Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

soğuk havale diyolar yanlış bilmiyosam ve o daha kötüymüş zaten ateşli havaleden....

allah yaşatmasınn kötüydüü çok korkmuştumm

uyandı benim cadııı nası uyur bu saatten sonaaa
anne acıktımm matarna pişir diyoo
anam kime çekti bu kız :)))))
ballı süt yapam

selamun aleyküm güzeller.
geçen seneden beri görüşemedik. özledim sizi.
dün gece geç saatte geldik köyden. sonrada mekkenin fethi programı vardı eşim oraya gidelim dedi. bende tv.den izle benim kolumu kaldıracak halim yok çok yorgunum dedim. eh yorgun oluncada net e giremedim
bu sabahtabir gözüğm açık diğeri kapalı halde yatarken zil çaldı. kapıya bir gittim bizim oğlanlar gelinler sözleşip bize kahvaltıya gelmişler anacım onların tatil günüde benim yorgun günümdü. neyse şimdi kimse kalmadı bende hemen pc. başına
sizler nasılsınız.
asu nun başı ağrıyormuş. geçmiş olsun asucum.Allah hayırlı şifalar versin

şerbetli paşada ateşlenmiş çok geçmiş olsun paşama

kızlar aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsun.

Tonton bir den tonton dan iki ye ))
bi kerem o benim lakabım. benim yeğenim 1 yaşından beri bana tonton teyze der şimdi 19 yaşında

daficim bir yıl oldu görüşmeyeli

nasılsın,zayıfladınmı.?
evet yaa görüşemedik
yenacım sen benim köye gidipde zayıfladığımı gördünmü

ben istanbuldayım canım....

allah yaşatmasınn kötüydüü çok korkmuştumm

uyandı benim cadııı nası uyur bu saatten sonaaa
anne acıktımm matarna pişir diyoo
anam kime çekti bu kız :)))))
ballı süt yapam

aminnn....matarnasını yerim ben onun benim küçükte aynı söylüyo...k leri t bide citcem celcem falan konuşuyo laz olduğu belli...halbuki bizde kimse konuşmaz öyle ama ne bilem...

kızlar ben bu hafta artı çıkarım bütün hafta hiç su içemedim. köyde çok dikkat edemedimde kaç gündür usta çalışıyor sürekli mutfaktayım. ne kadar az yemeye çalışsamda herşey kalorili. 1 dilim ekmek yesem kalorisi yüksek köy ekmeğinin. hiç yemesem koşturacak halim olmuyor.

dafim hoşgeldinnn ohh mis gibi köy havasıı yedirir tabiii
yemek

ben şuan muğladayımm soruyo atlayığ içli köfteye dalmışımm anammm anaammm gursağım geniş

nursenaaa içli köftede neymiş kızz biz hiç sevmeyizkiii bedava verseler gene yemeyizkiiii...

evet elazığlıyım canım içli köfteye de bayılırımm memleketimde çalıştığım içinde tayin istemiyorum

farklı insanlarla etkileşime geçmeyi de çok severim zira diğer mesleğim sosyolog :)

dafim hoşgeldinnn ohh mis gibi köy havasıı yedirir tabiii
yemek

ben şuan muğladayımm soruyo atlayığ içli köfteye dalmışımm anammm anaammm gursağım geniş
hoş bulduk canım. havasındanmı suyundanmı bilmem ama her köy dönüşü artılarda olduğum kesin

Tok açın halini anlamazmışburda tok olan benim işte
Daficim son zamanlarda ben de su içmiyorum bazı günler nerdeyse hiç içmeden geçiyor
Yeşil çayı da terkettim epeydir

hii nekadar ayıppp bu saatte niye toksunki sennn.....

ben 6 da yedim enson normal yani durumumm....

bende hasta ve yaşlı bir ev kadınıyam bursadan yazıyorum bursalı oluyorum aynı zamanda
emekli ettim kendimi yoksa hep çalıştım yıllarca

Son düzenleme:

fena acıktım yaaa...midem horon tepiyo resmennn...
ben tarçınlı süt içtim

Tok açın halini anlamazmışburda tok olan benim işte
Daficim son zamanlarda ben de su içmiyorum bazı günler nerdeyse hiç içmeden geçiyor
Yeşil çayı da terkettim epeydir
ay asucum yeşil çayı bende terk ettim. aslında çayları terkettim. tek içtiğim sabahları sarımsak turşusu
aslında tekrar başlasak veririz
hadi yarın sabah başlıyalım. gerçi ben cumartesi yine gidecem köye ama olsun kâr kârdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…