Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoş geldin uskuplu
sabahları hiç bir şey yememen iyi olmamış metebolizmayı iyice yavaşlatmışsın. sabah yataktan kalkar kalkmaz (1 ) mümkünse (2 )bardak su iç.bu limonlu, yahut sirkeli veya ılık , yada alkali su olabilir. bu bağırsakların için çok iyi olur. ve yataktan kalktıktan sonra ilk yarım saat içinde azda olsa kahvaltını yap. bu metebolizmanın çalışması için çok iyi olur. mümkün olduğu kadar bol lifli gıdalar tüketmeye çalış.
su tabiki çok önemli bunun yanı sıra yeşil çay yağ yakımına çok yardımcı ve ödem atıcı

Âmin daficim sizin de gözünüz aydın Allah hepsinie güzel günler nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah
Aileniz pek bereketli maşallah
sağol asucum sorma uzun zamandır küçük bebeğe hasrettik. sadece ayşe meleğimiz vadı oda iki yaşına girdi. koskoca ailede tek bebekti bu yıl üretime geçtik. bu hem iyi hem masraflı altın almaya yetiştiremiycez

:S sabah kalktigin gibi muhakkak 1bardak yada 2bardak su ic. sonra hemen ufakta olsa bisiler ye... ara ogun yap. ogle yemegi ye tekrar ara ogun aksam yemegi.

eskiden coook az yiyormussun... metabolizman iyice yavaslamis... en az 2litre su icmeye bak...

Hayir canim cok yememissin ama metabolizma ile bagirsak hızı aynı şey değil sen eger diyet yapabiliyorsan devam et ben bi keresinde diyetisyene gitmistim zayıflamaya calisirken yemek yemekten kesiliyorsun ve kilo verecegini düşündüğün icinse beynine iletiler gidiyormuş yani şöyle oluyo ben az yiyorum sen yediklerimi depola ve ne kadar az yersen o kadar cok kilo veremiyorsun o yüzden bana söyle bi diyet verdi
Sabah: 4dilim ekmek
Şekersiz çay
Bi dilim peynir
5tane zeytin
Sinirsiz yesillik.
Ara öğün:2ceviz ici iki kuru kayisi
Oglen:iki dilim ekmek
6yemek kasigi etli sebze yemegi
1kase corba
Bol salata
200gr yogurt
Ara ogun meyve
Aksam izgara et tavuk veya balik haslamada olabilir salata ve200gr yogurt
Aksam yemegi en gec saat 7de yenmis olacak gunluk 2litre su icilecek ara öğün atlanmayacak arada atıştırmalık olmayacak lihgt gidalar ywnilmeywcek yag seker ve tuz tum hamur isleri yasak ve yemwk yerken sadece yemeğe adapte olunacak çünkü doyma gozde baslayan bişey diyet caylar serbest kahve kremasi kullanmak yasak tatli haftada bikere dondurma yada bitter cikolata diledigin bir ogunde o öğün yerine haftada bir sadece pazarlari yumurta ister yagda ister haslanmis yedigin her kasik makarna pirinc yada bulgur pilavi ve bunlarlahazirlanan yiyecekle ornegin dolma 1dilim ekmek yerinw ggeçiyor bu yuzden doktor bunlarin kalori eslesmelerini verdi ve hergun aynı yemegi yemek zorunda oladigimi soyledi eger bi aksam yemeginde pilav yemek istiyorsan 2kasik pilav alirsan 2dilim ekmegi cikar dedi eger 3. Kasigi alirsan corbayi cikar dedi ve ywmeye hep sondan basla dedi yogurt salata ana yemek yer kalirsa corba her ogunden önce 2bardak su.sana kolay gelsin ben bununla cok kilo verdom baya korudumda 95den 80e dustum ama biraktim ve geri aldimdiyeti yasam tarzi yapmak cok zor bu yuzden balon taktirdim hic bir zaman zayifladim bitti yok bu balon bana bunu öğretecek inşallah

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Güzel bildirimler olur inşallah
Benim kilom 85
Sporum 60 dk

hayırlı olsun başı kapalıysa asuu kırmızı bi yazma alabilirsin yada sandıkta varsa oyalı götürebilirsin
başı açıksa kırmızı bi taç alabilirsinnn lohusa tacı çok moda şimcik
bi daha doğurrusam bende takacam:))))))
dafiii hazır yufkadam buzluk böreği sarr biri gelirse hemen suyun altında ıslat pişir ohh miss gibi
ohhhh düşük yapanında oluyo maşşallah
o sorunlarla evlenen gelin ne oldu varmı bebek
ailesiyle barıştımı dafi
hoşgeldinn
ömür boyu böyle yeme düzenin olmucağı için hemen geri alırsın normale döndünmüüü sebze falan yokkk sabah bide çok önemli diyette
ömürboyu yapabilsekkkk almayız geriii
malesef bende alanlardanımm başa sarıyorum hep
bu bolon anlamam ben ama ömürboyumu durucak miğdende
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Güzel bildirimler olur inşallah
Benim kilom 85
Sporum 60 dk
günayydınnnnn osuu takıldın 85 e çıkma üzerinede

yeni kilom yokk malesef yılbaşı kaçamağıı gece gece
aynıyımmm
spor 30 dakikacıkk
miğde ağrısından bu hafta sporda yok adam gibi malesef

kızlar kg leri ala ala patlıycam yakında ama kurtlar kaptı beni dönüş kürkçü dükkanı misali

eşim akşam aklımı başıma getirdi ah bu erkekler

gene asılıcam başka çaresi yok

kg ucundan 97

spor 70 dk

ah naptım ben kendime böyle bilmem ama kötü ( toparlıycam inşallah
geçmişten bi haberim tüm güzelleri öperimmm

Nursena artıdayım bu hafta ben de 85 i geçmemek için uğraşıyorum ama boğazımı tutamıyorum ki tutsam verecek de
Kırmızı yemenim de yok galiba sandıkta
Telefonla görüştüm haber bekliyorum eve çıkmak istiyormuş Dr izin verirse çıkarlarsa eve giderim çıkmazsa hastaneye giderken alırım artık

Günaydın kızlarrr hayırlı Sabahlar

Dün akşam internet bağlantımız gittiği için menü paylaşımı yapamadım şimdi yapayım

Sabah= 1 kase yulaf ezmeli nestle nesfit + 1 adet kuru kayısı

Öğle= 1 porsiyon etli yeşil fasülye + 2 dilim ekmek

Ara Öğün= 1 badem + 3 fındık + biberiye çayı

Akşam= 4 kaşık yoğurt+1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 2 elmalı top

maşallaaaahhh abla şenlik var bundan sonra desene

Son düzenleme:
selamlar hatuunlar,

bildirim bildirim bildiiriiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!

kilo: 93.5
spor: ne münasebet.
bide yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler

Günaydın herkese,

hayırlı cumalar olsun inşallah. hepinize güzel bildirimler dilerim.

Yenam yazdım seni izinli :) iki hafta ama, uzatmam sonra haberin olsun
annemi sormuşsun, Allaha şükür genel durumu daha iyi. 8inde mr var, inşallah iyi çıkarsa rahatlayacağız. endoskopi rutin kontrol, o da iyi çıkar inşallah. Allah tüm hastalara şifa versin...

Asuman abla çok sevindim kontrolünüzün iyi geçmesine. inşallah eskisi gibi olacak her şey en yakın zamanda.

şöyle bi göz atabildim geçmişe. listeyi yayınlayıp çıkacağım. gece yayınlayayım dedim ama o da geç olacak. aramıza yeni gelenler hoşgelmiş. azminiz daim olsun inşallah.

posta posta yazıyorum. Dafi abla bebeklerinize Allah hayırlı, sağlıklı ömürler versin, analı babalı büyümeyi nasip etsin. ne güzel bi sürü birden gelmişler, sevmeye doyamazsınız :)

Hayırlı cumalar arkadaşlar...

Umarım iyi haberler veriyorsunuzdur kilolar hakkında.Üzgünüm ben pek iyi haber veremiyorum...

Yılbaşı gecesi mağduruyum: + 400 maalesef..

Fazla da yemedim ama nasıl oldu bilemiyorum...Biraz mantı yedim galiba mantının kabahati bu;yoksa tatlı falan sürmedim ağzıma..

Biraz da patates salatası yedim sakıncalı olan...Ayyyyyy yemişim ayol sayınca çıkıyor meydana kabahatler....

KİLOM: 97.400
Hey Maaşallah,hey maaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…