canım konuya cevap ver kısmına tıkladığında açılan cevap pencerisinde B I U kısmının altında table linki var orada table propetrities çıkıyor tıkladığında orada satır olarak row u sütun olarak da columns a sayı gir. table style a da full grid seç oluyor. ama bikaç kez denemelisin, hemen olmuyor ilk başlarda genelde. umarım yardımcı olabilmişimdir.
HAFTANIN 1.si _________ - 3,1 kg. ________ Gökçe_İremim
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ masalmelek & panel:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. ___________ nothingg
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]mmery[/TD]
[TD] 180 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD] 100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... y.o.l.c.u
Haftanın spor üçüncüsü...... mmery:124::124:
tebrikler kızçeler......
ahretliğim süpersin:)
gökçe naptın kız sen bu hafta........:))))
maşşallah.....
esracım ellerine sağlık....
Ellerine saglik listeler icin!! Holeyyyy birinciyim :))
Kizlar sizlerede tebriklerrrr hepiniz harikasinizzzz :)
sağolasın ahretlik.Seninde ellerine sağlık.valla geçen hafta alınca arayı kapatmak lazım dedim kendine gel kızım dedim.[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]mmery[/TD]
[TD] 180 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD] 100 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD] 240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD] 120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD] 210 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinucar[/TD]
[TD] 60 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ nothinggg
Haftanın spor ikincisi ......... y.o.l.c.u
Haftanın spor üçüncüsü...... mmery:124::124:
ya sikma canini... vucut direnç gosteriyordur canim... o direnc kirildimi patir patir gider kilolar
bekledim de gelmedin hiç miii beni sevmedinnn
bende bugünkü menümü paylaşayım gerçi bugün işten birşey yiyemedim
sabah:1 bardak ayran
ara:yeşil çay
öğlen iki adet mısır patlağı bu yuvarlak olanlardan
ara:yeşil çay 1 adet küçük diyet meyveli bisküvi
akşam: 1 tabak izmir köfte+ayran
bitki çayı içiyorum artık.1 adet mandalina
yemişim aslında yaa
Arkadaşlar anlamadım şimdide bilgisayardan bu isimli girdi telefondan banu145145
Canım geçen sene bu zamanlar böbrek ağrım vardı dr gittim taş var dediler öncedende biliyodum ama önemsiz demişlerdi.
Bu sefer kanalı tıkamış düşmüyor alttan girip 15 dk da alıcaz dediler operasyon içim hastahaneye yattım bizim operasyon başladı ve ne yazıkki 10 saat sürdü idrar kanalımı alltan ve üstten koparmışlar ve bu türkiyede ilk defa olmuş buda beni buldu sonra bağırsaktan parça aldılar yeni kanal yapıldı ve sonra zaten zor zamanlara adım attım yoğn bakımlarda kaldım çom acılar çektim halada ağrılarım bitmedi böbreğim ufaldı sonu ne olucağı belli değil....Genede bugüne şükürler olsun bir dr un dalgınlığını çok ağır ödedim hemde çok iyi bir hastahanede yaptırdım beylikdüzünde internaional olan...Ama kısmet buymuş
Sizleride özldedim şimdi inşallah diete başlıcam yine beraber bir şekilde.
Kilom aynı esracım
Günaydın herkese,
Hayırlı cumalar, güzel bildirimler olsun inşallah.
ben yine annemdeyim bikaç gündür. çarşamda mr vardı, önceki gün annem grip olmuş. o gün de tüm gün kustu. kabus gibi bi gün geçirdik. deli gibi bi trafik, annem bayılacak gibi.. neyse eve geldik sağsalim. dün de Allaha şükür daha iyiydi.size de yazacak fırsat bulamadım bu arada.
ben bi haftadır günlük ortalama 1200 kaloriyle besleniyorum. kaçamağım iki tane sadece. ama saatler biraz düzensiz, bikaç öğün dışarda yedim, gide gide 100 gr gitti. buna da şükür tabi. alabilirdim de ödem falan tutup. sanırım mevsim yüzünden de daha zor kilo veriyoruz.
Nursenacım kafanı topla dön, bu iş kapa toplamadan olmuyor çünkü. öpüyorum seni, özletme kendini yaf.
geçmişe bakayım. umarım sizler bol bol eksi bildirimlerde bulunursunuz.
Selamün aleykümm...
bugün dayak yemiş gibi kalktım iki gündür hafiften boğazlarım sızlıyodu zaten bugün kırgınlıkta eklendi öksürükte başladı aldığım nefes gıcık yapıyo resmen...yatmak istiyorumm...göya bugün dip köşe temizlik yapıcaktım bi çorba zor pişirdim çocuklara...acıktıklarında en azında yediricek bişeyim olsun dedim...yemek ne yapsam bilmiyom...halimde yok...benden böyle...
Slm kizlar nasilsiniz ben iyiym cok sukur yalnizca diyete konsantre olamiyorum bu sıralar oyuzden izin istiycem biraz kafami toparlayip saglam adimlarla gelmek istiyorum kilo al ver sıkıldım canlarım hepinizi öpuyorum kocaman kocamaaan..
merhaba...
Banucum hoşgeldin ve çok geçmiş olsun...Allah kimseye dermansız dert vermesin...
Beyzuş ablam geçmiş olsun...
tüm hastalara da şifa diliyorum bizde yatak dösek haldeyiz...grip bizi de vurdu...
hepinize sevgiler..
canım sen yeşilçayı günde kaç kere içiyosun?
gökçem tebrikler valla ama ben nedense senin menüleri okurken içimden geçirmiştim çok iyi kilo vereceğini bu hafta.
bana da ne oluyorsa bu hafta kiminizi rüyamda görüyorum tahminler ediyorum.Hayırdır inşallah.
sabit kalmamın nedeni belli oldum canom:) rgl şişliğiymiş:)
bu arada sen yeşilçayı günde kaç kere içiyosun canım?
Herkese iyi akşamlar :) Bende aranıza katılmak istiyorum :)
herkese iyi akşamlar bende 118 kiloyum acil zayıflamam lazım tüp bebek için 2. deneme yapıcam. şu 18 kiloyu verip acil 2 basamaklı rakamlara geçmem lazım beni yalnız bırakmayın ne olur
Herkese iyi akşamlar :) Bende aranıza katılmak istiyorum :)
justholdmetight
sanada mı uyku tutmadı:))))
güldüğüme bakma sinirden gülüyom.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?