Günaydın arkadaşlar,
Sabah sabah önce işi sonra öğretmenimizi aradım gelemeyecğimizi söyleyince ''nilüfercim sınıfın yarısı yüksek ateşten yok zaten.Siz dinlenin bir güzelce dedi..''
Onu duyunca rahatladım azıcık. yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor nedensiz ateşten dolayı..
Bu gece de böyle olursa yarın doktora götüreceğim...
nursenacım ben de çok az uyudum gece...Oğlanı yanıma aldım sürekli kontrol etmek için gelmek istemiyor yanıma. sen banım yatağıma gel , benim yatağım çok güzel bırakamam diyo..
Kızımı zar zor yatağına alıştırmıştık beyefendide burnundan kıl aldırmıyor..Resmen ağır abihiiç sevmediğim erkek modeli..
Gece gece bir çığırmışım kuzu kuzu geldi sonra hiiç tarzım değil halbuse
Hayır şimdiden böyleyse evlenince hiiç yüzüme bakmıyacak yani..Kıskanç kaynana smıley)
canım umarım çok önemli bişey yoktur dualarımız sizinle...
Günaydın arkadaşlar,
Sabah sabah önce işi sonra öğretmenimizi aradım gelemeyecğimizi söyleyince ''nilüfercim sınıfın yarısı yüksek ateşten yok zaten.Siz dinlenin bir güzelce dedi..''
Onu duyunca rahatladım azıcık. yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor nedensiz ateşten dolayı..
Bu gece de böyle olursa yarın doktora götüreceğim...
nursenacım ben de çok az uyudum gece...Oğlanı yanıma aldım sürekli kontrol etmek için gelmek istemiyor yanıma. sen banım yatağıma gel , benim yatağım çok güzel bırakamam diyo..
Kızımı zar zor yatağına alıştırmıştık beyefendide burnundan kıl aldırmıyor..Resmen ağır abihiiç sevmediğim erkek modeli..
Gece gece bir çığırmışım kuzu kuzu geldi sonra hiiç tarzım değil halbuse
Hayır şimdiden böyleyse evlenince hiiç yüzüme bakmıyacak yani..Kıskanç kaynana smıley)
canım görmemişim kusura bakma evet işteyim ama bugün yoğunlukta var birde size pasta yaptım ya ortalığı topluyorum
Aslın da benim pek keyfim yok...
OĞlum yine ateşlendi 39 dereceydi ölçtüğüm de, şurup içirdim bekliyorum sonucu...
Gündüz at gibi koşturuyor, yattıktan sonra neden böyle oluyor.. ikidir aynı olayı yaşıyoruz ;(
selamun aleyküm güzeller.
geçen seneden beri görüşemedik. özledim sizi.
dün gece geç saatte geldik köyden. sonrada mekkenin fethi programı vardı eşim oraya gidelim dedi. bende tv.den izle benim kolumu kaldıracak halim yok çok yorgunum dedim. eh yorgun oluncada net e giremedim
bu sabahtabir gözüğm açık diğeri kapalı halde yatarken zil çaldı. kapıya bir gittimbizim oğlanlar gelinler sözleşip bize kahvaltıya gelmişler anacım onların tatil günüde benim yorgun günümdü. neyse şimdi kimse kalmadı bende hemen pc. başına
sizler nasılsınız.
asu nun başı ağrıyormuş. geçmiş olsun asucum.Allah hayırlı şifalar versin
şerbetli paşada ateşlenmiş çok geçmiş olsun paşama
kızlar aramıza hoş geldiniz azminiz daim olsun.
bi kerem o benim lakabım. benim yeğenim 1 yaşından beri bana tonton teyze derşimdi 19 yaşında
evet yaa görüşemedik
yenacım sen benim köye gidipde zayıfladığımı gördünmü
Ben Isviçre'den yaziyorum ögrenciyim , ayni anda anneyim, :) ha birde es
esselamün aleykum
günaydın kızlar dun sitedeylken aniden pc gitti birdaha açamadım şimdi tamire göturuyorum size yazabilmek için dükkana geldim muhtemelen yarın bildirim için giremem simdi yazayım kilomu
_kilom 137.9
_spor 60 dk pc bozuldugu için orada kaldı
neyse şimdi çıkmakv zorundayım umarımhepiniz iyisinizdir herkezi öpüyorum
Hayırlı günler
Dr a gittik eşimle çok şükür normal dışı bir durum değilmiş olması muhtemel sıkıntılardanmış bikaç gün fazla basma dinlen dedi soğuk uygulayacağız bir süre koltuk değneğiyle destekle dedi
Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize
Hastaneye gitmeden sütle gevrek yedim
Az önce de 1.5 haşlanmış yumurta yağsız karışık tost zeytin peynirle kahvaltı ettim tabii çay eşliğinde
Gitmeden sarmanın içini hazırlamıştım onu sardım 1 sıra çaydan sonra devam ederim
Taksit taksit sarma yapan benden başka yoktur herhalde :)
Meyracım kayınvalidene şifalar dilerim
Yenacım barış daha iyidir şimdi inşallah
Ben 5gun önce 97.5 gr dim fakat mide balonu taktirdim ve bu gece tartildim ve bilin ne oldu 93.1.artik benim bo hedefim var 63kg hayal değil. Size her hafta yazıcam.
selam millet....
aman kvgil eşimle çarşıya gittilerde bende yalnız kalabildim kendimle....
bi kahve yaptım şimdi kendime günler sonra....
ben gitmedim onlarla çarşıya, zaten kaç gündür koşturcam diye çok yoruldum, canım hiç gitmek istemedi.
kv doktora gitti, midesinde mikrobik iltihap varmış, çok ileri safhadaymış, ilaç vermiş, 2hafta sonra kontrole gel demiş doktor.
2hafta sonra yine gelicekler doktora, durum bu işte.
dün kpde geldi, ne zaman giderler hiç bilmiyorum ama galiba yarın gidicekler.
o kadar çok yoruldumki kaç gündür.....
arada bi streside cabası.
aman evlilik çok zormuş, heleki ebeveynin hayatta değilse......
işte dünya hayatı bi yerde zindan hayatı..... bu gerçeği hep kabul etmek lazım.
tamam yeter bu kadar felsefe meyraaaa:))))
siz naaptınız bakıyım:)
geçmişten habersizim henüz.....
umarım herkes iyilerdedir......
hadi öptüm hepiciğinizi, görüşürüz
Hayırlı günler
Dr a gittik eşimle çok şükür normal dışı bir durum değilmiş olması muhtemel sıkıntılardanmış bikaç gün fazla basma dinlen dedi soğuk uygulayacağız bir süre koltuk değneğiyle destekle dedi
Az önce de 1.5 haşlanmış yumurta yağsız karışık tost zeytin peynirle kahvaltı ettim tabii çay eşliğinde
Gitmeden sarmanın içini hazırlamıştım onu sardım 1 sıra çaydan sonra devam ederim
oooo sende annesi simdiden kiskancsan gelin yandi
ne güzel cocuk yatagini seviyor helal olsun kocuma :)
Hayırlı günler
Arkadaslar mide balonu hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum takildigi gun ve sonraki iki gün boyunca dayanılmaz mide kramplari sanki biri icerden midenizi dakikada bir sıkıyor ve birakiyormus gibi , aşırı mide bulantısı ve kusma buda yetmiyormus gibi müthiş bir mide yanması sanki mideniz agizinizin icine gelmis gibi girtlaginiza kadar yaniyorsunuz ama sonraki gun sanki bir sihirli degnek dokunmuscasina hepsi bitiyor.benim doktorum bana mide koruyucu ilaclari yazmamisti ve sonra 3.gun aradim bana ilaclari soyledi aldim kullandimve ertesi gün hepsi bitti bütün şikayetlerim gecti ama doktorumun aciklamasi su oldu mide alisana kadar bunlari yasamam normalmis eger ilk gunde ilac yazsaymista aynilarini yasarmisim.eger icinizde 3gunden bisey olmaz cekerim diyen varsa hic durmasin çünkü bu artık ölüm kalım meselesi oluyo bitmek bilmeyen diyetler sonu gelmeyen zayiflama hikayeleri ve yine kaybedis yine hüsran ben artik biraz kismayi bile beceremez hale gelmistim kilo aldikca yiyo ve yedikce kilo aliyordum kisir bir döngü bu artik sorun yok istesemde yiyemiyorum tabi bu arada ilk 1hafta sadece sivi gida almak gerekiyor sonra yavas yavas katilara gecis yapiliyor biri bana bir kase corbayla doyabilecegimi soylese asla inanmazdim.
Hehee yapıcak bişey yok
Damadım ve gelinim çekicek mecburen.. her an aralarında olacağım..
şükür ütüm bitti...bi ortalık toplancak onuda sabah beri kaç kere topladım kuzular dağıttı artık evden çıkmadan bi elden geçiririm...yemek derdimde yok...saray lokumu diye bi tarif buldum yaptım bakalım neye benzicekk...bi arkadaşta yemiştim ama ben ilk defa yapıyorum...herkes pek meşgul galiba kimseler yok buralardaa...
arkadaslar merhaba .birkac gundur sizi okuyorum, ben Makedonyaliyim beni de araniza aliyor musunuz?su kilolardan kurtulmam lazim.citosu gecen sayfalarda okudum cok zayiflamis tebrik ediyorum, ben de basarmak istiyorum.aslinda ben bir aydir yediklerime dikkat ederek 4 kg verdim ama son zamanda hep ayni yerde duruyorum. nekadar az yiyorum ama yine de kilo veremiyorum artik neler oluyor anlamadim.bir yerde okudum ki az yemekle metabolizma yavaslanirmis bende de herhalde oyle oldu.kahvalti yapmiyorum ama bugunden itibaren kahvalti yapmaya basladim zorla yedim cunku oyle alismisim iste.
bi de sunu soylemek istiyorum ben ekmek hic yemiyorum yine de kilo vermem cok yavas gidiyor.ekmek yememezlikten olabilir mi acaba ?
mesela bu sabah 3 kasik yulafa yogurt ekledim onu yedim.oglen tavuk eti salata ve 3 kasik pilav yedim aksam da iki veya uc sarma yogurtla yiycem ara ogunlerde de meyva yedim.cok mu yemisim ?
hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallahİyi akşamlar
Çok yakın hamile arkadaşım vardı ya az önce doğum yapmış biraz erken oldu ama iyilermiş ikisi de şükür
Yarın hastaneye gideceğim komposto yapıp götüreyim diye düşündüm başka ne yapabilirim ufak bir de jest yapayım mutlu olsun diyorum ama ne yapsam bilemedim
hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün.
bugün bizimde bebeğimiz oldu ama ben göremedim. inegölde bebişimiz. telefon ettim ikiside iyilermiş.
bu yıl bizim üretim yılımız
ekimde küçük ablamın torunu oldu . zeynebimiz geldi
aralıkta eltimin torunu oldu Davut ali miz geldibugünde büyük ablamın gelini doğum yaptı Mehmet efe miz geldi 15 gün içinde geçen kış düşük yapan yeğenim doğum yapacak . şubat gibi büyük eltimin kızı doğum yapacak. imam olan oğlumuzun hanımıda 4. ayında bakalım devamı gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?