Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
Sizleride özldedim şimdi inşallah diete başlıcam yine beraber bir şekilde.
Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
:)) iyi olmanıza sevindim..oh ohhh misafirler var demek..
ben gurbatteyim pek gelenim gidenim yok ama o karmasayı telaşı seviyorum
Esracım annene çok geçmiş olsun canım Allah senden razı olsun ne güzel ilgileniyorsun annenle bize de hayırlı evlatlar versin Rabbim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım
Esracım hayat normale dönmeye başladı şükür
Eşim de henüz eskisi gibi olmasa da yürüyor
Hastayla ilgilenmek çok zor hem bakanın hem hastanın psikolojisi değişiyor haliyle
Esracım annene çok geçmiş olsun canım Allah senden razı olsun ne güzel ilgileniyorsun annenle bize de hayırlı evlatlar versin Rabbim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım
sağol ablacım...ama dinlenmek pek mümkün olmuyo malesef...küçük kızı wc ye alıştırmaya çalışıyorum...bide bugünlerde çok ilgilenemedim onlarla hep oyun istiyolar falan ilaç alıp idare etmeye çalışıyorum işte...
esracım sizede tekrardan geçmiş olsun canım....
esracım bir de listeler ile uğraşıyorsun bu koşturmacanda allha razı olsun.Allah yardımcınız olsun.Günaydın herkese,
Hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun inşallah.
ben yine annemdeyim bikaç gündür. çarşamda mr vardı, önceki gün annem grip olmuş. o gün de tüm gün kustu. kabus gibi bi gün geçirdik. deli gibi bi trafik, annem bayılacak gibi.. neyse eve geldik sağsalim. dün de Allaha şükür daha iyiydi.size de yazacak fırsat bulamadım bu arada.
ben bi haftadır günlük ortalama 1200 kaloriyle besleniyorum. kaçamağım iki tane sadece. ama saatler biraz düzensiz, bikaç öğün dışarda yedim, gide gide 100 gr gitti. buna da şükür tabi. alabilirdim de ödem falan tutup. sanırım mevsim yüzünden de daha zor kilo veriyoruz.
Nursenacım kafanı topla dön, bu iş kapa toplamadan olmuyor çünkü. öpüyorum seni, özletme kendini yaf.
geçmişe bakayım. umarım sizler bol bol eksi bildirimlerde bulunursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?