Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı,sağlıklı bol eksili bir haftamız olur inş...

nursena kakaolu topların çok kışkırtıcı duruyor afiyet olsun,yağ yakıcı olsun..
Ama hurmayla denesen dadından yenmez o kadar leziz oliii...

---

Panelcim karabuğdayı ''Duru marka''üretiyormuş. galiba onun fabrikası da yanılmıyorsam eğer Gaziantepte..
Rus arkadaşın zayıfmı peki ?

---

*Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Che 'nin sözleri ama ben bize pay biçtim Kaybetsek te çoğu haftalar ,vazgeçmeyelim yağlarla mücadelemizden..

Son düzenleme:
kizlar gunaydin. bugun burda kimse calismiyor bugun yarin bayram ama biz muslumanlar calisiyoruz.hic is yok ama iste oturmam lazim.sabahtan su ictim kahve ictim bir de mandalina yedim. simdi cay icecegim kahvalti yapmak istemiyor canim.
kizlar ya sizde diyetisyenler cok farki menu hazirliyorlar bizde de farkli.mesela bizde soyle diyorlar, kahvalti meyve saat 12 ye kadar sadece meyva yenilecek hem elma yersen sadece elma yani karistirmiyosun ve bolll su.12 ye kadar 1.5 litre su ondan sonra aksam kadar istersen 500 ml su ic ama sabah cok su lazim o sekilde metabolizma temizleniyormus. artik hangisi dogru hangisi yalnis bilemiyorum. ben bu sekilde bi ara coook zayifladim ama kilolar geri dondu malesef bi de fazlasiyla dondu. ins geri vericem ve artik donmeyecekler :)
kizlar kakaolu toplarin tarifini verebilir misiniz ? kahveyle iyi gider diye dusunuyorum :)
ben de size bir tarif vereyim.
Blendere urma,bir cay bardagi sut,bir cay bardagi kakao, findik ve ya ceviz istege gore konulur.ondan sonra kasikla toplar yaparak sekil verilir.cooook lezetli oluyolar.

geçmiş olsun ablacım. üzme canını toparlar hemencecik inşallah.
karabugday mevzusu değişikmiş. topiiği bilem varr bi okuyayım bakalım
yavrularr nasssınız bakayııımmm

aynuurrrrrrrrrrr özlettin kendini kuzucuuummm

günaydın kızlar,
dün cook yogundu arkadaşlarım geldi. akşam 11e kadar bizdelerdi. ikisi birbiriyle küstü barıstıramadık. bi tanesi asırı tripliydi. abuk subuk nedenlerde dolayı böyle küslükler oluyor. pazar günüm öyle geçti işte. çarşamba günü patronum yurtdısına gidiyor 10 gün yok. belki çalışmam bende geçen öyle bişey demişti ama bakarız filan demişti sonra. napcagı belli olmuyor işte. umarım çalıştırmaz ya. ufak bi tatil yaparım evde

Selamün alykümm....

ben geldimm artık buralardayım....haftasonum koşturmaca geçti ama bu gece güzel bir uyku çektim...azönce kahvaltımıda yaptım birazdan yemek yapıcam...neyse kaçıyom şimdilik....

günaydın hanımlar ne var ne yok bu gün inşallh sakin bir gün geçiricem diye düşünüyorum küçük kızım kreşe gitti büyüğüm okuluna kv bu gün gayet iyi kuran okuyacakmış odasına çıktı bende toparlanıp yemeği koyup biraz buraya bakayım dedim ama kimse yok galiba

Arkadaşlar merhaba,
bu hafta malesef yine kilo bildirimi yapamadım. Çarşamba günü şehir dışına çıktık. Rahmetli kayınpederimin sene-i devriyesi hasebiyle bir mevlit tertib ettik ona katıldık. Ve internetim yoktu. Dün geldik. Bugün de hastayım çok fena nezle grip öksürük v.s. karışık birşey. Heryerim ağrıyoorrr Sizler iyisinizdir inşallah. geçmişe çok bakamadım. Kilo veren ve derece yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yenacığım çocuğuna geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah. Hasta olan herkese geçmiiş olsun. Ama sanırım herkes hasta çok fena salgın var. :) Bu hafta bana tabiki artılarla geldi. 87.1 kilo olmuşum malesef. Çok susuz kaldım biraz da ondan oldu herhalde. Onu bu hafta atarım herhalde napıyım artık

Merhaba hanımlar güzel bir gün diliyorum herkese

Ben bugün lahana çorbası yaptım aranızda deneyeniniz var mı acaba:44::44:

selam millet:)

selam vermeden önce bi geçmiş yapayım dedim, maşaallah ne güzel sohbetler edilmiş dün gece.
alıntılarıma yazarım bende birazdan....
dün siz sohbet ederken bizde eşimle pes oynuyoduk:))))
eşim izinde olunca yine beni pes-maç oyunu oynamaya ikna etti:)))
sevmiyorum maç oynamayı aslında, hiç beceremiyo değilim ama tamda beceremiyorum, en iyi kaleciyi kullanıyorum....
pes benim için çekirdek olayı gibi aynen; oynarken hem sinir oluyorum hemde bırakamıyorum:)
oynadıkça, yenildikçe fitil oluyorum, geriliyorum.

panik atak ilaçlarımı epeydir çok şükür yarıya düşürdük doktorumla birlikte, artık bi çeyreğini daha düşürmeye sıra geldi inşaallah.
ilaçlarımda bitti, 3günlük ilacım kaldı, 2-3günden doktoruma gitmem lazım mutlaka ilaçları yazdırmak için, dolayısıyla ilacı düşürmek içinde tabiki.
işte herkesin bi derdi var mücadele ettiği hayatında......

ben şimdi bi alıntılarıma geçeyim bakıyım:)

çok sağol ablacığım

2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyim yarın halim harap aynı kalmış olsam bari bu regl yüzünden hiçbir şeye hayır diyemiyorum ya vurun beniiiiiiiii

dost acı söyler..... dıkşıyn......Eki Görüntüle 920754

istersen birde hurma yemeyi denesen, bildiğimiz hacı hurması.

çok geçmiş olsun ablacığım yaaa
tez zamanda toplar kendini inşaallah.

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun
Benim kardeşim de 1 haftadır epey kötü daha yeni bronşit zatürre teşhisi koymuşlar
Allah şifa versin tüm hastalara inşallah

amin.
sizede geçmiş olsun ablacığım.

ablacığım sanada astım için geçmiş olsun....

bi yandan da ballı çörekotuna yine dönem dönem devam etsen yenam, çünkü ballı çörekotunun dozunda olduğu takdirde faydası var zararı yok.
benim rahmetli dedem kalp hastasıydı, ballı çörekotunu günlük yemeği hiç eksik etmezdi, demek faydasını görüyodu.
diğer dedem dersen ben dedemi bildim bileli çörekotunu cebinden ve dilinden eksik etmez.
ah bende tembellik etmeyip yesem her gün bir miktar, çok faydalı......

bizde de dillendirirken cırcır derler kibar olsun diye:)))))

*Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Che 'nin sözleri ama ben bize pay biçtim Kaybetsek te çoğu haftalar ,vazgeçmeyelim yağlarla mücadelemizden..

aynen katılıyorum yenam sana......

bende buna benzer bişey paylaşmak istedim şimdi....

Karinca yola cikmis gidiyormus ona sormuslar:

- Nereye gidiyorsun?

Karinca cevap vermis:

- Hacca. Gülmüsler:

- Bu ayakla mi?

Karinca Kabe yolunda bir adim daha atmis:

- Gidemesem bile bu yolda ölürüm ya. Demis.

22 yasndaym ve 95 kg ym saglikli bir sekilde yaza kadar vermek istyrm nisanim var ama destege ihtiyacim var tek basima oldugum icin bir turlu baslayamiyorum daha cok yiyorken buluyorum kendimi cildircam

kızlar bu ara şu leslie süper birşeymiş ya nasıl enerji harcıyor insan bugün tam 30 dk yaptım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…