Yaseminciğim, biz de organik sitelerden sipariş veriyoruz harnup pekmezini...
Adana'da isim verirmisin bana eğer çok memnunsan..Eşim iş gereği sık sık gidior oraya..
ablam sen sigara kullanmıyorsun değil mi? ventolin deyince hem alerjik astımı olan hem de sigara kullanan bi çılgın arkadaşım vardı da o geliyor aklıma. aman diyim, kokusundan bile sakin kendini
selamlar, nasılsınız bakalım?
geçmişe bakmadan muhabbete daldım. dün akşam eşimle tartıştık biraz. adamın diline düştü kilo verememem. neyse bugün de yemeğe götürdü telafi etmek için. yediklerim oturdu mideme. patlayacak gibi hissediyorum.
bu hafta stresliyiz biraz. çarşamba mr var. Allah izniyle iyi çıkacak inşallah.
Masalmelek sen diare misin kuzum? Yenanın yazdıklarından öyle anladım. ilginçtir ben de diyet yaparken kabızlık çekmem, hatta bağırsak faaliyetlerim diare boyutuna ulaşır. gerçekten lifli beslenmenin öyle bi etkisi var.
o zaman alma da ben sana kargolayım olur mu. çok ciddiyim, bi işe yaramış olur en azından. bekliyorum mesajda adresi yazmanı.
Yenam şimdi sordum eşimede bağı bahçesi olan birinden almış arkadaşı yani bilinen bi yer değil(
Yok Esram nefret ederim sigaradan ama istemediğin ot dibinde biter modu eşim içiyor onla bu yüzden çok atışırız.
İnşallah mr sonucu iyi çıkıcan canım.
Eşimle kg atışması perşembe günü bendede vardı şu ortalık durgun
selamlar, nasılsınız bakalım?
geçmişe bakmadan muhabbete daldım. dün akşam eşimle tartıştık biraz. adamın diline düştü kilo verememem. neyse bugün de yemeğe götürdü telafi etmek için. yediklerim oturdu mideme. patlayacak gibi hissediyorum.
bu hafta stresliyiz biraz. çarşamba mr var. Allah izniyle iyi çıkacak inşallah.
Masalmelek sen diare misin kuzum? Yenanın yazdıklarından öyle anladım. ilginçtir ben de diyet yaparken kabızlık çekmem, hatta bağırsak faaliyetlerim diare boyutuna ulaşır. gerçekten lifli beslenmenin öyle bi etkisi var.
Esracım işe yarasın diye düşünüyorsan kargo ücreti alıcıya olursa olur..
Bu konuda söz ver ona göre adresimi yazayım hatta burdan yazayım..
yavrularr nasssınız bakayııımmm
boşver cücüüüümm , bu heriflerin hepsiii aynııı
sen sıkma güzel canınııı , öperiimm
ahahah Mersinin köylerinde diare , ishal falan demezler "amel" kelimesini kullanırlar ,sende mi amel olduunn anneemmm
boşver cücüüüümm , bu heriflerin hepsiii aynııı
sen sıkma güzel canınııı , öperiimm
ahahah Mersinin köylerinde diare , ishal falan demezler "amel" kelimesini kullanırlar ,sende mi amel olduunn anneemmm
hoşgeldin cücük
biz iyi sayılırız, sen nasılsın bakayım
Cücüşüm alemsin ya.güldürdün inanki :) nerelerdesin sen bakim??
amel de iyiymiş :) çok ilginç ya.
haklısın kuzum, naapcan mecbur :)))
ishal de büyük ünlü uyumuna uymuyor şekerim, Türkçe değil o da
şaka bi yana alışkanlık olmuş canım. malum hepimiz pek hassas hatunlarız, yine de kullanmayalım o kelimeyi biz
buralardayım kuzumm , kurtlar kapmadı , karayip korsanıda olmadım ,amel falanda değilim bildiğin buralardayıımm
sende keyifler nasıl bakayıımm
hoşbuldum cücüüümm , iyi diyelim iyi olsuunn , sende ii ol ama taammmııı
buralardayım kuzumm , kurtlar kapmadı , karayip korsanıda olmadım ,amel falanda değilim bildiğin buralardayıımm
sende keyifler nasıl bakayıımm
aynen mecbuuuurrrrrr , KÜTÜK tersinden okuyunca yine KÜTÜKtür
kütük ammmaaa
ay yok yine de öyle demeyelim. iyidir kocalarımız şükür. adamlar arada yaapıyor böyle, olur o kadar. hemen de vicdan yaparım :)
sen varyaaa seeennn , sen ne kelebekkk bi cücüşsüünnn seeennn
İYi geceler hanımlar,
Ben odama çekileyimmalum yoğun,yorucu ve üzücü bir gün yaşadım...
Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?