Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı haftalar diliyorum güzeller...

Hoşgeldiniz aramıza..

selamun aleyküm güzeller
kimseler uğramıyor
asu ve meyra çok sağolun güzeller seviyorum sizi
yenacım uğrayıp gitmiş
sanırım forumdaki yenilemeden dolayı sıkıntı oluyor.bende zorlanıyorum.
bugün saldım kendimi yatakta yuvarlandım durdum.
aramıza hoş geldin.
azmin daim olsun

Selamün aleykümm...

ben geldimm....doktora gittim tahlil falan istedi..bugün saat geçmiş yarın yaptırıcam....nabız falanda çok yükselmiş kardiyolojiye gitmem gerekiyomuş...tuz şeker ve yağ mümkün olduğunca azalt dedi...midemin ağrısını ve kabızlık olayınıda anlattım gitmişken hepsi çıksın aradan bahanesiyle...tahlil sonucuna göre hareket edicek artık bakalım nezaman çıkar...diyet kötü gidiyo...ne güzel eksi görmüştüm bugün artıdayım dün ve bugün bol hamurişiyle geçti misafir bahanesiyle..canım sıkıldı tartıya çıkasım yok ama çıkmayınca kontrol etmek daha zor oluyo...cumaya kadar en azında geçen haftaki kilomu görsem razıyım....geri almak nekadar kolay yaa...

Geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmaz inşallah
Dediğin gibi zor gidip çabuk geliyor bu kilolar ben de dün hamurişi yedim bugün tartılmadım tabii ama her işin başı sağlık onun için de diyet şart zaten

merhaba hanımlar kimseler yokmu zeynep geçmiş olsun canım bende tansiyon derdinden muzdaribim ya yeşil ve beyaz çay içiyorum onlarda tansiyonumu bozuyor küçük yükselip büyük düşüyor bıraktım şu an bakalım hayırlısı neyse çenem düştü iyi akaşamlar

Sana da geçmiş olsun canım
Yeşil çay yükseltiyor diyorlar sen de iyi yapmışsın içmemekle

Bugün evden hiç çıkmadım iyi de oldu ama örgüyü fazla yaptım galiba kolum ağrıyor
Beslenmem de fena değildi diğer günlere göre evde olunca suyu da içtim ama şimdi canım tatlı istiyor kuru kayısı yerim belki

sağol canım..olabilir bende yeşilçayı çok içiyorum normalde ama bikaç gündür hergün bir kupa anca içtim ama değişen bişey olmadı...

sağol ablacım...of sorma bugünde çok feciyim inşallah tartı isyan etmez yarın sabah...dünden kalan biraz pasta vardı bitirdim onu...akşam yemeği yerine....

Iyi aksamalr kizlarrrr...
az kalorili bol eksili bol sporlu bir hafta diliyorum hepinize :)

menümü yazayim

sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, portakal

ara: 3adet pirinc gevregi

ögle: ton balikli makarna

ara: 3adet pirinc gevregi

aksam: salcali kiymali taze fasulye

ara: havuç

siyah cay 1 bardak
1bardak ta yesil cay
ve 3litre su

menümü paylaşayım

sabah bir bardak çay
öğlen:tavuk ızgara+ayran
ara: yeşil çay bir bardak
akşam:1 bardak karnıbahar+ 1 dilim tb ekmek+ biraz turşu
yarım dilim pasta çay

tekrar çok geçmiş olsun eminim sonuçlar güzel çıkacak.Herşeyin başı sağlık sen iyi olda verirsin kiloları

Zeynepçim çok geçmiş olsun...dikkat et kendine...Bugün tv de Muz,yer fıstığı,patates sanırım Ispanak tı yüksek tansiyona iyi geliyor dendi...

gökçeciğim,menülerin başarılı..

----

Beyzuş,senin posta girişin nüçün dolu..Kİminle mesajlaşıyosun o kadar :? hııı )

Yeşilçay bana da pek yaramıyor...Günde max 2 kupa içiyorum...tansiyon,ve uykusuzluk ayrıca mide bulantısı yapıyor
haftasonları içmiyorum KEşke siyahçay aynı etkiyi gösterseymiş..Şu an görünmüyor olurdum zayıflıktan ..O kadar çok çay içerim ki..

arkadaşlar çok hoşuma giden bir yemeğimi paylaşıyorum eminim yapanlarınız da vardır.Çok sağlıklı ve lezzetli olduğundan paylaşıyorum.
2 kereviz
1 adet soğan
2 havuç
2 portakal suyu(kaç adet kereviz var ise o kadar portakal)
biraz zeytinyağı
yarım ç.b su
tuz.
kısık ateşte pişir afiyet olsun

Son düzenleme:
Kerevizi severiz ailecek..Portakallı denedim ama evdekilere sevdiremedim...
Genel de tavuklu pırasalı yahut etli terbiyeli yapıyorum...
Kız sebzeleri sorunsuz yeniyor bizim ev de çok şükür.. sadece pırasa da sorun yaşıyorum aksine ben de bayılırım zaytinyağlı ekşili ohhh..
Ben de pırasayı bulgurun içine ıspanağın içine soğan yerine ve kerevize eklerim

Son düzenleme:
Yasemin ve esra telefondanmı takip ediyorsunuz şu an..
Eğer öyleyse 2 kere tık yapın )

Bu arada kızlar mutlu hamile ..

denemediysen inan dene kereviz tadı bile yok çok güzel oluyor.

denemediysen inan dene kereviz tadı bile yok çok güzel oluyor.

Neden mesajımı düzgün okumuyorsun panel beni beğenmiyormusun.??
portakallı pişirdim ama evdekiler sevmedi diye belirttim oysa ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…