Esracım annene çok geçmiş olsun canım Allah senden razı olsun ne güzel ilgileniyorsun annenle bize de hayırlı evlatlar versin Rabbim
Zeynepcim sana da geçmiş olsun mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım
sagol canım. sen de hastasın galiba, sana da geçmiş olsun. bi geldi mi gitmiyor.
esracım bir de listeler ile uğraşıyorsun bu koşturmacanda allha razı olsun.Allah yardımcınız olsun.
sağol canım, amin..
listeler o kadar dert değil, bana da iyi geliyor çalışmaya başlayana kadar. yeter ki kilo verebilelim :)
Merhaba arakadaşlar umarım listeye yetişirim. Öğleden önce toplantı vardı. Kilom:96.1
Çok geçmiş olsun annene canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
ayy Allah muhafaza eylesin. 96 yazmışım ya aceleyle. Kilom 86.1. Manyak mıyım neyim :)
kızlar bu hafta full yatılı misafirlerim vardı hiç giremedim bol bol yemekler yaptım onlara kahvaltılar falan derken bende çok dikkat edemedim bu hafta 93.0 kilomtam geçen cumadan bu cumaya kaldılar yaa sanki kasıtlı gibi ben rejim yapıyorum diye geldiler sanki o yüzden hiç veremedim çok mutsuzum bu arada 60 dk spor yapabildim günde 10 dk
bi daha bu kadar geciktirmezseniz sevinirim bildirimleri. saat 13.00a kadar bildirimler. bi gün önceden izin alabilir, ya da o gün bildirim yapabilirsiniz. listede 2 soru işareti olan listeden çıkarılıyor.
buraya hem eğlenmek hem iyi vakit geçirmek bir yandanda birlikte moralle zayıflamak için üye oldum. sayın üye beni listeden çıkarabilirsiniz. bu kadar keskin konuşmaya gerek yok. zaten gün içinde canımı sıkan dünya kadar şey yaşıyorum. buraya kafamı dağıtmak için giriyorum azar yemek için değil. hepinize hayırlı günlr çok memnun oldum tanıştığıma sizlerle artık ben yokum. kendinize iyi bakın.listeden de çıkarın.
azar olarak algılıyorsanız kendinizi suçlu hissediyorsunuz demektir. siz bildirim yapmaya üşenirken insanlar burada sizin için liste yapıyor. ama anladığım kadarıyla hem listenizi yapıp hem de sizi karşılıksız hoş göreceğiz sizden bi şey beklemeden. selametle...
siz mesajımı okumadınız herhalde az önce on tane misafiri cıkardım evimden ve hemen geldim yazdım ayrıca bana kimse saat birden önce bildirim yapılacak diye söylemedi. neyse sizinle tartışacak değilim. bir listeye iki tane rakam yazamayana üşengeç denir.ayrıca benimle böyle konuşamazsınız saygısızlığın manası yok.
HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________ Gökçe_İremim
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ masalmelek & panel:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. ___________ nothingg
buyrun siz yapın evinizdeki 10 tane misafirden fırsat bulabiliyorsanız listeyi o zaman. burada her gelene yazılıyor cuma öğlene kadar liste yapıldığı, bildirimlerin yapılması gerektiği. asıl sizin bu yaptığınıza saygısızlık, nankörlük denir.[/QUO
ben zaten çalışan bi kadınım günde bu listeden en az on tane yapıyorum zaten. neyse sizinle tartışmak istemiyorum. nasıl biliyorsanız öyle yapın. bu arada geçmişe bakabilirsiniz kimse bana birden önce yazılacak demedi. neyse uzatmanın alemi yok. ayrıca uslubunuza dikkat edin.birşeylerin hesabını soruyorsanız eğer bilgisini de vermek zorundasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?