Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy vcanım çoooooook teşekkürrrrrrr seni kocaman sevdimmmm

Iyi akşamlar bende bilmiyordum cuma bildirimlerinin öğleye kadar olduğunu o yüzden şimdi vericim . Gerçi benim ilk haftam olduğu için listeye giremeyecwktim ama olsun birdahaki cumaya sabahtan yapicam bildirimimi inşallah:)
Kilo bildirimi: başladığımda 93.1di 1 haftada 91.1 2 kilo gitmiş,
Spor:180 dk
Menüme gelince sabah: 1 kepekli tost, 4 zeytin, yarım bardak nar suyu ara,6 badem Yeşilçay öğle kıyma yemeği yanında 4 kaşık bulgur pilavı salata ara: meyveli tarçınlı yoğurt akşam:1 kasr tarhana çorba, tavuk- mantar site ile çok az makarna bol su :)

HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________ Gökçe_İremim

HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ masalmelek & panel :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. ___________ nothingg

tebrikler kızçeler......

ahretliğim süpersin:)

gökçe naptın kız sen bu hafta........:))))
maşşallah.....

esracım ellerine sağlık....

ellerine saglik canim

tebrikler kızçeler......

ahretliğim süpersin:)

gökçe naptın kız sen bu hafta........:))))
maşşallah.....

esracım ellerine sağlık....

bu hafta ortaligi salladim ama haftaya buyuk ihtimal daha az olur... :) eksi olsunda...

Ellerine saglik listeler icin!! Holeyyyy birinciyim :))

Kizlar sizlerede tebriklerrrr hepiniz harikasinizzzz :)

gökçem tebrikler valla ama ben nedense senin menüleri okurken içimden geçirmiştim çok iyi kilo vereceğini bu hafta.
bana da ne oluyorsa bu hafta kiminizi rüyamda görüyorum tahminler ediyorum.Hayırdır inşallah.

sağolasın ahretlik.Seninde ellerine sağlık.valla geçen hafta alınca arayı kapatmak lazım dedim kendine gel kızım dedim.

ya sikma canini... vucut direnç gosteriyordur canim... o direnc kirildimi patir patir gider kilolar

sabit kalmamın nedeni belli oldum canom:) rgl şişliğiymiş:)
bu arada sen yeşilçayı günde kaç kere içiyosun canım?

bekledim de gelmedin hiç miii beni sevmedinnn

canım spor listesini yaparken listeye giremicen diye habire korktum durdum, ama girdin çok şükür:)

canım sen yeşilçayı günde kaç kere içiyosun?

hoşgeldin canım benim....
bende seni merak ediyordum hep.
çok çok çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar ihsan etsin inşaallah canım benim
hep ecir inşaallah yaşadıkların canım..... hiç kolay değil.....
hukuki olarak bu yanlışın sana yaşattıklarına kaşılık hakkını arasaydın mutlaka?????
insan sağlığı bu.......
kocaman öpüyorum, yine hep gel buraya canım
Allaha emanet ol, görüşürüz.

Kilom aynı esracım

sabit kalmak bile mutluluk değilmi ablacığım:)

annenede sanada çok geçmiş olsun canım.
rabbim sizede tez zamanda şifalar versin inşaallah.
öptüm.

geçmiş olsun datlum......

ama ama ama gitmeee......
bende öptüm

sanada geçmiş olsun canım.....

canım sen yeşilçayı günde kaç kere içiyosun?

Günde en az iki bardak.Akşamlarıda karşımım var onu içiyorum.Biberiye-yeşilçay-mate-funda yaprağı-kekik-papatya-kuşburnu-limon hepsini karışık zaten kutu içinde o demlikte iki tutam atıp demliyorum üç dört bardak gece otururken içerim.

Arkadaslar merhaba.Tesekkurler mmery verdiğin bilgiler için.biyerdn baslamak lazim anlasilan sanirim.95 kiloyum.17 araliktan beri kendi capimda yediklerime dikkat ediyorum.ama birileriyle sinerji halinde daha kolay olur diye düşünüyorum.bugün ne yedim?sabah b.peynirli tost
Ogleorsiyon kofte (yanindaki pilavi ve yarim pideyi de kendimi tutamayip yedim )hii bi de ayran
Aksam:yarim ananas
Simdide karnim gurulduyo 1ç.bardak leblebi yemeyi düşünüyorum...

menüm

sabah:bir bardak greyfurt suyu
ara bir fincan kahve
öğlen tavuk döner tabakta 1 bardak ayran
ara şekersiz çay bir parça bitter çikolota
akşam bir bardak greyfurt suyu 1 trabzon hurması.biraz çekirdek yedim küçük kase diyelim.

iyimis :) bizleri sevdigin icin bu dusunceler canim

sabit kalmamın nedeni belli oldum canom:) rgl şişliğiymiş:)
bu arada sen yeşilçayı günde kaç kere içiyosun canım?

günde 1kere ama her gün yesil cay icmiyorum... kafama ne eserse :) ya yesil cay yada form cay :)

Herkese iyi akşamlar :) Bende aranıza katılmak istiyorum :)

Hosgeldinnnn

herkese iyi akşamlar bende 118 kiloyum acil zayıflamam lazım tüp bebek için 2. deneme yapıcam. şu 18 kiloyu verip acil 2 basamaklı rakamlara geçmem lazım beni yalnız bırakmayın ne olur

herkese iyi akşamlar bende 118 kiloyum acil zayıflamam lazım tüp bebek için 2. deneme yapıcam. şu 18 kiloyu verip acil 2 basamaklı rakamlara geçmem lazım beni yalnız bırakmayın ne olur

evet doğru yerdesiniz hoşgeldiniz.Allah işinizi rastgetirsin inşallah verirsiniz.

İyi geceler
Meyracım spor listesi için ellerine sağlık
Haftaya ben de olurum listelerde inşallah
Daficim

bu gece uyku bana haram sanki, imkanı yok uyuyamadım kaç saattir......:95:

justholdmetight
sanada mı uyku tutmadı:))))
güldüğüme bakma sinirden gülüyom.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…