Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meryeeeeeemmmm sen nerelerdesin bakayım
kızlar kendi kendilerine doğum gününü kutladılar
sen yoktun ortalarda

Başlayalım daficim suya ve çaylara
Bugün fazla yediğim için yarın dikkat edeceğim inşallah
İşim zor ama eşimin canı yaprak sarması istemiş onu yapacağım bugün de annem lahana sarmış onu yedim zaten
Bir de kızlar eşimin sağ ayağında sıkıntı var son bir haftadır Dr vida başlarından dolayı sorun olabilir gelin bakayım dedi yarın gideceğiz dua edin inşallah tekrar operasyon felan gerekmez

geçmiş olsun inşallah yoktur bişeyyy

uyuyanlara iyi geceler

ay inşallah birşeyi yoktur canım. Allah yardımcınız olsun bir sorun çıkmasın inşallah
sende çok yıprandın. acıyı eşin çekiyor ama asıl yükü sen çekiyorsun. rabbim hayır haberlerle gelmeyi nasibetsin.

İyi geceler
Ben de uyumaya çalışayım
iyi geceler asucum

meryeeeeeemmmm sen nerelerdesin bakayım
kızlar kendi kendilerine doğum gününü kutladılar
sen yoktun ortalarda

uvvvv deme dafi ablam ara ara gelip okuyordum ama o iki gün kutlamalarda dısardaydık gözümden kaçmış
feci ayıp etmişim...hemen döneyim geçmişte kaybolayım

yolcu,sevinucar,asuablam iyi geceler sizlere

Insallah önemli birsey degildir canim...

Herkese iyi gecelerrrrr

oturduk çizgifilim izliyoruz minik cadıyla sabaha nası kalkıcaksaam büyük kızı okula götürmek içinn

bi Meryemcim ben de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Yeni yaşın bir sürü güzellik getirsin inşallah sana.

Meryemcim nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim canım herşey gönlünce olsun inşallah

MERYEMCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

MERYEMCİM TEKRAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZU

meryemin doğumgünüymüş kutlarım nice güzel yıllara..

meryemin doğum günüymüş herhalde doğum günün kutlu olsun meryemcim Allah hayırlı uzun ömürler versin.

Meryem,yeni yaşın kutlu olsun,sana güzellikl ve sağlık getirsin

MERYEMMMMM canım nice yıllaraa

Meryem;doğumgünün kutlu olsun;sağlıklı huzurlu yıllar geçirin inşallah...

Canlarımmmm ay hem çok sevindim hem çok duygulandım...tüm topikdaş tontoşlarım benim doğum günümü kutlamış ama benim haberim yok...ne saskın birseyim ama gecte olsa görmem cok iyi oldu

bu arada biriniz özelden kopya verseydiya:)) güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar..
2014 hepimize sağlık,mutluluk versin,bizleri sevdiklerimizden ayırmasın

Ben 5gun önce 97.5 gr dim fakat mide balonu taktirdim ve bu gece tartildim ve bilin ne oldu 93.1.artik benim bo hedefim var 63kg hayal değil. Size her hafta yazıcam.

Ben 5gun önce 97.5 gr dim fakat mide balonu taktirdim ve bu gece tartildim ve bilin ne oldu 93.1.artik benim bo hedefim var 63kg hayal değil. Size her hafta yazıcam.

günayydınnn sok bunaltıcı sıkıcı bi hava varr uykusuzum cadı kızım gece uyumadı 3 bucuk falandı uyuduk
sabahta büyük cadı bana şaka yapmak istemiş 6 ya ayarlamış saatii ahanda böle oldum sabah sabah
neyse kızı okula götürdük
kahvaltımı yaptım 1 tost yedim kepekli ekmekle
az zeytin
kk peynirr
çayyy

tv de sel baskınları diyo muğla için allah yardımcımız olsunn feleketlerden korusun allah tüm türkiyeyi

Günaydın arkadaşlar,

Sabah sabah önce işi sonra öğretmenimizi aradım gelemeyecğimizi söyleyince ''nilüfercim sınıfın yarısı yüksek ateşten yok zaten.Siz dinlenin bir güzelce dedi..''
Onu duyunca rahatladım azıcık. yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor nedensiz ateşten dolayı..
Bu gece de böyle olursa yarın doktora götüreceğim...

nursenacım ben de çok az uyudum gece...Oğlanı yanıma aldım sürekli kontrol etmek için gelmek istemiyor yanıma. sen banım yatağıma gel , benim yatağım çok güzel bırakamam diyo..
Kızımı zar zor yatağına alıştırmıştık beyefendide burnundan kıl aldırmıyor..Resmen ağır abi hiiç sevmediğim erkek modeli..
Gece gece bir çığırmışım kuzu kuzu geldi sonra hiiç tarzım değil halbuse

Hayır şimdiden böyleyse evlenince hiiç yüzüme bakmıyacak yani..Kıskanç kaynana smıley )

canım umarım çok önemli bişey yoktur dualarımız sizinle...

Son düzenleme:
esselamün aleykum
günaydın kızlar dun sitedeylken aniden pc gitti birdaha açamadım şimdi tamire göturuyorum size yazabilmek için dükkana geldim muhtemelen yarın bildirim için giremem simdi yazayım kilomu
_kilom 137.9
_spor 60 dk pc bozuldugu için orada kaldı
neyse şimdi çıkmakv zorundayım umarımhepiniz iyisinizdir herkezi öpüyorum

Esracım,

Ben iki hafta izinli olmak istiyorum...3 ay sonra regl olunca kulaklarım bile su tuttu..her an uçmaya hazır kıvamdayım..
Tartıldım bu sabah çok canım sıkıldı...

gerçi izinler kaldırılmıştı ama yeni yıl yeni izin hakkım doğduğu için kullanmak istedim...

Arz ederim

Bu arada uğramıyorsun annen nasıl.? sonuçlar belli değil değilmi henüz ?
bizi bilgilendirmeyi unutma lütfen...

benimde annem elazıglı. yarı memleketim istanbuldayım bende canım. içli köfteye bayılırııııııııııııııııııııııııımmm

bende hasta ve yaşlı bir ev kadınıyam bursadan yazıyorum bursalı oluyorum aynı zamanda
emekli ettim kendimi yoksa hep çalıştım yıllarca

Bursalı mısın kadifeli gelin
Çaydan mı geçtiiiiiiiin

selam kızlar,
dün arkadaşımın istemesi vardı oraya gittim. kızı verdik. karabiber pulbiber tuzlu kahvemizi elbette yaptım istemeden sonra misafirler gidince gelen çikolataya abanmış olabiliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…