ben tarçınlı süt içtim
ay asucum yeşil çayı bende terk ettim. aslında çayları terkettim. tek içtiğim sabahları sarımsak turşusu
aslında tekrar başlasak veririz
hadi yarın sabah başlıyalım. gerçi ben cumartesi yine gidecem köye ama olsun kâr kârdır
kızlar uymuşken bende kaçıyorum Allah rahatlık versin....
sizlerede kızlarneyse kızlarr ben çıkıyoruum hadi tatlı uykular hepinizee:119:
Başlayalım daficim suya ve çaylara
Bugün fazla yediğim için yarın dikkat edeceğim inşallah
İşim zor ama eşimin canı yaprak sarması istemiş onu yapacağım bugün de annem lahana sarmış onu yedim zaten
Bir de kızlar eşimin sağ ayağında sıkıntı var son bir haftadır Dr vida başlarından dolayı sorun olabilir gelin bakayım dedi yarın gideceğiz dua edin inşallah tekrar operasyon felan gerekmez
ay inşallah birşeyi yoktur canım. Allah yardımcınız olsun bir sorun çıkmasın inşallahBaşlayalım daficim suya ve çaylara
İşim zor ama eşimin canı yaprak sarması istemiş onu yapacağım bugün de annem lahana sarmış onu yedim zaten
Bir de kızlar eşimin sağ ayağında sıkıntı var son bir haftadır Dr vida başlarından dolayı sorun olabilir gelin bakayım dedi yarın gideceğiz dua edin inşallah tekrar operasyon felan gerekmez
iyi geceler asucumİyi geceler
Ben de uyumaya çalışayım
meryeeeeeemmmm sen nerelerdesin bakayım
kızlar kendi kendilerine doğum gününü kutladılar
sen yoktun ortalarda
bi Meryemcim ben de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Yeni yaşın bir sürü güzellik getirsin inşallah sana.
Meryemcim nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim canım herşey gönlünce olsun inşallah
MERYEMCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
MERYEMCİM TEKRAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZU
meryemin doğumgünüymüş kutlarım nice güzel yıllara..
meryemin doğum günüymüş herhalde doğum günün kutlu olsun meryemcim Allah hayırlı uzun ömürler versin.
Meryem,yeni yaşın kutlu olsun,sana güzellikl ve sağlık getirsin
MERYEMMMMM canım nice yıllaraa
Meryem;doğumgünün kutlu olsun;sağlıklı huzurlu yıllar geçirin inşallah...
hain patron
ama ginede işsiz olmaktan iyidir canım sabır
hoşgeldin canım azmin hep devam etsin burda destek bol hepberaber zayıflıyoruz baze talkılıyoruz ama vazgeçmiyoruz
sede hoşgeldin canım aramıza
be burdayım
of yaa valla aklım gidiyo hasta olucak çocuklar diyee...çok şükür bu sene öyle ateşli hastalanmadılar hiç inşallah hastalanmadanda atlatırız...ben büyük kızdan çok çektim ya o konuda çok korkuyorum yaa....[/QUO
arkadaşlar sizler hangi illerdensiniz çok merak ettim :)
ben elazığdan yazıyorum size öğretmenim :)
bende hasta ve yaşlı bir ev kadınıyambursadan yazıyorum bursalı oluyorum aynı zamanda
emekli ettim kendimi yoksa hep çalıştım yıllarca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?