Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

belli bi diyet listem yok ama daha hafif yemeye çalışıyorum et tavuk falan da yiyorum yani ama bilemedim çoğu şeyde lif var ben ne

yesem ki:44::44:

bende kaçıyorumm , herkeslere iyi gecelerr

Yenacım geçmiş olsun yavruna , Allah şifa versiinn

canım ya çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.

evet duydum bir rus arkadaşım vardı marketlerde bulamadığından konya da mıydı iç anadoludan bir firmadan koli ile getirtiyordu.Ama o alışkanlıkları olduğu için yapıyordu.Denemedim ama ben.bir paket vermişti yapamadım geri vermiştim.

ben ütülerimi biterene kadar herkescikler gidivermis :)

Esra, Yena, mmery, ckeakpeas, nothinggg, ve topikteki herkes :) hepinize iyi geceler!!!
kendinize iyi bakin... yarin sabah kizi krese birakicam ordanda yarim gunlugune okula gidicem... normalde daha 1hafta tatilim var. ama gidip calisayim biraz atölyede :)

haahhaa bi yörede de cır cır olmuş derlerr :)
İYi geceler hanımlar,

Ben odama çekileyim malum yoğun,yorucu ve üzücü bir gün yaşadım...

Allaha emanet olun..

geçmiş olsunn kuzucuna yenamm

diğer hasta arkadaşlarımm allah şifanızı verir inşallah alıntı ları kocama laf yetiştirirkene elim çarptı sildim sanırımmm yanşışlıklan

kilo konusunda adamların ağzına düşmeye gör kendi göbeğine yediğine bakmaz bana laf eder off bizdede varr valla kilo tartışması ara ara yer yer sağnak şeklnde takılıyo:))

günaydın

hayırlı sabahlar güzellerr

yeni haftamız sağlıklı huzurlu mutlu ve eksi eksi kg li geçsin (amin)

hepinizi kocaman öptümm

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar canlarım
Inşallah tüm hastaların sabah kadar bişeyciği kalmamıştır
Herkes sağlıkla kilolar verir inşallah bu hafta ben de tabii
Geçen hafta yine kötü beslendim bir de regl düzensizliği var bu sıra bomba gibi göbek yaptım anlayacağınız
Çarşamba bir arkadaşa akşam yemeğine davet edildik bari o güne kadar hafif beslenmeliyim

günayyydınnn kızlarrrr kahvaltımı yaptım adaçayımı yudumlarkene bi günaydın diyipppp assolist edasıylanak temizliğime başlayyayımmm ev aldı başını gitti gene haftasonundan sonra enkaz gibi oluyo heryerrr hadi bana kolay gelsinnn
mutlu eksili sporlu günler dilerimmmm

Kolay gelsin nursena
Ben dün salonu temizledim şimdi mutfağa girsem eşim uyuyor aslında benim de gözüm yatmakta
Elimdeki şalı bitirip geçen sana gösterdiğim tunikten başlayacağım az kaldı şu şal bitseydi hayırlısıyla
En iyisi az öreyim yatmadan

maşşallah benimde bişeyler öresim varda zaman bulamıyomm evden dışarı 4 kere çıkmak günde beni yoruyo valla kızın okulu bu seene yordu beni

maşşallah benimde bişeyler öresim varda zaman bulamıyomm evden dışarı 4 kere çıkmak günde beni yoruyo valla kızın okulu bu seene yordu beni

Haklısın götür getir hem yorulursun hem vakit kalmaz
Akşamları az yap bişeyler bana iyi geliyor örgü valla
Ben de öğleden sonra biraz poğaça yapayım hem doğum yapan arkadaşa götürürüm hem de bizim kızlara okul için iyi olur diyorum
Aslında şimdi mayalasam hamuru iyi olur da hiç canım çekmedi nedense vardır bir hayır :)

Kahvaltı niyetine bir bardak sütle bir muz yedim
Öğleye kıymalı bamya var yoğurt ve bir dilim ekmekle onu yerim
Akşam da brokoli haşlayıp yoğurtlarım
Bu menüyü gerçekleştirebilirsem iyi olur bol da su tabii

menü güzeelll kız ben akşam illa çorba yemek yemezsem açlıktan kıvranıyomm
puaça bende dedim yapayımm yoğurdum kalmammış süt alıp mayalıyayayım bugünn
okula falan giderken kahvaltıda deişik bişey arıyo kızım barii onu yer dediydim ama mayalamadan benimkisi uğraşamam valla

Benimkiler de sabah kahvaltılık yemiyorlar okula giderken tost börek poğaça vs olması lazım illaki
Büyük kızım margarinle yaptığım poğaça var onu daha çok seviyor kurabiye gibi oluyor hem bayatlamıyor hemen
Belki ondan yaptım ben de mayalıya üşenecek gibiyim

haftasonu semaverçay içmeye sahile indikk arkadaş ta geldi kurabiye hamurunu yuğurup yarısını hamur halinde buzluğa atıyomuş hepsi çok oluyo diye canım istedimi akşamdan çıkarıyom sabah şekil verip pişiriyom dedi tadı deişmiyomuş

Ben de duydum kurabiye işini de denemedim hiç zaten fazla gelmiyor bize :)
Fazla gelirse de pişmiş halde buzluğa atıyorum o da oluyor
Ben azcık yatmaya niyetleniyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…