Merhaba hanımlar güzel bir gün diliyorum herkese
Ben bugün lahana çorbası yaptım aranızda deneyeniniz var mı acaba:44::44:
beeenn :122::122::122: ünide okurken evde topluca başlamıştık 1 haftada 5 kilo vermiştim 2 kilosu filan ödemdir bunun sanırım. diyet dısına cıkmamıstım hiç. bide corbayı yapan arkadasım güzel yapmıstı içebilmiştim. tuz filan atmıstı baya belki ondan bilmiyorum. onlar sevmemişti corbayı içememişti. sonra birgün kendim denedim evde yapayım dye. böööögg igrenc oldu. kokusuna dayanamadım. sabah içmeye calısırken kendimi wc de buluyordum. midemi cok bulandırıyordu. bidaha yapmadım. bazen düşünüyorum yapayım diye akşamları içerim sadece belki. bi denemek lazım.
bide şu karabugday denesem mi esra sevmemiş ama aklım kaldı.malum midem çöplük gibidir. yogurtla filan yenebilcek kıvama geliyormuş
az önce browni yemiş olabilirimsabahtan beri peynir zeytin yiyorum canım tatlı istiyince dayanamadım.
haftaya 1 hafta izinliyim. patron fransaya gidiyor carsamba günü. carşambadan izinlisin dedi sonra bu hafta calış diger hafta izin kullan dedi. daha agzımı acmadım ondanda vazgeçer diye. 15inde de sevdicegim gelcek2-3 gün güzelce görüşürüz en azından. diğer türlü işten cıkmam 7 filan bide kurs var pek zaman olmazdı.
şimdi kursa gitmeye hazırlanayım ben. öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
çok geçmiş olsun kuzuya kıyamamSelam,
Çok kötü 24 saat geçirdim..Oğlum gece fenalaştı ateş,öksürük nefes almada zorluk.
Evde ki ilaçlarını kullanıp sabahı ettik..Sabah direk hastaneye, aralıklarla üçer doz hava verildi..
Antibiyotik tedavisine başlandı,bronşit olmuş oğlum. hangi ara oldu anlamıyorum..
Akşam veya gece tıkanırsa tekrar gelin dedi dr. inşallah öyle bişey olmaz...
Canım çok sıkkın o yüzden...hemen süzüldü yavrum.kara gözleri bayık bayık bakıyor.;(
Sizler de bir yaramazlık yoktur umarım...sağlıktan ötesi yok valla..
sana da geçmiş olsun canım kurukayısı yesen sabah aç karna ya da yağ iç 1 kaşık fayda eder belkiEvet bağırsak sorunu yaşıyorum aşırı derecede bakalım sonum nolcak
Kızlar,karabuğday duydunuzmu hiç.? Şimdi diyet modası..Orta asya ve rusya da çok tükenen bir türmüş protein ağrlıklıymış vb.
Detoks gibi beslenip gün de 2 klo falan verenler oluyormuş...
ÖRneğin ben 40 kilo vermek istiyorum 40 gün de bitiririm işi demek ki)
oyyyy senin yediklerin ne ki birde ben yazsam 1 haftadır yediklerimi aklın şaşar :)beeenn :122::122::122: ünide okurken evde topluca başlamıştık 1 haftada 5 kilo vermiştim 2 kilosu filan ödemdir bunun sanırım. diyet dısına cıkmamıstım hiç. bide corbayı yapan arkadasım güzel yapmıstı içebilmiştim. tuz filan atmıstı baya belki ondan bilmiyorum. onlar sevmemişti corbayı içememişti. sonra birgün kendim denedim evde yapayım dye. böööögg igrenc oldu. kokusuna dayanamadım. sabah içmeye calısırken kendimi wc de buluyordum. midemi cok bulandırıyordu. bidaha yapmadım. bazen düşünüyorum yapayım diye akşamları içerim sadece belki. bi denemek lazım.
bide şu karabugday denesem mi esra sevmemiş ama aklım kaldı.malum midem çöplük gibidir. yogurtla filan yenebilcek kıvama geliyormuş
az önce browni yemiş olabilirimsabahtan beri peynir zeytin yiyorum canım tatlı istiyince dayanamadım.
haftaya 1 hafta izinliyim. patron fransaya gidiyor carsamba günü. carşambadan izinlisin dedi sonra bu hafta calış diger hafta izin kullan dedi. daha agzımı acmadım ondanda vazgeçer diye. 15inde de sevdicegim gelcek2-3 gün güzelce görüşürüz en azından. diğer türlü işten cıkmam 7 filan bide kurs var pek zaman olmazdı.
şimdi kursa gitmeye hazırlanayım ben. öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
ben yapmıştım 2-3 yıl önce ama 1 tabak zor yedim ya çok kötüydüüüüü yiyebiliyorsan ye çok kilo verdiriyormuşçok teşekkür ederim canım bilgilerin içinben bugün yaptım tadı çok güzel oldu tabi biraz farklı oldu ama tadını beğendim bende lahana kokusu pek sevmem ama kokusu yoktuacılı hoş bir çorba oldu gerçekten de tok tutuyo ve kalorisi sadece 50
öldüm hanaaaaaaaaaaaaaaaaaamçok sağol ablacığım
dost acı söyler..... dıkşıyn......Eki Görüntüle 920754
istersen birde hurma yemeyi denesen, bildiğimiz hacı hurması.
çok geçmiş olsun ablacığım yaaa
tez zamanda toplar kendini inşaallah.
amin.
sizede geçmiş olsun ablacığım.
geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuuuselam millet:)
selam vermeden önce bi geçmiş yapayım dedim, maşaallah ne güzel sohbetler edilmiş dün gece.
alıntılarıma yazarım bende birazdan....
dün siz sohbet ederken bizde eşimle pes oynuyoduk:))))
eşim izinde olunca yine beni pes-maç oyunu oynamaya ikna etti:)))
sevmiyorum maç oynamayı aslında, hiç beceremiyo değilim ama tamda beceremiyorum, en iyi kaleciyi kullanıyorum....
pes benim için çekirdek olayı gibi aynen; oynarken hem sinir oluyorum hemde bırakamıyorum:)
oynadıkça, yenildikçe fitil oluyorum, geriliyorum.
panik atak ilaçlarımı epeydir çok şükür yarıya düşürdük doktorumla birlikte, artık bi çeyreğini daha düşürmeye sıra geldi inşaallah.
ilaçlarımda bitti, 3günlük ilacım kaldı, 2-3günden doktoruma gitmem lazım mutlaka ilaçları yazdırmak için, dolayısıyla ilacı düşürmek içinde tabiki.
işte herkesin bi derdi var mücadele ettiği hayatında......
ben şimdi bi alıntılarıma geçeyim bakıyım:)
bende pişirince atıyorum . pişip soğuyor hemen saklama kabına koyup atıyorum taze taze aynen kalıyor ve pat diye misafir geldiğinde kurtarıcım oluyor. yalnız yaptığın zaman at ertesi gün kalanı atarsan bayat olduğu için midir nedir aynı performansta olmiiiiii :) zaten aylarca kalmıyor ki hele çocuklu evdehaftasonu semaverçay içmeye sahile indikk arkadaş ta geldi kurabiye hamurunu yuğurup yarısını hamur halinde buzluğa atıyomuş hepsi çok oluyo diye canım istedimi akşamdan çıkarıyom sabah şekil verip pişiriyom dedi tadı deişmiyomuş
yavrularr nasssınız bakayııımmm
Hayırlı,sağlıklı bol eksili bir haftamız olur inş...
nursena kakaolu topların çok kışkırtıcı duruyorafiyet olsun,yağ yakıcı olsun..
Ama hurmayla denesen dadından yenmez o kadar leziz oliii...
---
Panelcim karabuğdayı ''Duru marka''üretiyormuş. galiba onun fabrikası da yanılmıyorsam eğer Gaziantepte..
Rus arkadaşın zayıfmı peki ?
---
yeni yıla yiyerek girdim inşallah böyle gitmez ya :) yeni yıldan önceki cmt aarkadaşlar geldi kısır ve kurabiye yapmıştım ya onlardan yedim de yedim :)
sonraki gün yani pazar yemeğe çıktık eşimle tabi yine yedimde yedim :)
pzt amannnnnn zaten yarın yeni yıl yerim diye yine yedim :)
salı yeni yıl arkadaşlar gelecek diye imam sarığı diye bir tatlı denemiştim kalan keklerdende kendimce uydurduğum bir pasta daha yaptım kremşantili falan onları yedim, eşim çiğ köfte yaptı belki 15 tane yedim tabi bunlardan önce yemeğimiz vardı arkadaş gelecek diye güzel bir menü hazırladım onları da yedim çerezdi meyveydi derken karnım benden önce köşeyi dönüyordu yani :)
çrş sözde midem yorulmasın diye sabah peynir ekmek akşam allah ne verdiyse yedim çikolata dahil :)
perşembe ce cuma kendimce az yedim ama gerçekten dikkat ettim tatlı ve ekmek yemedim alkışşşşşşşşş nihayet :)
cumartesi öğleden sonra komşuma yeni yılda pastalardan çıkarmıştım tabaklarımı boş geitrmemiş sağolsun beni düşünür :) etimek tatlısı yapmış hemde çikolata soslu falan 2 dilim ondan yedim
+
cumartesi akşamı eşimin iş yerinden arkadaşlarına gittik sağolsun yapmışta yapmış
10-15 sarma
2 koca dilim börek
1 kase patates salatası
koca bir dilim yaşpasta
2 tane taş ekmek ya da kadayıf derler şerbetli ondan yedim
sözde akşam yemiştim orada pek bir şey yemeyecektim
pazar yani dünde yine eşimin iş yerinden başka bir arkadaşı çağırdı o da yapmışta yapmış
1 dilim brownie
1 kurabiye
1 kase kısır
yine sarma yedim :)
EEEE tabi bu kaadar yemek bana yol ,su ,elektrik olarak değil kilo olarak döndü :)
ama inanın bu fil gibi yemeye az +200 değil mi :)
bu hafta söz verdim tek kaçamak yok bakalım ne olacak şu 70li sayıları görebilirdim ama 2 haftadır mehteran gibiyim ya 81e çakıldım kaldım. 81.2 ile 81.4 arasında gidip geliyorum 1 ileri 2 geri hesabı :)
Güzelim afiyet olsun :) Valla çok güzel yemişsin, yediklerin gözümün önünden film şeridi gibi geçti valla :))) Bu hafta sana bol azim diliyorum Allah sabır versin ve 0 kaçamaklı bir hafta geçir bunu haketttin sen hakettinnnn :)
yeni yıla yiyerek girdim inşallah böyle gitmez ya :) yeni yıldan önceki cmt aarkadaşlar geldi kısır ve kurabiye yapmıştım ya onlardan yedim de yedim :)
sonraki gün yani pazar yemeğe çıktık eşimle tabi yine yedimde yedim :)
pzt amannnnnn zaten yarın yeni yıl yerim diye yine yedim :)
salı yeni yıl arkadaşlar gelecek diye imam sarığı diye bir tatlı denemiştim kalan keklerdende kendimce uydurduğum bir pasta daha yaptım kremşantili falan onları yedim, eşim çiğ köfte yaptı belki 15 tane yedim tabi bunlardan önce yemeğimiz vardı arkadaş gelecek diye güzel bir menü hazırladım onları da yedim çerezdi meyveydi derken karnım benden önce köşeyi dönüyordu yani :)
çrş sözde midem yorulmasın diye sabah peynir ekmek akşam allah ne verdiyse yedim çikolata dahil :)
perşembe ce cuma kendimce az yedim ama gerçekten dikkat ettim tatlı ve ekmek yemedim alkışşşşşşşşş nihayet :)
cumartesi öğleden sonra komşuma yeni yılda pastalardan çıkarmıştım tabaklarımı boş geitrmemiş sağolsun beni düşünür :) etimek tatlısı yapmış hemde çikolata soslu falan 2 dilim ondan yedim
+
cumartesi akşamı eşimin iş yerinden arkadaşlarına gittik sağolsun yapmışta yapmış
10-15 sarma
2 koca dilim börek
1 kase patates salatası
koca bir dilim yaşpasta
2 tane taş ekmek ya da kadayıf derler şerbetli ondan yedim
sözde akşam yemiştim orada pek bir şey yemeyecektim
pazar yani dünde yine eşimin iş yerinden başka bir arkadaşı çağırdı o da yapmışta yapmış
1 dilim brownie
1 kurabiye
1 kase kısır
yine sarma yedim :)
EEEE tabi bu kaadar yemek bana yol ,su ,elektrik olarak değil kilo olarak döndü :)
ama inanın bu fil gibi yemeye az +200 değil mi :)
bu hafta söz verdim tek kaçamak yok bakalım ne olacak şu 70li sayıları görebilirdim ama 2 haftadır mehteran gibiyim ya 81e çakıldım kaldım. 81.2 ile 81.4 arasında gidip geliyorum 1 ileri 2 geri hesabı :)
yok kiloluydu.ama rus hanımlarında şöyle birşey var 40 yaşına kadar formunu koruyorlar ama sonrasında çok kilo alıyorlar ki o arkadaş sağlıksız hiçbirşeyy yemezdi.Abur cubur filanda hayatta yemezdi hergün spor yapar ama benden kiloluydu.
İyi akşamlar arkadaşlar....
Umarım hepiniz iyisinizdir..Ben evime döndüm;inşallah daha sık birarada olacağız...
NİLÜFERİM;
Çok geçmiş olsun kuzucuk nasıl oldu canım...Her yıl böyle bir kez korkutuyor sizi...Biraz daha büyüsün olmayacak böyle şeyler inşallah..
Biraz geçmişe bakıp geliyorum...
İyi akşamlar
Poğaçaları yapıp gittim arkadaşımın yanına
Bebiş biraz erken doğdu çok minik yaa daha emecek gücü bile yok annenin de sütü gelmemiş pek Allah yardımcıları olsun inşallah
Beslenme durumum yine başarısızdı
Yarın en azından yürüyüş bari yapayım diyorum
Arkadaşlar merhaba,
bu hafta malesef yine kilo bildirimi yapamadım. Çarşamba günü şehir dışına çıktık. Rahmetli kayınpederimin sene-i devriyesi hasebiyle bir mevlit tertib ettik ona katıldık. Ve internetim yoktu.Dün geldik. Bugün de hastayım çok fena nezle grip öksürük v.s. karışık birşey. Heryerim ağrıyoorrr Sizler iyisinizdir inşallah. geçmişe çok bakamadım. Kilo veren ve derece yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yenacığım çocuğuna geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah. Hasta olan herkese geçmiiş olsun. Ama sanırım herkes hasta çok fena salgın var. :) Bu hafta bana tabiki artılarla geldi. 87.1 kilo olmuşum malesef. Çok susuz kaldım biraz da ondan oldu herhalde. Onu bu hafta atarım herhalde napıyım artık
Merhaba hanımlar güzel bir gün diliyorum herkese
Ben bugün lahana çorbası yaptım aranızda deneyeniniz var mı acaba:44::44:
Yenacım bebek erkek canım ama minnacık yaa 2.400 doğdu ama şimdi daha azdır belki öyle olur ya doğduktan sonra biraz eksiliyor bebekler
Kıyamam minicikmiş hakkatten..2,5 kilonun altında olanları küveze koymuyorlarmı artık..
Allah yardımcısı olsun annenin...KEsinlikle sütünü sağsın sık sık...Şimdi ona derler mamaya başlayalım falan dinlemesin kimseyi illaki anne sütü..Mamaya başlandımı sütüde çoğalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?