misafirlerim sabah gitti
bugün üzerimden silindir geçmiş gibi hissediyorum kendimi.
kolumu kaldıracak halim yok sanki
aramıza hoş geldin canım azmin daim olsun
inşallah asucumBugün dinlenme fırsatın olur inşallah daficim
Benim de bugün canım hiçbirşey yapmak istemiyor bir sürü de ütü var
burdan bakabilirsin canımteşekkürler canım bende başlıyorum artık herkese selamlar kızlarr :18:
ne zaman zorlansam soluğu burada alacağım kilo çizelgesini nasıl yapıyoruzz ?
inşallah asucum
birkaç gündür misafir vardı. dünde günüm vardı yorucu oldu.
akşam yemeğine misafir gelme ihtimali var.
sende dnlen ütüleri yarın yaparsın
gelin asucumGelirlerse kolay gelsin sana şimdiden yoğun hatun
Ben de ütünün bir kısmını olsun yapmak zorundayım yarın okula giyecekler
Yemeğim de yok püf biz de mi size gelsek ne :)
Allah O'na layık ümmet olabilmeyi nasip etsin inşallah
Allah ibadetlerinizi kabul etsin
Rabbimiz tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
misafirlerim sabah gitti
bugün üzerimden silindir geçmiş gibi hissediyorum kendimi.
kolumu kaldıracak halim yok sanki
aramıza hoş geldin canım azmin daim olsun
yenadan haberi olan varmı yaa?
çok merak ettim ben onu, birden ortadan kayboldu, barış hastaydı.....
asuman abla senin varmı haberin?
bende teli olsaydı bi alo derdim mutlaka....
benimde yarın yada salıya kvgil gelicek doktora kontrole diye, belki görümcemde gelicekmiş doktora diye.....
bilmiyom artık ne kadar kalırlar........
Çok çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin inşallah...Kendini fazla yorma hayatım Dr'a gidene kadar ve bol su iç..Selamün aleyküm...
dünden beri bakamadım hiç..kötüyüm tansiyonum yükseldi olduğum yere yığıldım kaldım bi süre...çocuklar korktular..biraz toparlayınca aradım eşimi geldi...bende rahatça yattım ama her kalkmak istediğimde felaket baş dönmesi göz kararması yaşadım...gecem iyi geçti..sabah biraz daha toparlamıştım...yarın misafirim var biraz temizlik yemek falan yaptım ama şuan gene kafam zonkluyo ellerim falan titriyo..daha bişey yapamıcam yatıcam biraz...dün çok korktum ama yaa...çocuklar ne yaparlar ne ederler diye..bayılmadım ama külçe gibi oldum resmen...bütün vucudum zangı zangır titredi durdu saatlerce....bişey diyolar cevap veremiyorum elimde olmaksızın hüngür hüngür ağladım...büyük kızda benle beraber ağladı konuşamıyorumda...off offf....anlaşılan bana gene doktor yolları görünüyo...ailede tansiyon hastası çok bendedemi var acabada bilmiyorum...gitmeden önce bi takip yapsam diyorum bikaç gün yassam daha iyimi olur acaba....diyet falan kalmadı hiç bişey yiyemiyorum sadece su içiyorum...bide dün akşam bir kase çorba içtim sadece onuda eşim zorla içirdi...off benden böyle işte...çok karışık anlatmışım ama idare edin gari...
sağol ablacım..yazmaya başladım zaten...benim normal tansiyonum 100 e 60 yada 70 tir genelde...12 yi aşmaya başlayınca fenalaşıyorum...ben biraz kendime gelip tansiyonumu ölçtüğümde 153 e 105 ti...sanra yavaş yavaş düştü ama uzun zaman aldı...yani muhtemelen yığıldığım sırada daha yüksekti...ondan korktum işte....yükseldiğinde yada düştüğünde aynı etkiyi gösteriyo sanırım....
hoşgeldin beyzuş ablam....aman ha bırakma kendini...duraksama dönemindesindir belki bu arada pes etmeki vermeye başladığında daha hızlı gitsin...gerçi sen bunları benden çokkk daha iyi biliyosun ama bazen insanın genede duymaya ihtiyacı oluyo ya o bakımdan söyliyeyim dedim...
Coook gecmis olsun canim!!! Doktordan randevu alarak iyi yapmissin!
Canim SIKMA canini!!! vericeksin!! bundan emin ol dikkat edersek veririz canim
bende 3kilo verdim diye simardim... bugun biraz sacma oldu yediklerim... :)
biraz sonra menumu yazarim... simdi yazcaktim ufaklik rahat birakmiyor bi bakayim suna
İyi akşamlar
Ben bugün beslenme açısından iyiydim bana göre tabii kahvenin yanında az bitter çiko yedim ama :)
Şimdi yatana kadar bişey yemeyip sadece sıvı almam lazım
Beyzuş ablacım biraz daha pes etme emeklerin boşa çıkmaz eminim
Zeynepcim epey çıkmış tansiyonun tuzlu yememeye çalış bakalım Dr ne diyecek
Esracım ben de bugün artı gördüm inşallah mevsimseldir
hayırlı pazarlar olsun herkese, günaydınlar.
kocam kalkmamışken kandilinizi kutlayayım dedim. hepimizin kandili hayırlara vesile olsun inşallah. Allah dualarımızı, oruçlarımızı kabul etsin.
Asuman ablam valla ne olacak bu durum bilmiyorum. benim tartının oynamadığı 10. gün. ekmeği ve meyveyi kesmemi tavsiye etti bikaç kişi bikaç gün için. bugün deneyeceğim bakalım. istersen sen de sadece sabahları ekmek ye. bikaç gün öyle denemekten zarar çıkmaz sanırım.
Dafi ablam kocaman sevgiler, özledik zaten seni
bu arada benim de boğazım şişti, eksik kalmamalıydım tabi. haftaya hem annemin endoskopisi var, hem de kv ile kp geliyor. inşallah toparlanırım bu arada.
sevgiler, öpücükler hepinize
Hayırlı günler
Hepimizin kandili mübarek olsun Allah O'na layık ümmet olabilmeyi nasip etsin inşallah
Esracım ben zaten genelde sadece kahvaltıda ekmek yiyorum benim durum senden farklı kaçamaklarım fazla oluyor onları kesmem lazım başladım bakalım dünden beri inşallah azmimiz bol olur
selamun aleyküm güzeller
hayırlı pazarlar
kandiliniz mübarek olsun
Allah ibadetlerinizi kabul etsin
geçmiş olsun canımAllah hayırlı şifalar versin
amiiinn
inşallah
Şu mübarek gece hürmetine Bizleri bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir alemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her halimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bu güne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz ya Rabbi!
Ey yüceler yücesi!
Efendimiz Hazreti Muhammed'e,
Muallâ aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya rabbi!..
Amin, Amin, Amin..
Kızlar Mevlit kandiliniz hayırlı olsun Dualarınızda beni de unutmayın olur mu kpss için bana dua eder misiniz
Mevlit kandilimiz kutlu olsun....
Rabbimiz tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
Eki Görüntüle 929500
herkeslere selamlar......
herkesin mevlid kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşaallah.....
herkesi öpüyorum kızlar
Eki Görüntüle 929597
bende neden diyordum sonra bunu gördümCanım cuma günü görüştüm barış iyileşmemizi henüz tekrar Dr a gitmişler iğneye başlatmıştı Dr
Sanırım barışla ilgilendiği için uğrayamadı
Haber alamazsak yarın ararım ben
Bu arada beğeni olayına ne olmuş bir beğensem ikincisini beğenemiyorum kısıtlandım :)
Canım cuma günü görüştüm barış iyileşmemizi henüz tekrar Dr a gitmişler iğneye başlatmıştı Dr
Sanırım barışla ilgilendiği için uğrayamadı
Haber alamazsak yarın ararım ben
Bu arada beğeni olayına ne olmuş bir beğensem ikincisini beğenemiyorum kısıtlandım :)
Çok teşekkürler canlarım.İyi ki varsınız...Moralim düzeldi...
arkadaşlar hepimize hayırlı kandiller.Bu akşam biraz vaktimi ibadet ile geçireyim.Ayrıca hepiniz dualarımdasınız.Herkes istediği kiloya gelsin ve hiç kilo almasın diye dua ettim.Herkese Hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?