Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aleyküm selam.
çok geçmiş olsun canım yaaa
git tabi doktora, gitmen lazım bencede bi doktora, için rahat eder.

Çok geçmiş olsun canım
Iyi yapmışsın randevu almakla sen takip et gidene kadar tansiyonunu düşmüşe de benziyor sanki baş dönmesi felan olunca ona göre beslenmene de dikkat et Allah şifa versin canım

İyi akşamlar arkadaşlar...

KİLO VERENLERİ VE GAYRET EDEN HERKESİ KUTLUYORUM....

ESRACIĞIM VE EMEĞİ GEÇENLER ELLERİNİZE SAĞLIK...

Benim modum iyice düştü arkadaşlar.Sıkı sıkı sarılamıyorum diyetime...Kilo veremedikçe yapıyorum bunu biliyorum;yaşıma göre bu şekilde olması doğal bunu da biliyorum ama gönül zayıflamak istiyor bir an önce..Tabii gayretsiz olmaz bu çok açık ama biraz kıpırdasa bende daha gayretli olabileceğimi hissediyorum...İşte böyle biraz dertleşeyim dedim...

YENİ GELEN ARKADAŞLAR;
HOŞ GELDİNİZ....BAŞARILAR...

Son düzenleme:

canım çokkkk geçmiş olsun umarım mühim birşey çıkmaz dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım
Iyi yapmışsın randevu almakla sen takip et gidene kadar tansiyonunu düşmüşe de benziyor sanki baş dönmesi felan olunca ona göre beslenmene de dikkat et Allah şifa versin canım

sağol ablacım..yazmaya başladım zaten...benim normal tansiyonum 100 e 60 yada 70 tir genelde...12 yi aşmaya başlayınca fenalaşıyorum...ben biraz kendime gelip tansiyonumu ölçtüğümde 153 e 105 ti...sanra yavaş yavaş düştü ama uzun zaman aldı...yani muhtemelen yığıldığım sırada daha yüksekti...ondan korktum işte....yükseldiğinde yada düştüğünde aynı etkiyi gösteriyo sanırım....

hoşgeldin beyzuş ablam....aman ha bırakma kendini...duraksama dönemindesindir belki bu arada pes etmeki vermeye başladığında daha hızlı gitsin...gerçi sen bunları benden çokkk daha iyi biliyosun ama bazen insanın genede duymaya ihtiyacı oluyo ya o bakımdan söyliyeyim dedim...

iyi akşamlar herkese,

Zeynepcim geçmiş olsun, umarım bi an önce düzelirsin. doktora gitmekle iyi edersin ama bu seneki gribin çok değişik yan etkileri var. onlar yüzünden de olmuş olabilir. bol bol dinlen.

Meyracım dün yazmayı unutmuşum, spor listesi için eline sağlık.

menümü yazayım;

kahvaltı
1 tatlı kaşığı organik pekmez
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık

öğle
2 tane etli patlıcan dolması
100 gr yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
15 tane yaban mersini kurusu
5 tane fındık

akşam
6 kaşık bezelye yemeği
1 bardak ayran
1 tane merci çikolata (12 gr)

ara
1 tane elma
yeşil çay

biraz dışarıda yürüdüm ama spor sayılmaz o. 3 litre kadar da suyum var.

düzenli besleniyorum ama tartı inmiyor aşağı. Beyzuş abla sanırım yaşla değil de mevsimle ilgili bu. bikaç arkadaşımda da var çünkü aynı sorun. pes etmeden devam edelim bakalım.

Coook gecmis olsun canim!!! Doktordan randevu alarak iyi yapmissin!

Canim SIKMA canini!!! vericeksin!! bundan emin ol dikkat edersek veririz canim
bende 3kilo verdim diye simardim... bugun biraz sacma oldu yediklerim... :)

biraz sonra menumu yazarim... simdi yazcaktim ufaklik rahat birakmiyor bi bakayim suna

İyi akşamlar
Ben bugün beslenme açısından iyiydim bana göre tabii kahvenin yanında az bitter çiko yedim ama :)
Şimdi yatana kadar bişey yemeyip sadece sıvı almam lazım
Beyzuş ablacım biraz daha pes etme emeklerin boşa çıkmaz eminim
Zeynepcim epey çıkmış tansiyonun tuzlu yememeye çalış bakalım Dr ne diyecek
Esracım ben de bugün artı gördüm inşallah mevsimseldir

Son düzenleme:
Bugunki menüm... biraz sacmaliklar var...

kahvalti: 2corba kasigi yulaf, 2dl süt, 1elma

ara: salatalik

ögle: patates puresi, tavuk gogsu (et olandan), karisik sebze

ara: 8adet kracker biskivi, 3kare cikolata

aksam: salcali patatesli kabak yemegi, 1adet mayali ekmek

ara: 1kiwi, 1bardak süt

birde 1bardak siyah cay ictim az sekerli

ilerki saatlerde ya form cayi yada yesil cay icerim :)

birde 3litre suyumu tamamlarim

insallah baska sacma sapan seyler eklemem bugun...

hayırlı geceler güzeller
forumda bir anormallik var dün gece girdim yazamadım. asucum el salladığını gördüm ama cevap veremedim.
beğen butonuda yok
ben birkaç gündür çok yoğundum. bugün günüm vardı. yatı misafirimde var bu saatte ancak girebildim. önümüzdeki hafta daha rahat olurum inşallah

yeni gelenler olmuş
hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun
benim listeci güzellerim ellerinize sağlık.hakkınızı helal edin yine uğraştınız bizim için birde milletin kaprisini çekiyorsunuz
kilo veren, vermek için gayret eden güzelleride tebrik ederim. kendimide kınım kınım kınıyorum. listedeki tek + gören olarak

zeynepcim geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versin. diğer hasta olan güzellerede hayırlı şifalar diliyorum. şerbetli paşamızda yine hasta olmuş herhalde Rabbim acil, hayırlı şifalar versin

hayırlı pazarlar olsun herkese, günaydınlar.
kocam kalkmamışken kandilinizi kutlayayım dedim. hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah. Allah dualarımızı, oruçlarımızı kabul etsin.

Asuman ablam valla ne olacak bu durum bilmiyorum. benim tartının oynamadığı 10. gün. ekmeği ve meyveyi kesmemi tavsiye etti bikaç kişi bikaç gün için. bugün deneyeceğim bakalım. istersen sen de sadece sabahları ekmek ye. bikaç gün öyle denemekten zarar çıkmaz sanırım.

Dafi ablam kocaman sevgiler, özledik zaten seni

bu arada benim de boğazım şişti, eksik kalmamalıydım tabi. haftaya hem annemin endoskopisi var, hem de kv ile kp geliyor. inşallah toparlanırım bu arada.

sevgiler, öpücükler hepinize

Hayırlı günler
Hepimizin kandili mübarek olsun Allah O'na layık ümmet olabilmeyi nasip etsin inşallah
Esracım ben zaten genelde sadece kahvaltıda ekmek yiyorum benim durum senden farklı kaçamaklarım fazla oluyor onları kesmem lazım başladım bakalım dünden beri inşallah azmimiz bol olur

selamun aleyküm güzeller
hayırlı pazarlar
kandiliniz mübarek olsun
Allah ibadetlerinizi kabul etsin
geçmiş olsun canım Allah hayırlı şifalar versin

amiiinn
inşallah

misafirlerim sabah gitti
bugün üzerimden silindir geçmiş gibi hissediyorum kendimi.
kolumu kaldıracak halim yok sanki
kızlarrr bende katılmak istiyorum sizeee artık zayıflamak lazıııım
aramıza hoş geldin canım azmin daim olsun

Şu mübarek gece hürmetine Bizleri bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir alemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her halimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bu güne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz ya Rabbi!
Ey yüceler yücesi!
Efendimiz Hazreti Muhammed'e,
Muallâ aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya rabbi!..

Amin, Amin, Amin..

Kızlar Mevlit kandiliniz hayırlı olsun Dualarınızda beni de unutmayın olur mu kpss için bana dua eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…