- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Günaydınlarrrr
Annemle temizliğe giriştik yeni bitti perdeler camlar yerler derken bitti çok şükür kış ortası temizliğiymiş
Dün annem ve babamın ısrarlarına rağmen güne gittim oynamalıymış kafam dağılır rengim benzim atmış açlıktan eve tıkılıp kalmışım
ebeveyn işte... Önüme kocaman bi tabak koydular içimden anam ne yapacam şimdi dedim dolmalar köfteler börekler tatlılar yiyip
sonra oynayıp eriteceklermiş ne mantıksa artık sanki 2 göbekle hepsi eriyor
Neyse ısrarlara rağmen yemedim saat dokuzda yesem rejim falan giderdi ama çok şükür atlattım açıkçası canım hiç istemedi hiç gözüm
kalmadı o yüzden mutlu oldum tabi dün gece geç gelince menümü yazamadım Şimdi paylaşayım
Sabah= ! haşlanmış yumurta + 1 dilim ekmek + 2 dilim peynir + 2-3 dilim domates-salatalık-maydanoz
Ara Öğün= 1 fincan biberiye çayı + 1 elmalı top
Öğle= 1 kase yeşil mercimek + yarım havuç + yarım domates + 3 yaprak marul+ çeyrek dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı
Akşam= yarım yeşil elma
İşte böylee
İyi akşamlar,
Esracım emeğine sağlık...
Meyracım senin de ellerine sağlık..
Kİlo verenleri,spor yapanları,kilolarını koruyanları tebrik ediyorum..
Zeynepçim geçmiş olsun...
Yaseminciğim bugün seni düşündüm arayacaktım ama fırsat bulamadım..
Nursenacım,oğlum bugün de şiddetli öksürmeye başladı. alternatif tıptan faydalanıyorum umarım doktora gerek kalmaz...
Ateşlenmedi bir daha şükür..
Herkese mutlu haftasonu diliyorum...
valla billaaaaaaaaaa
geçmiş olsuuuunn. dikkat et kendine öptüm çok
günaydın kızlar,
cumartesi sendromundayım yine. uykum var. eve gitmek istiyorum pıfsssssssss
Meyra aslen konyaliyim 42 ordan geliyo:) gorev gereği elazigdayim hoşbuldum bu arada
ben geldimm....
bugün iki dişime kanal tedavi dolgu falan dedi doktor ve yaptı...çene cerrahisinden randevu alamadım 6 ay boyunca dolu sonrası içinde
şimdiden vermiyolar haziranda açılıcakmış....ve doktor çok kızdı bir ay önce gittiğim doktora...başından savmış yirmilik diş diye seni
dedi...evet sorunluymuş dişlerim ama bunca ağrıyı farklı iki dişimden sebep çektiğimi ve bunu ogün gittiğimde yapması gerektiğini
söyledi...neyse sonuç böyle en azından artık ağrı çekmicem sanırım....neyse şimdilik bu sorunda halloldu...hala annemdeyim pazar
akşam geçicem eve....diyet iyi gidiyo gibi bozmamak için çok çabalıyorum....hedefim buraya geldiğim kiloyla evime
dönebilmek....benden haberler böyle...
Arkadaşlar bu hafta pek diyet yapamadım malum neticede belli:)
Kilo veren arkadaşları çok ama.çok tebrik ederim.
Ben iki hafta doktor yollarındayım.pazartesi görüşmek üzere.
Yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.
Geçmiş yapamıyorum kendinize iyi bakın.
Selamin aleyküm kizlarrrrr.
bende bugun ayran kürüne basladim :) simdilik iyi gidiyor bakalim dayanabilicemmi :) ama dayanmam lazim... Türkiye'ye gitmeye 2ay 24gün kaldi... o zamana kadar verebildigim kadar kilo vermem lazim canolarrrrrr
ayran kürü bitincede 3günlük detoks yapicam. ondan sonrada bakicaz artik :)
Helal olsun kiz sanaaaaaaben vallahi 1-2 birseyler yerdim yani.... senin azmin hepimize bulasiversin kizzzzz
Ayy kızlar şımarttınız beni
Gökçe-iremim, mehtab çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
kizlar bugunku menu :
sabah bir dilim diet ekmek, 3 zeytin, bir dilim peynir,yumurtali kavrulmus prasa,bir bardak ayran, neskafe sekerli sutlu( diet seker)
ara urma, 3 ceviz ici
Oglen taze fasulye yemegi, bulgur ve yogurt
aksam ispanak, yogurt ve bir dilim pizza( dayanamadim annem getirdi )
gun boyunca bol su
bu iki gun cok yemeye baslamisim yarindan soz artik kacamak yhok dikkat edicem.
kizlar yogurt kuru nasilmis ?
İyi akşamlar
Esracım meyracım listeler için ellerinize sağlık
Kilo veren spor yapanları da kutlarım
Ben dün arkadaşı ziyaret için hastaneye gittim gidiş o gidiş bugün öğlen döndüm :)
Refakatçi kaldım hastanede bebiş baktım :)))
Gece hiç uyumadım tabii hastanede uyunmuyor
Öğleden sonra da eve gelip yattım tabii akşam 6 da kalktım
Merhabalar. Bugün haftasonun olması sebebi ile biraz değişti liste. Saatler değişince bünye şaştı tabi:) menüme gelince sabah dunkunun aynısı klasik kahvaltı arada adacayi, 4 badem 1 elma kahvaltıyı geç yaptıgım icin öğle yemeği yok aksam da dayanamadım yarın tabak manti, 10 kadarda lahana sarması Yedim( sonradan pişman oldum ama. Neyseki sporda acısını çıkardım bugün 1 saat spor. Bol su ictim. Bide adet oldum sonunda uzununun zaman sonra . Inşallah etkisi olur kilo vermemde. Burdaki kurallara göre cuma kilo bildirimi yapicaz sanırım.
Meyra hemşom bende opuyorum . Sen Konya'nın neresi ben eregliliyim
iyi pazarlar millet.....
ben bugün biraz üşüttüm galiba, şuan halim yok, tadım yok, hafif ateşim var.
bir adaçayı içeyim bari, iyi gelir galiba, hiç adaçayınıda içesim yok ama zorla içeriz artık.....
eşim dışarı çıktı, bende size bakıyım bi dedim.
kvler gittiler işte.
eşimde yarın işe başlıyo, patronuyla konuşarak tatilden 3günü kurtarabildi şükür:)
tabi o 3günüde eşim sonra oraya buraya kullanmazsa değerlendirebiliriz tatil gibi birlikte....
mesela annemlere birlikte gidebiliriz, hiç birlikte gitmedik annemlere.... o da hazır imkan varken görsün istiyorum oraları.
sizleride özledim yaffff 2haftadır:)
benden haberler böyle işte, yediklerime dikkat etmeyede devam işte...... kah iyi olarak, kah kötü olarak.....
hadi öptüm hepiciğinizi
Selam millet herkese iyi pazarlarrrrrr
Tesekkurler canim sanada iyi pazarlar :)
Gecmis olsun kiz dikkat et kendineeeee :)
dedigin gibi insallah izin gunlerini oraya buraya kullanmazda annenlere beraber gidersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?