başım ağrıyor tadım yok malesef
geçmiş olsun ablacım bi ağrı kesici alıp yatsan sabaha bişeyciğin kalmaz inşallah..
Nursena ben de bugün annemlere gittim kahvaltı yapmadan gitmiştim saat 2 civarı sofraya oturdum Allah ne verdiyse affetmedim valla
Pişmanım tabii ama irade yok hala
Artık durmamız lazım napsak bilemiyorum ama bu gidişat kötü
Sağol canım akşam aldım yattım biraz da ama geçmedi malesef
Benim ağrılar canı isteyince giden türden
iyi akşamalarrr
yeni yıla komşularla girdik az kaçırdım malesef
zaten vücudumm miğdem acayipp yakıştıramadım kendime kıyafet çok fene moralim piskolojim bozuk girdim yeni yıla
inşallah yaza zayıflarız hep beraber
kilomu takan biri deildimm takii 96 dan 80 ne inip yeiden 90 olduğumdan berii kendimi sevmiyorummm aynalara küstümm resmen kıyafetimm eşorman lar olduu resmen
iyi akşamalarrr
yeni yıla komşularla girdik az kaçırdım malesef
zaten vücudumm miğdem acayipp yakıştıramadım kendime kıyafet çok fene moralim piskolojim bozuk girdim yeni yıla
inşallah yaza zayıflarız hep beraber
kilomu takan biri deildimm takii 96 dan 80 ne inip yeiden 90 olduğumdan berii kendimi sevmiyorummm aynalara küstümm resmen kıyafetimm eşorman lar olduu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?