Benim eşim de uyarıyor dikkat et göbek alarm veriyor diyoreşimde akşam kızıyo lasly yapmıon rejim yapıyorum diyon sofraya oturdunmu onu tırtıkla bunu tırtıkla bi dünya yiyosun farkında deisin diyo
çok iyi bilirim o hali...Rabbim şifa versin inşaallah....
aboooo bunları sendenmi duyuyorum nakadar ayıpppp....pesmi ediyosun yaniiii...tamam 90 olduysan ne var unut herşeyi...bak bugünde bitti yarın yeni birgün ve yeniden hiç bişey olmamış gibi başla...biçoğumuz aylardır aynı durumdayız....hep sen gaz verdin bize şimdi sakın sen pes etme olurmuu....hem daha beni geççeksinki senn....bekliyom bak...
Kızlar kızlar gelemmi..
Yanağızdan öpemmi..
Kızlar kızlar gelemmi..
Yanağızdan öpemmi..
yooosookkk pess edememmmm etmem merakk etmeee ayyy bu şey gibi oldu burda bi diyetisyen var kısa boylı doğumda yapmış az balık etli onu gördükce gülesim geliyooo kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer diyye anamm bide müşterisi varrçok iyi bilirim o hali...Rabbim şifa versin inşaallah....
aboooo bunları sendenmi duyuyorum nakadar ayıpppp....pesmi ediyosun yaniiii...tamam 90 olduysan ne var unut herşeyi...bak bugünde bitti yarın yeni birgün ve yeniden hiç bişey olmamış gibi başla...biçoğumuz aylardır aynı durumdayız....hep sen gaz verdin bize şimdi sakın sen pes etme olurmuu....hem daha beni geççeksinki senn....bekliyom bak...
annaammm sen şanslısın boyy varrrmış sendeaynı beni tarif rttin nursena. boyunda 1.72 ise tıpkı bensin seni çoook iyii anlıyorum canım
gelde öppp muha muhaa can hatice gözleri ceylan hatice diye şarkı geldi aklımaKızlar kızlar gelemmi..
Yanağızdan öpemmi..
ya kızlar bişey diyecem ilk hafta hiç kilo vermemek normal mi yoksa ben mi çok kaçırıyorumm yaa :26:
önce beni öp nursenayı öpme...
Benim eşim de uyarıyor dikkat et göbek alarm veriyor diyor
Sağol canım
senin motivasyon bize de bir bulaşsa iyi olacak
Benim eşim de uyarıyor dikkat et göbek alarm veriyor diyor
Sağol canım
senin motivasyon bize de bir bulaşsa iyi olacak
Genel de ilk hafta su kaybı oldupundan kilolar rahat gider...
Sanırım fazla kaçırıyorsunuz
lelelelele ben başımı nerelere vurayııımmm yine çok tıkmışııımmm
tamam önce seni öpüjemm
Hem özlemiştik seni hem sen nursenadan daha zayıfsın artık.
yooosookkk pess edememmmm etmem merakk etmeee ayyy bu şey gibi oldu burda bi diyetisyen var kısa boylı doğumda yapmış az balık etli onu gördükce gülesim geliyooo kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer diyye anamm bide müşterisi varr
demekki alınca engel olamıyo insan ne kadarda bilgili olunursa olunsunnn
annaammm sen şanslısın boyy varrrmış sende
ben senin bi boy küçüğünüm gorson boy nursena 1,66
gelde öppp muha muhaa can hatice gözleri ceylan hatice diye şarkı geldi aklıma
:)
senin göbek gene
benim göbek :üste miğde
onun üstü helke
onun üstü gıdık
onun üstü elma yanak:)))))
senin göbek gene
onun üstü helke
onun üstü gıdık
anladık bacım zor işin benim eşimde öle malesefo motivasyon bulaşıcakkk başka yolu yokkk okadarr....
şaka bi yana ablacım hiç kolay olmuyo her akşam kendi kendime konuşuyorum gaz veriyorum sabah bi ağırlık çöküyo hiç bişeye hevesim kalmıyo yemek yiyesim yok falan diyorum zeynep topla kendiniii...bide beni biliyosunuz bu konuda eşimden sıfır destek hala yatana kadar yiyo falan bazen zor tutuyorum kendimi yememek için böyle düşe kalka bişeyler yapmaya çalışıyorum işte...aman ne karışık yazmışım silmeye bile üşendim neyse siz anlarsınız nasılsa....:26:
Nursena ben senin de bi boy lüçüğünümbeterin beteri var işte...hem daha şişkoyum...
alıcam başımı gidicem dağlara..
Muah muah hatçeyi akşam trt yılbaşı nostaljisi adı altın da yayınladı..
senin göbek gene
onun üstü helke
onun üstü gıdık
tamam önce seni öpüjemm
Hem özlemiştik seni hem sen nursenadan daha zayıfsın artık.
Asucum geçmiş olsun...bir iki damla nane yağıyla alnını ve şakaklarını ovuyor migren hastası komuşumuz, faydası olduğuu söylüyor...
Dene istersen inşallah faydası olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?