Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet hele kilo verirken sıkılaştırıyor.
sanırım b-fit te aletlerde 3 tur atarak aralarında da fiziksel hareketler plates top vs gibi çalışmalar mı yapılıyor.

aa nası bildin evet canım aletlerle 3 tur aralarında fitness platformu var göbek-basen hareketleri yapıyoruz..
platesi bana önermedi hocalar,ideal kilomda olmadıgım için..

ben aralarda ayrıca oryantal derslerine ve fit göbek fit popo seansına katılacağım

Zorluk sifremi buldum girdim girmedigum donemlerde basuma cik fazla is geldi olumden dondun sukur simdi iyiyim.Kimler var benim zamanimdan bakalum.

Herkese hayırlı akşamlar çok yorgunun bugün hemen menümü yazayım dedim:)) sizlerin menüsünü okurken aaaa ne kadar az yiyorlar diyorum diyetisyenimi değiştirsem ki?
Sabah:1 kepekli ekmekli tost, 4 zeytin, ara;1 barsak Yeşilçay, 5 badem, öğle; 1 tabak prasa yemeği, yoğurt, 1 dilim t. B ekmeği, ara; meyveli tarçınlı yoğurt, akşam: yarım kepçe şehriye çorbası, yarım tabak tavuk-mantar sıte, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt, ara;1küçük portakal
40 dakika da spor yaptım
Yarın bildirim günü henüz tartışmadım yarın inşallah - olurum. Herkese bol kilo vermeli günler yarın görüşmek ğzere

Cok gecmis olsun ablacim.

Bi dönem bifit e bende gitmiştim. Gerçekten çok etkili kilo veremeseniz bile acayip inceliyorsunuz ve formda kalıyorsunuz. Elazığ dakika kapandı yoksa bende giderdim. Özellikle oryantal çok eğlenceliydiii

Zorluk sifremi buldum girdim girmedigum donemlerde basuma cik fazla is geldi olumden dondun sukur simdi iyiyim.Kimler var benim zamanimdan bakalum.
ben varım banuu hoşgeldin...

neler oldu neler geldi basına çok geçmiş olsun...
Bi dönem bifit e bende gitmiştim. Gerçekten çok etkili kilo veremeseniz bile acayip inceliyorsunuz ve formda kalıyorsunuz. Elazığ dakika kapandı yoksa bende giderdim. Özellikle oryantal çok eğlenceliydiii

:) gidip memnun kalan biirinden duymak daha güzel oldu..
ben 3 aylık paket aldım bakalım mart sonu gözle görülür bir fark olacak mı?
hocalarda aynısını söledi yediklerini azaltmadıgın müddetçe b fit zayıflatmaz tek basına ama incelecegine eminim diye..
bugün ölçülerimi de aldılar her ay kıyaslama yapacagız diye bu çok motive edici birsey degil mi..

Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
Sizleride özldedim şimdi inşallah diete başlıcam yine beraber bir şekilde.

şimdi bu tarz spor salonları meşhur oldu.franchising (bayilik) sistemi ile çalışıyorlar.Benimki de o tarzdı çünkü.
bizimkinde de plates topuyla sadece mekik bacak çalıştırmaydı.Tam olarak plates değil.Platesi kilo verdikten sonra yada zayıf iken yaptırıyorlar.Zumba vardı birde işte dans bunlar bu sene çok moda.power plate vardı aslında hafta da 3 gün yarım saat ücreti biraz daha yüksek.Zaman olarak aslında idealdi benim için ama 3 dk denedim orada.Ses tellerim birle titredi acayip birşey ya bütün iç organlarım çıkacak gibi oldum.Cesaret edemedim ona gitmeye.

Son düzenleme:
hoşgeldin çok geçmiş olsun.

Hoşgeldin Banucuğum;

Çok geçmiş olsun canım...Allah bir daha yaşatmasın...

Benim dışımda YENA,NURSENA,ASUMANZEYNEP var hatırladığım eski dönemden...MEYRA da var..Şimdilik aklıma gelenler...

Ahh Banucuğum canım benim;
Gerçekten büyük talihsizlik ve dikkatsizlik olmuş.Neler çekmişsin hayatım..Çok çok geçmiş olsun...Umarım bundan sonra aksilikler yaşamadan sağlıklı günler görürsün...Özlemiştik;geçen gün Yenay'la seni andık.Ne iyi oldu geldin.

Kardeşin ve tonton prenses nasıl canım...

Ayyy coook gecmis olsun!!! Coook buyuk tahlisizlik... Insallah coook coook daha iyi olursun...
Hosgeldin aramiza!

Günaydın kızlarrrrr Hayılı sabahlarınız olsun

Kilo=80.5

spor= 60 dakika

Günaydın kızlarrrrr Hayılı sabahlarınız olsun

Kilo=80.5

spor= 60 dakika

selamun aleyküm kızlar
cumanız mübarek olsun
geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
misafirim var. biraz sonrada inegöle mevlite gidicem. hemen bildirim yapıp kaçayım

kilo : 88. 4

spor: 60 dk.

hiç kaçamağım yok ama düzensiz beslendim buda bana + olarak geri döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…