Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar verdiginiz kilolar icin hepinizi tebrik ediyorum ins ben de haftaya birkac gram eksi gorucem
haftaya kendimi listede 100 altina gormek istiyorum ins oyle olur :)

teşekkür ederim lokumum benim iyi gidiyor şimdilik. muğlada yaşıyor mesafelerimiz var bol bol özlemeli bir ilişki 2 haftaya gelicek görüşcez heyecanlıyım biraz

HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ Mehtabb

aa ben kilo mu vermişim. vay anasını sayın seyirciler çok sevindim yaa yerimde saymaya alıştım ya garip geldi.
esraaaaam teşekkürler liste için.
ikinci kez girince puan kırılıyor. uludagda aynı bölümü mü okuyacak yine? farklı bir bölüm mü yazacak? abla sen ona şöyle söyle. istedigi bölüm ne ileride iş imkanı bulabilecegi şeyler mi vs. hepsini araştırsın. eger şimdiki okudugu bölümü sevmiyorsa hiç boşuna kendini yıpratmasın. aynı bölüm okumayı düşünüyorsa nakil yapılabiliyor mu o kontenjanlara baksın okulu arayıp. bazen oluyor bunlarda.
vaay vayyy atletik insanlara bak sen. tebrikler kıskanıyorum sizi özeniyorum sizeee
ilahi canımcım:)))
napım kuzum yapamayınca bahane arıyorum

sen nasılsın bakalım eşinle nasıl gidiyor tatil filan

insan sevmediği mesleği yaparken işkence çekiyor bence. istemiyorsa farklı bir bölüm okuyabilir fakat bu kazanacağı bölüme bağlı iki yıllık ne bölümünü okuyacak ekonometri güzel bir bölüm ama şimdi ne yazmak istiyor bir kıyas yapmak lazım ayrıca kpss ile atama durumuna bakın birde istihdam alanı geniş bir bölüme geçecekse olabilir ama ekonometriden daha zor iş imkanı olan bir bölüm ise bence önce okulunu bitirsin daha sonra tekrar ikinci üniversitesini okusun. çünkü günümüz şartlarında iş bulmak çok zor bence çok iyi bir istişare yapsın sonra bırakacaksa bıraksın derim nacizane

annemin misafirler gitti. ben de size bakayım dedim. cıslı bi tabak yedim öğlende ama akşam salata tavukla telafi edeceğim bakalım.

ellerine sağlık Meyracım. ayrıca sözleşmiş gibi aynı sürelerde spor yapıp 3 kişilik yere 5 kişi sığan bu güzelleri de tebrik ederim, harikasınız

ders çalışmıyorum Nursenacım. o kapı kapandı, hayırlısı bakalım. yılbaşına kadar diyet modunda değildim pek, artık daha sık girerim. Allah razı olsun duan için, inşallah hiçbir anamız eski gününü aramaz.

ay ne güldüm size, çok tatlı olmuş spor listesi. harikasını valla, keşke ben de o kadar başlayabilsem

sağol canım teşekkür edrim..

kizlar cok aktiv olamiyorum isteyim cunku ama soyle soyleyeyim her gun bir muz yiyorum hic bana kabizlik yapmiyor.muzdan dolayi belki kilo veremiyorum olabilir mi ?

nursena canım teşekkürler vermişim ama kaç günde oooooo sayamıyorum bile sağol ilgilendiğin için alıntı yapamadım böyle yazayım bari bu arada diyetisyenimde senin gibi hesaplar şu kadar paket sanayağ diye o zaman gözümüze ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarsınız der bu arada esra sğol eline sağlık

Iyi akşamlar bayanlar. Diyetinin 2. Günü olduğu için kilo bildirimi yapmiyorum. Bugünkü menüm sabah;2 kk Ligth beyaz peynir, 4 zeytin, 1 haşlaış yumurta, maydanoz, 2 dilim tam buğday ekmeği, ara 4 fındık, 3badem, 1kupa yeşil çay. Öğle ; az mercimek çorba , Sezar salata, ayran, ara;meyveli tarçinli yoğurt, aksamada 1 küçük karniyarik, 2 kasık pilav ve karninahar hasılama yiyecek, gecede 1 portakal. Cok uzun oldu amma yiyomusum dedim:) ama ben emziriyorum o yüzden:)
Bu arlara bana hosgeldin diyen herkese teşekkürler, kilo ve spor derecelerine girenler tebrikler. Umarım haftaya listeye alınırım ha unutmadan spor olarak yürüyüş yapıyorum hergün 30 dak. Herkese bol kilo vermeli kalorisiz günler diliyorum

Taksit taksit yazıyorum kusuruna bakmayın . Bende yarışmaya Elazığ'dan katılıyorum:)
Tecrübelerinize güvenerek soruyorum. Doğumdan sonra adet olmadım 6. Ayim. Olunca kilo verirmiyomki?

Son düzenleme:
kizlar cok aktiv olamiyorum isteyim cunku ama soyle soyleyeyim her gun bir muz yiyorum hic bana kabizlik yapmiyor.muzdan dolayi belki kilo veremiyorum olabilir mi ?

canım benim bildiğim diyet listelerinin yasaklı meyvesidir muz bence yeme onun yerine elme ye

selam kızlar nasılsınız? bir kaç gündür giremedim . yıllar sonra ilk defa regl oldum o da beni benden etti. kasıklarım felaket ağrıyor geçmişi okuyamam hiç zamanım yok umarım hepiniz iyisinizdir. en kısa zamanda aranızdayım nasipse :)

çok sağolun kızlar
hangi bölümü okumayı planlıyor bilmiyorum.daha önce okonometriyi bitirdikten sonra iki yıllık edebiyat okuyup iki üni. bitirmeyi planlıyordu. sonra uludağ üniversitesine geçiş yapmayı düşündü. bir arştırma yapmış. uludağ ünide ekonometriyi 4 yılda bitiren olmamış hiç dedi. uludağda hangi bölümü okuycak bilmiyorum.sorarım bakalım

annammm ne kadar kötü bi liste başka topikler gülüyodur sanırımm 30 dakkayla listedeyimm genee ayıp bana ayıpp spor olmazsa veremyizkiii çok fenaa

ellerine sağlıkkk
gittimi kayınvalidenlerr meyra

evet bugün sabah 11gibi gittiler kvgil.
kız o 30dk bile yok bende, naaaber.....

napım kuzum yapamayınca bahane arıyorum

sen nasılsın bakalım eşinle nasıl gidiyor tatil filan

iyi gidiyo bakalım canım, mecburi tatil 1haftadan 2haftaya çıktı, diğer herkeste de öyle oldu.
tüm izinler gitti anlican, hayırlısı olsun bakalım.......
öpüyorum datlum

ellerine sağlık Meyracım. ayrıca sözleşmiş gibi aynı sürelerde spor yapıp 3 kişilik yere 5 kişi sığan bu güzelleri de tebrik ederim, harikasınız

ay evet bu benimde dikkatimi çekti:))))
5i bi aradaki 3lü:))))))

Taksit taksit yazıyorum kusuruna bakmayın . Bende yarışmaya Elazığ'dan katılıyorum:)
Tecrübelerinize güvenerek soruyorum. Doğumdan sonra adet olmadım 6. Ayim. Olunca kilo verirmiyomki?

nickindeki 42 bana konyamı acaba dedirtmişti?
42 nedir özel değilse?
hoşgeldin bu arada

yıllar sonramı?
galiba uzun süredir demek istedin....

Meyra aslen konyaliyim 42 ordan geliyo:) gorev gereği elazigdayim hoşbuldum bu arada

t
vaay vayyy atletik insanlara bak sen. tebrikler kıskanıyorum sizi özeniyorum sizeee

vallahamıııııııııı

nursenaa 12 paket sana yağı mııı

he bacımm verilen her kilo başında 4 paket sanayağğğ :)))

nazar etmeyin ne olur 30 dakka buuu

bende merak ettim bugün neden uğramadı diyee sen baya eksilere inersin artık pazartesiii

dafi
tarif bu buzluktan ne zaman çıkarırsan
4 adet yufka
içine haşlanmış patetes veya peynirr
1 yumurtanın sarısı
Susam
Çörek otu
1paket az alıyom eritilmiş margarin
azda su koyuyorumm yarın çay bardağı kadar yağ ve su yufkana göre işte
YAPILIŞI:
Yufka serilir.Üzerine eritilmiş margarin su karışımı sürülür.Bir kat daha yufka,yağlanmış yufkanın üzerine serilir.Tekrar yağlanır.Yufkalar 12 parçaya bölünür.Baş kısmına peynir konup sarılır.Buzlukta bekletilir.Buzluktan çıkan börekler çeşmenin altında ıslaıtılır.Ellerimizin arasıyla hafifçe sıkılarak yağlanmış tepsiye dizilir.Üzerine yumurta sarısı sürülüp,çörek otu ve susam atılır.Önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.Afiyet olsun.her ay başı alıp yaparımm ani gelen misolara tık tıkkk hazır oluyo

ben geldimm....

bugün iki dişime kanal tedavi dolgu falan dedi doktor ve yaptı...çene cerrahisinden randevu alamadım 6 ay boyunca dolu sonrası içinde

şimdiden vermiyolar haziranda açılıcakmış....ve doktor çok kızdı bir ay önce gittiğim doktora...başından savmış yirmilik diş diye seni

dedi...evet sorunluymuş dişlerim ama bunca ağrıyı farklı iki dişimden sebep çektiğimi ve bunu ogün gittiğimde yapması gerektiğini

söyledi...neyse sonuç böyle en azından artık ağrı çekmicem sanırım....neyse şimdilik bu sorunda halloldu...hala annemdeyim pazar

akşam geçicem eve....diyet iyi gidiyo gibi bozmamak için çok çabalıyorum....hedefim buraya geldiğim kiloyla evime

dönebilmek....benden haberler böyle...

HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım

HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ Mehtabb

Esram eline emeğine sağlıkkk

Meyra eline sağlık canım
bide birinci olmuşum utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…