uslubumun sizin uslubunuzdan bi farkı yok. o listeleri yapmak için para alıyorsunuz, isterseniz gelip onları da ben yapayım. hatta sizin yerinize kilolarınızı da ben vereyim...siz eğer yazılanları okusaydınız bunu görmüş olurdunuz. neyse kilo vermek istiyor diye sizi iki hafta beklemeden listeye alanda kabahat.ben zaten çalışan bi kadınım günde bu listeden en az on tane yapıyorum zaten. neyse sizinle tartışmak istemiyorum. nasıl biliyorsanız öyle yapın. bu arada geçmişe bakabilirsiniz kimse bana birden önce yazılacak demedi. neyse uzatmanın alemi yok. ayrıca uslubunuza dikkat edin.
uslubumun sizin uslubunuzdan bi farkı yok. o listeleri yapmak için para alıyorsunuz, isterseniz gelip onları da ben yapayım. hatta sizin yerinize kilolarınızı da ben vereyim...siz eğer yazılanları okusaydınız bunu görmüş olurdunuz. neyse kilo vermek istiyor diye sizi iki hafta beklemeden listeye alanda kabahat.[/QUOTE
ben sizin seviyenize inemem yazık..
HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________ Gökçe_İremim
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ masalmelek & panel:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. ___________ nothingg
İnşallah canım çok ihtiyacım var toparlanmaya be 79 u görmeyeçok sevindim ablam.
evet insanın psikolojisi harap oluyor. ben de sürekli tüm yakınlarım hastaymış psikolojisi oluştu. hasta olsam kim bakacak diye düşünüp duruyorum. unutturacak güzellikler de görürüz inşallah.
ablam sen de bikaç haftaya toparlanıp bahara kesin 79u görürsün bence. bu bahar hepimize iyi gelsin inşallah :)
buraya hem eğlenmek hem iyi vakit geçirmek bir yandanda birlikte moralle zayıflamak için üye oldum. sayın üye beni listeden çıkarabilirsiniz. bu kadar keskin konuşmaya gerek yok. zaten gün içinde canımı sıkan dünya kadar şey yaşıyorum. buraya kafamı dağıtmak için giriyorum azar yemek için değil. hepinize hayırlı günlr çok memnun oldum tanıştığıma sizlerle artık ben yokum. kendinize iyi bakın.listeden de çıkarın.
arkadaşlar herkesi tebrik ederim.
merhaba...
Banucum hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...Allah kimseye dermansız dert vermesin...
Beyzuş ablam geçmiş olsun...
tüm hastalara da şifa diliyorum bizde yatak dösek haldeyiz...grip bizi de vurdu...
hepinize sevgiler..
iyi ol ablacım inşllah. benim iştahım yerini buldu şükür sanırım reglden dolayıymış :) kuru kayısı ye kuru incir ye ablacım içine kymak ve çerez serbest nasılsa ,tarçında ekleyebilirsin :)Daha iyiyim Özlemciğim...
Şöyle söyleyeyim;yürümemde sorun yok sadece fazla yürüyünce ağrı oluyor ve tabanıma bir tümsek rast gelirse acıyor.Zamanla düzelecek inşallah...İshalim geçti,halsizliğim devam ediyor.Bunun dışında çok iyiyim hamdolsun...
Sen nasılsın canım.Bir ara iştahın artmıştı (hepimize dönem dönem olduğu gibi) şimdi nasıl duruldunmu biraz canım...
Benimde geçen gün tatlı krizim tuttu hurmayla geçirmeye çalıştım ama her an baş kaldırabilir Allah korusun...
yaparsın seeeeeeeeeeeeeen inanıyorum ben sanamerhaba kızlarr nasılsını??
ben yorgun,yılgın,bitik bir haldeyim..
spora alıskın olmayan bünyenin hali bu sanırım..
ama alısacagım insallah kararlıyım:))
Meyracım simdiden yazayım sporum 180dk
şimdi biraz geçmişe bakayım
çok geçmiş olsunArkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
Sizleride özldedim şimdi inşallah diete başlıcam yine beraber bir şekilde.
aşk olsun ama ya bende varımmm :)Hoşgeldin Banucuğum;
Çok geçmiş olsun canım...Allah bir daha yaşatmasın...
Benim dışımda YENA,NURSENA,ASUMANZEYNEP var hatırladığım eski dönemden...MEYRA da var..Şimdilik aklıma gelenler...
herkese iyi akşamlar,
gündüzki gerginlik için kusura bakmayın. çıkmam da gerekti açıklama yapamadan. kalabalık olunca oluyor böyle şeyler.
ben de bugünden itibaren yediklerimi yazayım. geçen hafta kilo verememek can sıkıcıydı, daha disiplinli olacağım bu hafta bakalım.
kahvaltı
1 tatlı kaşığı organik üzüm pekmezi
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
öğle
6-7 kaşık zeytinyağlı fasulye
100 gr yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane tarçınlı yerli muz
5 tane fındık
akşam
3 tane az pirinçli bol etli patlıcan dolması
100 gr yoğurt
ara
3 tane kuru kayısı
yeşil çay
suyum 3 litreyi geçer. sporum yok malesef.
Canım özelden mesaj atmak istedim ama doluymuş galiba
iyi akşamlar acaba tabloyu nasıl yapıyorsun veya ekliyorsun seni de rahatsız ettim kusura bakma:44:
bi daha bu kadar geciktirmezseniz sevinirim bildirimleri. saat 13.00a kadar bildirimler. bi gün önceden izin alabilir, ya da o gün bildirim yapabilirsiniz. listede 2 soru işareti olan listeden çıkarılıyor.
merhaba...
Banucum hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...Allah kimseye dermansız dert vermesin...
Beyzuş ablam geçmiş olsun...
tüm hastalara da şifa diliyorum bizde yatak dösek haldeyiz...grip bizi de vurdu...
hepinize sevgiler..
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]mmery[/TD]
[TD] 180 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD] 100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... y.o.l.c.u
Haftanın spor üçüncüsü...... mmery:124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?