:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
Bayıldımmmm.....Çok sevindim....HAYIRLISI İNŞALLAH BEBEĞİM.....
Arada bir küçük küçük ayrıntılar atarsın ortaya karışık artık....
HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ Mehtabb
ikinci kez girince puan kırılıyor. uludagda aynı bölümü mü okuyacak yine? farklı bir bölüm mü yazacak? abla sen ona şöyle söyle. istedigi bölüm ne ileride iş imkanı bulabilecegi şeyler mi vs. hepsini araştırsın. eger şimdiki okudugu bölümü sevmiyorsa hiç boşuna kendini yıpratmasın. aynı bölüm okumayı düşünüyorsa nakil yapılabiliyor mu o kontenjanlara baksın okulu arayıp. bazen oluyor bunlarda.kızlar size birşey sormak istiyorum.ben okul işlerinden pek anlamam malum ilk okul mezunuyumhepiniz okumuş yazmış kıscelersiniz bana akıl verirsiniz diye düşündüm.
dün kırıkkalede okuyan yeğenim aradı. aslında sözelciydi hele edebiyatı mükemmel. lisede kendi yazdığı şiiri stüdyoda kendisine seslendirip programlarda okutmuşlardı.biz tercihleri sözel olur diye düşünüyorduk. o şimdi okonometri okuyor. haliyle bayaa zorlandı ama sınavları güzel geçiyor.dünkü konuşmamızda '' teyzecim ben bir kara verdim. annemlere söylemedim olmazsa hayal kırıklığı yaşasınlar istemiyorum '' dedi. neymiş kararın dedim. buyıl tekrar ygs ye giricem. sadece uludağ üniversitesini yazıcam tercihlerime. kazanırsam burdaki okulumu dondurup, iki yıllık uludağı bitirip, tekrar bu okulumu dışardan bitiricem'' dedi. bende çok iyi olur annen meraktan hasta oluyor dedim. sonrada düşündüm bu iyimi kötümü olur onun için bilemedim. böyle yapmasının bir sakıncası olurmu ? olursa izin vermem. ben izin vermezsem vazgeçer illaki yapmaz onu.
vaay vayyy atletik insanlara bak sen.[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... asumanzeynep & masalmelek
Haftanın spor üçüncüsü...... sevinucar & nursena:124::124:
napım kuzum yapamayınca bahane arıyorumilahi canımcım:)))
kızlar size birşey sormak istiyorum.ben okul işlerinden pek anlamam malum ilk okul mezunuyumhepiniz okumuş yazmış kıscelersiniz bana akıl verirsiniz diye düşündüm.
dün kırıkkalede okuyan yeğenim aradı. aslında sözelciydi hele edebiyatı mükemmel. lisede kendi yazdığı şiiri stüdyoda kendisine seslendirip programlarda okutmuşlardı.biz tercihleri sözel olur diye düşünüyorduk. o şimdi okonometri okuyor. haliyle bayaa zorlandı ama sınavları güzel geçiyor.dünkü konuşmamızda '' teyzecim ben bir kara verdim. annemlere söylemedim olmazsa hayal kırıklığı yaşasınlar istemiyorum '' dedi. neymiş kararın dedim. buyıl tekrar ygs ye giricem. sadece uludağ üniversitesini yazıcam tercihlerime. kazanırsam burdaki okulumu dondurup, iki yıllık uludağı bitirip, tekrar bu okulumu dışardan bitiricem'' dedi. bende çok iyi olur annen meraktan hasta oluyor dedim. sonrada düşündüm bu iyimi kötümü olur onun için bilemedim. böyle yapmasının bir sakıncası olurmu ? olursa izin vermem. ben izin vermezsem vazgeçer illaki yapmaz onu.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]asumanzeynep
[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena
[/TD]
[TD]30 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg
[/TD]
[TD]70 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek
[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar
[/TD]
[TD]30 dk
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
elleriine sağlıkkk esraa
ders mi çalışıyosunn da az giriyosunn
annende normale dönmüş yavaştan allah bugünlerden geri koymasınnn
annammm ne kadar kötü bi liste başka topikler gülüyodur sanırımm 30 dakkayla listedeyimm genee ayıp bana ayıpp spor olmazsa veremyizkiii çok fenaa
sağol canım teşekkür edrim..selam millet.....
hayırlı olsun bebiş ablacığım:)
değişik bişey şu da olabilir istersen; kırmızı lohusa kurdelası olan lohusa taçlığı alabilirsin mesela:))))
hem saçını önünden kaldırmışta olur emzirirken falan, tabi saçı kısa değilse:))))
ama kırmızı çemberde iyi fikir:)
çok geçmiş olsun canım yaaaa kızınada kvnede
allah kolaylıklar versin, yar ve yardımcınız olsun inşaallah.....
kizlar cok aktiv olamiyorum isteyim cunku ama soyle soyleyeyim her gun bir muz yiyorum hic bana kabizlik yapmiyor.muzdan dolayi belki kilo veremiyorum olabilir mi ?
ikinci kez girince puan kırılıyor. uludagda aynı bölümü mü okuyacak yine? farklı bir bölüm mü yazacak? abla sen ona şöyle söyle. istedigi bölüm ne ileride iş imkanı bulabilecegi şeyler mi vs. hepsini araştırsın. eger şimdiki okudugu bölümü sevmiyorsa hiç boşuna kendini yıpratmasın. aynı bölüm okumayı düşünüyorsa nakil yapılabiliyor mu o kontenjanlara baksın okulu arayıp. bazen oluyor bunlarda.
çok sağolun kızlarinsan sevmediği mesleği yaparken işkence çekiyor bence. istemiyorsa farklı bir bölüm okuyabilir fakat bu kazanacağı bölüme bağlı iki yıllık ne bölümünü okuyacak ekonometri güzel bir bölüm ama şimdi ne yazmak istiyor bir kıyas yapmak lazım ayrıca kpss ile atama durumuna bakın birde istihdam alanı geniş bir bölüme geçecekse olabilir ama ekonometriden daha zor iş imkanı olan bir bölüm ise bence önce okulunu bitirsin daha sonra tekrar ikinci üniversitesini okusun. çünkü günümüz şartlarında iş bulmak çok zor bence çok iyi bir istişare yapsın sonra bırakacaksa bıraksın derim nacizane
annammm ne kadar kötü bi liste başka topikler gülüyodur sanırımm 30 dakkayla listedeyimm genee ayıp bana ayıpp spor olmazsa veremyizkiii çok fenaa
ellerine sağlıkkk
gittimi kayınvalidenlerr meyra
napım kuzum yapamayınca bahane arıyorum
sen nasılsın bakalım eşinle nasıl gidiyor tatil filan
ellerine sağlık Meyracım. ayrıca sözleşmiş gibi aynı sürelerde spor yapıp 3 kişilik yere 5 kişi sığan bu güzelleri de tebrik ederim, harikasınız
Taksit taksit yazıyorum kusuruna bakmayın . Bende yarışmaya Elazığ'dan katılıyorum:)
Tecrübelerinize güvenerek soruyorum. Doğumdan sonra adet olmadım 6. Ayim. Olunca kilo verirmiyomki?
selam kızlar nasılsınız? bir kaç gündür giremedim . yıllar sonra ilk defa regl oldum o da beni benden etti. kasıklarım felaket ağrıyorgeçmişi okuyamam hiç zamanım yok umarım hepiniz iyisinizdir. en kısa zamanda aranızdayım nasipse :)
vallahamııııııııııt
vaay vayyy atletik insanlara bak sen.tebrikler kıskanıyorum sizi özeniyorum sizeee
he bacımm verilen her kilo başında 4 paket sanayağğğ :)))nursenaa 12 paket sana yağı mııı
nazar etmeyin ne olur 30 dakka buuuannemin misafirler gitti. ben de size bakayım dedim. cıslı bi tabak yedim öğlende ama akşam salata tavukla telafi edeceğim bakalım.
ellerine sağlık Meyracım. ayrıca sözleşmiş gibi aynı sürelerde spor yapıp 3 kişilik yere 5 kişi sığan bu güzelleri de tebrik ederim, harikasınız
ders çalışmıyorum Nursenacım. o kapı kapandı, hayırlısı bakalım. yılbaşına kadar diyet modunda değildim pek, artık daha sık girerim. Allah razı olsun duan için, inşallah hiçbir anamız eski gününü aramaz.
ay ne güldüm size, çok tatlı olmuş spor listesi. harikasını valla, keşke ben de o kadar başlayabilsem
bende merak ettim bugün neden uğramadı diyee sen baya eksilere inersin artık pazartesiiiselam kızlar nasılsınız? bir kaç gündür giremedim . yıllar sonra ilk defa regl oldum o da beni benden etti. kasıklarım felaket ağrıyorgeçmişi okuyamam hiç zamanım yok umarım hepiniz iyisinizdir. en kısa zamanda aranızdayım nasipse :)
HAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ Mehtabb
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?