Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba hanımlar güzel bir gün diliyorum herkese

Ben bugün lahana çorbası yaptım aranızda deneyeniniz var mı acaba:44::44:

beeenn :122::122::122: ünide okurken evde topluca başlamıştık 1 haftada 5 kilo vermiştim 2 kilosu filan ödemdir bunun sanırım. diyet dısına cıkmamıstım hiç. bide corbayı yapan arkadasım güzel yapmıstı içebilmiştim. tuz filan atmıstı baya belki ondan bilmiyorum. onlar sevmemişti corbayı içememişti. sonra birgün kendim denedim evde yapayım dye. böööögg igrenc oldu. kokusuna dayanamadım. sabah içmeye calısırken kendimi wc de buluyordum. midemi cok bulandırıyordu. bidaha yapmadım. bazen düşünüyorum yapayım diye akşamları içerim sadece belki. bi denemek lazım.

bide şu karabugday denesem mi esra sevmemiş ama aklım kaldı. malum midem çöplük gibidir. yogurtla filan yenebilcek kıvama geliyormuş

az önce browni yemiş olabilirim sabahtan beri peynir zeytin yiyorum canım tatlı istiyince dayanamadım.

haftaya 1 hafta izinliyim. patron fransaya gidiyor carsamba günü. carşambadan izinlisin dedi sonra bu hafta calış diger hafta izin kullan dedi. daha agzımı acmadım ondanda vazgeçer diye. 15inde de sevdicegim gelcek 2-3 gün güzelce görüşürüz en azından. diğer türlü işten cıkmam 7 filan bide kurs var pek zaman olmazdı.

şimdi kursa gitmeye hazırlanayım ben. öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

çok teşekkür ederim canım bilgilerin için ben bugün yaptım tadı çok güzel oldu tabi biraz farklı oldu ama tadını beğendim bende lahana kokusu pek sevmem ama kokusu yoktuacılı hoş bir çorba oldu gerçekten de tok tutuyo ve kalorisi sadece 50

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun kuzuya kıyamam
Evet bağırsak sorunu yaşıyorum aşırı derecede bakalım sonum nolcak
sana da geçmiş olsun canım kurukayısı yesen sabah aç karna ya da yağ iç 1 kaşık fayda eder belki

40 günde mi süper yani :)

menümü paylaşıp kaçıcam işim varr....

kahvaltı:2 yumurta,1 dilim peynir,1 tatlı k.çemen,1 kupa yeşilçay....

öğle:1 porsiyon pırasa,salata,1 kupa yeşilçay....

ara:1 kupa formçayı,muz....

akşam:1 porsiyon pırasa,1 kase yoğurt...

birazdan yeşilçay içicem gene...

oyyyy senin yediklerin ne ki birde ben yazsam 1 haftadır yediklerimi aklın şaşar :)

ooo mutlu mutlu tatillerrrrrrrr
ben yapmıştım 2-3 yıl önce ama 1 tabak zor yedim ya çok kötüydüüüüü yiyebiliyorsan ye çok kilo verdiriyormuş
öldüm hanaaaaaaaaaaaaaaaaaam
geçmiş olsun kuzuuuuuuuuuuu
bende pişirince atıyorum . pişip soğuyor hemen saklama kabına koyup atıyorum taze taze aynen kalıyor ve pat diye misafir geldiğinde kurtarıcım oluyor. yalnız yaptığın zaman at ertesi gün kalanı atarsan bayat olduğu için midir nedir aynı performansta olmiiiiii :) zaten aylarca kalmıyor ki hele çocuklu evde
yavrularr nasssınız bakayııımmm

aynurrrrr özlemişim seni ya nerelerdesin canımmmm

yeni yıla yiyerek girdim inşallah böyle gitmez ya :) yeni yıldan önceki cmt aarkadaşlar geldi kısır ve kurabiye yapmıştım ya onlardan yedim de yedim :)

sonraki gün yani pazar yemeğe çıktık eşimle tabi yine yedimde yedim :)

pzt amannnnnn zaten yarın yeni yıl yerim diye yine yedim :)

salı yeni yıl arkadaşlar gelecek diye imam sarığı diye bir tatlı denemiştim kalan keklerdende kendimce uydurduğum bir pasta daha yaptım kremşantili falan onları yedim, eşim çiğ köfte yaptı belki 15 tane yedim tabi bunlardan önce yemeğimiz vardı arkadaş gelecek diye güzel bir menü hazırladım onları da yedim çerezdi meyveydi derken karnım benden önce köşeyi dönüyordu yani :)

çrş sözde midem yorulmasın diye sabah peynir ekmek akşam allah ne verdiyse yedim çikolata dahil :)

perşembe ce cuma kendimce az yedim ama gerçekten dikkat ettim tatlı ve ekmek yemedim alkışşşşşşşşş nihayet :)

cumartesi öğleden sonra komşuma yeni yılda pastalardan çıkarmıştım tabaklarımı boş geitrmemiş sağolsun beni düşünür :) etimek tatlısı yapmış hemde çikolata soslu falan 2 dilim ondan yedim
+
cumartesi akşamı eşimin iş yerinden arkadaşlarına gittik sağolsun yapmışta yapmış
10-15 sarma
2 koca dilim börek
1 kase patates salatası
koca bir dilim yaşpasta
2 tane taş ekmek ya da kadayıf derler şerbetli ondan yedim
sözde akşam yemiştim orada pek bir şey yemeyecektim

pazar yani dünde yine eşimin iş yerinden başka bir arkadaşı çağırdı o da yapmışta yapmış
1 dilim brownie
1 kurabiye
1 kase kısır
yine sarma yedim :)

EEEE tabi bu kaadar yemek bana yol ,su ,elektrik olarak değil kilo olarak döndü :)

ama inanın bu fil gibi yemeye az +200 değil mi :)

bu hafta söz verdim tek kaçamak yok bakalım ne olacak şu 70li sayıları görebilirdim ama 2 haftadır mehteran gibiyim ya 81e çakıldım kaldım. 81.2 ile 81.4 arasında gidip geliyorum 1 ileri 2 geri hesabı :)

yok kiloluydu.ama rus hanımlarında şöyle birşey var 40 yaşına kadar formunu koruyorlar ama sonrasında çok kilo alıyorlar ki o arkadaş sağlıksız hiçbirşeyy yemezdi.Abur cubur filanda hayatta yemezdi hergün spor yapar ama benden kiloluydu.

Güzelim afiyet olsun :) Valla çok güzel yemişsin, yediklerin gözümün önünden film şeridi gibi geçti valla :))) Bu hafta sana bol azim diliyorum Allah sabır versin ve 0 kaçamaklı bir hafta geçir bunu haketttin sen hakettinnnn :)

İyi akşamlar arkadaşlar....

Umarım hepiniz iyisinizdir..Ben evime döndüm;inşallah daha sık birarada olacağız...

NİLÜFERİM;

Çok geçmiş olsun kuzucuk nasıl oldu canım...Her yıl böyle bir kez korkutuyor sizi...Biraz daha büyüsün olmayacak böyle şeyler inşallah..

Biraz geçmişe bakıp geliyorum...

sağol canımmm :) ah ahhh seninki film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti benim hepsi göz göre göre boğazımdan geçti sonuç bu inşllah bu hafta sıkı bir uygulama yapacağım kaçamak konusunda ve taviz vermeyeceğim

İyi akşamlar
Poğaçaları yapıp gittim arkadaşımın yanına
Bebiş biraz erken doğdu çok minik yaa daha emecek gücü bile yok annenin de sütü gelmemiş pek Allah yardımcıları olsun inşallah
Beslenme durumum yine başarısızdı
Yarın en azından yürüyüş bari yapayım diyorum

Ayy akşamdandır yatıyorum ne zor bu grip yaff

Menüm

Sabah= 1armut+ 1 dilim tereyağlı kuşburnu marmelatlı kepekli ekmek

Ara öğün= 2 fincan biberiye çayı

Öğle=1 porsiyon kavurmalı brokoli + 1 kase lahana çorbası

akşam=1 içli köfte + 1 kase lahana çorbası

Kendinize sağlığınıza çok dikkat edin kızlar salgın var hasta oluyo herkes ben oldum siz olmayın kurtarın kendinizi

Ohhh ohhh özlemcim iyi beslenmişsin yediklerin süt olsun bebişe...
Eşinin çiğköftesi meşhur galiba...Yengem urfalı oda yumurtalı köfteyi çok sık ve istek üzerine yapar..
Çiğköfteyide çok güzel yapar ama ben etli yiyemiyorum içim almıyor..

Ruslar için güzellik bakımından üstün ırk derler ama dediğin gibi ileri yaş dönemleri kötü..Bir de erkekleri tipsiz )

biz çocukken derlerdi ki rusya da yaşlıları sabun fabrikasın da sabun yapıyorlar..)

Beyzuşum hoşgeldin canım...Nasılsın.?

Sorma kahroluyorum oğlanın tıkanmasına...İnşallah düzelecek..

Asuu bebek kızmı erkekmi.?

Son düzenleme:
Yenacım bebek erkek canım ama minnacık yaa 2.400 doğdu ama şimdi daha azdır belki öyle olur ya doğduktan sonra biraz eksiliyor bebekler

merhaba kızlar günlerim yogun geçıyor dün hiç bakamadım topige bugün okudum..
aklımda kalanlardan gideyim:))

Yena gecmiş olsun oğlusuna insallah cabuk atlatır..salgın cok kötüymüş haberlerde bile sölediler..

Masalmelek evet canım seni anlıyorum ben de dürüm pizza tarzı yedigim zaman migdem bagırsaklarım agrıdı
ki ben normalde hiç hissetmezdim böyle seyler..sanırım dietin yan etkileri

Chickpean cücüşüm sen gelmişsin...hayırsız arkadasım benim

başka neler okumustum ki unuttummmm

hmm Mehtappp iyi tatiller kuzu sana süper olucak sabahları sıcak yatagından cıkmak zorunda kalmıcaksın 1 hafta

ilbatumm özlemm sana da maaşallahhhh bu kadar yemeye 200gr hiç bişe degil..
okudum okudum da canım tatlı,çikolatalı bişeler istedi yaf

allah rahmet eylesin canim... Iyi olmus canim sevap islemissiniz
gelen kilolarin hepsi geri gider merak etme canim, takma kafana

Merhaba hanımlar güzel bir gün diliyorum herkese

Ben bugün lahana çorbası yaptım aranızda deneyeniniz var mı acaba:44::44:

ayyyyy canim sakin ama sakin yapma hic ama hiccccc tavsiye etmiyorum!!! Ben bir hafta yaptim verdigim kilonun %70ini geri aldim... ve üstelik dikkatli yiyordum...

benim kuzenim var 16yasinda gecen sene yapmisti 1ay boyunca sirf lahana corbasi diyeti yapti... 15kg verdi... ama sonraki ayda 16kg geri aldi...

yani arada ögün olarak yap yada 2günlük kür olarakta olabilir ama abartmadan

yavas gitsinler ama gitsinler :) önemli olan geri almamak canim

Yenacım bebek erkek canım ama minnacık yaa 2.400 doğdu ama şimdi daha azdır belki öyle olur ya doğduktan sonra biraz eksiliyor bebekler

Kıyamam minicikmiş hakkatten..2,5 kilonun altında olanları küveze koymuyorlarmı artık..
Allah yardımcısı olsun annenin...KEsinlikle sütünü sağsın sık sık...Şimdi ona derler mamaya başlayalım falan dinlemesin kimseyi illaki anne sütü..Mamaya başlandımı sütüde çoğalmaz..

Annesinin en korktuğu da oydu zaten abisi 7 aylık doğmuş küveze koymuşlar bu da öyle olur diye korkuyordu
35 haftalık doğdu tam sınırdaymış küvezden kurtardı şükür ama annesinin daha sütü gelmiyor malesef hastanede şırıngayla mama verdik şimdi uğraşıyor emmesi için inşallah süt getirecek kadar emebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…