Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin duygular besliyorsun bana demek...

--

nasıl oldun iyileştinmi artık..

allah şükür iyiyim ama herkes hasta şimdi kuzenim ile görüşüyorum çocukların ikiside izinli yatıyorlar kaç gündür.Hangi devlet dairesine gitsem herkes raporlu izinli ya.Siz nasıl oldunuz esas.

allah şükür iyiyim ama herkes hasta şimdi kuzenim ile görüşüyorum çocukların ikiside izinli yatıyorlar kaç gündür.Hangi devlet dairesine gitsem herkes raporlu izinli ya.Siz nasıl oldunuz esas.

OĞluma iğne çok iyi geldi hakikaten kötüydü her akşam yükselen ateş,tıkanırcasına öksürük beni epey endişelendirmişti..ÖZellikle yüksek ateş, neler neler düşünüyordum bir bilsen ;( son iğnesini yarın yiyecek inşallah uzun süre hastalanmaz..

Bugün de kızım kötü,okuldan geldiğinden beri birşeyler hazırlayıp içiriyorum çünkü son sınavları.. hasta olmamamalıyım anne deyip duruyor kuzum..

Velhasıl kelam dediğin gibi herkes kırılıyor çok ağır geçiyor bu yıl...

alıntıların özel mesajla gelmesi kötü bir uygulama,zaman kaybı umarım geçici bir süreçtir...

Sitenin yeni avukatı Meyra. Ne zaman düzelecek bu uygulamalar bilgilendirirmisin bizi pilissss )

Allah yardımcısı olsun kızınında.İlk kez ben böyle görüyorum etrafta herkesin grip olduğunu dikkat etsende bulaşıyor etmesende.Ben kendimi çok koruduğum halde geçti bir yerlerden.Her mevsimde kendine göre problem

İyi akşamlar arkadaşlar....

Nilüferim;

Acil şifalar inşallah çabucak iyileşir Barış..Kızına da hiç bir şey olmasın Allahın izniyle...

Bu sene çok çekti anneler yavrulardan...Dediğin gibi kırılıyor ortalık..Allah cümlesine şifalar versin....

Sen iyimisin canım...

Biz artık dev ilaç şirketlerinin kurgusu diye düşünüyoruz..Yeni ilaç denemelerini böyle gelişmekte olan ülkelere gönderdikleri virüslerle sonuca ulaşıyorlar ...

iyi akşamlar ablacım hoşgeldin.

İyi akşamlar beyzuşum, nasılsın canım,misafirin gittimi.?

Barış iyileşiyor artık şükür..Şimdi ki endişem kızım, umarım hafif atlatır...

Biz artık dev ilaç şirketlerinin kurgusu diye düşünüyoruz..Yeni ilaç denemelerini böyle gelişmekte olan ülkelere gönderdikleri virüslerle sonuca ulaşıyorlar ...

Çok kötü bir şey....İnşallah böyle bir şey yapmıyorlardır diye düşünmek istiyorum ama sanırım öyle...

Geçen yıllarda da ''domuz gribi'' senaryosu çevirmişlerdi...Yalnız virüsün çok kuvvetli olduğu belli...

İyi akşamlar beyzuşum, nasılsın canım,misafirin gittimi.?

Barış iyileşiyor artık şükür..Şimdi ki endişem kızım, umarım hafif atlatır...

Gittiler canım.3 gün kaldılar..Sanırım radyoterapi Trakya üniversitesinde yapılacak.(Kuvvetle muhtemel) Kendi karar verdi...

İnşallah canım hafif geçer;yada hiç hasta olmaz bu daha iyi...

Beyzuşçum önceleri bilinen bir grip mikrobu vardı hatta aşısını bile olurdu insanlar...
Son zamanlar da her sene farklı grip virüsü söz konusu oluyor...dolayısıyla tedavi de daha geç cevap alınıyor...
Umarım sadece bizim komplo teorimizdir yoktur öyle bişey...

Uffffff çok güzel görünüyooorrrr....Ellerine sağlık canım...

Bugün eşimle beraber TV de tatlı kabağı çorbası tarifi seyrettik.Bir özendik anlatamam..(oruçluyduk bir atraksiyon yapamadık yoksa hemen bal kabağı alma girişiminde bulunacaktım.)

İçinde;soğan,patates,havuç ve tabii bal kabağı var.Hepsi kaynatılıp pişince rondoyla eziliyor.Üzerine ince ince dere otu ve taze soğan koyup süsledi...Şapırtılar eşliğinde izledik..

Yapan varmı????Göründüğü gibi güzel oluyormu merak ettim.Bir kez yapacağım özendik artık...

Son düzenleme:

İnşallah...Ne diyelim Allah merhamet versin yapanlara...

allah kabul etsin orucunuzu bu arada.O tarifi bilmiyorum ama denemek lazım.Kaç gündür işyerinde gözümün önüne geliyordu unutuyordum kereviz almayı bu hafta çok aldım iki kez yaparım bu hafta

bal kabağı çok faydalı diye iki kez yaptım ama kullandığım malzemeye yazık oldu sevmedik sevemedik
Çocuklara tarhana diye (renginden dolayı ) yutturmaya çalıştım ama yok yenmedi yani...

Sen dene istersen canım sevebilirsin belki..Orucunuzu Allah kabul etsin..

allah kabul etsin orucunuzu bu arada.O tarifi bilmiyorum ama denemek lazım.Kaç gündür işyerinde gözümün önüne geliyordu unutuyordum kereviz almayı bu hafta çok aldım iki kez yaparım bu hafta

Ben de kerevizi çok severim..Hem zeytinyağlı olanı hemde sıcak olanı...

Sıcak olanına 1 yumurta ve yarım limonla terbiye yapıyorum çok güzel oluyor(aynı şekilde pırasaya da yapıyorum)

Denemeyen varsa bir kez denesin bence güzel oluyor....

bende bu sıralar kahvaltı olayını hep atlatıyorum, öğlenleri de çok acıkıyorum öğlen az yesem akşam çok acıkıyorum.
mutfağa kağıt yapıştırdım dolaba kahvaltı hazırla diyeunutuyorum her sabah çünkü.Kepek ekmeğine light peynir bile sürsem götürsem yanımda ,tutar beni aslında çok daha faydası oluyor aslında diyette kahvaltı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…