gecmiş olsun arkadasım..hayrola rahatsızmısın..
2 hafta deyince sasırdım da..sen de kendine dikkat et iyi haberler getir bize
Selam,
Çok kötü 24 saat geçirdim..Oğlum gece fenalaştı ateş,öksürük nefes almada zorluk.
Evde ki ilaçlarını kullanıp sabahı ettik..Sabah direk hastaneye, aralıklarla üçer doz hava verildi..
Antibiyotik tedavisine başlandı,bronşit olmuş oğlum. hangi ara oldu anlamıyorum..
Akşam veya gece tıkanırsa tekrar gelin dedi dr. inşallah öyle bişey olmaz...
Canım çok sıkkın o yüzden...hemen süzüldü yavrum.kara gözleri bayık bayık bakıyor.;(
Sizler de bir yaramazlık yoktur umarım...sağlıktan ötesi yok valla..
Kızlar,karabuğday duydunuzmu hiç.? Şimdi diyet modası..Orta asya ve rusya da çok tükenen bir türmüş protein ağrlıklıymış vb.
Detoks gibi beslenip gün de 2 klo falan verenler oluyormuş...
ÖRneğin ben 40 kilo vermek istiyorum 40 gün de bitiririm işi demek ki)
haahhaa bi yörede de cır cır olmuş derlerr :)boşver cücüüüümm , bu heriflerin hepsiii aynııı
sen sıkma güzel canınııı , öperiimm
ahahah Mersinin köylerinde diare , ishal falan demezler "amel" kelimesini kullanırlar ,sende mi amel olduunn anneemmm
İYi geceler hanımlar,
Ben odama çekileyimmalum yoğun,yorucu ve üzücü bir gün yaşadım...
Allaha emanet olun..
maşşallah benimde bişeyler öresim varda zaman bulamıyomm evden dışarı 4 kere çıkmak günde beni yoruyo valla kızın okulu bu seene yordu beni
menü güzeelll kız ben akşam illa çorba yemek yemezsem açlıktan kıvranıyommHaklısın götür getir hem yorulursun hem vakit kalmaz
Akşamları az yap bişeyler bana iyi geliyor örgü valla
Ben de öğleden sonra biraz poğaça yapayım hem doğum yapan arkadaşa götürürüm hem de bizim kızlara okul için iyi olur diyorum
Aslında şimdi mayalasam hamuru iyi olur da hiç canım çekmedi nedense vardır bir hayır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?