Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım

herkese merhaba...

yeni yıl hepimize iyi gelsin inşaAllah...

yine yeniden bugün başladım sağlıklı beslenmeye...uzaklaştığım dönemde çok kilo almadım ama veremedimde...

Asuman ablam umarım bir sorun çıkmaz...

hasta olan herkese özellikle yavrucaklara geçmiş olsun...

Selamün aleykümmm....

nasılsınız...ben iyiyim bi size bakayım ütüye girişicem sonrada çanta hazırlıcamm...

akşam anneme geçiyorum yarın kilo bildirimi yapamıcamm oyüzden şimiden yazayımmm...

kilom:85,7

spor:20 dakika...

Günaydin canlarimmmmm...

Okulun tatil olmasi kötü oldu ya uyku düzenim bozuldu... gece 3bucuktan önce uyuyamadim... simdide yarim saat oluyor kalkali... insallah bu aksam daha erken yatarim... :)

Herkese iyi gunlerrrrrr

oooo sende annesi simdiden kiskancsan gelin yandi
ne güzel cocuk yatagini seviyor helal olsun kocuma :)

selam millet....

aman kvgil eşimle çarşıya gittilerde bende yalnız kalabildim kendimle....
bi kahve yaptım şimdi kendime günler sonra....
ben gitmedim onlarla çarşıya, zaten kaç gündür koşturcam diye çok yoruldum, canım hiç gitmek istemedi.
kv doktora gitti, midesinde mikrobik iltihap varmış, çok ileri safhadaymış, ilaç vermiş, 2hafta sonra kontrole gel demiş doktor.
2hafta sonra yine gelicekler doktora, durum bu işte.
dün kpde geldi, ne zaman giderler hiç bilmiyorum ama galiba yarın gidicekler.
o kadar çok yoruldumki kaç gündür.....
arada bi streside cabası.
aman evlilik çok zormuş, heleki ebeveynin hayatta değilse......
işte dünya hayatı bi yerde zindan hayatı..... bu gerçeği hep kabul etmek lazım.
tamam yeter bu kadar felsefe meyraaaa:))))

siz naaptınız bakıyım:)
geçmişten habersizim henüz.....
umarım herkes iyilerdedir......

hadi öptüm hepiciğinizi, görüşürüz

Hayırlı günler
Dr a gittik eşimle çok şükür normal dışı bir durum değilmiş olması muhtemel sıkıntılardanmış bikaç gün fazla basma dinlen dedi soğuk uygulayacağız bir süre koltuk değneğiyle destekle dedi
Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
Hastaneye gitmeden sütle gevrek yedim
Az önce de 1.5 haşlanmış yumurta yağsız karışık tost zeytin peynirle kahvaltı ettim tabii çay eşliğinde
Gitmeden sarmanın içini hazırlamıştım onu sardım 1 sıra çaydan sonra devam ederim
Taksit taksit sarma yapan benden başka yoktur herhalde :)
Meyracım kayınvalidene şifalar dilerim
Yenacım barış daha iyidir şimdi inşallah

canım görmemişim kusura bakma evet işteyim ama bugün yoğunlukta var birde size pasta yaptım ya ortalığı topluyorum

hayal kurmanı yesinler şirine:)

geçmiş olsun, salgındır belki ablacığım.....
öpüyorum

Ben Isviçre'den yaziyorum ögrenciyim , ayni anda anneyim, :) ha birde es

pc için geçmiş olsun canım yaaa.......
öpüyorum.....

teşekkür ederim ablacığım.
hadi gözünüz aydın eniştemizin önemli bi durumu yokmuş çok şükür, geçmiş olsun....
baş ağrın içinde çok geçmiş olsun.... inşaallah bugün daha iyidir....
pc başında çok oyalandım, kvgil gelmeden ortalığı bi şöyle süpürü veriyim, geliverirlerde ortada kalırım şimdi dımdızlak:)))))
kocaman öpüyorum ablacığım, allaha emanet olasın, görüşürüz

Ben 5gun önce 97.5 gr dim fakat mide balonu taktirdim ve bu gece tartildim ve bilin ne oldu 93.1.artik benim bo hedefim var 63kg hayal değil. Size her hafta yazıcam.

Arkadaslar mide balonu hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum takildigi gun ve sonraki iki gün boyunca dayanılmaz mide kramplari sanki biri icerden midenizi dakikada bir sıkıyor ve birakiyormus gibi , aşırı mide bulantısı ve kusma buda yetmiyormus gibi müthiş bir mide yanması sanki mideniz agizinizin icine gelmis gibi girtlaginiza kadar yaniyorsunuz ama sonraki gun sanki bir sihirli degnek dokunmuscasina hepsi bitiyor.benim doktorum bana mide koruyucu ilaclari yazmamisti ve sonra 3.gun aradim bana ilaclari soyledi aldim kullandimve ertesi gün hepsi bitti bütün şikayetlerim gecti ama doktorumun aciklamasi su oldu mide alisana kadar bunlari yasamam normalmis eger ilk gunde ilac yazsaymista aynilarini yasarmisim.eger icinizde 3gunden bisey olmaz cekerim diyen varsa hic durmasin çünkü bu artık ölüm kalım meselesi oluyo bitmek bilmeyen diyetler sonu gelmeyen zayiflama hikayeleri ve yine kaybedis yine hüsran ben artik biraz kismayi bile beceremez hale gelmistim kilo aldikca yiyo ve yedikce kilo aliyordum kisir bir döngü bu artik sorun yok istesemde yiyemiyorum tabi bu arada ilk 1hafta sadece sivi gida almak gerekiyor sonra yavas yavas katilara gecis yapiliyor biri bana bir kase corbayla doyabilecegimi soylese asla inanmazdim.

Meyracım kayınvaldene geçmiş olsun..
Sana da kolay gelsin kolay değil yatılı misafir yoruldun haliyle...

Hadi gözünüz aydın asucum...Sevindim önemli birşeyin olmadığına...

oooo sende annesi simdiden kiskancsan gelin yandi
ne güzel cocuk yatagini seviyor helal olsun kocuma :)

Hehee yapıcak bişey yok
Damadım ve gelinim çekicek mecburen.. her an aralarında olacağım..

şükür ütüm bitti...bi ortalık toplancak onuda sabah beri kaç kere topladım kuzular dağıttı artık evden çıkmadan bi elden geçiririm...yemek derdimde yok...saray lokumu diye bi tarif buldum yaptım bakalım neye benzicekk...bi arkadaşta yemiştim ama ben ilk defa yapıyorum...herkes pek meşgul galiba kimseler yok buralardaa...

Ay sevindim canimmm enisteye coook gecmis olsun :) Dikkat edin biraz fazla yüklenmesin

Allah yardimcin olsun canim insallah hepimiz zapzayif olucazzzzzzz
esimle annem izin vermemisti 112,8kg ile zayiflamaya karar verdigimde... kendi cabalarimla subat 2011 den bu yana en az 88.8kg gördüm ve tekrar 100kg ye kadar ciktim... simdiyse 95ile 97arasi gidip geliyorum...

Hehee yapıcak bişey yok
Damadım ve gelinim çekicek mecburen.. her an aralarında olacağım..

hihihihihihi sen aralarinda bile uyursun
Ben mesela kizimi hec vermicem (hih)

ay bu cocuklar yokmu :) Benimkide ayni... kendi odasini dagitiyormus gibi yetmiyor... bizim odayada tasiyor... salonada tasiyor... :)
sen annene gidicektin galiba. güle güle git güle güle gel canim

Hepiniz çok tatlısınız teşekkür ederim sevincimde sevindiniz
Doktora gidince rahatladık şükür eşimin morali de epey kötüydü o da düzeldi Allah kimseyi darda bırakmasın

arkadaslar merhaba .birkac gundur sizi okuyorum, ben Makedonyaliyim beni de araniza aliyor musunuz?su kilolardan kurtulmam lazim.citosu gecen sayfalarda okudum cok zayiflamis tebrik ediyorum, ben de basarmak istiyorum.aslinda ben bir aydir yediklerime dikkat ederek 4 kg verdim ama son zamanda hep ayni yerde duruyorum. nekadar az yiyorum ama yine de kilo veremiyorum artik neler oluyor anlamadim.bir yerde okudum ki az yemekle metabolizma yavaslanirmis bende de herhalde oyle oldu.kahvalti yapmiyorum ama bugunden itibaren kahvalti yapmaya basladim zorla yedim cunku oyle alismisim iste.
bi de sunu soylemek istiyorum ben ekmek hic yemiyorum yine de kilo vermem cok yavas gidiyor.ekmek yememezlikten olabilir mi acaba ?
mesela bu sabah 3 kasik yulafa yogurt ekledim onu yedim.oglen tavuk eti salata ve 3 kasik pilav yedim aksam da iki veya uc sarma yogurtla yiycem ara ogunlerde de meyva yedim.cok mu yemisim ?

Hosgeldin aramizaaaaaa

yooo cok degil bence iyi... tabiki birde kilonu bilirsek daha fazla yardimci olabilir arakadaslar
dedigin gibi az yiyince metabolizmanin calismasi duruyor...

İyi akşamlar
Çok yakın hamile arkadaşım vardı ya az önce doğum yapmış biraz erken oldu ama iyilermiş ikisi de şükür
Yarın hastaneye gideceğim komposto yapıp götüreyim diye düşündüm başka ne yapabilirim ufak bir de jest yapayım mutlu olsun diyorum ama ne yapsam bilemedim

hayırlı akşamlar güzeller
bugün nasılsınız
asuu problem olmadığına sevindim.Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın
ben bugün bütün gün el işi yaptım. hiç ev işi yapasım gelmedi. aslında birazcık hamur işleri yapıp köye götürsem iyi olacak.aniden misafir geliyor.hemen dondurucudan çıkartmak işimi kolaylaştırır. daha önce buzunu çözdürmek zor olur diye yapmıyordum. yeğenim mikro dalga almış ev hediyesi. şimdi buz sorunum kalmadı. ama tembelliğim üzerimde hiç birşey yapasım gelmiyor.
kimselerde yok kendi kendime yazıyorum işte
aa asu gelmiş asucum nasılsın

Son düzenleme:
hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün.
bugün bizimde bebeğimiz oldu ama ben göremedim. inegölde bebişimiz. telefon ettim ikiside iyilermiş.
bu yıl bizim üretim yılımız
ekimde küçük ablamın torunu oldu . zeynebimiz geldi
aralıkta eltimin torunu oldu Davut ali miz geldi bugünde büyük ablamın gelini doğum yaptı Mehmet efe miz geldi 15 gün içinde geçen kış düşük yapan yeğenim doğum yapacak . şubat gibi büyük eltimin kızı doğum yapacak. imam olan oğlumuzun hanımıda 4. ayında bakalım devamı gelecekmi

Diete baslamadan once yani bir ay once 104 kiloydum simdi de 100.2 kiloyum. bugun boyle yemeye basladim yoksa bir ay boyunca cok daha az yiyordum.mesela sabahlari 12 ye kadar hicbir sey yemezdim.sabah muz yiyodum ardindan kahve 12 de ya yulaf ya da diet simit ve ayran. isten dondugumde evde yemekten yerdim ekmeksiz ve yine de cok yavas gidiyor kilo vermem.bugunden itibaren menuyu degistirmeye karar verdim.bakalim bir hafta sonra ne olucak.
ayni zamanda suyu hic sevmem zorla iciyorum.bugunden itibaren 2 kg su icmeye karar verdim.su icmeden kilo vermek mumkun mu ?

Âmin daficim sizin de gözünüz aydın Allah hepsinie güzel günler nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah
Aileniz pek bereketli maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…