Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese,

Hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun inşallah.
ben yine annemdeyim bikaç gündür. çarşamda mr vardı, önceki gün annem grip olmuş. o gün de tüm gün kustu. kabus gibi bi gün geçirdik. deli gibi bi trafik, annem bayılacak gibi.. neyse eve geldik sağsalim. dün de Allaha şükür daha iyiydi.size de yazacak fırsat bulamadım bu arada.

ben bi haftadır günlük ortalama 1200 kaloriyle besleniyorum. kaçamağım iki tane sadece. ama saatler biraz düzensiz, bikaç öğün dışarda yedim, gide gide 100 gr gitti. buna da şükür tabi. alabilirdim de ödem falan tutup. sanırım mevsim yüzünden de daha zor kilo veriyoruz.

Nursenacım kafanı topla dön, bu iş kapa toplamadan olmuyor çünkü. öpüyorum seni, özletme kendini yaf.

geçmişe bakayım. umarım sizler bol bol eksi bildirimlerde bulunursunuz.

Gunaydin kizlarrrrrr
cooook mutluyummmm

Bu haftaki kilom 95kg
spor: 120dakika

Listeler icin ellerinize saglik guzeller

Günaydın herkese,

Hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun inşallah.
ben yine annemdeyim bikaç gündür. çarşamda mr vardı, önceki gün annem grip olmuş. o gün de tüm gün kustu. kabus gibi bi gün geçirdik. deli gibi bi trafik, annem bayılacak gibi.. neyse eve geldik sağsalim. dün de Allaha şükür daha iyiydi.size de yazacak fırsat bulamadım bu arada.

ben bi haftadır günlük ortalama 1200 kaloriyle besleniyorum. kaçamağım iki tane sadece. ama saatler biraz düzensiz, bikaç öğün dışarda yedim, gide gide 100 gr gitti. buna da şükür tabi. alabilirdim de ödem falan tutup. sanırım mevsim yüzünden de daha zor kilo veriyoruz.

Nursenacım kafanı topla dön, bu iş kapa toplamadan olmuyor çünkü. öpüyorum seni, özletme kendini yaf.

geçmişe bakayım. umarım sizler bol bol eksi bildirimlerde bulunursunuz.

çok geçmiş olsun, zor zamanlar geçirmişsin
inşallah bundan sonra her şey iyi gider, sağlığın eskisinden de iyi olur. kilo verelim beraberce börekler de rahat eder. hoşgeldin aramıza canım.

Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145

çok geçmiş olsun, zor zamanlar geçirmişsin
inşallah bundan sonra her şey iyi gider, sağlığın eskisinden de iyi olur. kilo verelim beraberce börekler de rahat eder. hoşgeldin aramıza canım.

Selamün aleykümm...

bugün dayak yemiş gibi kalktım iki gündür hafiften boğazlarım sızlıyodu zaten bugün kırgınlıkta eklendi öksürükte başladı aldığım nefes gıcık yapıyo resmen...yatmak istiyorumm...göya bugün dip köşe temizlik yapıcaktım bi çorba zor pişirdim çocuklara...acıktıklarında en azında yediricek bişeyim olsun dedim...yemek ne yapsam bilmiyom...halimde yok...benden böyle...

hoşgeldin...geçmiş olsun...Rabbim bi daha yaşatmasın...

:)) iyi olmanıza sevindim..oh ohhh misafirler var demek..
ben gurbatteyim pek gelenim gidenim yok ama o karmasayı telaşı seviyorum

bende seviyorum canım misafiri ama diyet zamanı kötü oluyo....Allahtan görümcem burdaydıda oda diyete olduğu için güzel geçtii...

bildirim yapmayı unuttum yaff:26:hakkaten yaşlanıyommu ne....

kilom:84,9

spor:210 dakika...

dunki menu :
iki mandalina, bir diyet simit, bir bardak tuzsuz ayran, bir kucuk dilim peynir, 3 zeytin
ara ogun diet bar, kahve.
aksam salata ve biraz ekmek.gun icinde bol su.

Gecen hafta 100.2 bugun ise 99.3

Esracım annene çok geçmiş olsun canım Allah senden razı olsun ne güzel ilgileniyorsun annenle bize de hayırlı evlatlar versin Rabbim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım

tünaydınlar

hayırlı cumalar olsun hepimize güzellerr

bildirim yapıp kaçıcam

KG:95,3
SPORUM :240 DK

ESRAM MEYRACIM ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK

geçmişten bi haberim inşallah hepiniz iyisinizdir.

ablacım sağol, Allah senden de razı olsun. bazen bunalıyorum, kendine dikkat etmiyor diye kızıyorum. sonra da pişman oluyorum yaptığın bi hayır onun da hayrını kaçırma diye. kardeşim digitürkü kapatmış, anteni ayarlatmak için adam getirmiş. annem de sağ olsun hava güzel diye cam açıkken oturmuş onlarla aynı odada. üşümüş tabi. kardeşimle de mıç mıçlar sürekli, sanırım gribi de ondan aldı. evde sıkı yönetim ilan ettik artık. Allah tüm hastalara da yakınlarına da şifa ve sabır versin. zor hakikaten.
siz de daha iyisinizdir inşallah. Enişte ayaklandı sanırım iyice. sen de çok bunaldın. inşallah kışın geri kalanını rahatça, ağız tadıyla geçirirsiniz.

Esracım hayat normale dönmeye başladı şükür
Eşim de henüz eskisi gibi olmasa da yürüyor
Hastayla ilgilenmek çok zor hem bakanın hem hastanın psikolojisi değişiyor haliyle

Esracım hayat normale dönmeye başladı şükür
Eşim de henüz eskisi gibi olmasa da yürüyor
Hastayla ilgilenmek çok zor hem bakanın hem hastanın psikolojisi değişiyor haliyle

çok sevindim ablam.
evet insanın psikolojisi harap oluyor. ben de sürekli tüm yakınlarım hastaymış psikolojisi oluştu. hasta olsam kim bakacak diye düşünüp duruyorum. unutturacak güzellikler de görürüz inşallah.

ablam sen de bikaç haftaya toparlanıp bahara kesin 79u görürsün bence. bu bahar hepimize iyi gelsin inşallah :)

sağol ablacım...ama dinlenmek pek mümkün olmuyo malesef...küçük kızı wc ye alıştırmaya çalışıyorum...bide bugünlerde çok ilgilenemedim onlarla hep oyun istiyolar falan ilaç alıp idare etmeye çalışıyorum işte...

esracım sizede tekrardan geçmiş olsun canım....

sagol canım. sen de hastasın galiba, sana da geçmiş olsun. bi geldi mi gitmiyor.

esracım bir de listeler ile uğraşıyorsun bu koşturmacanda allha razı olsun.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…