Ben acayip derece de bağırsık sorunu yaşıyorum benden önce göbeğim gidiyorO yüzden pek bi sıkıntılıyım ve huzursuzum Bide
millet toparlanmışsın gibi diyor acaba bu 7 kiloyu vermeden nasıldım bu göbekle çok şüpheleniyorum kendi halimden:44::18: Öyle
işte Menü paylaşımı yapayım
Sabah=Brokolili yumurta+ çeyrek domates ve salatalık+ 2 dal roka + şekersiz çay+ 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve
Öğle= brokoli kavurması + 1 kase yeşil mercimek
Akşam= 3 kaşık yoğurt+ 1 çay kaşığı kuşb urnu marmelatı
Bu diyetin en güzel yanı ne oldu biliyor musunuz kızlar değişik tarifler deniyoruz daha az kalorisi olsun diye farklı şeyler üretiyoruz
ben bayağı alıştım brokoliyi haşlanmış olarak pek yiyemiyorumbugün soğanla falan kavurduk 1 yumurta kırdık ıspanak kavurması
gibi oldu beğendik
Masalmelek bende brokolili yumurtayı merak etmiştim anlatmışsın
Denemeye değer gibi
Çiğ olarak ben hiç tüketmemiştim ama bir arkadasım brokoli ve karnıbaharı ince ince doğrayıp içine dereotu taze soğan da ekledikten sonra bol limon ve nar ekşisi ekleyin salata yapmıştı çok beğendim
Selam,
Çok kötü 24 saat geçirdim..Oğlum gece fenalaştı ateş,öksürük nefes almada zorluk.
Evde ki ilaçlarını kullanıp sabahı ettik..Sabah direk hastaneye, aralıklarla üçer doz hava verildi..
Antibiyotik tedavisine başlandı,bronşit olmuş oğlum. hangi ara oldu anlamıyorum..
Akşam veya gece tıkanırsa tekrar gelin dedi dr. inşallah öyle bişey olmaz...
Canım çok sıkkın o yüzden...hemen süzüldü yavrum.kara gözleri bayık bayık bakıyor.;(
Sizler de bir yaramazlık yoktur umarım...sağlıktan ötesi yok valla..
Çok geçmiş olsun yenacım Rabbim şifa versin inşallah
sağol canım...
Sen nasıl oldun.? rahatsız olduğunu yazmışsın...
Selam,
Çok kötü 24 saat geçirdim..Oğlum gece fenalaştı ateş,öksürük nefes almada zorluk.
Evde ki ilaçlarını kullanıp sabahı ettik..Sabah direk hastaneye, aralıklarla üçer doz hava verildi..
Antibiyotik tedavisine başlandı,bronşit olmuş oğlum. hangi ara oldu anlamıyorum..
Canım çok sıkkın o yüzden...hemen süzüldü yavrum.kara gözleri bayık bayık bakıyor.;(
Selam,
Selam,
iyi akşamalr güzeller
pazar gününnden pazartesi moduna geçiş yapmak lazım.
gündüz temizlik v.s baya yoruldum şimdi çay faskındayım diyet adına düzensiz bir gündü normal pazarlardan çokkk geç kalktım o yüzdende saatler şaştı(
umarım diyet adına bu hafta iyi geçer
sizlerde ne var ne yok.herkesde pazar rehaveti var sanırım pek kimse uğrayamamış
Teşekkür ederim arkadaşlar...
asucum size de geçmiş olsun....
Yaseminciğim astım değil de alerjisi var oğlumun o nedenle kışı ayları sıkıntılı geçiyor bizim için...
Tabii dikkat edilmezse potansiyel astım hastası da diyebiliriz...
Ben de evle hiç ilgilenemdim biz hastanedeyken kızım evi toparlamış biraz o kadar..
Ben sadece yemek yaptım ve oğlumla ilgilendim hep...
Aslın da tüm işyerlerin de haftada 2 gün tatil zorunluluğu olsa ne iyi olur
anladım Yenam benimkide alerjik astım erkek parfümü can düşmanım çamaşır suyu v.s dert inanki.
Barışım daha minik iyi bir tedavi ile kesin atlatır kuzum.alternatif tıpta çare oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?