Eki Görüntüle 920487 buyur assu sütlü kahve yaptım yanınada kendimin yaptığı çikolatalar yalancı çikolatalar tabisi:)))
hadi uyu senn bende kaçayımmm az tv karşısında kave keyfimi yapam
geçmiş olsun ablacım. üzme canını toparlar hemencecik inşallah.Selam,
Çok kötü 24 saat geçirdim..Oğlum gece fenalaştı ateş,öksürük nefes almada zorluk.
Evde ki ilaçlarını kullanıp sabahı ettik..Sabah direk hastaneye, aralıklarla üçer doz hava verildi..
Antibiyotik tedavisine başlandı,bronşit olmuş oğlum. hangi ara oldu anlamıyorum..
Akşam veya gece tıkanırsa tekrar gelin dedi dr. inşallah öyle bişey olmaz...
Canım çok sıkkın o yüzden...hemen süzüldü yavrum.kara gözleri bayık bayık bakıyor.;(
Sizler de bir yaramazlık yoktur umarım...sağlıktan ötesi yok valla..
yavrularr nasssınız bakayııımmm
Hayırlı pazarlar
Bugün geç kalktık öğleden sonra kahvaltı yaptık tabii
Baktım hava güzel biraz temizlik yaptım eşimi kızların odasına gönderdim salonun balkonunu felanyıkadım süpürdüm sildim iste öyle detaylı temizlik değil tabii
Tam dilerken arkadaş seslendi eşiyle kahveye geldiler az önce onlar gitti eşimd e arkadaşıyla çıktı biraz yemek yiyecekler
Meyracım geçmiş olsun çantaları da güle güle kullanın dikiş bence de zor ve sabır gerektiren bir iş ben sevemedim malesef sadece örgü seviyorum ben
2 gündür gezmelerdeyim yemelerdeyimyarın halim harap aynı kalmış olsam bari bu regl yüzünden hiçbir şeye hayır diyemiyorum ya vurun beniiiiiiiii
Ben acayip derece de bağırsık sorunu yaşıyorum benden önce göbeğim gidiyorO yüzden pek bi sıkıntılıyım ve huzursuzum Bide
millet toparlanmışsın gibi diyor acaba bu 7 kiloyu vermeden nasıldım bu göbekle çok şüpheleniyorum kendi halimden:44::18: Öyle
işte Menü paylaşımı yapayım
Sabah=Brokolili yumurta+ çeyrek domates ve salatalık+ 2 dal roka + şekersiz çay+ 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve
Öğle= brokoli kavurması + 1 kase yeşil mercimek
Akşam= 3 kaşık yoğurt+ 1 çay kaşığı kuşb urnu marmelatı
Bu diyetin en güzel yanı ne oldu biliyor musunuz kızlar değişik tarifler deniyoruz daha az kalorisi olsun diye farklı şeyler üretiyoruz
ben bayağı alıştım brokoliyi haşlanmış olarak pek yiyemiyorumbugün soğanla falan kavurduk 1 yumurta kırdık ıspanak kavurması
gibi oldu beğendik
Selam,
Çok kötü 24 saat geçirdim..Oğlum gece fenalaştı ateş,öksürük nefes almada zorluk.
Evde ki ilaçlarını kullanıp sabahı ettik..Sabah direk hastaneye, aralıklarla üçer doz hava verildi..
Antibiyotik tedavisine başlandı,bronşit olmuş oğlum. hangi ara oldu anlamıyorum..
Akşam veya gece tıkanırsa tekrar gelin dedi dr. inşallah öyle bişey olmaz...
Canım çok sıkkın o yüzden...hemen süzüldü yavrum.kara gözleri bayık bayık bakıyor.;(
Sizler de bir yaramazlık yoktur umarım...sağlıktan ötesi yok valla..
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun
Benim kardeşim de 1 haftadır epey kötü daha yeni bronşit zatürre teşhisi koymuşlar
Allah şifa versin tüm hastalara inşallah
kürü denemedim Yenam ama pekmezini içiyorum eşimin arkadaşı adanadan getirtti en iyisi orda dediler..birde çörekotu yiyebilse ama Barışcık çiğneyebilrimi.Keçiboynuzunun kendinide yerim ben arada.taze dal kekik tüketirim.
Benimde her daim ventolin aplikatör vardır çantada.ama sininr ve stres çok ataklatıyor(
Kıyamam sana çok dikkat et kendine nasıl zor bişey yaşayanlar bilir...
Yaseminciğim kefir de çok iyi geliyor mayasını temin edip mayala kendin her gün bir bardak iç canım...
Çörek otunu öğütüp balla karıştırıp yedirmiştim bir süre...
boşver cücüüüümm , bu heriflerin hepsiii aynııı
sen sıkma güzel canınııı , öperiimm
ahahah Mersinin köylerinde diare , ishal falan demezler "amel" kelimesini kullanırlar ,sende mi amel olduunn anneemmm
*Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Che 'nin sözleri ama ben bize pay biçtimKaybetsek te çoğu haftalar ,vazgeçmeyelim yağlarla mücadelemizden..
Merhaaba arkadaslar yeniyim yardim lutfenn((
22 yasndaym ve 95 kg ym saglikli bir sekilde yaza kadar vermek istyrm nisanim var ama destege ihtiyacim var tek basima oldugum icin bir turlu baslayamiyorum daha cok yiyorken buluyorum kendimi cildircam[/Q
hoşgeldin canım bi kere umutsuzluk yok hemen şuan da başla bence yemeyi bırak erteleme canım nişanın da herkesin gözünün sende olacağını düşün ve insanların kilolulara ne kadar acımasız olduğunu düşün ve hemen bir start ver. rabbim kolaylıklar versin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?