ton ton 2 dinlemede:))
Tonton bir den tonton dan iki ye))
ayyyy çok komiksiniz yaaa gece gece güldürdünüz beniinşallah zapzayıf olursunuz canlar..
fıstık arkadaslarımmm nasılsınızzz...ben geldim
2014ün ilk gecesi yetişeyim dedim sonra tüm yıl beraber olalım
full konsantreyle topice ve cuma günü bildirimlerine dönüyorum..
biraz kafamı bosalttım stresimi attım bu ay dikkat etmeme ragmen kilo vermem durdu
vucudum isyan ediyor..metobolizmam cok düşük..
sanırım 6 tane ilaç içiyorum günde o yüzden böyle..
bu yüzden spora baslıyorum o çalışmazsa ben onu çalıştırmayı bilirim
ton ton 2 dinlemede:))
amannn bi çayy yapam kendimeee de gelem
aminnn hepberaber inşallahhh
zatenn başkası için dua etmek te çok sevapmış yaaa öte dünyayada yatıırım yapıyoz sende zayıfla bende zayıflayımm hep beraber zayıflayalım diyeee millet duasında ev araba diler ben zayıflayayım diyom:))
Aslın da benim pek keyfim yok...
OĞlum yine ateşlendi 39 dereceydi ölçtüğüm de, şurup içirdim bekliyorum sonucu...
Gündüz at gibi koşturuyor, yattıktan sonra neden böyle oluyor.. ikidir aynı olayı yaşıyoruz ;(
OĞlum yine ateşlendi 39 dereceydi ölçtüğüm de, şurup içirdim bekliyorum sonucu...
Gündüz at gibi koşturuyor, yattıktan sonra neden böyle oluyor.. ikidir aynı olayı yaşıyoruz ;(
Gündüz at gibi koşturuyor, yattıktan sonra neden böyle oluyor ikidir aynı olayı yaşıyoruz ;(
kız daha yeni açılıyoz durrr standap +90 yemişim cem yılmazu:)) bizim yanımızdaya öldüm gülmekten yaaa
hoş gelmişinnnn canımmcımmfıstık arkadaslarımmm nasılsınızzz...ben geldim
2014ün ilk gecesi yetişeyim dedim sonra tüm yıl beraber olalım
full konsantreyle topice ve cuma günü bildirimlerine dönüyorum..
biraz kafamı bosalttım stresimi attım bu ay dikkat etmeme ragmen kilo vermem durdu
vucudum isyan ediyor..metobolizmam cok düşük..
sanırım 6 tane ilaç içiyorum günde o yüzden böyle..
bu yüzden spora baslıyorum o çalışmazsa ben onu çalıştırmayı bilirim
ahanda benim cadı 6 da uyuda daha uyuyo nediceksem az sonra kalkarAslın da benim pek keyfim yok...
Gündüz at gibi koşturuyor, yattıktan sonra neden böyle oluyor ikidir aynı olayı yaşıyoruz ;(
Geçmiş olsun canım
Çocuk işte gündüz iyi hissedince kendini dinlenmiyorlar akşam da vücut düşüyor yine tabii
Öpüyorum paşayı
bu hafta bende 20 dakkayla sallıcam o spor listesiniii....
geçmiş olsun oğluşuna YenacımAslın da benim pek keyfim yok...
hoşgeldin canımmm...özlemiştik...
ay yavrum yaa geçmiş olsun...şu sıra salgın var zaten...Rabbim şifa versin tüm hastalaraa...
son bir haftada bizim yeğenlerden iki tanesini kaç gece acile götürdüler...hatta bitanesini öldü sanmış annesi morarmış nefesi falan kesilmiş...bir sürü tahlil falan hiç bişey yok....meğer ateşe dayanıklı bi çocuk değilmiş 38 e ramak kala fenalaşıyomuşş...dediğin gibi ilaç verince hiç bişey yok gibi oynuyomuş akşama kadar gece ilacın etkisi geçince gene fenalaşıyomuşş...ay çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca yaa...
Öyeldir değilmi.? aklıma hemen en kötüleri gelir nedense...
geçen sene bemim mi,nikte aynı oldu bakıyom ateş yok anam kız titremeye başladııı meğer iç ateşi olurmuşş ilk defa yaşaduydumm aman hastalanmasın çocuklar
Kızlar kızlar gelemmi..
Yanağızdan öpemmi..
daficim bir yıl oldu görüşmeyeli
nasılsın,zayıfladınmı.?
geçmiş olsun oğluşuna Yenacım
ayyy çok sevindim..ben de özlüyordum siz gelmeyince demek ben de özlendim:)
geçen sene bemim mi,nikte aynı oldu bakıyom ateş yok anam kız titremeye başladııı meğer iç ateşi olurmuşş ilk defa yaşaduydumm aman hastalanmasın çocuklar
Onun bir ismi vardı da hatırlamıyorum şu an...
Vücut ısısı 35 derecenin alında oldumuda havale geçirirmiş çocuklar..
of yaa valla aklım gidiyo hasta olucak çocuklar diyee...çok şükür bu sene öyle ateşli hastalanmadılar hiç inşallah hastalanmadanda atlatırız...ben büyük kızdan çok çektim ya o konuda çok korkuyorum yaa....[/QUO
arkadaşlar sizler hangi illerdensiniz çok merak ettim :)
ben elazığdan yazıyorum size öğretmenim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?