aramıza hoş geldin uskupluDiete baslamadan once yani bir ay once 104 kiloydum simdi de 100.2 kiloyum. bugun boyle yemeye basladim yoksa bir ay boyunca cok daha az yiyordum.mesela sabahlari 12 ye kadar hicbir sey yemezdim.sabah muz yiyodum ardindan kahve 12 de ya yulaf ya da diet simit ve ayran. isten dondugumde evde yemekten yerdim ekmeksiz ve yine de cok yavas gidiyor kilo vermem.bugunden itibaren menuyu degistirmeye karar verdim.bakalim bir hafta sonra ne olucak.
ayni zamanda suyu hic sevmem zorla iciyorum.bugunden itibaren 2 kg su icmeye karar verdim.su icmeden kilo vermek mumkun mu ?
sağol asucum sorma uzun zamandır küçük bebeğe hasrettik. sadece ayşe meleğimiz vadı oda iki yaşına girdi. koskoca ailede tek bebekti bu yıl üretime geçtik. bu hem iyi hem masraflı altın almaya yetiştiremiycezÂmin daficim sizin de gözünüz aydın Allah hepsinie güzel günler nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah
Aileniz pek bereketli maşallah
Diete baslamadan once yani bir ay once 104 kiloydum simdi de 100.2 kiloyum. bugun boyle yemeye basladim yoksa bir ay boyunca cok daha az yiyordum.mesela sabahlari 12 ye kadar hicbir sey yemezdim.sabah muz yiyodum ardindan kahve 12 de ya yulaf ya da diet simit ve ayran. isten dondugumde evde yemekten yerdim ekmeksiz ve yine de cok yavas gidiyor kilo vermem.bugunden itibaren menuyu degistirmeye karar verdim.bakalim bir hafta sonra ne olucak.
ayni zamanda suyu hic sevmem zorla iciyorum.bugunden itibaren 2 kg su icmeye karar verdim.su icmeden kilo vermek mumkun mu ?
arkadaslar merhaba .birkac gundur sizi okuyorum, ben Makedonyaliyim beni de araniza aliyor musunuz?su kilolardan kurtulmam lazim.citosu gecen sayfalarda okudum cok zayiflamis tebrik ediyorum, ben de basarmak istiyorum.aslinda ben bir aydir yediklerime dikkat ederek 4 kg verdim ama son zamanda hep ayni yerde duruyorum. nekadar az yiyorum ama yine de kilo veremiyorum artik neler oluyor anlamadim.bir yerde okudum ki az yemekle metabolizma yavaslanirmis bende de herhalde oyle oldu.kahvalti yapmiyorum ama bugunden itibaren kahvalti yapmaya basladim zorla yedim cunku oyle alismisim iste.
bi de sunu soylemek istiyorum ben ekmek hic yemiyorum yine de kilo vermem cok yavas gidiyor.ekmek yememezlikten olabilir mi acaba ?
mesela bu sabah 3 kasik yulafa yogurt ekledim onu yedim.oglen tavuk eti salata ve 3 kasik pilav yedim aksam da iki veya uc sarma yogurtla yiycem ara ogunlerde de meyva yedim.cok mu yemisim ?
hayırlı olsun başı kapalıysa asuu kırmızı bi yazma alabilirsin yada sandıkta varsa oyalı götürebilirsinİyi akşamlar
Çok yakın hamile arkadaşım vardı ya az önce doğum yapmış biraz erken oldu ama iyilermiş ikisi de şükür
Yarın hastaneye gideceğim komposto yapıp götüreyim diye düşündüm başka ne yapabilirim ufak bir de jest yapayım mutlu olsun diyorum ama ne yapsam bilemedim
dafiii hazır yufkadam buzluk böreği sarr biri gelirse hemen suyun altında ıslat pişir ohh miss gibihayırlı akşamlar güzeller
bugün nasılsınız
asuu problem olmadığına sevindim.Allah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmasın
ben bugün bütün gün el işi yaptım. hiç ev işi yapasım gelmedi. aslında birazcık hamur işleri yapıp köye götürsem iyi olacak.aniden misafir geliyor.hemen dondurucudan çıkartmak işimi kolaylaştırır. daha önce buzunu çözdürmek zor olur diye yapmıyordum. yeğenim mikro dalga almış ev hediyesi. şimdi buz sorunum kalmadı. ama tembelliğim üzerimde hiç birşey yapasım gelmiyor.
kimselerde yok kendi kendime yazıyorum işte
aa asu gelmiş asucum nasılsın
ohhhh düşük yapanında oluyo maşşallah
hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün.
bugün bizimde bebeğimiz oldu ama ben göremedim. inegölde bebişimiz. telefon ettim ikiside iyilermiş.
bu yıl bizim üretim yılımız
ekimde küçük ablamın torunu oldu . zeynebimiz geldi
aralıkta eltimin torunu oldu Davut ali miz geldibugünde büyük ablamın gelini doğum yaptı Mehmet efe miz geldi 15 gün içinde geçen kış düşük yapan yeğenim doğum yapacak . şubat gibi büyük eltimin kızı doğum yapacak. imam olan oğlumuzun hanımıda 4. ayında bakalım devamı gelecekmi
hoşgeldinnDiete baslamadan once yani bir ay once 104 kiloydum simdi de 100.2 kiloyum. bugun boyle yemeye basladim yoksa bir ay boyunca cok daha az yiyordum.mesela sabahlari 12 ye kadar hicbir sey yemezdim.sabah muz yiyodum ardindan kahve 12 de ya yulaf ya da diet simit ve ayran. isten dondugumde evde yemekten yerdim ekmeksiz ve yine de cok yavas gidiyor kilo vermem.bugunden itibaren menuyu degistirmeye karar verdim.bakalim bir hafta sonra ne olucak.
ömürboyu yapabilsekkkk almayız geriiiHayir canim cok yememissin ama metabolizma ile bagirsak hızı aynı şey değil sen eger diyet yapabiliyorsan devam et ben bi keresinde diyetisyene gitmistim zayıflamaya calisirken yemek yemekten kesiliyorsun ve kilo verecegini düşündüğün icinse beynine iletiler gidiyormuş yani şöyle oluyo ben az yiyorum sen yediklerimi depola ve ne kadar az yersen o kadar cok kilo veremiyorsun o yüzden bana söyle bi diyet verdi
Sabah: 4dilim ekmek
Şekersiz çay
Bi dilim peynir
5tane zeytin
Sinirsiz yesillik.
Ara öğün:2ceviz ici iki kuru kayisi
Oglen:iki dilim ekmek
6yemek kasigi etli sebze yemegi
1kase corba
Bol salata
200gr yogurt
Ara ogun meyve
Aksam izgara et tavuk veya balik haslamada olabilir salata ve200gr yogurt
Aksam yemegi en gec saat 7de yenmis olacak gunluk 2litre su icilecek ara öğün atlanmayacak arada atıştırmalık olmayacak lihgt gidalar ywnilmeywcek yag seker ve tuz tum hamur isleri yasak ve yemwk yerken sadece yemeğe adapte olunacak çünkü doyma gozde baslayan bişey diyet caylar serbest kahve kremasi kullanmak yasak tatli haftada bikere dondurma yada bitter cikolata diledigin bir ogunde o öğün yerine haftada bir sadece pazarlari yumurta ister yagda ister haslanmis yedigin her kasik makarna pirinc yada bulgur pilavi ve bunlarlahazirlanan yiyecekle ornegin dolma 1dilim ekmek yerinw ggeçiyor bu yuzden doktor bunlarin kalori eslesmelerini verdi ve hergun aynı yemegi yemek zorunda oladigimi soyledi eger bi aksam yemeginde pilav yemek istiyorsan 2kasik pilav alirsan 2dilim ekmegi cikar dedi eger 3. Kasigi alirsan corbayi cikar dedi ve ywmeye hep sondan basla dedi yogurt salata ana yemek yer kalirsa corba her ogunden önce 2bardak su.sana kolay gelsin ben bununla cok kilo verdom baya korudumda 95den 80e dustum ama biraktim ve geri aldimdiyeti yasam tarzi yapmak cok zor bu yuzden balon taktirdim hic bir zaman zayifladim bitti yok bu balon bana bunu öğretecek inşallah
günayydınnnnn osuu takıldın 85 e çıkma üzerinedeHayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Güzel bildirimler olur inşallah
Benim kilom 85
Sporum 60 dk
Asumm günaydınnnn
ben kaçar işler beni bekler
maşallaaaahhh abla şenlik var bundan sonra desene
hayırlı evlat, hayırlı insan olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün.
bugün bizimde bebeğimiz oldu ama ben göremedim. inegölde bebişimiz. telefon ettim ikiside iyilermiş.
bu yıl bizim üretim yılımız
ekimde küçük ablamın torunu oldu . zeynebimiz geldi
aralıkta eltimin torunu oldu Davut ali miz geldibugünde büyük ablamın gelini doğum yaptı Mehmet efe miz geldi 15 gün içinde geçen kış düşük yapan yeğenim doğum yapacak . şubat gibi büyük eltimin kızı doğum yapacak. imam olan oğlumuzun hanımıda 4. ayında bakalım devamı gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?