Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uslubumun sizin uslubunuzdan bi farkı yok. o listeleri yapmak için para alıyorsunuz, isterseniz gelip onları da ben yapayım. hatta sizin yerinize kilolarınızı da ben vereyim...siz eğer yazılanları okusaydınız bunu görmüş olurdunuz. neyse kilo vermek istiyor diye sizi iki hafta beklemeden listeye alanda kabahat.

sevınucar
bu kadar gerginlik yapmaya bence inanın gerek yok.Çalışalım yada çalışmayalım bu bir kural bu kurallara uymak zorundayız..İlk geldiğimizde forumdaki yazıları pek takip etmiyor olabiliriz.Bende ilk hafta baktım herkes kg yazıyor yazdım.Baktım beni eklemediler meğer ikinci kez olması gerekiyormuş.Bende dedim aaaa beni almadılar sonra anlattılar demekki kural dedim bekledim.
ayrıca her gelen arkadaşa bu uyarılar yapılıyor forumda dün gece yeni katılan bir arkadaşta sormuştu ona da yazıldı.
herkesin kendine göre iş yoğunluğu var hastası var çocuğu var.Örnek bende bugün işyerinde değildim arkadaşıma telefon açtım sen girer misin diye o da beceremedi telefondan girmeye çalıştım hata verdi site ki meğer yapabilmişim telefondan.Bunu bilmediğim için koşa koşa şirkete geldim 12 ye kadar yetiştireyim diye.Dışarda derken gezmiyordum ihaleye hazırlanıyordum yani herkesin kendine göre işi çok önemli bildirimi yaptım çıktım ihaleye girdim.
böyle bir forumda bu cetveli tutmak kolay olduğunu düşünmüyorum herkes kendine göre dk yazıyor direk geçmiş kg yazmıyor bu arkadaşımız hastasına ve işine rağmen bizim için uğraşıyor.tek tek kişileri takip et yaz zor oluyor diye düşünüyorum.Bakın bize tam olarak forumu takip edip kilo bildirimleri ne zaman yapılıyor onu bile atlamışız ki, bu arkadaş her hafta tek tek kişi takip ediyor.Giremeyeceği zaman dahi başka arkadaşa devir ediyor haber veriyor.Çalıştığımızdan diyorum sorumluluk ve kural iş hayatında da bunlar çok önemlidir.

ikinizide tanımıyorum sadece hak adalet diyerek ve yaşadığımı paylaşmak istedim.
şahsen iki aydır buradayım ki bu liste çok çok öncesinden bugüne gelebilmiş emek verilmiş.

kusura bakmayın uzattım biraz ama boşverin gerginlik yapmaya gerek yok.Evet amacımız eğlenmek.Kurala uymamış olabiliriz ama emeğe saygısızlık yapmayalım.Bu kadar hırsa da gerek yok.

Son düzenleme:
İnşallah canım çok ihtiyacım var toparlanmaya be 79 u görmeye
Hepimiz toparlanır güzel sonuçlar alalım inşallah

Tepkiniz biraz fevri olmuş arkadaşımız sadece kuralları bildirmiş ki iyi de yapmış çünkü bilmiyormuşsunuz
Ayrıca gönüllü ve çıkarsız yapılan bir emek var ortada kimse mecbur değil bize hizmet etmeye lütfen gereksiz alınganlık yapmayın

merhaba...

Banucum hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...Allah kimseye dermansız dert vermesin...

Beyzuş ablam geçmiş olsun...

tüm hastalara da şifa diliyorum bizde yatak dösek haldeyiz...grip bizi de vurdu...

hepinize sevgiler..

Esracım ellerine sağlık canım
Derecedeki arkadaşlarım maşallah ne güzel kilolar vermişsiniz bu hafta

iyi ol ablacım inşllah. benim iştahım yerini buldu şükür sanırım reglden dolayıymış :) kuru kayısı ye kuru incir ye ablacım içine kymak ve çerez serbest nasılsa ,tarçında ekleyebilirsin :)
yaparsın seeeeeeeeeeeeeen inanıyorum ben sana
çok geçmiş olsun
Hoşgeldin Banucuğum;

Çok geçmiş olsun canım...Allah bir daha yaşatmasın...

Benim dışımda YENA,NURSENA,ASUMANZEYNEP var hatırladığım eski dönemden...MEYRA da var..Şimdilik aklıma gelenler...
aşk olsun ama ya bende varımmm :)
HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________ Gökçe_İremim

HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ masalmelek & panel :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. ___________ nothingg

kızlar süpersiniz

herkese iyi akşamlar,

gündüzki gerginlik için kusura bakmayın. çıkmam da gerekti açıklama yapamadan. kalabalık olunca oluyor böyle şeyler.

ben de bugünden itibaren yediklerimi yazayım. geçen hafta kilo verememek can sıkıcıydı, daha disiplinli olacağım bu hafta bakalım.

kahvaltı
1 tatlı kaşığı organik üzüm pekmezi
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık

öğle
6-7 kaşık zeytinyağlı fasulye
100 gr yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane tarçınlı yerli muz
5 tane fındık

akşam
3 tane az pirinçli bol etli patlıcan dolması
100 gr yoğurt

ara
3 tane kuru kayısı
yeşil çay

suyum 3 litreyi geçer. sporum yok malesef.

Canım özelden mesaj atmak istedim ama doluymuş galiba

iyi akşamlar acaba tabloyu nasıl yapıyorsun veya ekliyorsun seni de rahatsız ettim kusura bakma:44:

canım konuya cevap ver kısmına tıkladığında açılan cevap pencerisinde B I U kısmının altında table linki var orada table propetrities çıkıyor tıkladığında orada satır olarak row u sütun olarak da columns a sayı gir. table style a da full grid seç oluyor. ama bikaç kez denemelisin, hemen olmuyor ilk başlarda genelde. umarım yardımcı olabilmişimdir.

HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________ Gökçe_İremim

HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ masalmelek & panel :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. ___________ nothingg

Ellerine saglik listeler icin!! Holeyyyy birinciyim :))

Kizlar sizlerede tebriklerrrr hepiniz harikasinizzzz :)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]mmery[/TD]
[TD] 180 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD] 100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... y.o.l.c.u

Haftanın spor üçüncüsü...... mmery :124::124:

bi daha bu kadar geciktirmezseniz sevinirim bildirimleri. saat 13.00a kadar bildirimler. bi gün önceden izin alabilir, ya da o gün bildirim yapabilirsiniz. listede 2 soru işareti olan listeden çıkarılıyor.

bu uslubün neresi keskin anlayabilmiş değilim sadece bazı şeylerin düzgün gidebilmesi için yapılmış bir uyarı .
lütfen emeğe saygı ve listeyi hazırlayan arkadaşımızın ne şartlarda ,ortamda listeyi hazırladığını bilmeden yorum yapmayalım
ki bu kişinin böyle bir zorunluluğu yok .....

geçmiş olsun Nevinin kendinize dikkat edin.

ESRAM LİSTE İÇİN ELİNE KOLUNA EMEĞİNE SAĞLIK

Meyracım liste için eline emeğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…