Nursena artıdayım bu hafta ben de 85 i geçmemek için uğraşıyorum ama boğazımı tutamıyorum ki tutsam verecek de
Kırmızı yemenim de yok galiba sandıkta
Telefonla görüştüm haber bekliyorum eve çıkmak istiyormuş Dr izin verirse çıkarlarsa eve giderim çıkmazsa hastaneye giderken alırım artık
spor yok ama yinede benim sporum nursenanın sporunu döver
günaydın hanımlar sisli sıkıcı ankara havasından merhaba nasılsınız ben şükür diyelim her günümüze yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyorum onlara ben ne kadar zaman oldu izin alalı hatırlamıyorum yoğunum diye hala devam ediyorum kv rahatsız gelen giden küçük kızım konuşamıyoronun hastane işleri devam bunladada vardır bir hayır deyip bekliyoruz bakalım neyse ben kilomu bildireyim izin aldığımda 84.3 müş not almıştım şimdi 81.3 ne çok vermişim yaa spor yok desem koşuşturmaktan denemedim bile öpüyorum
kızlar size birşey sormak istiyorum.ben okul işlerinden pek anlamam malum ilk okul mezunuyumhepiniz okumuş yazmış kıscelersiniz bana akıl verirsiniz diye düşündüm.
dün kırıkkalede okuyan yeğenim aradı. aslında sözelciydi hele edebiyatı mükemmel. lisede kendi yazdığı şiiri stüdyoda kendisine seslendirip programlarda okutmuşlardı.biz tercihleri sözel olur diye düşünüyorduk. o şimdi okonometri okuyor. haliyle bayaa zorlandı ama sınavları güzel geçiyor.dünkü konuşmamızda '' teyzecim ben bir kara verdim. annemlere söylemedim olmazsa hayal kırıklığı yaşasınlar istemiyorum '' dedi. neymiş kararın dedim. buyıl tekrar ygs ye giricem. sadece uludağ üniversitesini yazıcam tercihlerime. kazanırsam burdaki okulumu dondurup, iki yıllık uludağı bitirip, tekrar bu okulumu dışardan bitiricem'' dedi. bende çok iyi olur annen meraktan hasta oluyor dedim. sonrada düşündüm bu iyimi kötümü olur onun için bilemedim. böyle yapmasının bir sakıncası olurmu ? olursa izin vermem. ben izin vermezsem vazgeçer illaki yapmaz onu.
HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ Mehtabb
sağol esracım bu yıl ikinci yılı geçen sene çok zorlandı ama güzeldi sonucu. bu sene geçen seneye nazaran daha iyi ama çok zayıfladı. ilaç alıyor yine kilo alamıyor. her geçen gün dahada zayıflıyor. anneside meraktan epilepsi nöbeti gibi nöbetler geçirmeye başladı. burda olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. ama okul açısından nasıl olur onu bilemedim.ablacım şu an okulunda birinci senesi ise sanırım bu sene gireceği sınavda puanı biraz düşüyor. ama ikinci yılıysa düşmüyor diye biliyorum. bi de böyle şeylere insan gençken heves edip azmediyor, kendisi için daha iyi olacaksa yapsın bence. ama tabi bu yıl derslerle pek ilglenemeyecek bu durumda. hayırlısı hakkında, azimliyle yapar bence. sen destek ol derim ben nacizane
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Mehtabbb[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]81,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Merry[/TD]
[TD]93,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]nothingg[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]85,7[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]clutch[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]137,9[/TD]
[TD]-2,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]93,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]Bensu_zayıflıyor[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Nilceeeee[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]98,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]AAD[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]99,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]panel[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben kaçıyorum canlar, gece olmadı yarın uğrarım.
yılbaşı haftası olmasına rağmen kilo verenleri tebrik ederim, harikasınız :)
listeye artıları yazmadım bu seferlik, bu benden size yılbaşı hediyesi olsun
herkese sevgiler, saygılar efenim
sağol esracım bu yıl ikinci yılı geçen sene çok zorlandı ama güzeldi sonucu. bu sene geçen seneye nazaran daha iyi ama çok zayıfladı. ilaç alıyor yine kilo alamıyor. her geçen gün dahada zayıflıyor. anneside meraktan epilepsi nöbeti gibi nöbetler geçirmeye başladı. burda olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. ama okul açısından nasıl olur onu bilemedim.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... asumanzeynep & masalmelek
Haftanın spor üçüncüsü...... sevinucar & nursena:124::124:
Günaydin kizlar
esramm ben cuma oldugunu unutmusum cok özur dilerimm
Zati kilo almisim ve bugun azimle sil baştan basliyorum
kilo 95.3
Tkr geliciim öptum herkescikleri muckss
spor: ne münasebet.
ellerine saglik canim!!
spor yapan herkese tebriklerrrr
ama haftaya bu listeyi salliyacagimmmm haberiniz olsun
meyracım seninde ellerine sağlık canım[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım çok sağol dr. a gidiyor ama piskolog değil herhalde. kendisi bir bayan dr. un yanında çalışıyor. daha öncede hastahanede çalışıyordu.hastahane koşulları biraz ağırdı . dr. lardan birisi yanına aldı onu. dr. gitmesi gereken yerlere yönlendiriyor ama merak ve stres diyorlar.Ellerine saglik listeler icin!!
Helal olsun kilo verenlereeeeee
sagol bu jestin icin :) orda o koskoca artiyi görmek fena sekilde moralimi bozardi :)
canim benim söyle o anneye gitsin bir psikologa canim. Cunku bu epilepsi nobetine benzeyen nobetler benim esimdede oluyordu bir ara coook SIK sIk allaha sukur bu aralar olmuyor... Hepsi uzuntuden dusunceden kafaya birseyleri takmaktan kaynaklaniyor canim. Psikologa giderse iyi gelir diye dusunuyorum canim
Oglan icinde hayirlisi canim... Ama bu okulu bitirmesine ne kadar kalmisti? olmadi bunu bitirsin digerinide sonra yapsin... yada cani nasil istiyorsa :) bence o annesi icinde uzuluyor olabilir diye dusundum...
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bence çocuğu olsun yumuşar sonuçta anne yüreği dayanamaz helede anneannelerselamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
aramızda kaçaklar var ( onlar bilir kendilerini ) cumadan cumayada olsa görmek güzel. onlar özlemesede biz özlüyoruz kendilerini
eh tarifinide verseydin bari
evett nursenacım geçen sene kışın düşük yapmıştı üzülmüştüm.aslında yaşı çok değil ama halasından sabıkalı olunca laf gelir endişesi taşımıştım. Rabbim aratmadan tekrar verdi çok şükür. birde hayırlısıyla kucağına alsa dahada ratlıycam.
o gelinin rahatı çok iyi çok zayıftı uçacak gibiydi.kemikleri sayılıyordu. biraz kilo aldı daha bir güzelleşti.
eşide masa başı işe geçti. birde servis minübüsü aldılar.sabah akşam iş öncesi ve iş çıkışı servis çekiyor. maddi sıkıntısı yok.sağlığı iyi tek derdi annesi. kadın barışmıyor. çeşit laf gönderiyor.sadece bizimkiyle değil diğer kızıylada konuşmuyor. bizimkinin hiç bir sıkıntısı yok. diğer kızı çok zor durumda.kız hamile akşam sabah doğum yapacak, eşi 1 ay sonra askere gidecek, evi kiraydı . eşi gidince kirayı veremiycekler. doğumu yakın işi bırakmak zorunda kaldı.tabiki evinide boşaltmak zorunda kaldı.eşyalarını paketledi bir evin bodrumuna koydular. yatak odasını kv. sinin bir odasına koydular eşi askerden gelinceye kadar kv. nin yanında kalacak bebeğiyle birlikte. kızın durumu kötü ve bu kadın o kızıylada görüşmeyi reddediyor.'' kocası askere gidecek barışmaya çalışıyor, ben el aleme çocuk büyütemem '' diyormuş.kız yinede doğuma giderken haber vericem belki gelir diyor.
bizimki henüz bebek düşünmüyor. kardeşinin doğumunu bekliyor. belki annesi merhamet eder barışır diye ümitli.hemen düşünmüyorum. anneannesiz bebek olurmu falan diye konuşuyor.
bizim şimdi doğum yapacak olan yeğenim bu gelinin görümcesi oluyor. doğum için alışverişe çıktık. kardeşim kızının bütün ihtiyaçlarını aldı. gelinde üzülüyor kardeşimin hiçbir şeyi yok,kv. side birşey almadı diyor. biz alışverişe çıkarken gelinide götürdük, kardeşinin neye ihtiyacı varsa al dedik. biraz birşeyler aldı.kv. si ( kardeşimin eşi )kızına battaniye ördü. gelinin kardeşinede ördü. ben yeğenime yelekler ördüm, gelinin kardeşinede ördüm.kızkardeşim, ablam yeğenime yaparken gelinin kardeşinede yaptık. çok sevindi. kız kardeşi evini boşaltırken git yardım et dedik iki gün inegölden bursaya kardeşine yardıma geldi. gelirken aldıklarımızıda getirmiş. çok sevindi. duygulandı, ağladı diyor. '' abla annem konuşmuyor ama sen bana anne oldun demiş.
sorma mehtabcım biraz fazla şenlik olacak
waww genede süper vermişsinn azmıgünaydın hanımlar sisli sıkıcı ankara havasından merhaba nasılsınız ben şükür diyelim her günümüze yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz diyorum onlara ben ne kadar zaman oldu izin alalı hatırlamıyorum yoğunum diye hala devam ediyorum kv rahatsız gelen giden küçük kızım konuşamıyoronun hastane işleri devam bunladada vardır bir hayır deyip bekliyoruz bakalım neyse ben kilomu bildireyim izin aldığımda 84.3 müş not almıştım şimdi 81.3 ne çok vermişim yaa spor yok desem koşuşturmaktan denemedim bile öpüyorum
çalışan arkaadaşlar kepekli sandeviç ekmeği ile evde hazırlıyıp göürüyolardı yanlarındagunaydin kizlar.
Ben bugun tartiya cikmadim ama siz beni 100.2 yazin haftaya bakalim ne olucak.sisko58 yazdigin listeyi uygularsam kesin kilo alicam veremiyecegim.sabah 4 dilim ekmek ? ben normalde okadar yemiyorum ki.kizlar dunki yediklerimden sonra bugun kendimi sanki kilo alimisim gibi hissediyorum.neyse bir hafta boyunca boyle idare edicez bakalim tarti ne diyecek.
bugun sabah 1 kucuk muz, 1 haslanmis yumurta, bir kibrit kutusundan daha kucuk peynir, 3 zeytin.
ogle yemegi cok problem oluyor bana.calisiyorum ve iste ne yiyebilirim diye dusunuyorum.diyet simit ve ayran iyi mi ?
ara ogun de form light aldim ama kizlar hic ac degilim zorla yiyorum.
elleriine sağlıkkk esraaHAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?