Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
aramızda kaçaklar var ( onlar bilir kendilerini ) cumadan cumayada olsa görmek güzel. onlar özlemesede biz özlüyoruz kendilerini
eh tarifinide verseydin bari

evett nursenacım geçen sene kışın düşük yapmıştı üzülmüştüm.aslında yaşı çok değil ama halasından sabıkalı olunca laf gelir endişesi taşımıştım. Rabbim aratmadan tekrar verdi çok şükür. birde hayırlısıyla kucağına alsa dahada ratlıycam.

o gelinin rahatı çok iyi çok zayıftı uçacak gibiydi.kemikleri sayılıyordu. biraz kilo aldı daha bir güzelleşti.
eşide masa başı işe geçti. birde servis minübüsü aldılar.sabah akşam iş öncesi ve iş çıkışı servis çekiyor. maddi sıkıntısı yok.sağlığı iyi tek derdi annesi. kadın barışmıyor. çeşit laf gönderiyor.sadece bizimkiyle değil diğer kızıylada konuşmuyor. bizimkinin hiç bir sıkıntısı yok. diğer kızı çok zor durumda.kız hamile akşam sabah doğum yapacak, eşi 1 ay sonra askere gidecek, evi kiraydı . eşi gidince kirayı veremiycekler. doğumu yakın işi bırakmak zorunda kaldı.tabiki evinide boşaltmak zorunda kaldı.eşyalarını paketledi bir evin bodrumuna koydular. yatak odasını kv. sinin bir odasına koydular eşi askerden gelinceye kadar kv. nin yanında kalacak bebeğiyle birlikte. kızın durumu kötü ve bu kadın o kızıylada görüşmeyi reddediyor.'' kocası askere gidecek barışmaya çalışıyor, ben el aleme çocuk büyütemem '' diyormuş.kız yinede doğuma giderken haber vericem belki gelir diyor.
bizimki henüz bebek düşünmüyor. kardeşinin doğumunu bekliyor. belki annesi merhamet eder barışır diye ümitli.hemen düşünmüyorum. anneannesiz bebek olurmu falan diye konuşuyor.
bizim şimdi doğum yapacak olan yeğenim bu gelinin görümcesi oluyor. doğum için alışverişe çıktık. kardeşim kızının bütün ihtiyaçlarını aldı. gelinde üzülüyor kardeşimin hiçbir şeyi yok,kv. side birşey almadı diyor. biz alışverişe çıkarken gelinide götürdük, kardeşinin neye ihtiyacı varsa al dedik. biraz birşeyler aldı.kv. si ( kardeşimin eşi )kızına battaniye ördü. gelinin kardeşinede ördü. ben yeğenime yelekler ördüm, gelinin kardeşinede ördüm.kızkardeşim, ablam yeğenime yaparken gelinin kardeşinede yaptık. çok sevindi. kız kardeşi evini boşaltırken git yardım et dedik iki gün inegölden bursaya kardeşine yardıma geldi. gelirken aldıklarımızıda getirmiş. çok sevindi. duygulandı, ağladı diyor. '' abla annem konuşmuyor ama sen bana anne oldun demiş.

maşallaaaahhh abla şenlik var bundan sonra desene
sorma mehtabcım biraz fazla şenlik olacak

posta posta yazıyorum. Dafi abla bebeklerinize Allah hayırlı, sağlıklı ömürler versin, analı babalı büyümeyi nasip etsin. ne güzel bi sürü birden gelmişler, sevmeye doyamazsınız :)
amiiinn esracım çok sağol

bende bildirim yapayım

kilo : 87. 9
spor yok ama yinede benim sporum nursenanın sporunu döver

ablam banaysa ben de özlüyorum sizi, gelirim inşallah bundan sonra daha sık

sizin o gelin ve kardeşi ne bahtsız. gerçi siz çıkmışsınız karşına, bi yerden alınca bi yerden veriyor.. üzülüyorum eskiden beri, gerçekten bazı insanların sınavı en sevdikleri oluyor çoğunlukla. inşallah hayırlısı olur haklarında. çünkü öyle bir anneyle barışmak sanırım pek iyi gelmez evliliklere.

günaydın hanımlar sisli sıkıcı ankara havasından merhaba nasılsınız ben şükür diyelim her günümüze yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyorum onlara ben ne kadar zaman oldu izin alalı hatırlamıyorum yoğunum diye hala devam ediyorum kv rahatsız gelen giden küçük kızım konuşamıyor onun hastane işleri devam bunladada vardır bir hayır deyip bekliyoruz bakalım neyse ben kilomu bildireyim izin aldığımda 84.3 müş not almıştım şimdi 81.3 ne çok vermişim yaa spor yok desem koşuşturmaktan denemedim bile öpüyorum

BİRİSİ TABİKİ SENSİN gel artık bekliyoruz gözümüz yollarda

küçük kız fazla takmıyor yada öyle görünüyor. ama bizimkinin aklı fikri annesinde. bizde biliyoruz barıştığında huzurumuzu kaçıracak ama bizim gelin annesine çok düşkün. bebek sorana anneannesiz bebek olmaz deyip kestirip atıyor.bende dedim geçen gün '' halacım anneanne torun istemiyorsa bizim suçumuz ne ? bizden kaynaklanan bir problem varsa söyle çözelim. biz annenle görüşme demiyoruzki sana .her yoluda denedik. üzerine gittikce dahada kasıyor kendisini biz ne yapabiliriz '' dedim. ''problem bizden kaynaklanmıyor. problem tamamen annen, yapabileceğimiz birşey varsa söyle yapalım'' dedim.
ee sizde haklısınız diyor.
''varsa akrabanızdan anneni ikna edebilecek birisi gidip onunla görüşelim'' dedim. sözünden çıkamayacağı birileriyle face de görüştüm. olayları anlattım.'' annen bize çok farklı anlattı . biz böyle bilmiyorduk'' dediler. annenle görüşür biz bu işi düzeltiriz dediler. ertesi gün kusura bakma dediler diyor.

merhabalar arkadaşlar
geçmiş yapamıyorum
geçen hafta:88,2
bu hafta 89,1 kg

aldım ben yani ama çok sabit geçen hafta verdiğim tam rakam bu hafta aldım
bir insan bu kadar mı istikrarlı olur

Son düzenleme:
canlarım günaydınn

ben bu hafta başladım biliyorsunuz ancak motive oldum 93.8 ile başladım 93.3 şuan ki kilom ama çok şükür almamışım ama haftaya için daha umutluyumm inşallah verecem ayrıca sadece haftanın 3 günü 10 dk spor yaptım. dedim ya motive haftası. neyse inşallah daha güzel günler göreceğiz inanıyoruumm

ablacım çok zor hakikaten. bence siz daha fazla bebek sormayın nacizane. o şimdi olayları kabullenme aşamasında. zaten değiştiremeyeceğini farkedince bebek ile onu ilişkilendirmesinin saçma olduğunu anlayacaktır. o zaman anne baba demeden kendi ister bebek zaten. Allah hayırlısını versin. gerçekten hepiniz için zor bi durum.

kilo 98.1

nerelere gideyim ben......
neyse bugun alisverise gideyim sonunda magazalar acik bugun... yumurta salata domates salatalik alayim...
dün gitcektim kapaliymis magazalar... 1ndede kapaliydi...

dafimmm dafimmmmm
canııımmm
baaakk sırasıyla nasılda biliyorlar kendilerini

esracım biz zaten hiç dile getirmiyoruz. soranlar dışarıdan olan insanlar.toplulukta otururken kardeşimin hanımı kızına birşeyler yaparken görenler öncelikle geline yaptığını zannedip bebek varmı diyorlar onun cevabıda anneannesiz bebek olmaz
ne yapalım kendisi bilir.kv. si zaten hiç sesini çıkartmıyor. ben konuştum sadece geçen sefer. bu yazdıklarımı söyledim. birde dedim dikkat edin anneanne beklerken yaşınız geçmesin benim gibi kalmakta var işin sonunda. ama tabiki bunu sert bir dille söylemedim. seviyor beni benim sözlerime alınmıyor pek

selamün aleykum
hayırlı cumalar canlarım arkadaşın pc sinden giriyorum bizimkinin kablosu yanmış bakalım bugun yapmaya çalışacaklarneler yaptınız alıntı yapamadım ama şöyle bir bakındım
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler rabbim azminizi daim etsin
dafi ablam bebişler hayırlı uğurlu olsun negüzel aile dahada şenlenir maşallah
hepınızı öpuyorum canlarım uffff çok kötu oluyor böyle

gunaydin kizlar.
Ben bugun tartiya cikmadim ama siz beni 100.2 yazin haftaya bakalim ne olucak.sisko58 yazdigin listeyi uygularsam kesin kilo alicam veremiyecegim.sabah 4 dilim ekmek ? ben normalde okadar yemiyorum ki.kizlar dunki yediklerimden sonra bugun kendimi sanki kilo alimisim gibi hissediyorum.neyse bir hafta boyunca boyle idare edicez bakalim tarti ne diyecek.

bugun sabah 1 kucuk muz, 1 haslanmis yumurta, bir kibrit kutusundan daha kucuk peynir, 3 zeytin.
ogle yemegi cok problem oluyor bana.calisiyorum ve iste ne yiyebilirim diye dusunuyorum.diyet simit ve ayran iyi mi ?
ara ogun de form light aldim ama kizlar hic ac degilim zorla yiyorum.

kurban olsun nice anneler sana, niye öyle diyorsun ablam.. hayırlısı her şeyin.. sen en güzelini bilirsin zaten, eminim ben hiç kırılmadığına sana. bazen insan o kadar çaresiz oluyor ki birbirine ilişkilendirdiği şeylerin saçmalığını göremiyor işte.

öpüyorum çok seni, pamuk abla

aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun inşallah.

yeni katılanlar için 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye girme kuralı var. o yüzden bu hafta sizi yazmam mümkün değil. ama bu hafta azimle devam ederseniz haftaya girersiniz listeye

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Bayıldımmmm.....Çok sevindim....HAYIRLISI İNŞALLAH BEBEĞİM.....

Arada bir küçük küçük ayrıntılar atarsın ortaya karışık artık....

Asucuğum;

Bayıldım tabirine...Ben de sık sık yaratık gibi yiyorum maalesef;hele tatlı söz konusu olunca öffff ki öfff yani...

İnşallah kilo almamışsındır..

ve aleykümselam hayriyecim
sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…