Özleniyorsun tabii canım
Yeni yıla sen de motive başlamışsın maşallah daim olsun bulaşıcı olsun inşallah
hoş gelmişinnnn canımmcımm
Özleniyorsun tabii canım
Yeni yıla sen de motive başlamışsın maşallah daim olsun bulaşıcı olsun inşallah
hoş gelmişinnnn canımmcımm
soğuk havale diyolar yanlış bilmiyosam ve o daha kötüymüş zaten ateşli havaleden....
merhaba,ben yeni üyeyim, nereye yazacagımı ve kimden soracagımı bilmiyordum ,araştırma sırasında buraya rast geldım, başka günlüklere yazdım ama zayıflamak icin yuruyecek yolda arkadaş bulamadım,kilom 90 üzeri,1 aydır diyetteyim şu an ne kadar oldugunu bilmiyorum,tartılmadım,diyete başlarken 96 kiloyla başladım,aranıza alırsanız sevinirim,defalarca diyet ve spor yaptım,cok kilo verdim ve dikkat etmedim tekrar geri geldi kilolar,birbirimize destek olursak başarılı olacagımızı sanırım,Birlikten Güc Dogar,inanıyorum ve katılıyorum,Allah yardımcımız olsun,AMİN.Ellerinize ve emeginize saglık,teşekkür ederim.
kızlar aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsun.Merhabalar beni de alirmisiniz aranıza:)bende 93 kiloyum bugun diyetisyene gittim. Listemi aldım hemen başladım. Emziriyorum 6 aylık bebegim var insallah hep birlikte zayıflar fıstık gibi oluruz:)) spor ve yemek menülerimizi paylaşıyoruz dımı arkadaslar şimdilik 15 gun icin hedefim 2 kilo
bi kerem o benim lakabım. benim yeğenim 1 yaşından beri bana tonton teyze der
Tonton bir den tonton dan iki ye))
evet yaa görüşemedikdaficim bir yıl oldu görüşmeyeli
nasılsın,zayıfladınmı.?
of yaa valla aklım gidiyo hasta olucak çocuklar diyee...çok şükür bu sene öyle ateşli hastalanmadılar hiç inşallah hastalanmadanda atlatırız...ben büyük kızdan çok çektim ya o konuda çok korkuyorum yaa....
arkadaşlar sizler hangi illerdensiniz çok merak ettim :)
ben elazığdan yazıyorum size öğretmenim :)
allah yaşatmasınn kötüydüü çok korkmuştumm
uyandı benim cadııı nası uyur bu saatten sonaaa
anne acıktımm matarna pişir diyoo
anam kime çekti bu kız :)))))
ballı süt yapam
Ben Ankara'dan ev hanımı Asuman öğretmenimof yaa valla aklım gidiyo hasta olucak çocuklar diyee...çok şükür bu sene öyle ateşli hastalanmadılar hiç inşallah hastalanmadanda atlatırız...ben büyük kızdan çok çektim ya o konuda çok korkuyorum yaa....[/QUO
Biz de yaşlanmayacağız o zaman :))
evet hepimize daim olsun ablacım..2014 uğurlu gelsin
hoşbuldum nursenam maaşallah döktürüyorsun yine
vallahi seninle olan yaslanmaz enişte çok şanslı..
Sağol daficim şimdi daha kuvvetli bir ağrı kesici buldum içtim Allah'ın izniyle geçer inşallahselamun aleyküm güzeller.
geçen seneden beri görüşemedik. özledim sizi.
dün gece geç saatte geldik köyden. sonrada mekkenin fethi programı vardı eşim oraya gidelim dedi. bende tv.den izle benim kolumu kaldıracak halim yok çok yorgunum dedim. eh yorgun oluncada net e giremedim
bu sabahtabir gözüğm açık diğeri kapalı halde yatarken zil çaldı. kapıya bir gittimbizim oğlanlar gelinler sözleşip bize kahvaltıya gelmişler anacım onların tatil günüde benim yorgun günümdü. neyse şimdi kimse kalmadı bende hemen pc. başına
sizler nasılsınız.
asu nun başı ağrıyormuş. geçmiş olsun asucum.Allah hayırlı şifalar versin
şerbetli paşada ateşlenmiş çok geçmiş olsun paşama
kızlar aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsun.
bi kerem o benim lakabım. benim yeğenim 1 yaşından beri bana tonton teyze derşimdi 19 yaşında
evet yaa görüşemedik
yenacım sen benim köye gidipde zayıfladığımı gördünmü
Sen de yine yoğun be yorgunmuşsun Allah kuvvet versin canım
elazığ güzell biz memuruz gezioz doğu batı bngöldeydik 1 yıl önce elazığdan geçerdik heppof yaa valla aklım gidiyo hasta olucak çocuklar diyee...çok şükür bu sene öyle ateşli hastalanmadılar hiç inşallah hastalanmadanda atlatırız...ben büyük kızdan çok çektim ya o konuda çok korkuyorum yaa....[/QUO
elazıığlımısınn
elazığlıysan içliköftede yaparsın sen:))
zira kendilerin,i heç sevmemm
evet hepimize daim olsun ablacım..2014 uğurlu gelsin
hoşbuldum nursenam maaşallah döktürüyorsun yine
vallahi seninle olan yaslanmaz enişte çok şanslı..
adam asker frenliyo bacım adam taşfırın :))
hoş bulduk canım. havasındanmı suyundanmı bilmem ama her köy dönüşü artılarda olduğum kesindafim hoşgeldinnn ohh mis gibi köy havasıı yedirir tabiii
yemek
ben şuan muğladayımm soruyo atlayığ içli köfteye dalmışımm anammm anaammm gursağım geniş
fena acıktım yaaa...midem horon tepiyo resmennn...
Tok açın halini anlamazmışburda tok olan benim işte
Daficim son zamanlarda ben de su içmiyorum bazı günler nerdeyse hiç içmeden geçiyor
Yeşil çayı da terkettim epeydir
of yaa valla aklım gidiyo hasta olucak çocuklar diyee...çok şükür bu sene öyle ateşli hastalanmadılar hiç inşallah hastalanmadanda atlatırız...ben büyük kızdan çok çektim ya o konuda çok korkuyorum yaa....[/QUO
ben de Adanalıyım ama Kocaeliye gelin geldim canımmm
ben de öğretmenim ama atanamayan:))
ben tarçınlı süt içtimfena acıktım yaaa...midem horon tepiyo resmennn...
ay asucum yeşil çayı bende terk ettim. aslında çayları terkettim. tek içtiğim sabahları sarımsak turşusuTok açın halini anlamazmışburda tok olan benim işte
Daficim son zamanlarda ben de su içmiyorum bazı günler nerdeyse hiç içmeden geçiyor
Yeşil çayı da terkettim epeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?