uyku ne mümkün yahu
bu arada ben 52 kiloyum yanlış olmasın
ha
ha
ha
güldüm:)
iyi bakalım, aynen bende de mümkün olamadı bu gece.
şimdi yine senle yaramazlık yapıp sigara içelim mi
ay güldürdün kız beni:))))
canım havalardan göğsüm iyi değil, öksürüyorum, ben içmesem benim için çok iyi olacak:44:
içmesek bana darılırmısın?
başka sefer inşaallah dermişim, söz:)
hem sende bebek varsa içmemiş zarar vermemiş olursun belkide canım......
sağolasın ahretlik.Seninde ellerine sağlık.valla geçen hafta alınca arayı kapatmak lazım dedim kendine gel kızım dedim.
İyi geceler
Meyracım spor listesi için ellerine sağlık
Haftaya ben de olurum listelerde inşallah
Daficim
sen karar verene kadar içtim geldim ben
ilk üç ay bişey olmuyomuş dediler
bence ilk 3ay daha daha önemlidir tatlım....
bebek diyince aklıma esraa eroll geldi yaaa
severim kendisini, izlerimde.
yeni hamileydi 2.bebeğine, 4aylık kızdı, bugün bebeğini kaybetmiş
rabbim yardımcısı olsun inşaallah.
kadına nazarmı oldu bilmem..... Allah bilir artık....
günaydınlar güzellerr
Hayırlı günler mutlu hafta sonları dilerim
Ben tartıda gördüğüm ama görmek istemediğim rakamla bugün yeniden başladım inşallah
Kahvaltıyı kaçamaksız abartısız yaptım geç oldu ama
Bugün iyice bir kısıp bol su içeyim de ödem felan varsa gitsin yarına
kendine gelmişsin ha :)sağolasın ahretlik.Seninde ellerine sağlık.valla geçen hafta alınca arayı kapatmak lazım dedim kendine gel kızım dedim.
inşaallah ablacığım....
azmin elinden bişey kaçamaz.....
selam kızlar nasılsınız bakalım?
yooooooo ben almayayım darılmaca gücenmece yok gelirsem yoldan çıkarım kesin :)size afiyet olsun nihal hanımcım
selam millet....
ama millet nerede:)
hı bugün cumartesi değilmiiii?
niye kız meyvede var orda:)))))
Selamün aleyküm...
dünden beri bakamadım hiç..kötüyüm tansiyonum yükseldi olduğum yere yığıldım kaldım bi süre...çocuklar korktular..biraz toparlayınca aradım eşimi geldi...bende rahatça yattım ama her kalkmak istediğimde felaket baş dönmesi göz kararması yaşadım...gecem iyi geçti..sabah biraz daha toparlamıştım...yarın misafirim var biraz temizlik yemek falan yaptım ama şuan gene kafam zonkluyo ellerim falan titriyo..daha bişey yapamıcam yatıcam biraz...dün çok korktum ama yaa...çocuklar ne yaparlar ne ederler diye..bayılmadım ama külçe gibi oldum resmen...bütün vucudum zangı zangır titredi durdu saatlerce....bişey diyolar cevap veremiyorum elimde olmaksızın hüngür hüngür ağladım...büyük kızda benle beraber ağladı konuşamıyorumda...off offf....anlaşılan bana gene doktor yolları görünüyo...ailede tansiyon hastası çok bendedemi var acabada bilmiyorum...gitmeden önce bi takip yapsam diyorum bikaç gün yassam daha iyimi olur acaba....diyet falan kalmadı hiç bişey yiyemiyorum sadece su içiyorum...bide dün akşam bir kase çorba içtim sadece onuda eşim zorla içirdi...off benden böyle işte...çok karışık anlatmışım ama idare edin gari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?