Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kürü denemedim Yenam ama pekmezini içiyorum eşimin arkadaşı adanadan getirtti en iyisi orda dediler..birde çörekotu yiyebilse ama Barışcık çiğneyebilrimi.Keçiboynuzunun kendinide yerim ben arada.taze dal kekik tüketirim.

Benimde her daim ventolin aplikatör vardır çantada.ama sininr ve stres çok ataklatıyor (

Kızlar,karabuğday duydunuzmu hiç.? Şimdi diyet modası..Orta asya ve rusya da çok tükenen bir türmüş protein ağrlıklıymış vb.
Detoks gibi beslenip gün de 2 klo falan verenler oluyormuş...

ÖRneğin ben 40 kilo vermek istiyorum 40 gün de bitiririm işi demek ki )

Kıyamam sana çok dikkat et kendine nasıl zor bişey yaşayanlar bilir...
Yaseminciğim kefir de çok iyi geliyor mayasını temin edip mayala kendin her gün bir bardak iç canım...

Çörek otunu öğütüp balla karıştırıp yedirmiştim bir süre...

çok geçmiş olsun canım. umarım hemen iyileşir. sen de kendine dikkat et. üzülmemeye çalış
bu sene salgın çok çetinmiş, bi geldi mi gitmiyor diyorlar. o yüzden dikkat etmeli.

çok geçmiş olsun canım. umarım hemen iyileşir. sen de kendine dikkat et. üzülmemeye çalış
bu sene salgın çok çetinmiş, bi geldi mi gitmiyor diyorlar. o yüzden dikkat etmeli.

sağol canım....evet salgın çok fena ..
Hastane de çocuk özellikle minik bebekler çok fazlaydı...

canım ben karabuğday aldım, pilavını yaptım böyle baya tereyağlı falan. ama yok, ı ıh yani. hayatımda o kadar zor bi öğün geçirmemiştim. hem kokusu kötü, hem de ağızda peeling yapmışsın etkisi bırakıyor. böyle bi tuhaflık, kekremsilik.. tavsiye etmiyorum o yüzden. yazık günah, ben bulsam birine vereceğim paketin devamını.

Yaseminciğim, biz de organik sitelerden sipariş veriyoruz harnup pekmezini...

Adana'da isim verirmisin bana eğer çok memnunsan..Eşim iş gereği sık sık gidior oraya..

ablam sen sigara kullanmıyorsun değil mi? ventolin deyince hem alerjik astımı olan hem de sigara kullanan bi çılgın arkadaşım vardı da o geliyor aklıma. aman diyim, kokusundan bile sakin kendini

O kadar kötü demek ki...normal buğdaya,bugura göre fiyatıda pahallıymış değilmi.?
8,5 liraymış galiba Kipa'da..

selamlar, nasılsınız bakalım?

geçmişe bakmadan muhabbete daldım. dün akşam eşimle tartıştık biraz. adamın diline düştü kilo verememem. neyse bugün de yemeğe götürdü telafi etmek için. yediklerim oturdu mideme. patlayacak gibi hissediyorum.
bu hafta stresliyiz biraz. çarşamba mr var. Allah izniyle iyi çıkacak inşallah.

Masalmelek sen diare misin kuzum? Yenanın yazdıklarından öyle anladım. ilginçtir ben de diyet yaparken kabızlık çekmem, hatta bağırsak faaliyetlerim diare boyutuna ulaşır. gerçekten lifli beslenmenin öyle bi etkisi var.

yok hic duymamistim... ama saglikli olcagini pek sanmiyorum açikcasi...

bende astim var kisin daha fazla etki gösteriyor...

O kadar kötü demek ki...normal buğdaya,bugura göre fiyatıda pahallıymış değilmi.?
8,5 liraymış galiba Kipa'da..

kötü canım baya. zaten böyle kabuklu buğday gibi. o kabuklar bi tuhaf oluyor suyla buluşunca. bazıları karanfil ve tarçınla haşlıyor kokusu için, yoğurtla tüketiyorlar ama ben yapamadım.

evet fiyatı da o civar. içim acıdı valla, çorbalara koyayım az az diyorum ama çorba da yenmezse diye korkuyorum. yine de az bi şey denemek için alınabilir ama kiloluk satılıyordu.

Esracım inşallah sonuçlar çok iyi çıkar...

bizi habersiz bırakma çok merak ediyorum ben de...

kiz esraaaa niye ishal kelimesini kullanmiyorsun??? hazir Türkçe kelimemiz varken? :)

insallah mr temiz cikar canim

yok hic duymamistim... ama saglikli olcagini pek sanmiyorum açikcasi...

bende astim var kisin daha fazla etki gösteriyor...

Hayırlı şifalar canım...Çok zor bir rahatsızlık.;(

ben denemek istiyorum.. nedense çok merak uyandırdı ben de...
KEsin beğenmeyeceğim ama alıcam sanırım

Hayırlı şifalar canım...Çok zor bir rahatsızlık.;(

ben denemek istiyorum.. nedense çok merak uyandırdı ben de...
KEsin beğenmeyeceğim ama alıcam sanırım

o zaman alma da ben sana kargolayım olur mu. çok ciddiyim, bi işe yaramış olur en azından. bekliyorum mesajda adresi yazmanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…