evet hele kilo verirken sıkılaştırıyor.
sanırım b-fit te aletlerde 3 tur atarak aralarında da fiziksel hareketler plates top vs gibi çalışmalar mı yapılıyor.
Cok gecmis olsun ablacim.Meyracığım;
Kırk yılda bir İstanbul'da kar yağdı ya 20 gün kadar önce.Ayağımda dolgu topuk bot vardı çok kötü burkuldu.Hala tabanım ve yan tarafı ağrıyor.Film çektirdim bir şey yok ama galiba bir kaç lif koptu;neyse kafadaki tahtaların kırılmasından iyidir...
Tarif için teşekkürler canım.Tarçını severim;deneyeceğim..
aa nası bildin evet canım aletlerle 3 tur aralarında fitness platformu var göbek-basen hareketleri yapıyoruz..
platesi bana önermedi hocalar,ideal kilomda olmadıgım için..
ben aralarda ayrıca oryantal derslerine ve fit göbek fit popo seansına katılacağım
ben varım banuu hoşgeldin...Zorluk sifremi buldum girdim girmedigum donemlerde basuma cik fazla is geldi olumden dondun sukur simdi iyiyim.Kimler var benim zamanimdan bakalum.
Bi dönem bifit e bende gitmiştim. Gerçekten çok etkili kilo veremeseniz bile acayip inceliyorsunuz ve formda kalıyorsunuz. Elazığ dakika kapandı yoksa bende giderdim. Özellikle oryantal çok eğlenceliydiii
aa nası bildin evet canım aletlerle 3 tur aralarında fitness platformu var göbek-basen hareketleri yapıyoruz..
platesi bana önermedi hocalar,ideal kilomda olmadıgım için..
ben aralarda ayrıca oryantal derslerine ve fit göbek fit popo seansına katılacağım
hoşgeldin çok geçmiş olsun.Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
Sizleride özldedim şimdi inşallah diete başlıcam yine beraber bir şekilde.
Zorluk sifremi buldum girdim girmedigum donemlerde basuma cik fazla is geldi olumden dondun sukur simdi iyiyim.Kimler var benim zamanimdan bakalum.
Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?