nursena bende yaparım bu böreği ama küçük bir değişiklikle ben aynen seninki gibi sarıp buzlu suda yarım saat bekletir sonra süzdürüp yumurta sürmeden pişiririm veya sarıp direk buzluğa atıp lazım olunca cıkarıp pişiririm pişince donan yağlar çözülüp milföy havası verir yaa zaten şu an adetliyim devamlı açım iyice acıktım kızlar unutmayın diyetteyizdafi
tarif bu buzluktan ne zaman çıkarırsan
4 adet yufka
içine haşlanmış patetes veya peynirr
1 yumurtanın sarısı
Susam
Çörek otu
1paket az alıyom eritilmiş margarin
azda su koyuyorumm yarın çay bardağı kadar yağ ve su yufkana göre işte
YAPILIŞI:
Yufka serilir.Üzerine eritilmiş margarin su karışımı sürülür.Bir kat daha yufka,yağlanmış yufkanın üzerine serilir.Tekrar yağlanır.Yufkalar 12 parçaya bölünür.Baş kısmına peynir konup sarılır.Buzlukta bekletilir.Buzluktan çıkan börekler çeşmenin altında ıslaıtılır.Ellerimizin arasıyla hafifçe sıkılarak yağlanmış tepsiye dizilir.Üzerine yumurta sarısı sürülüp,çörek otu ve susam atılır.Önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.Afiyet olsun.her ay başı alıp yaparımm ani gelen misolara tık tıkkk hazır oluyo
geçmişş olsuunnnnnn oyy dişş deme bana kırıldı kaplama kenarım dünn korkuyommmm gidemiyommmben geldimm....
bugün iki dişime kanal tedavi dolgu falan dedi doktor ve yaptı...çene cerrahisinden randevu alamadım 6 ay boyunca dolu sonrası içinde
şimdiden vermiyolar haziranda açılıcakmış....ve doktor çok kızdı bir ay önce gittiğim doktora...başından savmış yirmilik diş diye seni
dedi...evet sorunluymuş dişlerim ama bunca ağrıyı farklı iki dişimden sebep çektiğimi ve bunu ogün gittiğimde yapması gerektiğini
söyledi...neyse sonuç böyle en azından artık ağrı çekmicem sanırım....neyse şimdilik bu sorunda halloldu...hala annemdeyim pazar
akşam geçicem eve....diyet iyi gidiyo gibi bozmamak için çok çabalıyorum....hedefim buraya geldiğim kiloyla evime
dönebilmek....benden haberler böyle...
nursena bende yaparım bu böreği ama küçük bir değişiklikle ben aynen seninki gibi sarıp buzlu suda yarım saat bekletir sonra süzdürüp yumurta sürmeden pişiririm veya sarıp direk buzluğa atıp lazım olunca cıkarıp pişiririm pişince donan yağlar çözülüp milföy havası verir yaa zaten şu an adetliyim devamlı açım iyice acıktım kızlar unutmayın diyetteyiz
ah daficim ne iyi insanlarsınız..çok duygulandım kızın durumuna,sizin yardımlarınıza..
evett nursenacım geçen sene kışın düşük yapmıştı üzülmüştüm.aslında yaşı çok değil ama halasından sabıkalı olunca laf gelir endişesi taşımıştım. Rabbim aratmadan tekrar verdi çok şükür. birde hayırlısıyla kucağına alsa dahada ratlıycam.
o gelinin rahatı çok iyi çok zayıftı uçacak gibiydi.kemikleri sayılıyordu. biraz kilo aldı daha bir güzelleşti.
eşide masa başı işe geçti. birde servis minübüsü aldılar.sabah akşam iş öncesi ve iş çıkışı servis çekiyor. maddi sıkıntısı yok.sağlığı iyi tek derdi annesi. kadın barışmıyor. çeşit laf gönderiyor.sadece bizimkiyle değil diğer kızıylada konuşmuyor. bizimkinin hiç bir sıkıntısı yok. diğer kızı çok zor durumda.kız hamile akşam sabah doğum yapacak, eşi 1 ay sonra askere gidecek, evi kiraydı . eşi gidince kirayı veremiycekler. doğumu yakın işi bırakmak zorunda kaldı.tabiki evinide boşaltmak zorunda kaldı.eşyalarını paketledi bir evin bodrumuna koydular. yatak odasını kv. sinin bir odasına koydular eşi askerden gelinceye kadar kv. nin yanında kalacak bebeğiyle birlikte. kızın durumu kötü ve bu kadın o kızıylada görüşmeyi reddediyor.'' kocası askere gidecek barışmaya çalışıyor, ben el aleme çocuk büyütemem '' diyormuş.kız yinede doğuma giderken haber vericem belki gelir diyor.
bizimki henüz bebek düşünmüyor. kardeşinin doğumunu bekliyor. belki annesi merhamet eder barışır diye ümitli.hemen düşünmüyorum. anneannesiz bebek olurmu falan diye konuşuyor.
bizim şimdi doğum yapacak olan yeğenim bu gelinin görümcesi oluyor. doğum için alışverişe çıktık. kardeşim kızının bütün ihtiyaçlarını aldı. gelinde üzülüyor kardeşimin hiçbir şeyi yok,kv. side birşey almadı diyor. biz alışverişe çıkarken gelinide götürdük, kardeşinin neye ihtiyacı varsa al dedik. biraz birşeyler aldı.kv. si ( kardeşimin eşi )kızına battaniye ördü. gelinin kardeşinede ördü. ben yeğenime yelekler ördüm, gelinin kardeşinede ördüm.kızkardeşim, ablam yeğenime yaparken gelinin kardeşinede yaptık. çok sevindi. kız kardeşi evini boşaltırken git yardım et dedik iki gün inegölden bursaya kardeşine yardıma geldi. gelirken aldıklarımızıda getirmiş. çok sevindi. duygulandı, ağladı diyor. '' abla annem konuşmuyor ama sen bana anne oldun demiş.
sorma mehtabcım biraz fazla şenlik olacak
kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrHAFTANIN 1.si _________ - 2,3 kg. ________Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,1 kg. _________ masalmelek:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ Mehtabb
önümüzdeki hafta bu listeyi cılgınlar gibi sallıyacagım[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]60 dk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek [/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD]30 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... asumanzeynep & masalmelek
Haftanın spor üçüncüsü...... sevinucar & nursena:124::124:
ablacım benim nacizane tavsiyem 2.sınıfta yani yolu yarılamıs bir gencin okulu dondurup baska bir bölüme gitmesi bana mantıklı gelmiyor..yani araya sogukluk girer..sonra okumak istemez ya da hayat sartları zorlar..bence okulunu bitirsin bu gecen zamandan sonra ya yine aklında baska bir bölüm okumak varsa onu okur..ya da okul bitince işe girip açıköğretimden de 2 yıllık bir bölümü istedigi gibi okuyabilir...şimdiki okulu acıkögretim mi? yani bir baska sehirde okuyorsa onu dısardan bitiremez..kızlar size birşey sormak istiyorum.ben okul işlerinden pek anlamam malum ilk okul mezunuyumhepiniz okumuş yazmış kıscelersiniz bana akıl verirsiniz diye düşündüm.
dün kırıkkalede okuyan yeğenim aradı. aslında sözelciydi hele edebiyatı mükemmel. lisede kendi yazdığı şiiri stüdyoda kendisine seslendirip programlarda okutmuşlardı.biz tercihleri sözel olur diye düşünüyorduk. o şimdi okonometri okuyor. haliyle bayaa zorlandı ama sınavları güzel geçiyor.dünkü konuşmamızda '' teyzecim ben bir kara verdim. annemlere söylemedim olmazsa hayal kırıklığı yaşasınlar istemiyorum '' dedi. neymiş kararın dedim. buyıl tekrar ygs ye giricem. sadece uludağ üniversitesini yazıcam tercihlerime. kazanırsam burdaki okulumu dondurup, iki yıllık uludağı bitirip, tekrar bu okulumu dışardan bitiricem'' dedi. bende çok iyi olur annen meraktan hasta oluyor dedim. sonrada düşündüm bu iyimi kötümü olur onun için bilemedim. böyle yapmasının bir sakıncası olurmu ? olursa izin vermem. ben izin vermezsem vazgeçer illaki yapmaz onu.
çok sağolun kızlar
hangi bölümü okumayı planlıyor bilmiyorum.daha önce okonometriyi bitirdikten sonra iki yıllık edebiyat okuyup iki üni. bitirmeyi planlıyordu. sonra uludağ üniversitesine geçiş yapmayı düşündü. bir arştırma yapmış. uludağ ünide ekonometriyi 4 yılda bitiren olmamış hiç dedi. uludağda hangi bölümü okuycak bilmiyorum.sorarım bakalım
canım çok sağol dr. a gidiyor ama piskolog değil herhalde. kendisi bir bayan dr. un yanında çalışıyor. daha öncede hastahanede çalışıyordu.hastahane koşulları biraz ağırdı . dr. lardan birisi yanına aldı onu. dr. gitmesi gereken yerlere yönlendiriyor ama merak ve stres diyorlar.
yeğenim kız . oğlan değil canım
kizlar cok aktiv olamiyorum isteyim cunku ama soyle soyleyeyim her gun bir muz yiyorum hic bana kabizlik yapmiyor.muzdan dolayi belki kilo veremiyorum olabilir mi ?
ben geldimm....
bugün iki dişime kanal tedavi dolgu falan dedi doktor ve yaptı...çene cerrahisinden randevu alamadım 6 ay boyunca dolu sonrası içinde
şimdiden vermiyolar haziranda açılıcakmış....ve doktor çok kızdı bir ay önce gittiğim doktora...başından savmış yirmilik diş diye seni
dedi...evet sorunluymuş dişlerim ama bunca ağrıyı farklı iki dişimden sebep çektiğimi ve bunu ogün gittiğimde yapması gerektiğini
söyledi...neyse sonuç böyle en azından artık ağrı çekmicem sanırım....neyse şimdilik bu sorunda halloldu...hala annemdeyim pazar
akşam geçicem eve....diyet iyi gidiyo gibi bozmamak için çok çabalıyorum....hedefim buraya geldiğim kiloyla evime
Arkadaşlar bu hafta pek diyet yapamadım malum neticede belli:)
Kilo veren arkadaşları çok ama.çok tebrik ederim.
Ben iki hafta doktor yollarındayım.pazartesi görüşmek üzere.
Yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.
Geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın.
9 ay hamilelik + 6 ay bebişimle emzirdiğim dönem = 1,5 yıl eee birden fazla olunca -lar eki geliverdi :) bebişimi hala emziriyorum yanlış anlaşılmasın :)evet bugün sabah 11gibi gittiler kvgil.
kız o 30dk bile yok bende, naaaber.....
iyi gidiyo bakalım canım, mecburi tatil 1haftadan 2haftaya çıktı, diğer herkeste de öyle oldu.
tüm izinler gitti anlican, hayırlısı olsun bakalım.......
öpüyorum datlum
ay evet bu benimde dikkatimi çekti:))))
5i bi aradaki 3lü:))))))
nickindeki 42 bana konyamı acaba dedirtmişti?
42 nedir özel değilse?
hoşgeldin bu arada
yıllar sonramı?
galiba uzun süredir demek istedin....
bir kaç gündür yokum ağrı sancı sebebiyle ,biraz iyi hissedince girdim özledim siziiiiiiiiivallahamıııııııııı
he bacımm verilen her kilo başında 4 paket sanayağğğ :)))
nazar etmeyin ne olur 30 dakka buuu
bende merak ettim bugün neden uğramadı diyee sen baya eksilere inersin artık pazartesiii
geçmiş olsun canımben geldimm....
tarif için teşekkürler canım bende bunu muska şeklinde sarıp buzlu suya atıyordum dondurucuya 1 defa koymuştum. sonrada unuttum gitti uzun zamandır yapmadım sen yazınca hatırladımdafi
tarif bu buzluktan ne zaman çıkarırsan
4 adet yufka
içine haşlanmış patetes veya peynirr
1 yumurtanın sarısı
Susam
Çörek otu
1paket az alıyom eritilmiş margarin
azda su koyuyorumm yarın çay bardağı kadar yağ ve su yufkana göre işte
YAPILIŞI:
Yufka serilir.Üzerine eritilmiş margarin su karışımı sürülür.Bir kat daha yufka,yağlanmış yufkanın üzerine serilir.Tekrar yağlanır.Yufkalar 12 parçaya bölünür.Baş kısmına peynir konup sarılır.Buzlukta bekletilir.Buzluktan çıkan börekler çeşmenin altında ıslaıtılır.Ellerimizin arasıyla hafifçe sıkılarak yağlanmış tepsiye dizilir.Üzerine yumurta sarısı sürülüp,çörek otu ve susam atılır.Önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirilir.Afiyet olsun.her ay başı alıp yaparımm ani gelen misolara tık tıkkk hazır oluyo
geçmiş olsun zeynepcim bir daha ağrımaz inşallahben geldimm....
meryemcim yeğenim açık öğretimde değil, 4 yıllık okuyor başka şehirde kırıkkale ünide. uludağ üniye geçiş yapabilirsen yap gözümüzün önünde olursun dedk.uludağı araştırdım. ekonometriyi 4 yılda hiç bitiren olmamış 5,6 hatta yedi senede bitirenler oluyor. onun için uludağda ekonometri okumak istemiyorum demişti.şimdide kırıkkaleyi dondurup tekrar sınava giricem tercihimi uludağa yapıcam, sonrada dondurduğumu dışarıdan bitiririm diyor. sınav içinde tekrar lise sorularına çalışması gerekiyormuş.ah daficim ne iyi insanlarsınız..çok duygulandım kızın durumuna,sizin yardımlarınıza..
kızların en büyük sansı sizlerin yanlarında olmas bence.
annelerine birsey diyemiyorum..ben olsam beni o duruma getiren anneye kızgın olurdum sanırım..
ne diyeyim zor durum Allah yardımcısı olsun..
kızlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
esracım ellerine saglık..
önümüzdeki hafta bu listeyi cılgınlar gibi sallıyacagım
pazartesi b-fit e başlıyorumm...
bu arada emeginize sağlık tebrikler kızlar
ablacım benim nacizane tavsiyem 2.sınıfta yani yolu yarılamıs bir gencin okulu dondurup baska bir bölüme gitmesi bana mantıklı gelmiyor..yani araya sogukluk girer..sonra okumak istemez ya da hayat sartları zorlar..bence okulunu bitirsin bu gecen zamandan sonra ya yine aklında baska bir bölüm okumak varsa onu okur..ya da okul bitince işe girip açıköğretimden de 2 yıllık bir bölümü istedigi gibi okuyabilir...şimdiki okulu acıkögretim mi? yani bir baska sehirde okuyorsa onu dısardan bitiremez..
ablacım edebiyatta iki yıllık yok..4 yıllık var onların bölümleride ekonometriye göre oldukça yüksek..
yani baslıbasına calısması gerek...
ay dafi ablam bir de sana birseyden bahsedeyim eger yigenin acıkögretimde degilde birbaska sehirde okuyorsa sınava girebilir ama aynı anda 2 örgün ögretimde kayıtlı olamaz donduramazda..sadece açıkögretimde olur..
eger 2 yıllık bir bölüm kazanıp uludaga gelecekse baska sehirdeki üniversiteden çıkışını alması gerekir ki diplomasını alsın ve yeni kazandıgı bursaya yazılsın..
onunda edebiyata ilgisi çok hatta edebiyat öğretmeni olmak istiyorum diyordu sonra ne oldu bilmiyorum hiç ilgisi olmadığı halde ekonometri yazmış.ilk tercihlerde felsefe yazmış denizliyi kazandı çok uzak deyip göndermediler. ikinci tercihte ekonometri yazmış kırıkkaleyi kazandı. aslında nerdeyse aynı mesafe ama izin verdiler gitti. şimdide anladığım kadarıyla çok zorlanıyor.dafi ablam karısık anlatmıs olabilirim sen yine kafanda soru işareti olursa sor bana..
çünkü edebiyat okurken cok zorlanmıs 5 senede zorla bitirmiş sonra hukuk okuma istegim gelmiş bir insanım
arastırdım okuldan cıkısımı yapmam gerekiyordu sınava girip baska yeri kazandıgımda..
dondurma sadece 1 sene falan ara verme,okuma engeli olma durumlarda veriliyordu..
sonra pasa pasa bititrdim okulu..gerci okulu bitirdim ögretmenlik hakkını aldılar fen-edebiyat mezunlarının..
sonra yükseklisans sartı getirdiler..
simdi de 3 senedir atanamıyorum
bu arada evlendim ama hukuk a olan ilgimden sınava girdim ankara ünv hukuk fak. adalet meslekyüksekokulunu kazandım
(uzaktan egitim olarak Ankaraya gitmeden okudum)
2 senede bitirdim..bakalım bu sene kpss ye girecegim..
neredeyse 30 yasıma geldim ne cocuk yapabildim ne de kariyer..
offf efkarlandım
çok sağol canımzeynep geçmiş olsun diş ağrısı zordur
dafi allah bağışlasın bebeklerinizi canım ben biraz alakasız olcak ama geçmişi okudumda sen sabahları metebolizman çalışsın diye turşu tüketme ablam yaa tuzlu sonuçta bana dr 6 adet altın çilek ye 2 bardak su iç yağ yakar demişti oldukca memnunum birdene istersen
9 ay hamilelik + 6 ay bebişimle emzirdiğim dönem = 1,5 yıl eee birden fazla olunca -lar eki geliverdi :) bebişimi hala emziriyorum yanlış anlaşılmasın :)
bir kaç gündür yokum ağrı sancı sebebiyle ,biraz iyi hissedince girdim özledim siziiiiiiiii
geçmiş olsun canım
YENA canım kuzuma da geçmiş olsun
tarif için teşekkürler canım bende bunu muska şeklinde sarıp buzlu suya atıyordum dondurucuya 1 defa koymuştum. sonrada unuttum gitti uzun zamandır yapmadım sen yazınca hatırladım
geçmiş olsun zeynepcim bir daha ağrımaz inşallah
meryemcim yeğenim açık öğretimde değil, 4 yıllık okuyor başka şehirde kırıkkale ünide. uludağ üniye geçiş yapabilirsen yap gözümüzün önünde olursun dedk.uludağı araştırdım. ekonometriyi 4 yılda hiç bitiren olmamış 5,6 hatta yedi senede bitirenler oluyor. onun için uludağda ekonometri okumak istemiyorum demişti.şimdide kırıkkaleyi dondurup tekrar sınava giricem tercihimi uludağa yapıcam, sonrada dondurduğumu dışarıdan bitiririm diyor. sınav içinde tekrar lise sorularına çalışması gerekiyormuş.
onunda edebiyata ilgisi çok hatta edebiyat öğretmeni olmak istiyorum diyordu sonra ne oldu bilmiyorum hiç ilgisi olmadığı halde ekonometri yazmış.ilk tercihlerde felsefe yazmış denizliyi kazandı çok uzak deyip göndermediler. ikinci tercihte ekonometri yazmış kırıkkaleyi kazandı. aslında nerdeyse aynı mesafe ama izin verdiler gitti. şimdide anladığım kadarıyla çok zorlanıyor.
çok sağol canım
fatmacım benim turşu tuzlu değil. ben sarımsakları tahtayla ezdim, koyu renk şişenin içine koydum, üzerine elma sirkesi doldurdum. hiç tuz yok içinde. sadece sirke ve sarımsak.15 gün karanlıkta beklettim. hergün 1 kaşık içiyorum. bol suyla birlikte
zeynep geçmiş olsun diş ağrısı zordur
dafi allah bağışlasın bebeklerinizi canım ben biraz alakasız olcak ama geçmişi okudumda sen sabahları metebolizman çalışsın diye turşu tüketme ablam yaa tuzlu sonuçta bana dr 6 adet altın çilek ye 2 bardak su iç yağ yakar demişti oldukca memnunum birdene istersen
YOLCU gecmiş olsun..diş zordur canım ama iyi olmus çıkmıs aradan..
NURSENAA tarif için teşekkürler ben de atardımbuzluga ama çözülmesini bekler sonra tepsiye dizerdim..
senin dedigin gibi çözmeden ıslatıp fırınlanıyorsa daha kolaymıs
Kizmi ozur dilerim canim :)
iyi en azindan doktor gözetiminde yani :)
kiz içinde hayirlisi canim
bence muzu sen haftada en fazla 2kere ye hatta 1kere yesen bile iyi :)
hosgeldin canim... gecmis olsun... discilerden coook korkarim ben... insallah gitmem gerekmez...
Yenam şerbetli hastaymış nasıl oldu kuzucuk inşallah toparlamıştır biraz.
Zeynepcim geçmiş olsun bir an önce tedavi olman en iyisi.
Bu yaştayım dolgu çekme v.s hiç yapılmadı( hemide çok korkarım:18::18:
geçmişş olsuunnnnnn oyy dişş deme bana kırıldı kaplama kenarım dünn korkuyommmm gidemiyommm
oyy oyyy her türlü yeniyo valla helede patislisi
dafi tarifini istediği için yazdımm yoksa yemek yokkk yassaakkkk
olmaz olmaz oldumu hepsi birden olur inşallah bebişle birlikte tüm isteklerine kavuşursunn allahtan ümit kesilmez demekkii senin sınavın da buymuşş canım benimmdafi ablam karısık anlatmıs olabilirim sen yine kafanda soru işareti olursa sor bana..
çünkü edebiyat okurken cok zorlanmıs 5 senede zorla bitirmiş sonra hukuk okuma istegim gelmiş bir insanım
arastırdım okuldan cıkısımı yapmam gerekiyordu sınava girip baska yeri kazandıgımda..
dondurma sadece 1 sene falan ara verme,okuma engeli olma durumlarda veriliyordu..
sonra pasa pasa bititrdim okulu..gerci okulu bitirdim ögretmenlik hakkını aldılar fen-edebiyat mezunlarının..
sonra yükseklisans sartı getirdiler..
simdi de 3 senedir atanamıyorum
bu arada evlendim ama hukuk a olan ilgimden sınava girdim ankara ünv hukuk fak. adalet meslekyüksekokulunu kazandım
(uzaktan egitim olarak Ankaraya gitmeden okudum)
2 senede bitirdim..bakalım bu sene kpss ye girecegim..
neredeyse 30 yasıma geldim ne cocuk yapabildim ne de kariyer..
offf efkarlandım
YOLCU gecmiş olsun..diş zordur canım ama iyi olmus çıkmıs aradan..
NURSENAA tarif için teşekkürler ben de atardımbuzluga ama çözülmesini bekler sonra tepsiye dizerdim..
senin dedigin gibi çözmeden ıslatıp fırınlanıyorsa daha kolaymıs
valla billaaaaaaaaaavallahamııııııııııi
ben geldimm....
selamun aleyküm güzeller
mehtapdan başka uğrayan olmamış
bende kalktığımdan beri koşturuyorum. iç baklalarım vardı sabah namazında onları koydum ocağa favalı enginar yapayım dedim.
kahvaltıdan sonrada pazara çıktım. pazar alışverişimi yaptım.üç kilo hamsi aldım. balık alınca enginardan vazgeçtim. baklaları soydum canım çıktı tek tek uğraştım. atıcam buzluğa önümüzdeki hafta gün üm var güne yaparım enginarı. şimdide balıkları temizliyeyim. biraz sonra köye gideriz. köyde sular kesik olabilir onun için hamsileri temizleyip gidersem iyi olur. daha çoookkk işim var çoookkk
hemen kolları sıvayıp balıklara başlayayım.inşallah yetiştirebilirim işlerimi
hadi size hayırlı haftasonları
hayatım azmine hayranım. benim canım istemese bile gözüm aç. bitanede olsa alırdım herhalde. hatta ne bitanesi baya oturur yerdim. maşallah sana. böyle devam edersen süper. sendeki azmi banada bulaştırıverGünaydınlarrrr
Annemle temizliğe giriştik yeni bitti perdeler camlar yerler derken bitti çok şükür kış ortası temizliğiymiş
Dün annem ve babamın ısrarlarına rağmen güne gittim oynamalıymış kafam dağılır rengim benzim atmış açlıktan eve tıkılıp kalmışım
ebeveyn işte... Önüme kocaman bi tabak koydular içimden anam ne yapacam şimdi dedim dolmalar köfteler börekler tatlılar yiyip
sonra oynayıp eriteceklermiş ne mantıksa artık sanki 2 göbekle hepsi eriyor
Neyse ısrarlara rağmen yemedim saat dokuzda yesem rejim falan giderdi ama çok şükür atlattım açıkçası canım hiç istemedi hiç gözüm
kalmadı o yüzden mutlu oldum tabi dün gece geç gelince menümü yazamadım Şimdi paylaşayım
Sabah= ! haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 dilim domates-salatalık-maydanoz
Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı + 1 elmalı top
Öğle= 1 kase yeşil mercimek + yarım havuç + yarım domates + 3 yaprak marul+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı
Akşam= yarım yeşil elma
İşte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?