Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamin aleyküm kizlarrrrr.
bende bugun ayran kürüne basladim :) simdilik iyi gidiyor bakalim dayanabilicemmi :) ama dayanmam lazim... Türkiye'ye gitmeye 2ay 24gün kaldi... o zamana kadar verebildigim kadar kilo vermem lazim canolarrrrrr

ayran kürü bitincede 3günlük detoks yapicam. ondan sonrada bakicaz artik :)

Helal olsun kiz sanaaaaaa ben vallahi 1-2 birseyler yerdim yani.... senin azmin hepimize bulasiversin kizzzzz

valla billaaaaaaaaaa

geçmiş olsuuuunn. dikkat et kendine öptüm çok

günaydın kızlar,

cumartesi sendromundayım yine. uykum var. eve gitmek istiyorum pıfsssssssss

sağolun kızlar...

ay çok yoruldummm...iki gündür bir sürü yürüdüm iyi oldu aslında ama hiç oturamıyom hep bi koştrmaca...bugün ufak bi çikolata yedim....yemek çok yemiyorum ama pek düzenli de yiyemiyorum....artık evime gitmek istiyorum detoks yapmalıyım korkuyorum artı görmektenn...

selam millet....

Meyra aslen konyaliyim 42 ordan geliyo:) gorev gereği elazigdayim hoşbuldum bu arada

hımmm hemşeriyiz demek:)
elazığda babacığımın çocukluğunu geçirdiği yerdir....
öpüyorum....

çok geçmiş olsun canım yaaa.....
öpüyorum.

kolay gelsin canım......

sen ayran diyince canım nasıl ayran çekti bi an bilemezsin:))))
biraz yapıp içiyim bari:)

Ayy kızlar şımarttınız beni

Gökçe-iremim, mehtab çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

Menüm

Sabah= 1 haşlanmış yumurta + 2 şekersiz çay + 3 dilim peynir+ 2 çatal az yağlı patatesli yumurta+ 2 tam buğday ekmeği+ 2-3 dilim

salatalık ve domates

Ara Öğün= Şekerli türk kahvesi + 1 elmalı top

Öğle= Yarım tavuk dürüm+ 2 acı biber turşusu

Galiba midem hafif şeyler yemeğe alıştı şuan çok ağrıyo tavuk dürüm mideme taş gibi oturdu hiç bir şey yiyemiyorum o yüzden bu

günlük bu kadarcık

Ayy kızlar şımarttınız beni

Gökçe-iremim, mehtab çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

aminnn canim :)

amaç simartmak degil gerçekler

ayyyyy birazdan bugunluk son ayran corbasi porsyonumu yigcem :) (daha dogrusu icicem muhahaha)

2çatal kacamak yaptim balik yedim 2çatal...
ama birsey olmaz ya :)

İyi akşamlar
Esracım meyracım listeler için ellerinize sağlık
Kilo veren spor yapanları da kutlarım
Ben dün arkadaşı ziyaret için hastaneye gittim gidiş o gidiş bugün öğlen döndüm :)
Refakatçi kaldım hastanede bebiş baktım :)))
Gece hiç uyumadım tabii hastanede uyunmuyor
Öğleden sonra da eve gelip yattım tabii akşam 6 da kalktım

Merhabalar. Bugün haftasonun olması sebebi ile biraz değişti liste. Saatler değişince bünye şaştı tabi:) menüme gelince sabah dunkunun aynısı klasik kahvaltı arada adacayi, 4 badem 1 elma kahvaltıyı geç yaptıgım icin öğle yemeği yok aksam da dayanamadım yarın tabak manti, 10 kadarda lahana sarması Yedim( sonradan pişman oldum ama. Neyseki sporda acısını çıkardım bugün 1 saat spor. Bol su ictim. Bide adet oldum sonunda uzununun zaman sonra . Inşallah etkisi olur kilo vermemde. Burdaki kurallara göre cuma kilo bildirimi yapicaz sanırım.
Meyra hemşom bende opuyorum . Sen Konya'nın neresi ben eregliliyim

iyi geceler güzeller

tek gözüm kapalı yazıyorum :))

Yenam asil kadınım inan benimde aklımda ama bu hafta cok yoğundu bende arayamadım kuzum iyiyim saolasın

Şerbetlinin öksürük geçtimi.

Asum seninki tatlı yorgunluk bugün aynı moddaydım bende hemşerim var yatak yorgan hasta bebişte var gidip dolaştım bende

kizlar bugunku menu :
sabah bir dilim diet ekmek, 3 zeytin, bir dilim peynir,yumurtali kavrulmus prasa,bir bardak ayran, neskafe sekerli sutlu( diet seker)
ara urma, 3 ceviz ici
Oglen taze fasulye yemegi, bulgur ve yogurt
aksam ispanak, yogurt ve bir dilim pizza( dayanamadim annem getirdi )
gun boyunca bol su
bu iki gun cok yemeye baslamisim yarindan soz artik kacamak yhok dikkat edicem.

kizlar yogurt kuru nasilmis ?

Son düzenleme:

ayran diyeti şu şekilde yapılıyor canım

2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Yag ve tuz eklenmeyecek .

Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.

Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

iyi pazarlar millet.....

ben bugün biraz üşüttüm galiba, şuan halim yok, tadım yok, hafif ateşim var.
bir adaçayı içeyim bari, iyi gelir galiba, hiç adaçayınıda içesim yok ama zorla içeriz artık.....

eşim dışarı çıktı, bende size bakıyım bi dedim.
kvler gittiler işte.
eşimde yarın işe başlıyo, patronuyla konuşarak tatilden 3günü kurtarabildi şükür:)
tabi o 3günüde eşim sonra oraya buraya kullanmazsa değerlendirebiliriz tatil gibi birlikte....
mesela annemlere birlikte gidebiliriz, hiç birlikte gitmedik annemlere.... o da hazır imkan varken görsün istiyorum oraları.

sizleride özledim yaffff 2haftadır:)

benden haberler böyle işte, yediklerime dikkat etmeyede devam işte...... kah iyi olarak, kah kötü olarak.....

hadi öptüm hepiciğinizi

refakat için yüreğine, ellerine sağlık olsun ablacığım......

ben içindenim canım, memnun oldum tekrar:)

yerim ben bu kediyi:)
bu kedişte benden olsun:)
nasıl tatlı öööyleeeee.......
Eki Görüntüle 919651

hayatımda hep dönem dönem bi müddet yalnız kalmaya ihtiyacı olan biriyimdir ben, yalnız kalmaya, kendimle sessiz sakin dingince kalmaya.... kendimi yenilemeye.....
yapısal bişey galiba, gerçi herkestede olur bu ama kiminde çok kiminde az işte.... ben çok olanlardanım....
şuanda da yine aynen çok ihtiyacım var buna.....
biraz inzivaya çekilme vakti geldi bende heyt ülen dermişim:))))

dünde komşu oturmaya çağırdı, oraya gittim, zaten günlerdir iyice bunalmıştım iyi geldi, kalabalıkçaydı ama güzeldi.
misafirlerden biri ev dikimi el işi çantaları getirmiş satılık, büyüklü küçüklüydü.
çok hoştu ama, çantaların kumaşları stor perdelerin kumaşlarından kullanılmış hep.
bir kendime birde anneciğime aldım:)
anneminki istanbul köprüsü desenli, benimkide kiremit rengi parlak bişey işte.
sabırlı bi insan olsam hemen sıkılmasam dikiş bilmeyi çok isterdim açıkçası, ne kadar güzel şeyler ortaya çıkıyor dikişle, büyük meziyet ve hatta sanat bence dikiş bilmek. aynı zamanda da bazen insana terapi bile olur yani....
mesela nursena ne güzel şeyler yaptı.....

Selam millet herkese iyi pazarlarrrrrr

Tesekkurler canim sanada iyi pazarlar :)

Gecmis olsun kiz dikkat et kendineeeee :)

dedigin gibi insallah izin gunlerini oraya buraya kullanmazda annenlere beraber gidersiniz :)

Selam millet herkese iyi pazarlarrrrrr

Tesekkurler canim sanada iyi pazarlar :)

Gecmis olsun kiz dikkat et kendineeeee :)

dedigin gibi insallah izin gunlerini oraya buraya kullanmazda annenlere beraber gidersiniz :)

sağol canım:)
dikkat ediyoz ama yinede eksik olmuyo işte....

Hayırlı pazarlar
Bugün geç kalktık öğleden sonra kahvaltı yaptık tabii
Baktım hava güzel biraz temizlik yaptım eşimi kızların odasına gönderdim salonun balkonunu felanyıkadım süpürdüm sildim iste öyle detaylı temizlik değil tabii
Tam dilerken arkadaş seslendi eşiyle kahveye geldiler az önce onlar gitti eşimd e arkadaşıyla çıktı biraz yemek yiyecekler
Meyracım geçmiş olsun çantaları da güle güle kullanın dikiş bence de zor ve sabır gerektiren bir iş ben sevemedim malesef sadece örgü seviyorum ben

2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim yarın halim harap aynı kalmış olsam bari bu regl yüzünden hiçbir şeye hayır diyemiyorum ya vurun beniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…