Selamün aleyküm...
dünden beri bakamadım hiç..kötüyüm tansiyonum yükseldi olduğum yere yığıldım kaldım bi süre...çocuklar korktular..biraz toparlayınca aradım eşimi geldi...bende rahatça yattım ama her kalkmak istediğimde felaket baş dönmesi göz kararması yaşadım...gecem iyi geçti..sabah biraz daha toparlamıştım...yarın misafirim var biraz temizlik yemek falan yaptım ama şuan gene kafam zonkluyo ellerim falan titriyo..daha bişey yapamıcam yatıcam biraz...dün çok korktum ama yaa...çocuklar ne yaparlar ne ederler diye..bayılmadım ama külçe gibi oldum resmen...bütün vucudum zangı zangır titredi durdu saatlerce....bişey diyolar cevap veremiyorum elimde olmaksızın hüngür hüngür ağladım...büyük kızda benle beraber ağladı konuşamıyorumda...off offf....anlaşılan bana gene doktor yolları görünüyo...ailede tansiyon hastası çok bendedemi var acabada bilmiyorum...gitmeden önce bi takip yapsam diyorum bikaç gün yassam daha iyimi olur acaba....diyet falan kalmadı hiç bişey yiyemiyorum sadece su içiyorum...bide dün akşam bir kase çorba içtim sadece onuda eşim zorla içirdi...off benden böyle işte...çok karışık anlatmışım ama idare edin gari...
Çok geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur inşallah..
aleyküm selam.
çok geçmiş olsun canım yaaa
git tabi doktora, gitmen lazım bencede bi doktora, için rahat eder.
Selamün aleyküm...
dünden beri bakamadım hiç..kötüyüm tansiyonum yükseldi olduğum yere yığıldım kaldım bi süre...çocuklar korktular..biraz toparlayınca aradım eşimi geldi...bende rahatça yattım ama her kalkmak istediğimde felaket baş dönmesi göz kararması yaşadım...gecem iyi geçti..sabah biraz daha toparlamıştım...yarın misafirim var biraz temizlik yemek falan yaptım ama şuan gene kafam zonkluyo ellerim falan titriyo..daha bişey yapamıcam yatıcam biraz...dün çok korktum ama yaa...çocuklar ne yaparlar ne ederler diye..bayılmadım ama külçe gibi oldum resmen...bütün vucudum zangı zangır titredi durdu saatlerce....bişey diyolar cevap veremiyorum elimde olmaksızın hüngür hüngür ağladım...büyük kızda benle beraber ağladı konuşamıyorumda...off offf....anlaşılan bana gene doktor yolları görünüyo...ailede tansiyon hastası çok bendedemi var acabada bilmiyorum...gitmeden önce bi takip yapsam diyorum bikaç gün yassam daha iyimi olur acaba....diyet falan kalmadı hiç bişey yiyemiyorum sadece su içiyorum...bide dün akşam bir kase çorba içtim sadece onuda eşim zorla içirdi...off benden böyle işte...çok karışık anlatmışım ama idare edin gari...
Selamün aleyküm...
Çok geçmiş olsun canım
Iyi yapmışsın randevu almakla sen takip et gidene kadar tansiyonunu düşmüşe de benziyor sanki baş dönmesi felan olunca ona göre beslenmene de dikkat et Allah şifa versin canım
İyi akşamlar arkadaşlar...
KİLO VERENLERİ VE GAYRET EDEN HERKESİ KUTLUYORUM....
ESRACIĞIM VE EMEĞİ GEÇENLER ELLERİNİZE SAĞLIK...
Benim modum iyice düştü arkadaşlar.Sıkı sıkı sarılamıyorum diyetime...Kilo veremedikçe yapıyorum bunu biliyorum;yaşıma göre bu şekilde olması doğal bunu da biliyorum ama gönül zayıflamak istiyor bir an önce..Tabii gayretsiz olmaz bu çok açık ama biraz kıpırdasa bende daha gayretli olabileceğimi hissediyorum...İşte böyle biraz dertleşeyim dedim...
YENİ GELEN ARKADAŞLAR;
HOŞ GELDİNİZ....BAŞARILAR...
canım çokkkk geçmiş olsun umarım mühim birşey çıkmaz dikkat et kendine
iyi akşamlar herkese,
Zeynepcim geçmiş olsun, umarım bi an önce düzelirsin. doktora gitmekle iyi edersin ama bu seneki gribin çok değişik yan etkileri var. onlar yüzünden de olmuş olabilir. bol bol dinlen.
Selamün aleyküm...
İyi akşamlar arkadaşlar...
KİLO VERENLERİ VE GAYRET EDEN HERKESİ KUTLUYORUM....
ESRACIĞIM VE EMEĞİ GEÇENLER ELLERİNİZE SAĞLIK...
Benim modum iyice düştü arkadaşlar.Sıkı sıkı sarılamıyorum diyetime...Kilo veremedikçe yapıyorum bunu biliyorum;yaşıma göre bu şekilde olması doğal bunu da biliyorum ama gönül zayıflamak istiyor bir an önce..Tabii gayretsiz olmaz bu çok açık ama biraz kıpırdasa bende daha gayretli olabileceğimi hissediyorum...İşte böyle biraz dertleşeyim dedim...
YENİ GELEN ARKADAŞLAR;
HOŞ GELDİNİZ....BAŞARILAR...
geçmiş olsun canımhayırlı pazarlar olsun herkese, günaydınlar.
kocam kalkmamışken kandilinizi kutlayayım dedim. hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah. Allah dualarımızı, oruçlarımızı kabul etsin.
Asuman ablam valla ne olacak bu durum bilmiyorum. benim tartının oynamadığı 10. gün. ekmeği ve meyveyi kesmemi tavsiye etti bikaç kişi bikaç gün için. bugün deneyeceğim bakalım. istersen sen de sadece sabahları ekmek ye. bikaç gün öyle denemekten zarar çıkmaz sanırım.
Dafi ablam kocaman sevgiler, özledik zaten seni
bu arada benim de boğazım şişti, eksik kalmamalıydım tabi. haftaya hem annemin endoskopisi var, hem de kv ile kp geliyor. inşallah toparlanırım bu arada.
sevgiler, öpücükler hepinize
amiiinnHayırlı günler
Hepimizin kandili mübarek olsun Allah O'na layık ümmet olabilmeyi nasip etsin inşallah
Esracım ben zaten genelde sadece kahvaltıda ekmek yiyorum benim durum senden farklı kaçamaklarım fazla oluyor onları kesmem lazım başladım bakalım dünden beri inşallah azmimiz bol olur
aramıza hoş geldin canım azmin daim olsunkızlarrr bende katılmak istiyorum sizeee artık zayıflamak lazıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?